ББ -хуморист на годината!

Уж на шега, но вече съвсем наистина, Бойко Борисов се очертава като главен претендент за футболист на годината, измествайки Бербатов в организираното за целта гласуване в интернет. Като си помисля само, че и моя милост две години поред участва като обект на гласуване в мрежата! През 2009-та повече гласове от моята номинация имаше само една фондация, станала „Човек” на годината, а през 2010-та наистина получих тази награда от публиката в класацията „Човек на годината” на Българския хелзинкски комитет. Но това се случи само благодарение на факта, че не се бяха сетили да го номинират и за тази „купа”. Така че: лични благодарности за тази скромност, благодарение на което „хванах” ( подадената ми гражданска) ръка.

Не знам дали премиерът, който днес се изрепчи, че ще си вземе наградата „ футболист на годината” без да скромничи излишно, разбира по каква пързалка го пускат подмазвачите. Някой му надува и без това атрофиралото его и пуска да се търкаля по нанадолнището на подигравките. А те се множат до пълната победа на гротеската над „явлението” Борисов.

Подсмихват се вече и по целия свят от разпространената новина на световните агенции ( например на Асошиейтед прес):

 

Bulgarian Prime Minister Boiko Borisov may be facing nationwide labor protests against his reforms of the pension system, but his countrymen certainly appreciate his ball skills. Borisov is running second in Bulgaria’s annual Footballer of the Year survey, just behind Manchester United forward Dimitar Berbatov. Fans can vote until Dec. 4.

 

В резюме: Борисов може и да се сблъсква с национални протести срещу пенсионната реформа, но сънародниците му със сигурност одобряват футболните му умения, пишат от АП.

Ето как се надсмива над честолюбивия стремеж към похвали на нашия премиер-слънце читателят Валентин в ivo.bg:

Ако баце Бойко прочете наръчника за изобразителното изкуство, няма да има интелектуалче, което да възроптае срещу него вече:
‎“Наръчник за бързо въведение на Бойко Борисов в света на изобразителното изкуство“:)))
1. Ако на картината има тъмен тон и измъчени лица – това е Тициан.
2. Ако на картината има обилно количество тлъстини и целулит, дори при мъжете – не се съмнявай – това е Рубенс.
3. Ако на картината мъжете изглеждат като къдрави жени с кравешки поглед или просто на италиански педита – това е Караваджо. Жени е рисувал само няколко пъти. На следващата картина е изобразена жена – Медуза Горгона. Защо прилича на Джони Деп е по-голяма загадка от усмивката на Мона Лиза.
4. Ако на картината има множество малки човечета – Питер Брьогел Стари.
5. Много малки хора + малки непонятни тайни – Йеронимус Бош.
6. Ако на картината може просто да се добавят няколко дебелички амурчета или агънца (или те вече са там), без да се наруши композицията – това може да са: а) Буше б) Вато
7. Красиво, всички са голи и телата им са като и културисти след баня – Микеланджело
8. Видиш ли балерина – говориш за Дега. Говориш ли за Дега – виждаш балерина.
9. Контрастно, рязко и всички имат мършави брадати лица – Ел Греко.
10. Ако всички, даже лелите, приличат на Путин – това е Ван Дайк. Това е всичко.
ПС: Моне – петна, Мане – хора.Вижте повече ППС:А когато видиш глупости на търкалета – вероятно Пикасо
ПППС: Ако може да се заобиколи, е скулптура. Ако виси, е картина…”

В духа на последното указание от наръчника на Валентин мога само да добавя, че Бойко Борисов все по-малко може да бъде определен като скулптура ( а и за малка пластика с посвещение от Вежди Рашидов не става- пада си по магистралните мащаби). Причината да не може да бъде скулптура е, че се е превърнал в незаобиколим фактор за каквото и да било. Следователно – не става.

Същевременно, колкото повече стърчи, толкова повече виси над блатото с крокодилите ( по аналогия със съветския хумористичен орган „Крокодил”). Тъй че Борисов си е картина- мила, родна картинка в развлекателното шоу, в каквото е превърнал политиката.

44 мнения за “ББ -хуморист на годината!”

