“Върхушка от коментари” във вихрушката на сирийската далавера на ТВ7

И днес правителствения канал ТВ 7 изля помията си върху мен. Ще оставя обидните квалификации настрана, но не и истината, опакована в целофана на разрешението от страна на премиера Борисов вчера, който даде сигнал за разправа с моя милост и в резултат Бареков днес марширува върху главата ми.

Дали да ги оставя да се гаврят солово с телевизионния си камшик и да лъжат какво съм бил казал, кога точно, защо и по чия поръчка? Това ме съветват някои, които смятат, че завъртането на името ми в устата на самия премиер Борисов като негов враг е знак за моята „значимост” и това би трябвало да ме удовлетворява ( едва ли не да съм горд)? А на ТВ 7 не трябвало да се обяснявам, защото никой не ги гледа ( това чух и от висш служител на МНвР, където са разгневени от удара на банкерския телевизионен канал срещу имиджа на България по темата за Сирия).

Може би така бих постъпил, ако моето име беше по-важно от истината-това, че някакъв си примитив, натоварен с властта да пропагандира каквото му заповядват, ще издевателства над името ми, е по-скоро комплимент за мен. Бях смутен в един период, когато същият, гузен заради опитите си да защитава президента Първанов от мен, беше решил да „стопля отношенията” и няколко пъти изрече комплименти по мой адрес и от екрана на Би Ти Ви и на ТВ 7 ( бил съм „морален стожер”, единственият, който сам казал за миналото си, „светъл лъч”др. такива, каквито съм го чувал да сипе по адрес на Тошо Тошев). Защото комплиментите от устата на подобен търгаш, който дори се опита да ме купи, канейки ме на „разговор” ( защото от личен опит си мисли, че всички са като него и са за продан , и е само въпрос на цена) крият опасността някой да си помисли, че имам нещо общо с него.

Но истината трябва да се знае макар и с цената да преодолявам погнусата си от този род задочно общуване.

Явно много ги и заболяло, че „разконспирирах” абсурда ТВ 7 изведнъж, точно след прогонването на сирийския посланик от София, да се окаже любимец на сирийския режим и в типичния грандомански маниер на Бареков да се самообяви за световен информационен фактор за истината за положението в Сирия. Такава беше заявката му- ни повече, ни по-малко. После се оказа, че изпратената там със световна претенция репортерка най-провинциално ( и понякога фактологически объркано) започна да бълва пропагандата на режима.

И не аз се „обяснявам” сега на ТВ 7 след като извадиха срещу мен любимото си оръжие на личната саморазправа с посочения им от началството враг, а те се обясняват вече гузно за зрителите, не пропускайки обаче отмъстително да ме замесят в контекста на лъжите, в които са се оплели. За целта стигнаха дотам да внушават, че имам нещо общо с корпоративните им интриги, оставяйки зрителите да си мислят например, че съм бил в Брюксел с парите на Любомир Павлов и едва ли не тъкмо тогава съм обърнал внимание на сирийския абсурд на ТВ 7, докато „героичната” Гайтанджиева ( изразът е на Бареков от предишно предаване) е била в…Хомс ( хихикат по мой адрес, че съм казал, че не е в Хомс, когато тя е била там, а всъщност Бареков анонсира последната кореспонденция на Гайтанджиева от Сирия именно като пряко включване от Хомс, а се оказа, че Гайтанджиева кротко си чете написаното коментарче от хотела в Дамаск).

Разминаването с истината, поругана отново в студиото на банкерския канал, е точно седмица във времето по отношение на Брюксел, а що се отнася до общуването с Любомир Павлов- около 20 години. Ако той искаше и можеше да ме купи, щеше да го е направил с пост за мен в медиите си. А в Брюксел, където по едно съвпадение бях по покана на Европейския парламент за семинар за свободата на словото в Русия, както и преди това, не съм разменил и дума с него. Но за лъжците от ТВ 7 това няма значение…

Сега тандемът Бареков-Гайтанджиева започна да се оправдава ( защото със сигурност е имало остри въпроси от страна на съюзниците, заради които все пак Борисов и компания са ги накарали да глътнат обратно част от онази сирийска официална пропаганда, която бълваха от Дамаск). И им е много удобно, разчитайки на мълчанието на останалите медии, да изопачават написаното от мен като едва ли не опит да отрека, че в Сирия роля има Ал Кайда. Припомням кратко първия си публицистичен изстрел срещу злополучната им сирийска далавера:

На кой генерал(исимус) козирува ТВ 7
Иво Инджев ⋅ юни 13, 2012 ⋅
Българската официозна ТВ 7 излъчи днес репортаж, който 100 процента обслужи пропагандата на сирийския режим и неговите учители от КГБ. От Дамаск специалният пратеник на телевизията Диляна Гайтанджиева разказа какво са й сервирали наготово нейните любезни домакини. Зрителите в България научиха любимата на кървавия режим на Башар Асад версия за атентатите като дело на терористи срещу неговото управление.
Без капка съмнение за манипулация и съмнение ТВ 7 излъчи нещо като интервю. От екрана беше демонстриран удобен за сирийския режим „свидетел”, осигурен за такива като желаещите да гълтат и повръщат за зрителите пропагандата, като Гайтанджиева и нейния началник в София Бареков, прокарващи удобната за управляващите в Сирия главорези версия за „Ал Кайда” като движеща сила на съпротива срещу режима. Класика в пропагандата: хиперболизиране на част от истината за целите на оневиняването на злодействата на касапите във властта и на терена на войната срещу сирийския народ.”

Сега, след като започнаха на 13 юни с онази пропагандна канонада, в която всичко случващо се в Сирия беше обяснявано от тях с любимия на Башар Асад и руските му покровители аргумент „Ал Кайда”, обслужващият персонал от българския телевизионен канал го увърта вече, че ( вече!) не му е съвсем ясно кои са въоръжените противници на режима, но пък Гайтанджиева се била разровила в ислямистките сайтове и установила, че тъкмо „Ал Кайда” е поела отговорност за един атентат в Дамаск. Това си е направо принос към методологията за разкриване на злодеи в световен мащаб- напълно в духа на призивите на Бареков за саморазправа с престъпници, чиято вина той лично подозира за доказана много преди произнасянето на следователи и съдии.

Такава поредна жалка картинка се разигра и днес в този тв канал , в рамките на която Бареков участва с подсказващи въпроси към репортерката си: „ не ти ли се струва, че са прекалено мистериозни силите, които водят сраженията” срещу правителствените сили в Сирия. На което получи отговор, че (вече ) така й се струва. И в добавка репортерката си призна чистосърдечно, че не е виждала жив бунтовник ( а именно това е моят акцент в серията от статиите ми: екипът на канала беше просто прегърнат от режима, което е възможно само при пълни гаранции за лоялност към него) и че искала да види бунтовник, ама бунтовниците не пожелали да се срещнат с нея в Хомс. Уникум! Тя пристига с цели батальони правителствени войски и очаква това да предизвика доверието на отсрещната страна, все едно, че става дума за студиото на техния канал „Гореща точка” в хотел „Радисън” в София, чийто основен специалитет е да организира надвиквания, претендиращи за публицистика, спекулирайки с желанието на гостите да си кажат мнението дори и от тяхната трибуна.

Няма да преразказвам инфантилния им разговор по сложния казус в Сирия, но Бареков и служителката му направо вече чупят рекорди по трупане на лъжи в отчаян опит да изпълнят новата поръчка- да замажат огромния гаф на телевизията, която дори не си прави труда да прикрива, че е пропагандна тояга на властта, налагайки ме в мое отсъствие на принципа, че приносителят на лошите вести трябва да бъде убит.

В този смисъл е интересно да видим докъде ще стигнат и дали в някакъв момент властта ще се усети, че принципът „цялата пара в дудука”, който прилагат чрез пропагандата си, надува всъщност пищялката на тяхното бъдещо отсвирване- ако не е и настоящо по отношение на онова, което си мислят в доста западни столици за „съюзник”, който официално е в първите редици на общата позиция по най-острия международен спор в момента, а иначе се заиграва с противниковия лагер чрез своята телевизионна свирка. Тя зачена днес следното изречение от страна на Бареков, който се опитва да хвърли мост между сирийския провал на мисията си и вкусната за населението тема за лошия милионер Павлов ( за разлика от” добрите” милионери в лагера на властта). Затваряйки сирийската врата зад гърба си,както се надява, той с ентусиазъм похвали своята подчинена:
„Върхушка от коментари предизвикаха твоите разследвания за имотите на Любомир Павлов”!

Каква фройдистка грешка отново! Защото разследването може и да 100 процентно автентично в този случай, но че е поръчано от върхушката, в това едва ли някой се съмнява.

