Усмивката на Борисов- оръжие на самоубийството му

Всуе се пънете! Не можете да изтриете усмивката от лицето на Борисов и спомена за нея, докато говореше за кучета и пържолки по повод зверското убийство на едно дете!

Казвам го на пропагандаторите, които подхванаха кампания да измият лицето на Господаря, който се бил извинил и не бил чак толкова виновен, защото и други са правили гафове.

Могат да си пренареждат изречението както си иска(т), спазвайки указанието на Борисов, че изреченията му били подреждани и разбирани криво, но не могат да редактират издайническата му усмивка.

Който се хили доволно „без да иска” над трупа на едно невинно дете, схващайки себе си като кучкар, а не като човек, осъжда себе си на презрение от човеците. Доживотно.

Това хилене е „грешка”, като онези, заради които приехме отмяната на смъртното наказание. Веднъж убит, човекът не може да бъде върнат назад, колкото и да повтаряме „извинявай”, „стана грешка”. Важи за имиджа на Борисов и за неговото „извинение”.

Самоубийствата по случая са две: на самоубилия се физически с пистолет убиец на Мирослава и на търсача на слава Борисов, който се застреля морално с онази подигравка. Не могат да я почистят за една нощ като някакъв паметник на съветската армия!

11 мнения за “Усмивката на Борисов- оръжие на самоубийството му”

 1. G-n Indjev, Pozdravjavam vi. Njama nuzda ot poveche dumi. (Pribavete izpusnatata bukva v zaglavieto)

 2. Браво Иво! Както винаги-в десятката!
  От вчера има призив от един коментатор всички възмутени от “Боко-Пържолата” да издигнем грамада от камъни пред сградата на бившия Партиен дом (на Дондуков)на 15.01.2012г. Подкрепям предложението

 3. “Ядосайте се“ на ухилената му мутра и не позволявайте да ни поставят след кучетата в матриалната си класация

 4. А може би се радва, че със смърта на единият заподозрян и обявяването на другият за луд, няма да му се налага да обяснява по-късно, че “ние ги хващаме, а те ги пускат”. Нещо гнило има в тази история!!! Май и тази двамката са само бушони, които изгърмяха и прикриха истината!

 5. Тоя се издъни завинаги ! И претендира че е вярващ ! ….кучкар…………..

 6. Чувал съм такъв израз: “Не се извинявай, а свиня не ставай”. Кучкарят може да бъде и коляч на прасета,тарикат, мъжкар,сваляч,гявол,мачо,пич и т.н., но не и човек.
  Обаче някои го назначиха за премиер!?!?!?!?!

 7. 1.Една приказка на македонците казва: “Извинявай обувки не льска”
  2.Такива случи имаше и при хорото на Жан Виденов когато изгоряха 14те войничета, и при шефстването на някакьв министьр на МВР (не му помня името-няма с какво да го помня тоя) при убийството на баретите при “ювелирна акция” и т.н. Мьршата си е мьрша независимо какво му е името:Бойко, Жан, Петкан,Сулю или Пулю

 8. Браво господин Инджев! Намерихте сърцевината на въпроса. Мисля, че след Хитлер, цивилизованият свят не е виждал такова чудо!

 9. 17-ти том от съчиненията на Боко(нон)със заглавие “Каква надежда може да храни човечеството (Ръ Бъ) за светлото си бъдеще имайки в предвид опита от близките изминали 1о хил. години” съдържаше една страница, на която беше написано едно изречение от една дума: Никаква.
  (По Курт Вонегът)

 10. След 20 год. натрупвания на: връзкарство, некомпетентност, занижен подбор на наши, прости момчета, никакъв контрол над тях, никаква отговорност; полицията е пред имплозия. Каквито и хартиени приоритети да си измисля физкултурника, като че не проумява, че системата вече не е контролирана от него, некадърността е поела нещата в свои ръце, тя изпраща напрежение нагоре, но не поема надолу. Цв. Цв. сериозно не разбира, че каквито и извинения да измисли те са само предпоследните. Такъв сериозен организационен и кадрови проблем може да се реши само с почти пълна подмяна (за 3-5 год) на хората и 30-50% съкращение. Всеки ден оттук нататък, в който се пази статуквото и коментари от рода на: “има много достойни хора в системата на МВР” на практика лишават нашето малко общество от услугата сигурност.
  Аз не познавам нито един достоен в МВР. Тези, които познавам са трудно различими по маниери и възпитание от улични хулигани. Подбрани с връзки, не могат да правят нищо друго освен да са полицаи.
  Пълното незнание как да действат дори при пътна катастрофа е достойно за съжаление. Връзкарството и корупцията превърнаха една достойна професия (в която има място за екшън, наука, състрадание, удоволствие да помогнеш и т.н.) в пъдарство.

 11. Shte povtorja tova koeto kazvat i drugite blogeri za vas : pravo v desjatkata !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.