 1. Читателят Валентин е жалък плагиатор каквито, впрочем, са и сценаристите на “Шоуто на Слави”. Краде се безогледно от руския сайт http://www.anekdot.ru
  Въпросната подигравка на читателя Валентин е публикувана на 19 ноември 2011.г. в сайта.

  http://www.anekdot.ru/a/an1111/j111119;10.html

  Ето и крадения текст:

  Памятка для тех, кто хочет разбираться в искусстве.

  1. Если видишь на картине темный фон и всяческие страдания на лицах –
  это Тициан
  2. Если на картине воттакенные жопы и целлюлит даже у мужиков
  – не сумлевайтесь – это Рубенс
  3. Если на картине мужики похожи на волооких кучерявых баб
  или просто на итальянских педиков – это Караваджо. Баб он вообще
  рисовал полтора раза. На следующей картине – женщина – Горгонян
  Медуза Арутюновна. Почему она похожа на джонидепа- загадка почище
  улыбки монылизы
  4. Если на картине много маленьких людишек – Брейгель
  5. Много маленьких людишек + маленькой непонятной х*йни – Босх
  6. Если к картине можно запросто пририсовать пару толстожопых
  амуров и овечек (или они уже там есть в различной комплектации),
  не нарушив композиции – это могут быть:
  а) Буше
  б) Ватто
  7. Красиво, все голые и фигуры как у культуристов после сушки –
  Микеланджело
  8. Видишь балерину – говоришь Дега. Говоришь Дега – видишь
  балерину
  9. Контрастно, резковато и у всех воттакие тощие бородатые лица
  – Эль Греко
  10. Если все, даже тётки, похожи на Путина – это Ван Дэйк.
  Все.
  Пы. Сы.: Моне – пятна, Мане – люди

 2. Така както я е подкарал с наградите, защо Съюза на математиците се ослушва и не му присъжда наградата “Най-голяма нула на годината”. 😀

 3. Лошото е, че всичко е на наш гръб. Не е смешно – трагично е. А влака вече лети в тунела – насреща ни. Без светлина.

 4. Защо се учудвате, че Борисов е номер едно за футболист?

  В 22-та година от второто полувреме на мача България-СССР е ясно, че има един отбор. Треньор е Златев, плеймекър е Първанов а централен нападател е Борисов.
  Вратар е “стани, стани, юнак балкански”.

 5. Ако нещата изглеждат разтопени като шоколад в пернишка печка или на камилите краката са дълги колкото МОЧА – значи е Дали :-))

 6. Разбира се, ББ е най-добрият, във всичко! Дори не разбирам за какво е тази класация, след като е ясно, че той е Супер – Бойко! Борисов може и сам да играе срещу 11 играча! Пак ще ги бие. А Светия синод защо още не го е ръкоположил за патриарх по съвместителство?
  Също и почетен член на СБХ, ДСК, ПИБ, doctor honoris causa на пловдивският, софийският и кабулският университети, главен секретар, генерал-полковник, адмирал, почетен президент на банкя ойл, гъзз-пром, бул-гъзз-цом, бадминтонист, шахматист и табладжия на годината, футболист на хилядолетието, ватерполист на десетилетието, почетен треньор по пинг понг, почетен тенор на операта в полски тръмбеж, герой на младо и старо, комсомолски кумир, с две думи – бащицата на булгаристанците.

  /s

 7. ” Читателят Валентин” просто е преписал. Което не е никак хубаво. Както и този странен ” наръчник” за очевидно неграмотни люде. Който поне веднъж в живота си е виждал картина на Тициан, знае, че най- малкото за което става дума там е: ” тъмен фон и страдални лица”. А който не е виждал Тициан и Пикасо- той пише ” наръчници”. Както и да е. Читателят в частност и всички останали- да цитират, а да не плагиатстват.

