Знаете ли, че премиерът бил…Няма и да узнаете!

Ключов свидетел по делото срещу „Килърите” проговори вчера с обвинения срещу…Бойко Борисов. На практика го обяви за главатар в извършването на тежки престъпления в миналото. В резултат на това медиите…

Медиите – какво? Стъписаха се. Ами сега? Вестник „Сега” публикува лаконична информация, но това е капка в морето в сравнение със „сензациите” за Капка, Волен, Гаджева и многоъгълниците в тъпите истории за гаджета в една третостепенна партийка, които заливат в същото време медиите.

Хората с микрофонен достъп до премиера предпочитат да го питат за спорта ( скоро и за прогнозата за времето!). Например в радио „Гонг” днес питат любезно господин „генерала” ( така продължават да го титуловат) за евентуално издигане на футболиста Стоичков за министър на спорта и получават успокоителен отговор – да не се вълнуват, защото Стоичков е прекалено велик, за да се занимава с такива дреболии.

В други медии пък надълго и нашироко се коментира ходатайството на „Бойко” пред мистериозна „голяма чужда банка” да стане спонсор на футболния клуб „Левски”. Направо да се чуди човек, как смогва нашият премиер да мисли за народа и любимия му спорт между рязането на лентички на нови обекти и на квитанциите на един директор на женска болница, вниквайки в дебрите не гинекологията след визитация на провинилия се доктор в кабинета му.

А как само от месеци се нагнетяваха очакванията някой от арестуваните по делото „килърите”да проговори!

Ето малко хронология на очакванията:

В. „Труд”

09.02.11
„Свидетел срещу “Килърите”: Държавата ме изостави

„Да припомним – на 24 юли м. г. медиите гръмнаха с арестите на 20-ина килъри. А Цветанов се похвали, че е разбита “фабрика за убийства”. Броени дни по-късно бе огласена и сензацията, че на мушката е бил премиерът. Срещу петима от задържаните бяха повдигнати обвинения за стрелбата срещу Галев – Петър Стоянов-Сумиста, Янко Попов-Туцо, Георги Петков-Дачи, Васил Костов-Васко Кеца и Методи Иванов-Мето Кмето.
Към акцията и до днес има изострено обществено внимание. Интересът е обясним покрай шума в медиите, войната между институциите, обратите и мащаба на сюжета. На 24 юли имаше вой на сини лампи, но на 3 август Апелативният съд пусна обвинените поради липса на доказателства. Последваха традиционните упреци на вътрешния министър към съда. Че не бил реформиран, че е подвластен към шума на банкнотите… По-късно обвинените се оказаха отново зад решетките, но в Шумен.”

Информацията на „Труд” завършва с препратка към бъдещето и издава нетърпение най-после нещо да се случи с помощта на свидетелите:

Докъде ще стигнат останалите съдебни саги, ще видим.”
И ето че „бъдещето” дойде. Но дали е „видовден” за медиите? Те са подготвени, не е като да не знаят, че нещо важно трябва да се случи. За него съобщава в деня на събитието агенция „Фокус”:

Двама свидетели ще дадат показания по делото „Килърите”
24 ноември 2011 г.
Агенция “Фокус”
Шумен. Днес завършва петото заседание по делото „Килърите”, предаде репортер на Радио „Фокус”-Шумен. Вчера бяха разпитани двама от тримата призовани свидетели. Иван Ралчев разказа за задържането на подсъдимия Райчо Стойнев, а Константин Найденов – за периода, през който е работил във фирмата за разнос на вода на подсъдимия Петър Стоянов. След като редовно призованият бизнесмен Христо Ковачки не се яви съдия Димчо Луков постанови той да бъде глобен с 300 лева и да бъде принудително доведен в залата, когато бъде призован отново. За днес са призовани двама нови свидетели.”

Събитията обаче се развиват явно по неприятен за властта сценарий и основната част от медиите млъкват, когато дългоочакваното „пропяване” се случва. Съответно на българския гражданин му се налага да се оглежда и ослушва за информация, например към източници, базирани в чужбина, като сайта Биволъ, който бие камбаната с позоваване на държавното радио, за което обаче явно не е “интересно” да развие темата с някои въпроси.

