След мъжкарските предизборни целувчици бъдещето е бременно с интересни събития

Хайде сега да сложим червената точка в многоточието след еротичния сериал с „целувчиците” в предизборната кампания и да видим кой с кого се цунка в този групов секс.

Изпадна от атакуващата позиция Волен Сидеров. Сбъдна се най-големият (му) страх по класическото определение на Вуте за груповия секс, който се бои да не го пропуснат в калабалъка. Или може би тъкмо обратното- атакуващият с вибратори и надуваеми секс кукли Сидеров всъщност получи така доза ласки, че на финала замени истерията от първия тур ( няма да си правя каламбур с тази трибуквена дума) , с историята, разказана от доминиращия в тази връзка Бойко Борисов в нощта след втория тук: „Волен Сидеров ми се обади да ме поздрави…”. Питам се дали самият Сидеров е искал да се разчуе как е клекнал или това е поредното насилие на алфа политика Борисов над дръзналия да го предизвика участник в масовката? Във всички случаи доста атакисти ще се почувстват изнасилени след изсилванията да организират протестни кампании срещу ГЕРБ със символиката на сексуалните играчки, след което да станат свидетели на съвсем различни игрички. Тонът им зададе самият Борисов преди седмица, когато на пресконференцията на първия тур приласка Сидеров с помирителен тон и ето че целувчиците не закъсняха.

Зле прикрито мляскане долита и от новата стара полегнала позиция на „Рев, закопност и срамежливост”. Дочухме я от самия Яне Янев в нощта на преклонената главица. Партията му, която щеше да „уволнява” Бойко Борисов, вече щяла да го подкрепя по важни, стратегически въпроси на управлението. А самият Янев, по думите му, си говорил лично с Бойко Борисов ( на аудиенция при него) за …фискална политика. Представяте ли си: „ Добър ден, как ви е фискалната политика днес? Ооо, твърда е, така ли?- ще Ви я подкрепяме тогава”?

Целувчици си размениха президентът Първанов, който за разлика от Станишев поздрави победителя Борисов ( отново Борисов беше инициаторът на това съобщение) и съответно получи потупване по президентския пагон от „генерала” за това правилно деяние. Мляс, мляс!

Някак в тон с всичкото това мляскане прозвуча и вклиняването на поздравите от италианския премиер Берлускони – излишно е да казвам кой се похвали с това протоколно, но леко пикантно приятелство насред пресконференцията, нали! Дано само да не стане като след посрещането на московския кмет Юрий Лужков, когото Борисов обгрижи като цар на 9 септември 2010 г. край владенията му в поругания от руския олигарх български резерват Камчия, а само дни след това батюшката на Москва беше низвергнат позорно и безвъзвратно от самия кремълски самодържец Медведев ( с логистичното намигване на истинския господар на положението Владимир Путин). Целуването с Берлускони в момента наистина напомня на „купуването на фабрика на 9 септември”- не само поради набиращата антиберлускони вълна в самата Италия, но и поради мерника, който му вдигат другаде. Например в САЩ ( да не споменавам Германия на Меркел), където е на път да го включат в списък на лица, обвиняеми за трафик на хора (във връзка със склонността му да си прави секс оргии, за което му се доставя човешка плът от женски род).

Но и с това целувчиците не свършиха в нощта на облекчението от края на изборния маратон. Имаше и журналистически такива. Не си струва да се спирам на угодничеството на цели медии. Те дори не бяха много активни в любовната игра- личеше си задоволството, че този път няма да сменят партньора отгоре за една нощ. Любопитна ми се видя граничещата с отчаяние запазена вярност на стария участник в медийното чифтосване с всяка власт Тошо Тошев към президента Първанов. На парламентарните избори той изчака победителя Борисов, за да го разцелува показно в коридорите на НДК. Сега обаче се изповяда в най-близката до Борисов телевизия в изборната нощ, че най-много си обича Първанов. Трогателно, драматично, нетипично! Сигурно има защо- те си знаят какво кроят.