  Колкото до ” футболист на годината”- това е шега, нали? Просто шега?
  Разбира се, статията Ви е поредното точто попадение, господин Инджев. Чета Ви с удоволствие. Дори когато не съм напълно съгласна с Вас… Бъдете здрав. 🙂

 8. Незнам когашно е това ,но все едно ей свега като да е!
  Пряка демокрация -по български!
  “http://www.facebook.com/PriakaDemokracia
  Тази вечер в “Пряка демокрация”- Възприятието за гражданско общество е, че то започва там, където свършва държавата. Нарушен ли е този баланс у нас? И още- Европа се дели на европейци и пришълци. Така ли е и в България?
  Всичко това- на живо от 19. 45 с депутатите Красимир Ципов от ГЕРБ, Янаки Стоилов от БСП и Десислав Чуколов от АТАКА!”
  А сега да си поговоря пак със себе си на глас:
  Преди доста вече години в непринуден разговор мужду мен и много “заможен” за тогава представител на СИК(познанството ни далеч назад във времето) след като ми обясни как и защо аз ще съм на загубилата изборите страна,каза:
  “Бих дал всичките си богатства до стотинка да бъда на твое място,да имам твоята свобода,но ти знаеш как е при нас…”
  Знам – влизаш с мисал “всичко е пари” излизаш само “напред с краката”.(незнам дали е жив,по вероятно не и не се казва Бойко)
  Това за всички 99 % от населяващи територията българска -“Не всичко е пари,не всичко…”
  Бог би помогнал,но когато 99 % са затънали в грях до гуша и поради нежелание сами да си го признаят се намесват 1 % “луди” да кажат.99-те чуват и пристъпват към “себепоправяне”,о не “лудите” да смажат (огледалото с грозният образ в него да разбият).Е няма как да стане с Божията помощ “…в кошара не вкарва”.

 9. Протести за съм,но първо поглед към себе и после към другия виновен.Протести с крясъци”на война като на война” и мисъл “реформи да,но ако не засягат моята далаверка,а само на другите”.Били излъгани предизборно,ноо Бойко ще оправи работата!
  Граждански протести,ама без граждани,контролирани от “правилни” контролиращи,примесени със спонданни неорганизирани и набързо усмивани и неглижирани от “правилните” обяснявачи (някакви си там умряли от лекарски грешки,глупости)!Намерен е и виновният – Дянков!
  Бог да помогне – на кого?!На лъжците,на тези който знаят ,че са лъжци или на тези които отказват да чуват истината и вярват на лъжците и техните съучасници! на кого?!
  А Първанов социален вика,нямало скоро социалните напрежения да свършат.Гадателски способности има ,не нищо общо няма да не си помисли някой !
  Всичко е прогнило в РъБъ,а и сините погребани!
  Несъм точно тематичнио написал го бях,а хазяйна по бърз…
  За пързалката,и аз съм споменавам,пролетсем.Проблема е че и синца сме по нея!

 10. Към колегата Валентин:

  Колега, избихте рибата, така се смях на предложението Ви. Право в десетката!

 11. Към пенчо питанката:

  Позволявам си едно малко допълнение към “стани, стани Юнак балкански”, а именно “да седна аз на вратата- на входа и изхода на далаверата”

 12. Екстра, екстра! Да не си на мястото на тези, които са организирали анкетата: сега нито могат да пренебрегнат резултата, нито могат да си обявят футболиста, без да станат за голям смях. А представяте ли си, ако тази класация стане достояние на колегите му /имам предвид премиери/ от ЕС-то.Онези хора сън не ги лови от проблеми с еврото и ЕС, нашичкият къде рита топка по обЕд получава награда филия с мас!

 13. Към MP и МАРИЯ Е.
  Относно “наръчника” мога да кажа, че в този си вид /преведен на български/ се подвизава повече от седмица във фейсбук. Няма как да знам кой е първоизточника, а и съм сигурен, че истинският му автор няма да си търси правата, поне не от мен.
  В коментарите към статията на г-н Инджев “Гатанки с неочаквано начало и….” добавих “наръчника” който часове преди това ми се появи на стената във фейсбук страницата. Ако аз съм плагиат, то това означава че има поне още 1000 човека във фейсбук, които са не по-малко от мен такива.
  Съвет към МР и МАРИЯ Е.: идва края на месеца!!! И както всеки край е време и за заплатки. Моля, вместо да си губите времето като тролове по форумите /така наричат провокатори като вас в интернет пространството/, заповядайте на адрес: София, бул. Княз Ал.Дондуков 1, за да си вземете заплатките, полагащи ви се за труда през изминаващия ноември. Парите ще ви ги дават от към задния вход, че да не се излагате. 😉

