Недезинфектиран ламтящ ( за власт) обект НЛО кръжи над България

Вестник „Стандарт”, креатура на гордия собственик на орден „Стара планина” Тодор Батков, дарен с това най-висше държавно отличие от своя другар Георги Първанов, развълнувано ни съобщава за извънземен феномен над местоживеенето му в софийски квартал „Красна поляна”. За целите на науката и заради благодарността на бъдещите поколения за регистрираната възможност да се изследва космическата изненада, оставям изписаните параметри на научното откритие в автентичния им вид до последната минута:

Червено НЛО прелетя над “Красна поляна”
• 20:45
• 10.03.2012
• от Стандарт Нюз
София. НЛО прелетя над столицата в петък вечерта,алармираха читатели на “Стандарт”. Три оранжево-червени сфери преминали над “Красна поляна”. Не бяха прожектори, нито самолети, категорично е семейството, видяло НЛО-то от балкона си.”

Но с това чудото, доловено единствено и само от радарите на меродавния за божествените намеци около кариерата на др. Първанов в. „Стандарт”, не свършва. Чудодейната червена нишка е проследена по свидетелства на други бдителни изследователи на благосклонния към др. Първанов космос, които дискретно ни напомнят за подвизите му, започнали с кариерата му в политиката като прототип на днешната „Атака”. В зората на демокрацийката ни това беше Общонародния комитет за защитата на националните интереси ( ОКЗНИ). Като негов активен деец др.Първанов се бореше срещу неверниците в Кърджали със същото усърдие, с което после се побратимяваше с лидера им Ахмед Доган. От онзи рубеж Първанов държеше пламенни речи, в които определяше Кърджали като своята „сталинградска битка” срещу бъдещите си тройно коалиционни съзаклятници.

Ето какво добавя „Стандарт” към астрономическите си наблюдения за феномена над високия блок 20 А в софийския квартал „Красна поляна”, обогатявайки картината с многозначителна мистерия над „българския Сталинград”:

 

В понеделник подобно явление забелязаха и жителите на Кърджали. 15 огнени сфери преминали в небето от източната част на града. В същия ден на посещение в Кърджали беше вицепремиерът Цветан Цветанов. Той обаче не видял летящите кълба, тъй като бил на постановката “Сега или никога” в Драматично-кукления театър.”

 

Че как ще ги види някакъв си Цветанов- не е дадено всекиму! Тази работа не е за невярващи ( в живота, в делото и в божествената мисия на др.- Първанов).

Наистина, в публикацията на „Стандрат” не се споменава поименно др. Първанов. Не го идентифицират като летящ ( от град на град в кампания за превземане на БСП) обект. Ама и ние не сме вчерашни: научени сме да четем между редовете! Явно сега или никога трябва да повярваме на драматично-кукловодските глупотевини, с които по инерция ни баламосват по отношение на Недезинфектирания ламтящ обект ( НЛО) .

Да му мислят вярващите. Не ми се виждат блажени, защото са доста повече прецакани, отколкото облажени от пребиваването си в света на измамата НЛО, в който пребивават по глупост, от лоялност ( което в крайна сметка е същото) или поради обикновена меркантилност. Но ще го разберат тогава, когато рикошетът от политическото бракониерстване приземи техния ламтящ за власт извънзаконен обект на обожание.

4 мнения за “Недезинфектиран ламтящ ( за власт) обект НЛО кръжи над България”

  1. Вижте, г-н Инджев, сигурно имате предостатъчно основания да не уважавате Георги Първанов, когото на галено наричаме Гоце, то кой ли нормален човек го уважава, но смятам, че той е човекът, който може да допринесе най-много за нормализиране на т.нар. ляво пространство в България, като разцепи БСП. Какво имам в предвид:
    Ако той спечели на конгреса, Сергей Дмитриевич и хората около него, като по борбени, нахъсани от новата му позиция при ПЕС-овете, може и да се отделят от БСП. В противния случай Гоце ще се свие, ще се примири. Така, че нека му дадем шанс.

  2. Стандарт за пореден път показа къде е “стандарта” на българската журналистика – на ниво парцал за ежедневна употреба за забърсване на замазан имидж, на НЛО (НеЛицеприятни Обекти или на Нагли Лъжливи Обекти)…
    Скоро имаше подобна поръчкова статия и за Иво Прокопиев – толкова злобно и просташки беше написана, че чак прозрачна.. Само че знаейки стандарта на стандарта, много лесно човек може да се ориентира, кой какъв и къде виждат заплаха за позициите си поръчителите на медийна помия – както беше и с капмнаията срещу Кунева..
    Така че да благодарим на Стандарт за този нисък стандарт, който само трябва да четем с обратен знак и всичко си идва на място..

  3. Г-н Боев твърдението ви: “нормализиране на т.нар. ляво пространство в България, като разцепи БСП” е доста грешно. Да не повтарям стария виц “когато земеделците се обединят…”:) Наистина обстановката в ляво е ненормална. Защото в цял свят та и в ЕС социалистите не са обединени с компартията, макар че участват в общи блокове и коалиции. Но тук целта е не “нормализация на лявото” , а както казват левите , “то да не се цепи”. В момента, в който едната фракция вземе надмощие, другата изчезва отсцената а електоратът и се присъединява към победителите. Какво стана с Томов – БЕЛ? За повечето редови леви, важно е, не кой с какви идеи ще ги води, а да са “много”. Разцепване има само там и в такива партии където възникват противоречия на идеина база. А в случая идея няма, има само цел -властта:) и свързаните с това бонуси :))Законни обаче!:)))))

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.