Странно, но Меглена Кунева, единствената дама, застрашила статуквото на целуващите се, на практика отсъстваше от сюжета – не само формално, но и вербално. А уж била не знам си каква, според очернящата кампания, която й спретнаха ( и която издайнически показа, че тя беше комай най-голямата заплаха за мъжкарите в предизборната масовка). Хмм, след толкова много целувчици,бъдещето май е бременно с интересни събития.

18 мнения за “След мъжкарските предизборни целувчици бъдещето е бременно с интересни събития”

 1. ах, как бих искал бъдещето да е бременно от моите демократично мислещи и другарски настроени сперматозоиди, но съжаление майка България избра да се сноши с този прогермански сухар. Не искам да проракувам, какво чадо ще се пръкне, но съм сигурен, че ще има изумителна прилика с ББ !

 2. Пропуснато е най-важното гушкане – на ББ с Доган. То остана доста прикрито, но резултатите от вота го показват ясно – ще продължава да ни управлява тайна власт, на която целуващите се потайно ББ и Доган са само част от инструментариума.
  А изнасилените сме всички останали.

 3. “…Странно, но Меглена Кунева, единствената дама…”
  Е,вероятно сте пропуснали да отдадете заслуженото на попова.Всъщност тя държи ключа за влизането на плевнелиев в президентството,както вече беше подчертано от нея и това е записано в конституцията.Ако тя не встъпи в длъжност дори избрания вече президент ще е аут,но ако тя напусне президентството след встъпването й в длъжност -той,президента остава сам .Вероятно още в дебата между трите двойки ,които се състезаваха за президентската власт -още тогава се разбра ,че кунева в сравнение с попова не е толкова обиграна и желана именно за скрития партиен ход , с който се цели контрол и в президентската институция респ.в прокуратурата.Президента на РъБъ имаше възможност да помогне на бсп като се оттегли от властта след разкритието за принадлежостта му към дс.Тогава той избра да се доближи до бб ,който легитимира отновопредставители на дс в управлението на държавата както на национално, така и на местно ниво.Сега е време президентът Първанов,който не посмя да отстъпи,но може да изрази своята признателност по примера на сергей станишев към тези политици у нас,които преди време се споразумяха да са единни и национално отговорни/не по-малко от днес/ в името на демокрацията у нас зашото по този начин стана възможно присъединяването на страната ни към демократичния ,цивилизован свят.Важният въпрос е дали Първанов е подписал ново споразумение ,този път с бб и в името на какво е това споразумение.Раздвоена ли е бсп днес. От отговора на тези въпроси зависи бъдещето на модерната левица у нас.А за десницата вече се знае :Истинско чудо е ,че автентичните десни/за разлика от партиите на прехода в другите страни / въпреки сегашните опитите на бб да ги асимилира:остават! Това беше признато дори от Желю Желев ,който употреби това определение”истинско чудо Е!”Поздрави!Можем да сме признателни.

 4. Не мисля, че ББ са се цуннали с Доган. По Нова показаха етническия вот от екзит-пола. 70% от турците и около 65% от циганите са гласували за Калфин. Което за мен ясно показва кой кого е целувал и кой за какво на кой е плащал (ако са верни данните разбира се).