 14. Към горния текст:
  Завършил съм магистратура в Художествената академия и ни скъсваха задниците от История на изкуството. Знам, има грешки в текста публикуван от мен, но въпреки това го пуснах в този му вид. Хайде да не се учим кой кой е в изкуствата, поне не във визуалните. 😉

 15. г-н Инджев, тези които чакат на опашката за далаверата го играят защитници, които са големи майстори на изкуствените (медийни) засади.
  А вратата освен, че е далавера за някой, е и ограбване на заспалия юнак.

  Може би допълнението, което е твърде съществено е името на президента на футболният клуб – товариш Путин…

 16. Към Валентин.
  Можехте да цитирате това, което сведохте до знанието на читателите в този сайт. Просто да цитирате. Личните Ви заяждания ще подмина- това е все пак блогът на Иво Инджев. Не площад Народно Събрание, че да Ви отговарям на нападките. Но тъй като си позволихте и да ме обидите- на това ще отговоря. Явно считате за нормално да обиждате жени, Валентин? Колко ” мъжки” ! И така, съвети от Вас не приемам! ” Заплатката” ми не е Ваша работа и не е грижа на никого, освен ЛИЧНО на самата мен- най- малко на Дондуков 1! Имам докторска степен и защитена дисертация по история на изкуствата в реномиран римски университет. И куп други плодове на упорития ми умствен труд. Спестете ми за в бъдеще поучителния си тон и неприятната си ирония! И бъдете любезен да не си позволявате да предполагате колко свободно време имам и как ще го употребявам! Повтарям- Вашите нападки не ме вълнуват. Но никой не може да си позволява да ме обижда. Наричайки ме провокатор и размахвайки дипломи и прочее. Никой, при никакви обстоятелства няма право да ме обижда. Никой.

 17. БАЛКАНСКИ ПИГМЕЙ-Г.Константинов

  Малък човек с голяма уста –
  зинал,
  решил да погълне света.

  Иска богатство
  и почетни постове.
  Иска дворец
  на Канарските острови.
  Иска охрана
  и аудитория.
  Иска голяма
  роля в историята…

  Само че гледа
  на педя от земята…
  Казвам му името.
  И пускам водата.

 18. към Валентин: Господине, много хубав текст сте ни предложил, не обръщайте внимание на нечии превземки. Вицове, анекдоти, гатанки, пословици и др.фолклор нямат автор и авторски права, поради което няма как да плагиатствате. Хайде, наздраве…

 19. Bulgarian Prime Minister could beat Dimitar Berbatov to footballer of the year award

  by Dan Bourke, Daily Mirror 28/11/2011

  BULGARIA’s prime minister is in the running for his country’s footballer of the year award.

  Bokio Borisov, 52, is currently second in the survey, behind Manchester United striker Dimitar Berbatov, 30.

  That puts him ahead of Aston Villa playmaker Stiliyan Petrov and Twente goalkeeper Nikolay Mihaylov.

  Fans can vote until Dec. 4, after which a team of sports journalists will determine the winner from among the top 10.

  Borisov, who coached the national karate team before attacking politics, became prime minister in 2009 but continues to play regularly with his team Vitosha Bistritsa in an amateur football league.

  It is the first time a non-professional player has been nominated.

 20. Към МАРИЯ Е.

  Чувствам се в небрано лозе да посреднича между очевидно интелигентни хора на собственото си лозе на баир.
  Дано да бъда разбран правилно от двама ви…

 21. Г-н Инджев,

  НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ КОТКАТА Е ЧЕРНА ИЛИ БЯЛА , ВАЖНО Е ДА ЛОВИ МИШКИ.

  Да видим каво, ще стане?

  С уважение: Б.Илиев.

 22. Поздравления Валентине,
  Текстът, който ни предложи, предизвика искрен смях, защото точно пасна спрямо профила на осмивания индивид (организъм). Не обръщай внимание на разни комплексирани същества, дори да са завършили (посетили) римски, флоренски, тоскански или други престижни колежи. Колежите не лекуват от бездарие.

