ivo.bg с малък юбилей

За протокола: днес този блог има млък юбилей. Статистиктата отчете:

Blog Stats Summary Tables
Total views: 9,001,568

При девет милиона посещения за малко повече от 4 години съществуване ще си позволя да коментирам само факта, че този блог ( и книгите, произтекли от него) продължава да бъде невидим за българските медии, повечето от които са субсидирани, сугестирани, стресирани, депресирани, дресирани и …саботирани от потребителите на съмнителния им продукт.

Мижат.

Тази невидимост е видимо най-голямото постижение на ivo.bg ,защото комплиментите през зъби значат много.

Не благодаря на всички читатели обаче, защото не си падам по лицемерното захласване по бройката. Предпочитам качеството пред количеството и в задочното общуване. Ако зависеше от мен, бих освободил мъчениците от изтезанието да четат омразните им мои текстове.

На останалите- благодаря за поощрението!

51 мнения за “ivo.bg с малък юбилей”

 1. Поздравления за постижението, зад което стои преди всичко качествен, а не количествен критерий!

  А мълчанието от страна на верноподаническите спрямо олигархичното статукво медии наистина е красноречиво: показва, че изцяло идеологическа, а не пазарна е обусловеността на този остракизъм, на който са подложени блогът и авторът му. Фактически мълчанието е белег на цензурата, която цари у нас спрямо текстовете на свободолюбивите журналисти и блогъри…

  Интернет си остава обаче не просто “островче” на свобода, а цял материк, да не кажа цял свят на свободата, който (засега) се изплъзва от контрол; да видим докога…

 2. Да си жив и здрав! Числото е добро. Още много пъти по толкова и дано накрая да прогледнем – не за другите а за нас си! Тогава, работата ни ще да тръгне, ама истински!

 3. Сега ако може да дадете и една статистика за ускорението, понеже съм сигурен че има такова, т.е. как нараства бройката посещения примерно на ден/месец. Жалко че тези данни са сезонно зависими и трябва малко повече обработка за да се стигне до точни изводи, но и суровите вършат работа, пък и сезона – лятото – още не е настъпил 🙂

 4. Честито г-н Инджев,

  Желая Ви скоро и Мексико сити да надминете. Разбира се и все така смислено съдържание.

 5. Господин Инджев, аз съм от проклетите читатели(не винаги съгласен), но щастлив съм съм, че ви има.

 6. Няколко стотици посещения има и низвергнатия Ген.Власов.Желаещ успех,разбира се..

 7. Уважаеми, господин Инджев!
  Поздравления от мен и семейството ми!Споделяме радостта от успеха!
  Оставаме убедени, че заслужавате много повече!
  Бъдете здрав и все така верен на тези, които Ви уважават, харесват и обичат!
  🙂 🙂 🙂

 8. Иво, бъди жив и здрав ! Пък белким ( санким, чунким ) нашего брата чете по-често и по-често РАЗБИРА.
  Възхищавам се на постоянството ти и искам за малко да вметна, че не си сам ! А това е много ВАЖНО !

 9. Честит юбилел Иво! В контекста на 24-ти май звучи прекрасно.
  Димитър Димов

 10. Имам едно старо вино в мазето, мислех да го изпия при някакъв крайно приятен или неприятен повод…е, поводите са два – приятен и не толкова приятен. Наздраве!

 11. “На останалите- благодаря за поощрението!”
  Г-н Инджев, считам се за един от останалите и искам от мое име да Ви благодаря за усилията, които полагате, за поддържането на този оазис на свободното слово в българската медийна пустиня!
  Броя на посещенията, сам говори за себе си.
  За разлика от повечето журналисти/публицисти, Вие не чакате събитията да се случат, а ги предвиждате и коментирате, с изключителна компетентност, в която емоциите, остават винаги на заден план. Това Ви прави чест!
  С уважение, преклонение към вашия труд и умение!

 12. Поздравления, г-н Инджев !!!
  Понеже сме в ерата на рейтингите, на МЕДИЯТА ivo.bg едно ААА+ от мен с пожелание да се увеличават плюсовете !!!

 13. Стига бе, това са 6250 на ден срещу реален тираж на един вестник днес между 20 000 – 50 000.
  Радвам се и ти пожелавам само едно да си жив и здрав.

 14. Chestito, g-n Indjev! Pojelavam Vi zdrave i oshte po-golemi uspehi v borbata sreshtu vragovete na Balgaria!

 15. Поздравления!

  Знам какво ви коства това.

  Вашите анализи и коментари струват повече от всички останали медии, взети заедно.

  Разликата е очевидна.

  Искрено, Стефан Черноколев

 16. ПОЗДРАВИ!!! Не КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС.А поздрави от моето семейство Предови от Видин.Желаем за Иво много здраве и сили за да продължи с това чудесно нещо,което прави!

 17. Поздравления, господин Инджев!
  А сега очаквайте злобата на нищожествата. Тя, злобата, де,няма да закъснее. За съжаление, това е цената на успеха в Република България. Разбира се, Вие си го знаето от собствен горчив опит.

