ivo.bg привлече 10 милиона посетители

Бавно и полека този блог надхвърли десет милиона човека…

Blog Stats Summary Tables
Total views: 10,003,404

Да, не са човека- само заради римата…Но и десет милиона посещения не е много зле за такъв, като мен, който днес беше упрекнат от читателка ( реших да не я публикувам, за да не се налага да избирам между принудителния отговор и негласното съгласие с нея, ако бъде оставена без вниманието ми), че се държал като „водач на секта”.

Така че, уважаеми стотици хиляди ( а може би и повече), сектанти, пардон, читатели, вие сте част от широките милионерски маси в блога ivo.bg, както би казал Остап Бендер, ако можеше да коментира тук ( и да попадне веднага сред мишените на американомразците, доколкото този лаф му е присъщ по отношение на Америка и нейните милионери).

Честито на всички читатели и коментатори, които са именно коментатори, а не претенденти за мои коментаРтори, нито коМЕНТОРИ, или коМЕНТЕТА коминтернови и комуноподобни всякакви…

Пожелавам и на пишещите събратя и сестри леко модифицираната наздравица „да илядиш” във варианта: да милионерите в името и за здравето на Н.В.Истината, преминала в нелегалност в т.н. „традиционни” или „важни” медии!

Не мога да обещая нови постижения, но „цензура”в блога ще има, докато има наплив от глупост, наглост, вулгарност, изблици на етническа и религиозна омраза, натрапничество и претенциозност на разни бракониери, които се опитват да ловуват в собствения ми резерват с претенцията, че имат подобни „права”. Общото между тези различни на пръв поглед бракониери, е че не вярват резерватът да е резерват, а че някакъв вид зарзават- че се продава на някаква сергия. Защото съдят по себе си. Налага се да чистя тази залежала стока, която опитва да се пробута тук.

Приносът на коментаторите обаче е толкова голям, че понякога се чувствам малък да го оценя. Защото да „похваля” някого за коментара му за това, че е допълнил, развил и не рядко- надминал информационно и аналитично собствената ми статия (което е нормално- не съм „специалист по всичко” и специалистите винаги имат повече данни) ми се струва нетактично и превзето. Ето защо се възползвам от случая да го направя и вкупом да ви благодаря: страхотни сте!

53 мнения за “ivo.bg привлече 10 милиона посетители”

 1. Г-н Инджев, 10 милиона посещения е добре, но още по-добре е да са 20, 30, 100 милиона! Този народ има нужда от образовани медии и засега ги намира само тук и в още няколко блога. Както и във Фейсбук. На хартия медиите в България имат милионен тираж всяка седмица, но на практика няма никакво значение кой вестник четеш – едно и също е: Бойко, фолк-певица, Бойко, фолк-певица… Успех!

 2. ЧЕСТИТО!
  Както до сега, бъдете искрен, честен, безкомпромисен, непримирим и винаги – В ДЕСЕТКАТА!
  Бъдете здрав!
  Бъдете благословен!
  С дълбоко уважение!
  сем. Тинкови

 3. Поздравления, скъпи приятелю!

  Успехът Ви е много голям, като се има пред вид, че пишете на български. За добро или зло, ние, българите сме малък народ, значи сме и малко на брой читатели. Разбира се, това няма голямо значение, важно е качеството, а не количеството. А при Вас, господин Инджев, качеството е на много високо ниво.
  Бъдете здрав и весел!

 4. MOITE POZDRAVLENIA UVAJAEMI GN INDJEV! BADETE ZDRAV I DANO SLOVOTO VI STIGA DO VSE POVECHE BALGARI V BALGARIA I PO SVETA!

  AZ NIAMAM NISHTO PROTIV DA CHETA TUK I KOMENTARI OT RODA NA TOZI CHE STE SE DARJAL KATO VODACH NA SEKTA KEFI ME DA VIJDAM DOKOLKO NA PROTIVNICITE VI IM LIPSVAT ARGUMENTI OCHAKVAM OSOBENO PREDIZBORNITE VI KOMENTARI S NETARPENIE I INTERES

  полковник: „Този път Буруджиева е права. Но факт е, че и Путев е прав в смисъл, относно Правешкия синдром. Факт e, че Станишев и ред явни и в сянка Висши парийни функционери на БСП са придобили поста си и милиони ако щете – ако не като СПИН – най-малкото като болшевички сифилис. Ако не за цялата мафиотска организация – поне висшия ешалон, за лапундренето на благинки важи казаното от Тампон Путев. Но, общо взето – буря в чаша вода.“

 5. Sorry, natisnah neshto bez da iskam i predishniat mi posting zamina.
  Citatat tam (na kirilica) ot forum v saita vsekiden.com e specialno za drugarkata sas zabelejkata za sektata, za da razbere kakvo e sekta i koi e vodach na takava.

 6. “….и вкупом да ви благодаря: страхотни сте!’
  И Вие също, г-н Инджев!Бъдете здрав !!!

 7. Значи има за какво да се притеснява Бойко Борисов и май все по-често ще споменава блога на Иво Инджев на Министерски съвет!