 23. Господин Инджев, моля Ви да ме извините!!! Знам, че трябваше да си замълча и да отмина.Знам!!! Както сама отбелязах- не Вашият блог е мястото. Но ми докривя, това е. И реших да се защитя. Ще се постарая да съм по- търпелива в бъдеще. И може би малко по- непукист. Аз също се чувствам странно. От необходимостта да се защитя- все пак всеки има право на мнение, нали така. Наистина, извинете ме! В края на краищата поставих в неудобно положение Вас. И за това се извинявам. Дали някой друг би ме разбрал, не е толкова ясно. На мен ми е важно да ме разберете Вие. В което съм убедена.
  Междудругото, нещо ми убягва. Това за футболист на годината все пак шега ли е? Защото ако е сериозно…Направо е страшно. Да взема и аз да гласувам за ББ…

 24. Към МАРИЯ Е.

  Всичко е наред – просто си мисля, че има твърде много посредственост наоколо, за да си позволяваме лукса да водим войни между съмишленици по въпроси, които не са от непосредствена важност.
  Можех да напиша същото и до Валентин, но отговорих импулсивно на Вас с убеждението ,че и той ще прочете. И ще разбере също.
  Ако бях написал и на двама Ви, щеше вече да прозвучи като опит за някаква забележка от някаква “висота”. Така, струва ми се, обединявам двама Ви в скромния ми апел, разбираем за хора с ерудиция.
  Същевременно ми е неудобно да се правя на раздавач на рецепти…

 25. Бат Боко пак изпревари с едни гърди най-високото джудже на планетата – другарят Путин. Той горкичкият, сега сигурно се къса от яд – толкова много финанси хвърля, кахъри се как да налага и контролира по-добре всерусийския си имидж на бащица, “мъжага” и “спортяга”, а ето изведнъж, бай ви Боко, без много шменти капели го скъса по тъча и даже не може да му се види номера на фланелката! Ей тва е гении наш роден балкански – даже батюшката император стресна!

 26. Към Валентин и към това което е написал по повод на интернет пространството – ето едно доказателство как ПУТЛЕР-ЮГЕНДА съставен от млади, силни, красиви и непоколебими в евразиатската идея евразиати се труди в него и си изработва боршча.
  Няма съмнение че този передовой евразиатский опыт е внедрен и в задунайската губерния.
  http://www.newsland.ru/news/detail/id/832006/

 27. Към Валентин:
  Провокиран съм да се намеся от грубото ви отношение към Мария. Защитата ви от позицията на “магистър”, говори за нивото ви съпоставимо единствено с това на колегата ви “културен” министър, между другото, мерещ значимостта на съдържанието на книгите според дебелината им в сантиметри. Колкото до знанията ви по история на изкуството, която за ваше сведение се изучава и извън привилегированата ви в миналото институция, те с нищо не оправдават плагиатството ви. Имате чудесен личен завършек на копипейст-а си, който придава действително абсурден характер на „справочника” предназначен за такива „светила” като ББ, но коректно беше да упоменете, че сте открили текст в Интернет, който отговаря на ситуацията. Вместо това от позицията на учЕн, вие защитавата плагиатството си, което остава доста горчив привкус, тъй като мами доверието на Иво Инджев, който го е използвал като авторски текст. Но никога ни е късно, както казват, да станеш за резил – имам вас предвид.

 28. “Старата любов ръжда не хваща: Боко, Златеви, Тодор Живков, кметът Павел Павлов, на гости у Христо Христов:
  http://img837.imageshack.us/img837/3779/zlatevi.jpg

  http://img31.imageshack.us/img31/6287/82513484.jpg

  снимките са от книгата на Христо В. Христов – Референта – “Тодор Живков – другарите и времето, както ги видях аз” © 2009 “

 29. Може ли още да се гласува за футболист на годината? Регистрацията на сайта не се получава, все дава грешка…