А вихрушката от коментари по най-важната от премълчаваните теми в България (уви, в това я превърнаха) , свързана с обяснението кой и как води за носа народа по свирката на олигархичните й господари, ще продължи. Не съм поръчвал казачока им и няма да подскачам в неговия ритъм, задаван от шумоленето на рубли.

23 мнения за ““Върхушка от коментари” във вихрушката на сирийската далавера на ТВ7”

 1. Досега им се смяха у нас на дилетантщината и инфантилизма, сега (вече)им се смеят и европейските партньори, въпреки че работата хич не е смешна като последица от малоумното поведение спрямо единната позиция на Европа и Америка към Сирия. Пак сме Троянски кон, този път официализиран.

 2. На мен лично също не ми е ясно кои точно са бунтовниците в Сирия. Обама се е разбрал с Путин, че е неприемливо да се свали режимът с външен натиск.
  Според мен там нещата въобще не са само черно и бяло. Ясно е, че Башар Асад е диктатор, но пък не е ясно какво следва след него и дали не следва пълно ислямизиране. Говоря си чат пат с познат сириец, бивш състудент от ТУ и човека е отчаян, че каквото и да стане все не е добре. Не е фен на Асад, но е много притеснен, че след падането му Сирия ще бъде залята от радикален ислям. С огорчение ми каза, че за съжаление неговата страна не е дорасла за истинска демокрация.
  Преди 89-та година ни учеха, че муджахидините в Афганистан са лошите, а руснаците са добрите. После пък ни заляха с американски филми, в които муджахидините бяха едни такива благородни и човечни, пък руснаците бяха лоши зверове. Дори имаше един филм, в който главния герой доста напомня като визия Бен Ладен, който между другото също е бил муджахидин. Факт е обаче, че след изтеглянето на руснаците от Афганистан, не цъфнаха рози и карамфили, а по-скоро цъфнаха макови полета и религиозен фанатизъм, придружен с всякакви извращения и репресии особено над жените.
  После дойде 9/11 и се оказа, че старите “благородни” и добри муджахидини, приятели и бизнес партньори на САЩ, са вече враг номер 1….

 3. Гледах тази част от предаването. Ама те наистина си вярват тия двамата. Особено Дудука как си ги реди едни бисери. Там накъдето е тръгнал, така хубаво ще си счупи кратуната, ама всичко е въпрос на време.

 4. Така е, г-н Инджев, както вече споменах, трябва да намираме истината поне в твоя блог. За мен основния извод по Барековата “гореща Сирийска точка”, нашият министър председател следи с еднакво усърдие както подопечната си телевизия, така и твоя блог. И как няма да го прави, след като думите ти имат такава чуваемост не само в България! Радвам се, че перото ти е от такава благородна сплав, непозволяваща затъпяване!

 5. Ох,ама те всичките им пратеници в един момент пощуряват.Сутринта гледах репортаж на другото им острие ,Моника Гаджанова от Атина.След като дълго и напоително се самопохвали,че разбира гръцката здравна реформа повече от гръцките журналисти,индиректно заплаши гърците с времената на Иван Костов и за да стане смешна уточни ,че през 1998год,българите са изгубили доходите след деноминацията.Разбирам,че едно от изикванията към персонала тв7 е френетична омраза към Иван Костов,ама колкото и да си глупав журналист ще попрочетеш и ще научиш и знаеш ,че деноминацията е техническо действие свързано единствено с удобство за разплащанията .Деноминацията в България е от 1.07.1999год,а самото обезценяване на доходите се извърши през 1996 год и януари 1997,когато съвсем други лица се упражняваха да управляват върху главите и с доходите на хората,но за възпитаниците на Бареков и другият цървул от другата влюбена в Бойко Б.телевизия шоумена Трифонов фактите нямат значение.За тези индивиди срещу някой лев,няма невъзможни лица.

 6. Сетих се за казаното от един самоковски селянин на младия Борис, когато онзи се предстравил за цар: “Знам ли, то през войните що копилетия станаа поручици, та може и ти да си станАл цар.” Сега като се титулуваха “журналисти”, копилетията се светнаха, че Вие може и да сте “цар” в тази професия. Г-н Инджев, подкрепям усилията Ви да не подминавате с гордо мълчание лъжите, глупостите и откровените безобразия на пасмината журналя. Ако ги оставим да се разпашат, един Господ знае докъде могат да стигнат и какво могат да ни докарат до главите. Трябва да се противодейства, не са много тези, които го правят, още по-малко – с вещина като Вашата.