На помощ, господин Велчев! Премиерът ни е бандит!
Йоца, Кеца и ЦРУ обвиняват Борисов в престъпна дейност
от Биволъ

Петък, 25 Ноември 2011

25.11.2011 Шуменски окръжен съд
Подсъдимият по делото „Килърите” Васил Костов – Кеца разказва за среща в София между Бойко Борисов, Бай Миле и Сретан Йосич, предава БНР.
Кеца разказа за няколко срещи, на които е присъствал, докато е бил охрана на убития Бай Миле. Лично присъствал на среща в София между Бай Миле, Бойко Борисов, Сретан Йосич, Стоил Славов и хора от групировката СИК. Те говорили как да съберат пари, за да направят Бойко Борисов шеф в МВР и да му купят чин. Кеца каза още, че всички разрешителни на охраната на Бай Миле са издадени на фирмата „Ипон” собственост на Бойко Борисов по онова време…
„Аз ще ви кажа, че Бойко Борисов отговаряше за канала за наркотици през Турция”, допълни той…Имаше проблеми с Косьо Самоковеца. На друга среща Бойко Борисов се застъпи за Мето Илиевски”, обясни Кеца.
07.04.2009 Окръжен съд в Белград
Eдин от най-големите балкански и европейски наркобосове Сретен Йосич, по-известен като Йоца Амстердам заявява, че по времето когато е бил в България е бил закрилян от главния секретар на МВР Бойко Борисов и от бизнесмена Николай Гигов.
05.09.2006 София, Посолство на САЩ Секретно, не за чужденци
Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с Лукойл и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си, като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов.

Г-н Главен Прокурор, къде сте? В изложеното по-горе има всичко необходимо за прокуратурата да се самосезира и да образува досъдебно производство.
Има свидетел в България, защитете го и го разпитайте.
Има свидетел в Сърбия – поискайте да го разпитат българските разследващи.
Има данни за престъпна дейност на Борисов в партньорска правоохранителна служба на САЩ (SIMO) – изискайте ги.
Г-н Велчев, ако не вярвате на Кеца и на Йоца, не вярвате ли поне на ЦРУ? Или допускате, че ЦРУ си оправдава парите с информация от Кеца?”

Както се вижда, неудобните въпроси към властелина на България се задават или извън България, или по теми, по които той харесва. Но-търпение! Събитието все пак е от петък. Има време. Неуморните трансмисии на пропагандата ще използват почивните дни за смилане на инструкциите и в близките дни ще опаковат в съответния целофан удобните послания, годни за консумация по преценка на производителя. Има си ред в държавата! А дали има също законност и справедливост, питайте…пак Борисов. Той си знае как се постига покорството на претендентите да му бъдат критици като за пред наивната публика.

36 мнения за “Знаете ли, че премиерът бил…Няма и да узнаете!”

 1. Плюваш по Бойко, ти стани политик! Айде, ще гласувам за теб. Дано успееш в намеренията си. Но без да си опитал …

 2. Царе сме по убиванаето – и в пряк и в преносен смисъл

 3. Абсолютен октопод! Но за какво ли беше онзи цирк с разиграването на Алексей Петров? Както виждам, нямало е никакъв смисъл.

 4. Тоталното БОЙКОвизиране на народа е с отчайващи размери, а процесът все по-трудно обратим.
  Вече е трудно да се определи кой “феномен” е доминиращ като такъв? …. phenomen-БиБи
  или phenomen “мъдър” български народ

 5. Защо партия с подобен лидер все още е член на ЕНП?
  За България е ясно – репресивният апарат е включен на макс.
  Но за ЕНП – не е ли странно?

 6. Започнах да пиша (нощно)тук някъде по това време през 2009 г.с идея за помощ да помоля!Доста понаписах!
  А това е от март 2011г.
  [01:22:23] drbarc каза: Години наред казжам какво предстои – луд
  Става така както съм казал – виновен за това че е станало така
  После пак казвам пак луд
  Подлагам се на психо преглед – резолтат повече от нормален
  В мен ли е проблема че съм заобиколен от умственни инвалиди
  Не съм екстра или какъвто и да е сенс
  Наясно съм кой съм не се вземам за друг
  [01:27:08] drbarc каза: Тея дни нещата около мен преминаха всякакви допустими граници и колкото и да не ми се иска
  ЩЕ БЪДА ЧУТ
  [01:52:28] drbarc каза: Аз съм човек имам граница на търпението
  После защо “Сливен”
  [02:05:50] drbarc каза: За година и половина доста неща предстоящи написах
  Надценил съм възможностите. Посрещането по дрехите води до погрешни изводи
  [02:06:53] Нощен Хоризонт каза: Пишете много объркано. Добре ли сте?
  [02:08:05] drbarc каза: Пиша достатъчно ясно но не за всеки
  [02:09:27] Нощен Хоризонт каза: …….само за себе си…………
  [02:15:55] drbarc каза: Не ме познавате но има и такива които ме познават
  Не познавате и деиствителноста в България такава каквато е
  [02:16:49] drbarc каза: Това във сливен е само началото
  [02:18:28] drbarc каза: Извън София реалноста е друга
  [02:18:35] Нощен Хоризонт каза: Така ли? Къде мислите, че живея?
  [02:19:59] drbarc каза: Преди седмица циганите ме обраха
  [02:21:02] drbarc каза: Това никога до сега никой не си го бе помислял
  [02:21:46] drbarc каза: Тук кадето живея е рай за престъпници
  [02:22:42] drbarc каза: Тук думата закон е смешка
  [02:23:22] drbarc каза: Тук е дупка в която никой никога не наднича(следва)