 5. Здравейте,
  Споделям няко мои мисли породени от преминалите избори.Гласували на 23.10.11 -52%.Гласували на 30.10.11 -45.7%.Тези резултати ме радват! Защо? Българският избирател трябваше да избира основно или БКП-БСП или почти същото, т.е. за “нищо друго”.Друга алтернатива нямаше(може би донякъде М.Кунева. 48% от българите гласуваха с НЕ на комунизма и неговата разсейка “нищо друго”.54.3% от българите гласуваха с НЕ на президент комунист или президент “никой”.Новият президент е избран само с 24% от избирателите.Въпреки крещящого неравноправие и икономическа несправедливост.Въпреки културното затъпяване и умишлено неизползване на всички ресурси и целия потенциал на образоваността.Въпреки политиката на липса на нужда от знания,разумно обсъждане,съобразяване с опит и авторитети.Въпреки действията им за поставяне върховенство на невежеството над образоваността.Тези българи,които казаха НЕ,доказват, че стремежа на българина към справедливост и преклонение пред върховенството на закона е жив и силен.А това прави ДЕМОКРАЦИЯТА възможна.Българите притежават потенциала за промяна към добро,свобода и демокрация.Доказвали са го при много по тежки условия от днешните.Остава последното.Човекът в когото виждат надежда и признаци за подобрение.Човекът с “огненото слово”.Важното е да повярваме, а повярваме ли, нищо няма да бъде за нас невъзможно.
  Бъдете здрави!

 6. Kum Tervel,

  “Човекът в когото виждат надежда и признаци за подобрение.”

  Tozi chovek e vseki edin chovek! Ako ne stanesh sutrin da idesh na rabota, kolkoto i ogneno da mu e slovoto na drugia chovek, nema pari za tebe, a dori moje i tozi ogyn da opyrli i kyshtata ti ako ne si plashtash danycite, naemite, mortgage (syjalqvam, ne go znam da bulgarski) i t.n.

  Ei tova e golem problem: chekame ogneno-ezi4niq (ili edro-musculestia) batiu6ka da ni opravi. Do koga?!?

 7. Несъмнено Кунева се оказа заплаха за “мъжкарите”.

 8. Споделям оптимизма на TERVEL, но ограничено само в далечното бъдеще. 48-те процента са твърде малко. А те няма да нарастват линейно, а вълнообразно. Осемдесет процента от тези 48 ще се юрнат след някой нов цар или мъжкар на другите избори. Щото ще е чисто нов. А надеждата е отколешна българска добродетел.

 9. Не Кунева е заплаха за “мъжкарите” а тези, които подкрепиха платформата и! Не съм сигурен но се опасявам, че самата Кунева е “нежната” подкрепа за “мъжкарите”. Тряба водач на “чудото” на копето не може да се начуди самият Желю Желев. Трябва водач СЕГА, няма време за търсене и утвърждаване. Часовниците са пуснати. Г-Инджев, вие сте на ход! И словото ви е достатъчно огнено!

 10. Всъщност, Доган отново се оказа основния фактор за победата на комсомолчето. Мъжката дружба между неговия началник Б.Б. и Сокола е факт вече от около 2 години (а може и преди това). Който се съмнява просто трябва да прочете един брой на (съкупителните) печатни органи на ДПС (познати още като медийната “империя” на сем. Праскови) и ще се убеди, че дружбата м/у Сокола и Бат Бойко се е състояла отдавна и до момента е много крепка…

 11. Към GB:

  Забележката Ви за гласувалите, подкрепили Кунева, е основателна. Но все пак е вярно също, че без представителство сред кандидатите, тези хора нямаше да имат тази възможност.
  Не искам да спекулирам, но май не е трудно да се пресметне, че “разбитите авари”, които видяха възможност да се опълчат на Калфин и всичко, което символизира, решиха битката в полза на Плевнелиев.Трудно е да се каже колко точно са тези гласове, но в никакъв случай не са по-малко от онези няколко процента, които наклониха везните. Тази сутрин Бойко Борисов не искаше да си тръгне от студиото на БТВ без да каже три пъти колко му е протегната ръката към тях…

 12. Доган подкрепяше Калфин, но всичките му жълти медии, начело с Бареков пляскат теманета до плочника на едничкия и неповторим ББ. Тошо Тошев най-много си обича мама (Гоце), но много си обича и тате (ББ). Страшна любов отвсякъде. За съжаление това което ражда и ще продължи да ражда тая любов никак не е добро за нас. Тия 3 партии – ГЕРБ, БСП и ДПС все по-натрапчиво изглеждат като 3 различни клона на една и съща организация.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.