 7. Великобритания успява да спре руски кораби с муниции насочени към Сирия.
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/9339933/Britain-stops-Russian-ship-carrying-attack-helicopters-for-Syria.html
  Този материал съдържа и следният пасаж:
  «But they are also preparing for the worst and realise that the worsening situation may leave them no choice but to evacuate their nationals as a last resort. If that happens, it is game over for the Russians.»
  Интересно каква ще бъде посоката на евакуацията? Повече от ясно е че няма да бъдат евакуирани само руснаци. И дали този “game” няма да се окаже не “over”, а само ще му се смени мястото в ЕС? През един много удобен терминал за сирийски LMG (Loyalists Murderers Gangs).

 8. След като Btv стигна до падението да не може да си върши нормално работата заради нетърпимоста на хората срещу техни камери и репортери на протеста на Орлов мост, нещо което е абсолютен провал за всяка една телевизия да достигне до такова положение, вместо да се замисли как и защо се е стигнало до там хората да скандират долу Btv, да отказват да дават интервюта за тях и даже един малко по-луд протестиращ да нападне операторът им и да го набие, вместо да се запита защо само към тях има такова отношение, а не примерно срещу Канал 3, БНТ или Нова телевизия, вместо това Btv решиха да атакуват по тъч-линията, като играят на ръба на засадата. Те поканиха в едно предаване екоактивист и чрез една водеща го понаритаха вербално, като го заставиха да се извинява за положението в което е изпаднала телевизията-нейн оператор да бъде бит, заплашиха го да си ходи преждевременно от студиото и накрая демонстративно сложиха край на неговото “гостуване” при поредното искане на извинене, което той отказа да даде. Попринцип нормалното състояние на една телевизията е следното:хората търсят телевизията за съдействие и подкрепа, уважават екипите които се отзоват на техен сигнал, вярват й и се бутат кой пръв да сподели проблема си пред камерата й. Това в което е изпаднала Btv e пълната противоположност на това нормално положение и като цяло е пълен провал в политиката и цялостното управление на всяка една телевизия. Как е възможно да достигнеш до положение хора да скандират “долу”, “уууууу” и т.н. при вида на твои екипи и камери при положение, че съществуваш като телевизия в една свободна, демократична система на изборен принцип, разполагаш с ресурс и кадри, спонсори и рекламно време и една от всеобхватните ефирни честоти(Btv зае честотата на втората национална телевизия Ефир 2), как е възможно да стигнеш до там просто не мога да си обясня. Що за некадърно управление трябва да имаш, що за автоголове е трябвало да си забиваш години наред и колко ли е трябвало да танцуваш по нервите на зрителите, за да достигнеш до там ?! Смятам, че в най-скоро време и други телевизии ще последват съдбата на Btv. И други танцуващи по нервите на хората телевизии скоро ще бягат от изнервени зрители от улицата където им е мястото на сигурно в студиото и оттам отвисоко и зад дебеловрата охрана ще се жалват какви изроди сме ние зрителите и как ги биеме е така просто за кеф, защото сме идиоти. Танцувайте телевизионери, водещи и монтажисти, танцувайте защото българина е търпелив, но всяко нещо си има граници и на вашия танц се вижда края, защото струните върху които друсате кючеците си не издържат вече и са пред скъсване.

 9. Като чета последните ви публикации ,чак се разтрепервам от яд заради тая тъпа селска простотия Бойкова и дудукова. Много тъпи парчета-факт.
  Г-н Инджев вие сте един от малкото можещи ,адекватни и смели журналисти с блестящи и точни коментари на събитията. А клетото нищожество бареков да наведе главата си на нивото на задните ви части и да Ви цуне отзад-простете, само ако не ви е гнус!!!

 10. Г-н Инджев, имайте търпение, за да можете съвсем скоро да се насладите на цирка, който ще настъпи, когато сегашните любимци на властта, пишман-журналисти, измислени политически коментатори, агенции и самодейци като Ники Дудука, Дългокраката Сузи Кошлуков, селяндура-медиен магнат Делян Пеевски, малоумниците от БЛИЦ, TV7 и bTV, както и още много знайни и незнайни ренегати и фурнаджийски лопати, започнат да се присламчват към новите силни на деня, които и да са те. Жалката и смешна картинка, която предстои ще си заслужава, сигурен съм, и няма да има аналог. И най-забавното е, че дори и тогава, напълно дискредитирани, мизерниците ще си останат мизерници и ще се продават за жълти стотинки, наричайки се журналисти.