 18. Поздравления, Иво! Както излиза, на повече от една България (барабар с рубладжиите в нея) все нещо й влиза в главите чрез твоя остров на достойното и свободно слово!

 19. Благодаря!Вашият блиог и посочените връзки е моята любима и истинска медия!Бъдете благословен!

 20. Честит юбилей и бъдещи успехи, поздравления и на читателите! Истинното слово никога не отива напусто – радвам се, че този блог е щедър на истини.

 21. В к3 синовете на Ралин показаха твоя снимка.Интересно ще ни бъде да прочетем материал за Р. Ралин. От твоята позиция и осведоменост.
  Поздравления за твоето трудолюбие и непримиримост!

 22. ЧЕСТИТО!!!Уважаеми г-н Инджев,както аз и многобройните посетители на блога и книгите Ви,благодарим за УСИЛИЯТА Ви,в тази враждебна и намусена среда като днешната българска,да трасирате верния път към ИСТИНАТА,ТАКАВА КАКВАТО Е,а не манипулирана или премълчавана от останалите медии!УСИЛИЯТА СИ ЗАСЛУЖАВАТ,ЗАЩОТО ДАВАТ РЕЗУЛТАТ!

 23. Най-сърдечни поздравления, г-н Инджев!
  Много се радвам, че Ви има.Чета Ви с удоволствие и възхищение!

 24. Поздравявам ви за постижението.Радвам се,защото и за мен това е един от любимите източницина информация.

 25. Честит юбилей,огромни благодарности за добре написаните книги,дано стигнат до по-голям брой читатели, за да се отворят очите на слепите.

 26. Поздравления, г-н Инджев и пожелания за още много посетители и читатели на блога Ви през следващата година! А невидимостта на блога Ви за официалните медии просто подчертава неговата изключителна значимост! Бъдете жив и здрав!

 27. към todorov:

  Като става дума за снимка, наскоро синовете на Радой ми изпратиха една доста ценна за мен, за която не знаех. На нея сме той, Петър Дертлиев и моя милост.
  Последният ми разговор с Радой, преди да почине, беше в тролея. Понеже не можех да му откажа разговора ( по избрана от него тема), пропуснах спирката си и на практика го изпратих до неговата. Не знаех, че наистина го изпращам… Ако знаех, щях да му се поклоня на раздяла.

 28. Свидетел съм от толкова години как се превърнахте в лидер на демократичните хора. Няма ден ,

 29. в който да не отварям Вашия блог, не мога да си представя деня без вашата будна мисъл и остроумие. Нямате нужда от т. н. големи медии”. По-голям сте от тях във всяко отношение. Сам , със свои сили се превърнахте в институция. Благословен да сте.

 30. Поклон, г-н Инджев. Респектиран съм от постоянно високото ниво на публикациите Ви. Книгите ги чета на един дъх и след това чакам с нетърпение поредната бомба, която да пробие публичното затъмнение. Надяваме се скоро да има и ivo.tv 🙂

 31. Уча се от вас. И ако съм научила и хилядна от това, на което сте способен, значи съм успяла.

 32. Well done…
  Продължавайте така,Г-н Инджев.
  слънчеви поздрави от Бристол…

 33. Честито,Г-н Инджев. С удоволствие чета статиите Ви всеки ден. Бъдете жив и зрав и продължавайте все така да ни радвате. Има смисъл от всичко, което правите. Успех!!!

 34. Поклон пред таланта, гражданската позиция и постоянството Ви Г-н Инджев! Бъдете благословен! Димитър Марков Митев, В. Търново.

 35. Г-н Инджев, Благодаря ви, че ви има.
  Да милиярдите!

 36. Поздравления! Продължавайте все така! Благодаря, че ви има!

 37. Сърдечни поздрави от мен и моето семейство! С огромно удоволствие четем блога Ви! И книгите Ви също.Пожелаваме Ви здраве и успех в личния Ви живот, но и успех във Вашето благородно просветителско дело! Народ като нашия се нуждае спешно от умове като Вас – да го събудят и да го накарат да се замисли, ако не за себе си, поне заради своите деца! Успех Г-н Инджев!

 38. Честито, Иво! Браво на теб – за острото перо и добрия нюх и най-вече за смелостта. Бъди какъвто си!

 39. Блогът ivo.bg може и да изглежда невидим за българските медии, но съм сигурен, че е твърде видим за тези, през чиито очи гледат българските медии. Чак ми се ще да кажа “Да живее и процъвтява…” по този повод – страхотно съчетание на увлекателност, свежа сатира и дълбочина на анализа!

 40. Принципно, за активността в един сайт по-важно е моментното състояние отколкото натрупването във времето. Т.е. важно е колко посещения има на ден, колко от тях са редовни читатели и калко са дошли само веднъж. Важни са също и читателите през RSS, за които тази статистика нищо не казва.

  Не че подценявам цифрата, ясно е и така че това е блог с изключително висока популярност, но не става ясно колко точно висока.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.