Премиерът се изпроси шамара- изобличиха го в лъжа

Борисов май си намери майстора в словесните престрелки с един устат познавач на уличното слово. Направо си изпроси шамара, засягайки на чест рапъра Мишо Шамара, превърнат ( от глупост) в герой от новините през последните два дни.

Ако беше политик от класа, за какъвто претендира, той би подминал без коментар престараването на угодниците, опитващи се да търсят наказателна отговорност на един рапър за волнодумството му. Но Борисов отдавна си е въобразил, че е непобедим във всяка област, особено в надприказването с когото и да било.
С типичната си безцеремонност Бойко Борисов реши да приложи една от любимите си контрахватки към противника (признавайки косвено рапъра за такъв) в спора, изразявайки презрение към него като към някакъв непознат, пренебрежим детайл от пейзажа. Това ми е познато от интервюто, в които президентът Първанов, заради когото си загубих работата, ме нарече „безобиден журналист”, тъй като не съм го бил обидил. Така постъпват „великани” на мисълта, като Борисов и Първанов, с „малките хора”.
Отричайки да познава младежа, който си позволява да не харесва ГЕРБ и да го заяви в песен, премиерът обаче беше уличен в лъжа.

Не прави чест на голям човек да се държи като дете. Ако с БСП си имат нещо, аз не искам да съм част от тази работа. Като си истински мъж, застани като истински мъж. Ако има някаква грешка, признайте си я и продължете напред. Да говориш, че не ме познаваш, а два пъти да си ми рязал лентите, не е мъжка постъпка“, каза Шамара, цитиран от БГНЕС.
Той припомни, че през 2003 година премиерът е открил заедно с него дискотека във Велико Търново. След това заедно със Стефан Софиянски е прерязал лентата на друго заведение в София.

Оказва се,че шамаросващият рапър е имал партийни отношения с ГЕРБ и претендира да е помагал лично на Борисов.

Наистина много съм помагал на ГЕРБ и Борисов в самото начало“, каза още той и се обърна към премиера с думите: „Но в момента не ти не искаш, а аз не искам да съм в ГЕРБ“.

Ако по документи все още съм член на ГЕРБ, искам да ме изтриете. Вие сте се объркали. Не аз имам нужда да съм част от вашата партия, вие имате нужда от мен като гласоподавател. Искам в България хората да знаят, че ние не сме поданици, а вие не сте монарси. Ако някой трябва да се държи хулиганската, това трябва да съм аз като рапър, но вие като управляващи народа се дръжте добре с него“, заяви днес рапърът, изнасяйки публична лекция на Борисов.

И още една истина прозвуча от тази цапната уста:

„Всички хора, с които са се обградили, им казват само неща, които искат да чуят. Малко са се заблудили”.
Гневът на рапъра, който изобличи Борисов, беше предизвикан от следната вчерашна реакция на Борисов:

Нито знам кой е този рапър, нито го слушам. Нито от това, което ми прочетоха по телефона, че е песента, със сигурност няма и да го слушам. Със сигурност не искам тези хора да са в ГЕРБ и да поддържат ГЕРБ“.

В свое телевизионно участие тази сутрин рапърът се подигра на невежеството на обвиняващите го в престъпление заради песента му „Бяло, зелено и червено”. Заедно с друг рапър, привикан като свидетел по обвинението за оскверняване на българското знаме, Шамара изброи Унгария, Италия и Мексико като държави, чието знаме съдържа тези три цвята. И си помислих: дали Борисов, когото съм хващал да не знае, че Кипър не членува в НАТО, че България не е обявявала война на СССР, а е обратното, и дори обърка поредността на цветовете на българското знаме онзи ден ( което се чу в новините на БНТ) би могъл да направи подобна аналогия, както един „прост” рапър, към когото той демонстрира надменност?

Репченето е специалитет на рапа и надменният Борисов сам се набута между шамарите, състезавайки се в дисциплина, в която се смяташе за шампион по право. Той е свикнал с политическата чалга и с кючеците на слугинския манталитет на обкръжението си. Объркал е този път музиката.