 11. Немога да открия къде беше побликувано за посещението на Бареков с Шаренкова в Москва ,преди идването на “патриарх всерусииски” и на 16 ссср република БГ.
  Живота е много,много кратък,а като гледам как нещо ,за което е нужно 5 секунди да се разбере,години недостатъчни.Съвременният “високотехнологичен” “човек” е безнадеждна работа,способен да си усложнява до такава степен живота,че…(няма подходящи думи да се каже).И със Сирия ,като тук,същата работа!
  А Бог е Един,но кой ти вярва,че да не си реже клона на който стой.
  А часовника цъка…

 12. Чух споменаването на името Ви, г-н Инджев, от Борисов. Това е истинско признание за дейността Ви. Стана ми драго да гледам как „могъщият юнак“ произнася с пяна на уста името на един достоен човек. Отдавна не съм испитвал подобно удоволствие. Този Голиат с глинени крака, падна от един достоен човек.

 13. Проявите на Диляна Гайтанджиева не предизвикаха вихрушка от коментари в обществото, а само в определени по-интелигентни среди, донякъде провокирани от Вас. Това според мен е добре! Това показва, че широката маса от хората вече не вярват на Бареков и ТВ7. Не ги гледат и затова не ги коментират. А с нас останалите
  дудуците ще берат ядове 😉

  А ако пък властта бере ядове със своите медийни лакеи, както в този случай, аз, нали знаете, съм пас, за риба и за гъби едновременно и злорадо 😉

  Само припомням, че Диляна Гайтанджиева прави едни театрални възстановки преди време и ги пробутваше като журналистически разследвания за контрабанда по западната ни граница. Вследствие на едно от тези “разследвания” българските спецслужби се изложиха яко пред сръбските и македонските си колеги.

 14. “…служителката на Бареков”- много точна професионална и морална дефиниция на лъжливото и угоднически усукващо се покрай властта гайтанче!

 15. Аналог, който открих/адаптиран от мен за закона за роботиката/
  Трите закона на журналистиката в България /с мноооого малки изключения/
  1. Журналистът не може да причини вреда на медията си или с бездействието си да допусне такава
  2.Журналистът е длъжен да се подчинява на медията
  3.Журналистът е длъжен да проявява собственото си мнение, освен ако не противоречи с т.1 и т.2.

  по Айзък Азимов

 16. Не ми ясно само, защо говорите за Бареков като за журналист? Въпреки значението на думата “журналист” в речника. Броя на истинските журналисти е право-пропорционален с мащабите на държавата ни.
  Опита също е от значение.
  Има ли смисъл да изброявам И.Г., И.И., Г.Л., М.С. ……
  Много мъка има………….Боже

 17. Браво, г-н Инджев. Карате ме да вярвам, че макар и единици, журналисти в бг все още има, напук на “прехода”.

 18. Иво,вероятно между роботите и журналистите връзката е управлението , измислено все пак от човека и в този смисъл ,всеки който не се подчинява на това управление го наричат просто :водач на антижурналистите им,антиуправлението им,антироботите ,анти …това-всъщност ,което работи срещу човека.И за да не потънем в тази анти … борба ето виж, кой и как печели в спора за закона ,касаещ горите у нас -прерастнал в протести.И за да не си затваряме очите пред изхода/няма да е без сблъсък на площада/ и като се има предвид стила на управление на днешния премиер/провокира напрежение ,противопоставяйки за… и анти… /искрено се надявам ,че няма да позволиш и теб да те вкара в тази кочина.Изходът в съвременния цивилизован свят е този:има изход,има нов хоризонт,има път,има толкова други възможности да отстояваме неприемането на недопустимото агресивно отношение на един премиер към хората въобще,които споделят свободата именно като незаменима общочовешка ценност.Разбира се,че никак не му прилича на ББ от позицията на властта ,която упражнява в държавата ни да се справя по пътя на агресията с проблемите в обществото ни.На война като на война е неговата скрита мисъл.Той не се отбранява ,а напада директно всеки ,който си позволи да изрази правилна /в интерес на обществото ни /позиция.Ако той е с танковете какво остава за сухопътната войска,освен да мине по този път ,по който ще се слее с природата и по този начин ще спаси живота си за да продължи невредима без сблъсък, по пътя на своето развитие.Имаше такъв период от нашата история,когато репликата за танковете беше чута.А сега чува ли се репликата “огън”. Обществото ни е в опасност по-голяма ,отколкото беше опасността в началото на прехода от комунизъм към демокрация у нас.Днес живеем в посткомунистическо общество ,в което потъпкването на свободата на българите се осъществява на най-високо ниво в държавата ни по примера на Б.Б. ,който е известен в миналото си като охранител на престъпния комунистически режим у нас и по-точно на неговия водач-Т.Живков.Масовото напускане на България е една възможност за всички българи,които едва ли някога са си представяли ,че държавата ни ще попадне в ръцете на ретроградни комунисти ,реформирали се в мутри.Това не са преименуваните комунисти ,а управление на такива комунисти днес :още по-изостанало е тяхното управление поради това ,че са скрити евроскептици.За тях хаосът в нашето общество е хранителната им среда.Не допускайте повече хаос.Когато няма ред в обществото – знае се,че жертви са обикновените хора и затова е хубаво ,че търсят смисъла на живота си далече от родината си.Можем да запазим достойнството си на българи и без насилие и проливане на кръв, можем да отстояваме свободата си и по този начин:Напускам България-страната на организираните мутри и олигарси ,които си имат държава без граждани или просто: те си въобразяват ,че живеят на планета без хора.Да му мисли Росен Плевнелиев,който се съгласи да бъде техният президент.Пожелавам ви мирен,успешен ден !:)