 8. За много милиони посетители, г-н Инджев! Сега благодаря, освен за всичко, за което съм ти благодарил досега и затова, че твоят блог остана един от малкото острови (сравнявайки го с аудиторията и начинът на изява в другите блогове) на интелигентно, културно и аргументирано дискутиране по зададена от теб тема. Така, че продължавай спокойно да ни “цензурираш”!

 9. Благодарностите са взаимни! И аз , както вероятно и огромен брой от читателите Ви се радваме и ви благодарим за блога!
  Мисля си , защо едни текстове и автори се четат много? Какви са причините? Сигурно са много и не знам дали бих могъл да ги ранжирам, но за мен като за обикновен читател са:
  защото се казва истината; защото истината се казва много ЯСНО – по начин неприсъщ и рядко срещан в други медии; защото се пише с подходящ за коментираното събитие стил и език; защото авторът не изпада на нивото на дребнави и озлобени провокатори, защото авторът е запазил достайнството си – показал е, че човек може да бъде изгонен/уволнен, но не и да му се запуши устата и смачка съвестта!
  Все някоя от тези причини ще е! 😉
  ….

 10. Да сте жив и здрав! Това, което правите е много ценно, успех!

 11. Много си скромен,бре,Иво!Аз чета почти всичко написано от теб.Благодаря ти за позицията,която заемаш по важните за страната ни въпроси.Да си ни жив и здрав!Ти си от малкото независими журналисти,който не са успели разни келеши и властимащи да те смачкат, или подкупят.

 12. Честито на Вас и всички “сектанти”.А въпросът ми към тази читателка е”защо да решава мнозинството,когато умните хора са малцинство?”

 13. Честито и след няколко години да се добави само още една нула.

 14. Честито Иво! Поздрав и на читателите на ivo.bg!
  Страхотно е, че свободното слово, истината и логичната мисъл успяват да си намерят убежище. Не е редно такова място да се затлачва от мисли конвейрно производство.

 15. Поздравления !
  Това се казва радост ! Много много здраве !

 16. Дерзай, Иво! С теб сме! Хора като теб са от огромна полза за България. Съвестта на нацията си в момент когато мнозинството от призваните за това абдикираха.

 17. Честито, г-н Инджев! 10 милиона посещения е не само постижение, но и оценка за това което правите. Що се отнася до “цензурата“ в блога, тя е не просто здравословна, а направо животоспасяваща. Като гледам каква войнствена простащина се шири в други сайтове с големи претенции под благосклонния поглед дребни модератори-манипулатори.

 18. Честито! Поздрави за Иво, поздрави за съфорумците-редовни коментатори, поздрави за читателите! Хайде, ние сме толерантни и либерални хора-по-здрави и за онези, които трябва да четат блога на Иво по силата на служебни задължения, или поради перверзна негативна зависимост от истината, с която тук болезнено се сблъскват кънтящите им от балалайки червени кратуни!

 19. Слава богу,че в днешната липса на достатъчна медийна свобода/да не кажа че липсва такава/този блог е едно от малкото места,в които могат да се споделят мисли и критики спрямо едно държавно управление,яхнато от МУТРА И БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ.ЮБИЛЕЙНОТО МНОГОМИЛИОННО ЧИСЛО НА ПОСЕТИТЕЛИТЕ Е ДОКЗАТЕЛСТВО,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ИМА МИСЛЕЩИ СЪС СОБСТВЕНАТА СИ ГЛАВА БЪЛГАРИ!ХВАЛА!!

 20. Поздравления Г-н Инджев! Продължавайте в същия дух!

  Колкото до точно наречените от вас “напливи от наглост, глупост, вулгарност и омраза, …”, те нямат място във вашия блог. Липсата им не само не е пречка, тя е и доказателство за качеството на блога ви и на коментаторите които се изказват в него.

  Още веднъж, радвам се за успеха ви!

  Емил

 21. Г-н Инджев, нека не си мерим страхотията.:D
  Не мога да си представя, че мога да имам виртуален ден без вашия блог. Вярно е, че понякога съавторите надминават дори Величина като Вас. Но, Автора, Автора!
  Да милиярдите!

 22. Честито за блога! Чувствам се горд, да бъда част от тази разрастваща се и набираща все по-голям авторитет “секта”, която не могат да извадят като трън в окото си, дори с помоща на червени шамани от далечния североизток.Всеки, почтен и непредубеден човек може да направи проучване за себе си, като разпита кой блог четат най-много неговите близки и познати.Отговора е категоричен – ivo.bg! Затова ще се засилва омразата и невъздържаността на всички онези, за които любовта към БЪЛГАРИЯ минава през любовта към Русия, болни мозъци привърженици на най-човеконенавистническата доктрина и фенове на най-големите убийци и престъпници като се започне от Ленин и се свърши с Т. Живков.