 7. “[02:26:06] drbarc каза: Чакам полицайте да решът от коя страна са
  [02:26:32] drbarc каза: Но няма дълго да чакам (полицаите свършиха каквото от тех зависи тогава,но не от това ми писане,а от уважение към мен)
  [02:28:09] drbarc каза: И всичко това което пиша – не сме на четири очи
  [02:28:25] Нощен Хоризонт каза: Защо не полетите? Напуснете този град, махайте се от там. Идете в друг по-голям град или в друга държава, ако тук ви е тесно, но се освободете. Зависи единствено и само то Вас. Успех.
  [02:28:53] drbarc каза: Късно е
  [02:30:56] drbarc каза: А кой ще води към ада
  [02:31:13] Нощен Хоризонт каза: Никога не е късно. DUM SPIRO SPERO (докато дишам надявам се)
  [02:31:47] drbarc каза: Аз съм там където ми е одредено
  [02:34:36] drbarc каза: Знам какво казвам
  Имам знания и способности да бъда където си поискам и да бъда богат (в пари) колкото си поискам(можеше)
  [02:37:04] drbarc каза: Само че знам и други неща
  Бил съм няколко пъти от “там”(отвъд смърта) на специализация
  [02:37:23] Нощен Хоризонт каза: Не разбирам гнева ви. Боли ви, че няма закони, че няма правила? Ами направете нещо.
  [02:38:00] drbarc каза: Няма кои да ме чуе
  [02:39:05] drbarc каза: Не ми се иска та правя като Стефан за да бъда чут
  [02:40:01] Нощен Хоризонт каза: Е, то не се прави така – ей, чуйте ме. Създават се органинзации, мрежа от съмишленици, организира се енергията на хората и се насочва в определена посока с определена цел. Но за това се иска много енергия, много работа, много страст, много,много, много….(следва)

 8. “[02:41:55] drbarc каза: Аз съм докаран под ръба на физическото оцеляване
  Това е единственният начин да ми затворят устата
  [02:42:45] drbarc каза: 20 години съм подложен на всекидневен терор
  [02:43:25] drbarc каза: Това уби маика ми (2009г 23 март,беше ад за нея и мен)
  [02:44:00] drbarc каза: 10 години нямам никакви доходи
  [02:44:45] drbarc каза: преди това имах фирма принудиха ме да я закрия……

  Към средата на март този ми скайп беше блокиран с “Нощен Хоризонт” и повече не се разблокира!
  Август регистрирах друг скайп,но пък предизборно и изборно време настана!
  Две години букви,само букви….Солено ми излезе (меко казано)
  Минаха изборите,видях какво ни избраха тук(и най вече в две съседни села копувачите от ДПС) – и си викам ЗАБРАВИ!
  Вчера ходих да взема колет (билкови извадки) с който да пробвам някъкси лечение на баща ми и мен,та видях отчаянието на съгражданите си.
  България не е падала по ниско никога.Човешкият живота е станал равностоен на човал с картофи.
  Хауса на агонията вече тръгна.Остава само да кажем благодарности на Ленин и неговите последователи и надоло в бездната!
  Съжалявам но и нивото на Дунав пада и като замръзне сигурно ще духаме да охлаждаме реакторите.Да кажа,надявайки се да греша!

 9. Време е за общонационални протести и сваляне на МУТРАТА от поста му.

  НО при тая инертност на “мат’риала”, аз нямам големи надежди!

 10. И защо мислите,Г.Стоянов и И.Инджев,
  че Кардинала смазан и обезправен мълчи от май 1996 г.Да не би защото е велик и безстрашен висш духовник,за да се подпичкват с него лепи стринки и особено премъдрели “реферндумчета”с чисти съвести,т.е. “н е у п о т р е б я в а н и”!
  Слава Богу,рече атеистът,че Той не съществува иначе колко моного
  работа би имало!!!!