 19. Господин Инджев, изпращам Ви споделеното от мен на страницата ми във FACE BOOK. Вие сте човек с изявени принципи и достоен за уважение. това че се познаваме лично чрез съпруга ми няма значение, но ного идсам да Ви помоля за съдействие и по повдигнатия въпрос.

  Добро утро на всички ! По принцип рядко пиша на страницата си , защото все си мисля че искрено споделеното предизвиква негативни реакции, но днес ми дойде много. 30 минути в сутрешния блок слушах глупостите на Семерджиев и не издържам повече.
  Аз обичам гората и съм да това да се запази! Но докато в момента се водят наистина безмислени спорове по този въпрос ДКЕВР отново ще ни го забие и то как !!!
  1. На хартия и на приказки искаме енергийна независимост и искаме да си запазим природата като увеличаваме дела на зелената енергия
  2. На практика е точно обратното ! Непрекъснато се извиняваме че поскъпването на тока се дължи на зелената енергия ! Защо никой тогава не ни обясни защо за крайните консуматори този ток непрекъснато поскъпва, а производството на зелена енергия предстои да бъде сринато ,като се поставят изкупни цени , не най- ниските в Евпора, но практически абсолютно невъзможни за инвеститорите !!!
  3. Непрекъснато говорим как братята руснаци ще ни понижат газта, а междувременно те не само ни извиват и ръцете и главите, но и ние в пълна подкрепа на тяхното лоби качваме цената , като преди това обилно поливаме поредното покачване с пълни измислици и розово бъдеще
  4. Непрекъснато говорим за съживяванета на икономиката, понижаването на безработицата и привличането на чужди инвеститори , а практически сме на път отново да ги изгоним от страната си и да увеличим % на безработицата.
  4. Неперкъснато се консултираме с Европа и се гордеем как ни хвалят, но практически се готвим да блокираме най- важната европейска инициатива за все повече увеличаването дела на зелената енергия
  И не мога да не попитам
  Господа природозащитници къде сте да организирате поредния протест в полза на зелената енергия и против тази , която ежечасно унищожава природата ни чрез въглеродните емисии !?
  Господа депутати къде сте, че вместо тихомълком да наливате пари в ръцете на газовото лоби най- после наистина излезете с адекватно ценообразуване и за изкупните цени на енергията и за тази на крайния консуматор?!
  Или всички Вие вече се уредихте досатъчно добре при старите цени, та сега вече на спокойствие можете да ни заблуждавате!! Вярно, казано е дай на народа хляб и зрелища , но Вие ни вземате непрекъснато хляба , а зрелищата Ви са доста посредствени!

 20. Офтопик.
  Днес видях един рубладжия да събира подписи за референдум за БеляНЕ. Имаше си плакат, тениска и всичко. Питах го може ли да се подпиша против БеляНЕ и референдум – не можеше естествено 🙂
  Питах го част от коя организация е? Нямало такава, самоинициатива било. Откъде е тениската и плаката? Ми негови си били.
  Предполагам, че се опитват да яхнат шума около еко протестите и да излъжат неинформираните хора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.