 23. Аз и съпругът ми започваме деня си с Вашите великолепни текстове. Често в разговорите си помежду ни или с приятели се позоваваме на тях – било като факти, било като изводи. Удоволствие е да откриеш островче, където има съмишленици, интелигентни анализи и коментари. Радвам се, че поне тук не се чувствам за пореден път малцинство, а напротив – простотията присъства само като щрих в някои мнения. Пожелавам Ви здраве на Вас и семейството!

 24. Поздравления! Желая Ви успех и много нови читатели.

 25. Аз мисля, че е добре да направим едно парти на блога някъде. Хепънинг,карнавал, нещо такова. Всеки с ника или името си ще се разкрива постепенно.Ама представете си, освен нас, феновете и цивилизованите читатели, колко “цивилен” свят ще се събере!

 26. Може да изглежда престлено, но е истина.Не мога да живея без Вашият блог.Благодаря!

 27. Поздрави за юбилейното постижение и благодарности за качествените текстове, които ни предоставяте, г-н Инджев!

 28. Ако цената на, както казвате, г-н Инджев, Н.В.Истината, е нашата “секта”, само бих пожелала – Дай, Боже, повече такива “секти”! Пожелавам Ви здраве и късмет!

 29. Браво и от мен. Сигурно не е лесно.
  По предходната статистика писах, че се забелязва ускорение. Предвид времето между двете, мисля че не само посещенията се увеличават с времето, но и читателите растат – въпросното ускорение. Т.е. вашата медия набира все по-висока скорост.

 30. Поздравления г-н Инджев.С нетърпение очаквам всяка нова тема до която се докосвате.Вие ни давате надежда, че има будни интелекти в България.

 31. Pozdravlenia G-n Injev za uspeha i blagodarnost che vi ima. Badete zdarav!Bog da e s Vas!

 32. Иво, Честито! Благодаря, че те има!Блогът ти ми е компас!

 33. ЧЕСТИТО!!!
  Поздравления на супер талантливия журналист за актуалните и написани с дарба статии, които чета със задоволство и удовлетворение и ми вдъхват вяра и надежда, че нещата може и да се променят все пак…
  Готин си ти и семейството ти!!!

 34. Искам да благодаря, че в България се е родил такъв българин като Иво. Умен, находчив и много добър организатор. Петата колона винаги е работила да затрупа с боклук такива откровени мисли и идеи. И благодарение на Иво, сега могат да се чуят умни коментари. А има толкова много фалшиви страници, където сред хубавите мисли се плъзгат отровни капани.

 35. Г-н Инджев, след In KOSTOV We Trust…аз със същата вяра пиша…In INDJEV We Trust!

  Господ да пази Вас и семейството Ви!

 36. Радвам се за теб, Иво! Рядко коментирам, но от 2008г. те чета от тук и от чужбина. Сполай ти!

 37. В този дух защо не се съберем и да си основем гражданско движение с председател Иво Инджев за кмет на София ,евродепутат и мажоритарно избран депутат.

 38. Поздрави с юбилея!

  Г-н Инджев, по повод “кръглата” цифра ще си позволя да отправя молба към Вас. Блогат е форматиран така че практически е невъзможно четеното от мобилно устройство. Ще е чудесно ако има вьзможност за мобилна версия, или преформаиране на текста, така че да не е толкова “нашироко”, и да може да се чете нормално и от мобилен телефон. Благодаря и поздрави.

 39. Поздравления,г-н Инджев!Продължавайте да браните достойнството на честните българи!Радвам се,че Ви има!Бог да благослови Вас и Вашето семейство!

 40. Да бе, двадесет милиона посетители си привлякъл.
  То България е седем, ама ти двадесет. Сигурно много американци, руснаци( от тези, демократите), и други чужденци влизат тук. И четат на български.
  Добре, че те разкараха от всички телевизии за да не ти слушат хората глупостите.
  Но с глупостта си до дякъде забавае. За това и влизам тук, за да се посмея малко.

 41. Поздравления на широките милионерски маси!Голяма благодарност на неуморния и безкомпромисен Иво!

 42. Поздравления!! 🙂
  А въпросните недоволни читатели/писатели да си направят техни блогове и там да си четат/пишат на воля!

 43. Желая на домакина здраве и нестихващ кураж и хъс към истината и достойнството.

 44. Станимире, за такива като теб хората са казали ” По-добре да мълчиш и да те вземат за глупав, отколкото да говориш и да разсееш всякакви съмнения”. Няма да ти дам жокер относно “липсващите” милиони от разликата със седем. IQ на другарите винаги вкарва свеж елемент, понеже спомена забавление, в блога.

 45. Пoceщения нa https://www.ivo.bg:

  22.10.2008 – 10.000
  14.11.2011 – 7.000.000
  31.08.2012 – 10.000.000

  Bпeчaтляващo paзвитиe, нали, Cтанимиpчo?

 46. Прекрасно!!! Дано стават все повече и повече. От 30 години чакам да стане това. Благодаря, г-н Инджев! Благодаря на всички,които пишете тук. Доволна съм,радвам се,че
  има и други,които мислят като мен.

 47. Този резултат е направо лъч надежда за българската журналистика в сегашното и положение. Поздравления 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.