 11. Edinstveno se ochudvam na niakakva polozhitelna informacia idvashtata ot BG. Niama kakvo da se luzhem, kakvito sme nie kato narod, takiva sa ni i politicite.

 12. Удар в десетката. Моите поздравления, г-н Инджев за вашата смелост и себеотрицание!
  Още от есента на 2001г. по една случайност, а донякъде и професионално, зная за мнимите кражби на дизел от дизелопровода на Лукойл, простиращ се от Бургас до Ихтиман, извършвани от самите охранители на тръбата – хората от ИПОН. В началото на 2002г., съвсем неочаквано, научих от застраховетелен агент на ОРЕЛ – бивш СИК-аджия, че главния секретар на МВР – “генерал” Б. Борисов е основният трафикант на наркотиците през Турция. И сега е време да припомня, че когато в Ирак заловиха български шофьор на камион с наркотици, съмсем “геройски” Бойко. като гл. секретар на МВР, цъфна там за да преговаря с похитителите, но шофьорът все пак беше екзекутиран – въпреки пребиваването на Бойко в Ирак или поради това!

 13. Към Тодор Тодоров: че то направо сме цъфнали и вързали с толкова наука в управлението и престъпността! Хем престъпността – престъпна, хем науката научна, хем хората плюскат кюфтета и пият ракия! Щастие!

 14. Dear Mr.Indzhev,you are late in events of engulfing banks in South East Europe and in un world no less alarming, but not able to avert disaster.
  It encouraged dialogue, began since today to be visible,that the only political Union,able to provide soonest relief would not delete to be the sure and
  clear conservative and right lines
  against feckless economies engaged with reassuring markets and with defense of eurosavation,as needed!
  If you started the right discussion “And now,where “must had had not deviated been it before other efforts of former PM I.Kostov?
  You began Sir and might finish the game promissory and entirely successfully!
  Sofia,26/11/2002 22.10 EET

 15. Какъв народ сме?Чакаме само нчкои пръст да покаже или нещо от желтата информация да ни направи неадекватни.
  Какво искате бе хора Първанов Станишев и Доган ли.Всички сте настроени да свалите Правителството. Е и какво.Какво ще дойде.Рязруха.
  Учудвам се на тези по горе дето драскат за социализма.Всичките им вождове копуват вили и къще на Запада.Децата им на всичките са на Запада. А те милите искат социализъм и жалеят за комунизъм.ЗАЩО?
  Защтото при социализма се краде много по-лесно в сравнение с капитализма.Затова нашите социалисти искат социализъм.
  Апропо социализъм има само в най- бедните държави.
  Вижте какво направиха социалистите в Гърция.Какъвто народа – такава и държавата.

 16. @Talleyrand,

  What are you talking about mate? “must had had not deviated been it before”…? What in the world are you talking about?

  Ima chatrooms, kydeto moje chovek da si uprajniava angliiskia, vse pak.

 17. Добре Иво!Изплюй камъчето!Мутренска държава сме и мутри ни управляват.
  За да отклонят вниманието ни те сега са погнали лекарите.Не че те са без вина.Но корупцията в България се управлява и стимулира от управляващата партия(партии)

 18. Брей, що умници, що иносказания тая събота!
  За сведение на интересуващите се:
  Днес, неделя /27.11.2011/ от 19,15 часа по телевизия “Канал 3” гледайте пресконференцията на Г. Котев и И. Инджев, относно инцидентите в АЕЦ “Козлозуй”/на запис/.

 19. Кой въведе практиката държавните постовете да се продават?

 20. Don,t worry, Peter unless Germany with her cautious chancellor A.
  Merkel woul,d understood me better,when Euro-zone Leaders seem unable or unwilling to be bold enough,and when actual Europe seems to be like that suffered after Lehman Brohers, collapsed.
  Of course is alsossome how an answer to ISKAR and Indzhev,who does need clever interpreter like covered “MUTRI official defense” from the same Olymp and don,t f!!!!****, more!