 30. Към МАРИЯ Е.
  Тъй като бях провокиран от МР в няколко мнения преди вашето, за съжаление прекалих и си го изкарах и на вас. Да, признавам си, сгреших. За което искам да поднеса извиненията си и с обещанието, че за напред ще внимавам повече и ще премислям по-внимателно това което пиша преди да бъде публикувано.
  Относно това, че съм цитирал текст взет от интернет, не съм го направил с очакването, че ще бъде внесен в поредната чудесна статия на г-н Инджев. И тъй като прочетох някои нападки за това, КАК ВИДИШ ЛИ СЪМ НАЙ-ЧЕРНИЯ, ЧЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАЛ КОЙ Е ПЪРВОИЗТОЧНИКА /първоизточник който не е и сигурно дали е споменатия руски сайт/, бих казал, че май някой от тук или се изявяват като защитници на интелектуалното право или просто има доза завист!?!?!? към това, че случайно мое мнение е внесено в статията. Казвам за пръв и последен път /а ако искат другите да ме разпнат след това/: текста го публикувах с идеята да внеса малко хумор и ни най-малко не съм си мислел, че ще има такъв отзвук. Ако знаех, че ще се стигне до такава разправа и ще бъда обявяван като “жалък плагиатор” /вж. мениението на МР/, надали щях да го пусна без да обявя от къде е взет. Всеки ден на стената си във фейсбук пускам забавни текстове като този и до ден днешен освен да се забавляват хората там, никой не ми е направил забележка че плагиатствам.
  П.С. Г-н Танушев, не смятам че съм станал за резил. Просто някои вместо да се забавляват на това което съм публикувал, са се взели по-насериозно в случая от колкото е нужно.
  Спирам да пиша повече по тази тема. Ако ще се водят такива “словесни битки” смятам, че не е тук мястото. Приятна и успешна вечер на всички и останете със здраве. 🙂

 31. Към Борис Танушев.
  Господин Танушев, благодаря Ви! Ще Ви кажа същото, което и на господин Инджев- изключително ми е неудобно,защото правото ми да се защитя превръща ситуацията в панаир. Това място не е за тази цел. Ужасно ми е неудобно. Да прекратим това и да не превръщаме блога на господин Инджев в ” седянка” на лични стълкновения. Ако знаех какво ще предизвика дълбокото ми убеждение, че всеки източник трябва да се цитира- дори източникът да е интернет- вероятно щях да си замълча.
  Още веднъж Ви благодаря. Това, което сте написал, също ме защитава по определен начин. Без да сте длъжен да го правите. Благодаря.

 32. Към Валентин:

  Извинението към Мария Ви прави чест – то не е признак на слабост, тъкмо напротив!

 33. Валентин, ние сме интелигентни хора. Четящите този сайт. Да забравим, да продължим нататък и…да внимаваме като ни прекипи- и на мен, и на Вас. Благодаря Ви за последния коментар и…наистина, да не се занимаваме повече с това. Аз, като типично македонско девойче с леееко сицилиански уклон винаги се ” докачавам не чест”. Извинете ме, вероятно реагирах по- остро, отколкото беше нужно.
  Междудругото, бивайки специалисти по история на изкуството ние с Вас сме колеги, нали така? Днес една дружка ми каза, че изкуствоведът бил човек, който не можел да рисува, ама много искал. И понеже не можел- критикувал тия, дето могат. 🙂 Пази Боже, дано не се превърна в точно такъв ” специалист” по история на изкуството…Ама ми стана забавно. В Рим имах един преподавател, който постоянно повтаряше- преди да кажете каквото и да е за Тициан (примерно) помислете си- а вие какво умеете по- добре от Тициан? Много полезен подход.Така се научих да мисля поне два пъти, преди да кажа каквото и да е. Разбира се, изключая моментите, когато красивият ми ум бива побеждаван от женската ми емоционалност и македонско- сицилианската ми чувствителност…:)

 34. Много интелектуално странен е спорът между Валентин и Мария,странен и много тъжен.Това наистина е болестно състояние на нашият народ,ние вместо да махнем пъна който е паднал на пътя се занимаваме да си вадим клечки под ноктите.Чудесно е е че и двамата сте интелигентни,че познавате великите майстори,но проблемът е,че Бойко ни е Премиер

 35. *Бойко Борисов не спи. Той чака.
  * Какво минава през главите на бандитите, когато ги пребива Бойко Борисов? Юмрукът му.
  * Бойко Борисов е единственият човек, който някога е побеждавал на тенис тухлена стена.
  * Когато някой нападне Бойко Борисов, в дознанието полицията записва код 45-11 – “самоубийство”.
  * Табелката с инвалидна количка на паркингите в София не значи, че местата са за инвалиди. Означава просто, че ако паркирате там Бойко Борисов ще ви направи инвалид.
  * Съществува само един видеозапис на Бойко Борисов ядосан. Този запис се продава от компанията Юнивърсал под името “Кошмари на Елм стрийт”
  *Първата сцена от “Спасяването на редник Райън” представлява свободна интерпретация на работна среща на Бойко Борисов с лидери на ДСБ.
  * Бойко Борисов веднъж свалил американски бомбардировач, като го посочил с пръст и казал “Бум!”
  * Бойко Борисов не е як като бик – биковете са яки като Бойко Борисов

  *Когато Бойко Борисов отива да дари кръв, той отказва иглата и иска да му дадат нож и кофа.
  * Бойко Борисов е изобретил черния цвят. Всъщност, той е изобретил всички цветове. Освен розовото. Веско Маринов е изобретил розовото.
  * Когато Господ е произнесъл “Да бъде светлина”, Бойко Борисов му отвърнал: “Кажи моля!”
  * Идеята за първото българско шоу Сървайвър е била да оставят 16-те участници на един остров с Бойко Борисов. Шоуто се провалило, защото никой от 16-тимата не оцелял.
  * Джордж Буш излъга, че Ирак има оръжия за масово поразяване. Всички знаят, че Бойко Борисов не беше по това време в Ирак.
  * Веднъж Бойко Борисов изпил цяло шишенце хапчета за сън. Това го накарало да мигне. Веднъж.
  * Джеймс Камерън искал във филма Терминатор да участва Бойко Борисов. Продуцентите не се съгласили, защото това щяло да превърне филма в документален. Затова се обадили на Шварценегер за ролята.
  * Преди няколко хиляди години, Бойко Борисов срещнал мечка. Тя толкова се уплашила, че избягала на северния полюс а козината й побеляла от ужас…