 21. Do Iskar,виж ся мойто момче,кой е*а Гърците,все Комунисти ти са виновни,и аз не ги обичам,амаааа когато се осер* някой нека го наречем с истинското му име,щото вече ми писна когато нещо не върви-комунистите са виновни,,и ок замитаме проблема,гледай кой е управлявал Гърция,и кой какво е харчил :))) 08.04.1990 г. – септ.1993 г. правителство на „Нова Демокрация”, ръководено от К. http://www.blogger.com/img/blank.gif
  Мицотакис
  09.10.1993 г. – 09.01.1996 г. – правителство на „ПАСОК”, ръководено А. Папандреу
  10.01.1996 г. – 10.03.2004 г. правителство на „ПАСОК”, ръководено от К. Симитис
  11.03.2004 г. – септ. 2007 г. правителство на „Нова Демокрация”, ръководено от К. Караманлис
  18.09.2007 г. – окт.2009 г. правителство на „Нова Демокрация”, ръководено от К. Караманлис
  07.10.2009 г. до сега правителство на „ПАСОК”, ръководено Г. Папандреу На първо място Гърция все още носи дълг, натрупан от военната хунта между 1967 и 1974 г. – през този период той нараства 4 пъти. Но в сравнение със задълженията, натрупани между 1990 и 2008 г., дълговете на военната диктатура са нищожни. В мирни условия Гърция сключи стотици договори с европейски фирми, а вместо да дойдат от бюджета, парите бяха осигурявани под формата на държавен дълг, отново в частни банки. Така със скромния си бюджет Гърция успя да закупи немски подводници на стойност 5 милиарда евро, френски кораби за 2.5 милиарда евро, изтребители и хеликоптери за над 3 милиарда.

  В разгара на кризата гръцкото военно лоби, подкрепено от Германия и Франция, убеди правителството да не намалява военните разходи. Така те се запазиха до ниво 4% от БВП – доста по-високо от разходите на Германия (1.4%) и Франция (2.4%). Между 2005 и 2009 г. Гърция бе един от петте най-големи вносители на оръжие в ЕС, въпреки че по размер на икономиката се намира в долната половина на класацията.

 22. май и двете Гръцки фракции -са един дол дренки,както и нашите такива-Честито :)))))))Измамниците и псевдополитиците популисти-Нямат идеология,а просто служат на парите и лобитата,така че ще има и АЕЦ,и потоци,коридори….щото пред парите ,морала изчезва,и се стига до парадокси като отзовават ДС посланници,ама поставят кметове от ДС,заклеймяват чумата-ДС,и гледат булгога Божо Димитров в устата,,,и още…внука на убит от комунистите човек,пази БАШ комуниста Тошо с цената на собствения си живот,най-вероятно за пари,ама за мноооо,и съвеста е доволна…абе мамата си е…

 23. Междувпрочем статията във в. Сега вече я няма?! Някой да помогне с линк!

 24. :))))Времето на комунистите отдавна мина навсякъде по света,колкото и да съскате времето назад не върви.Щом в тази световна криза и ниски доходи и в Б-я Герб спечели изборите,дори нови избори да има, отново ще ги спечели с по-голямо мнозинство, въпреки комунистическите синдикати,въпреки комунистическият съд, въпреки охранените зърнопроизводители и тям подобни допотопни образования.Народът е мъдър , вижда всичко……

 25. Това са старите номера.Да посеят отново зърната на омразата,да скарат стари приятели,днешни опоненти,по делата им ще ги познаете!

 26. До Балтимор:
  Да, оказа се, че статията вече е изтрита от сайта на Сега. Ами Сега?!?
  Честно казано, ако знаех, че ЧАК ДОТАМ ще стигне мракобесната Тиква, щях да си я копирам.
  Но информацията е абсолютно безполезна, ако я ползват само няколко индивида, тя има смисъл да ограмотява масата. В случая това ВЕЧЕ е невъзможно – няма медия (с изключение на Иво и Биволъ), която да е оставила следа за такова нещо. Познайте дали пропелият от Килърите скоро няма да последва Бирата ОТТАТЪК…
  Страшно взе да става, а най-страшното е, че сами си го направихме и то напълно “демократично” (справка – Хитлер)…

 27. Великите личности ще ги познаете по великите им дела.Само при такива трудни времена те се появяват.Велика личност ли е Бойко?Велика е.Стопи Синята коалиция! Сега ще стопи и БСП.Мога по месеци и години да ви кажа какви събития ще последват.Но няма да го направя,понеже не съм упълномощен да го сторя.Мога отвреме навреме да казвам кое събитие кога ще се случи,но само толкова.

 28. Това какьв е БьБь и кой го зачена лабораторно+спонсорира е ясно от 10 год. на всеки с повече от 1 мозьчна гьнка.
  (за сьжаление) Е,и?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.