  * Бойко Борисов е играл руска рулетка с напълно зареден револвер. И спечелил.
  *Всъщност, той е играл руска ролетка и със зареден пистолет Макаров. И пак спечелил.
  *Някои хора носят пижами със Супермен. А Супермен носи пижама с Бойко Борисов.
  * Бойко Борисов не чете книги. Той ги бие докато не си кажат всичко.
  * Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов.
  * Бойко Борисов не притежава микровълнова или готварска печка, защото отмъщението е блюдо, което е най-добре да се сервира студено.
  * Оригиналът на Властелина на пръстените бил с Бойко Борисов вместо Фродо. Книгата била 5 страници дълга – Бойко Борисов пребил Саурон и цялата му армия по средата на първа глава.
  *Ако по някакъв невероятен времево-пространствен парадокс Бойко Борисов се бие някога със себе си, той ще победи. Точка по въпроса.
  * Бойко Борисов не стъпва на пръсти. Той стъпва по пръсти.
  * Не съществува такова нещо като “глобално затопляне”. Просто на Бойко Борисов по едно време му станало студено и той включил Слънцето на 6.
  *Последното нещо, което чуваш преди да те удари Бойко Борисов ? Не се знае – никой не е оцелял за да разкаже.
  *Има ред във вселената – пространство, време, Бойко Борисов … бъзикам се, разбира се – Бойко Борисов е първи.
  * В израз на своето човеколюбие, Бойко Борисов дарил на Медицинският университет 6000 мъртви тела за научни изследвания.
  * Веднъж на Бойко Борисов му дошла идеята да продава потта си като напитка. Можете да я намерите под името Red Bull
  *Когато пътува в чужбина, на Бойко Борисов му се налага да регистрира всяка част от тялото си като смъртоносно оръжие, но никога не е плащал такса за това. Просто никой не е посмял да му поиска.
  * Когато Брус Банер се ядоса, той се превръща в Хълк. Когато Хълк се ядоса, той се превръща в Бойко Борисов.
  * Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон по брадата. Наследниците на този кон се наричат жирафи.
  * В първия Джурасик парк тиранозавърът всъщност не преследваше джипа. Бойко Борисов преследваше тиранозавъра и джипа…
  * Според Библията, Бог създал вселената за 6 дни. Преди това обаче Бойко Борисов създал Бог като щракнал с пръсти.
  * За снимките на Криминале (Pulp fiction) на Тарантино му се наложило да вземе на заем портфейла на Бойко Борисов, за да може Самюел Джексън да го използва във филма.
  * Ако опитате да потърсите “Бойко Борисов” в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш Бойко Борисов, а той теб…
  *Смята се че динозаврите са измрели заради гигантски метеорит. Това е вярно, ако наричаш Бойко Борисов гигантски метеорит…
  * Нищо не може да избяга от гравитационното поле на черната дупка, освен Бойко Борисов. Той яде черни дупки на закуска. Казва, че имат вкус на пилешко.
  * Всички обичат Реймънд. Освен Бойко Борисов и аз.
  * Оригиналното заглавие на филма Пришълецът срещу Хищникът е било Пришълецът и Хищникът срещу Бойко Борисов. Филмът обаче трябвало да се направи наново, защото кой ще плати 5 лева, за да гледа филм дълъг 3 минути?
  * Бойко Борисов не се оглежда за коли, преди да пресече улицата. Колите се оглеждат за Бойко Борисов преди да преминат.
  * Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.
  * Ако се бият Батман и Дарт Вейдър, победител ще е Бойко Борисов.
  * Бисмарк е казал “Ако английската армия акостира в Европа, ще изратя един полицай да я арестува!”. Имал е пред вид, естествено, Бойко Борсов.
  * Бойко Борисов не плаче, когато реже лук. Плаче лукът.
  * Вместо конец за почистване на зъбите, Бойко Борисов използва бодлива тел.
  * Вместо капки за очи – чили сос.
  * А вместо автършейв – течна вулканична лава.
  * Когато Бойко Борисов е готов да стане, той казва на слънцето, че вече може да изгрее.
  * Поради това, човек трябва да стане много рано, ако иска да стане преди Бойко Борисов. Всъщност, по-разумно е изобщо да не си ляга. И пак няма да успее.
  * Учените смятат, че началото на Вселената е поставено от Големия взрив. Прави са – Бойко Борисов имал газове…
  * На Свети Валентин, Бойко Борисов поднася на приятелката си сърце. Кървавото, все още биещо и топло сърце на нарушител на обществения ред. Понеже е много романтичен, Бойко Борисов смята, че всеки ден е Свети Валентин.
  * Бойко Борисов може да разцепи атома. С ръце.
  * Когато се родил Бойко Борисов, единственият човек, който плакал е докторът. Никога, никога не пляскайте Бойко Борисов по дупето.
  * Бойко Борисов знае последната цифра на числото пи.
  * И е броил до безкрайност. Два пъти.
  * Има древна легенда, че някога огромен дракон родил човешко дете и го закалил в своя огън, за да порасне то смел и могъщ боец, невиждан дотогава. Този боец е легенда, защото скоро след като напуснал пещерата на дракона срещнал Бойко Борисов и умрял от страх.
  * Драконът отишъл да търси детето си и от тогава никой не го е чувал. Освен Бойко Борисов, който чул нещо като “Не, не, нееееееееееее, не и опашката нееееееее!!!” на драконски.
  * Пулсът на Бойко Борисов се измерва само по скалата на Рихтер
  *На Азис, Педеруши Видинлиев, Миро от Каризма, Графа и Любо от Те им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени.
  * Лесбийки не съществуват. Само жени, които още не са срещнали Бойко Борисов.
  * Перото е по-силно от сабята, но само ако го държи Бойко Борисов.
  ———————————————–

 36. ако великият Чаплин беше жив нямаше да изпусне вьзможността да направи римейк на “Великият Диктатор” сьс заглавие:”Великата Нула”

 37. Колежката IRIS почти е схванала същността на проблема. Казвам “почти”, защото и тя не е “махнала пъна” от пътя, а именно: проблемът ни не е само, че Бойко Борисов ни е премиер, но и че Иван Костов не ни е вече/още такъв.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.