Тепърва ще открива неприятната истина, че не винаги и не всички ще му играят по свирката, дори и на някакъв етап да са били прикоткани от него.

20 мнения за “Премиерът се изпроси шамара- изобличиха го в лъжа”

 1. Наистина добре го е казал Шамарът, другояче, чудесни и възсилнички шамари е лепнал или шибнал на неспиращата да дрънка глупости и лъжи голяма премиерска уста, за която моя милост преди време писа, че тая негова грамадна мръсна уста и тоя негов повратлив език ще му изядат един ден главата. Е, сега засега почнаха да му шибат само рапърски шамари, а пък догодина, да се надяваме, ще получи още по-ячки и то гласоподавателски шамари – или направо ритници! Мен ако питат се иска вече сопа, и то дрянова, и то неокастрена, и то по-дебеличка, па да се развърти хубаво, та да отупа целия прах по тлъстата и яка премиерска и герберска гърбина!

 2. Проблемът на Герб е, че това не е политическа партия или група съмишленици, а глутница хищници с доминиращ мъжкар. Затова и горко на този, който се опита да докопа нещо от плячката или да се изрепчи на водача – той ще бъде жестоко нахапан и изгонен от глутницата. Справка-Трайчо Трайков, Димитър Аврамов и т.н.
  А на Шамара му отива да членува в Герб. Нормално е по-малката простотия да гравитира около по-голямата. Да помагаш на Герб, користно или безкористно, си е диагноза. По-точно две, но диагнози.

 3. Шамара удари публичен шамар на раздавача на шамари….

 4. “Путин райт” – открийте приликите !
  “О времена,о нрави”.”Православни работ” с вина мезета и чалга.И “правова държава” – да си отапеш.
  И Бог си знае работата.

 5. Открийте разликите имах в на предвит (грешка на езика).”2012″.

 6. Най-подходящата музика за ГЕРБ е чалгата, това е причината Бойко Борисов да не слуша рап. И аз не слушам рап, но слушам рок, а не чалга. Първо защото не гласувам за ГЕРБ и второ, рапът и чалгата не са музика. Според мен, де. Както казва блусаджията от Подуене Васко Кръпката, когато на един негър му е зле, прави блус, когато е добре, пее рап.
  Както и да е, това няма значение. Важното е, че ББ си намери майстора, който да му е на нивото.
  Сега не е зле Мишо Шамара да се подготви за яки данъчни проверки.

 7. Браво и от мен на Мишо Шамара. Хубави шамари е ударил на самозабравилата се тиква.

 8. Г-н Инджев, Вие гледахте ли видеото с Бойко Борисов, на което той бърка поредността на цветовете на българското знаме (четвъртък, По света и у нас, БНТ, Борисов реже някаква лентичка в Ловеч).

  “Само че в припева на тази песен се пее… И затова тя се казва бяло, червено, зелено…”

  Интересно е и другото. Да кажеш, че не познаваш някого, нито го знаеш, ама да коментираш, че не искаш да е в ГЕРБ и да те подкрепя. Ей, това си е самоуличаване в лъжа.

  Но явно на премиера нервите не му издържат напоследък. Представям си ако го бяха изтъпанили на изслушване (за криминалното му минало) пред европейски професионални зрители и слушатели с дългогодишен юридически стаж и без подкрепата на пиарите си какво щеше тогава да се случи :)))

 9. Имаше един събирач на протестен вот наречен Светльо Витков (през 2004 се изгаври с националния химн, който изпълни пред черквата Александър Невски на церемония за олимпийския огън). Оказа се интересно свързан с лице известно като “запалката”.
  Настоящия рапър има интерсни според мен попадения – като текст и насоченост към проблеми. Но имайки предвид горното казвам We’ll see (от филма Charlie Wilson’s War). Може да се окаже златно попадение но може и да е нагласено …..

 10. Всъщност май няма нито една област от обществения живот, в която ББ да не загуби в директен спор. Просто в Неговата държава нищо не е наред. За каквото и да стане “на въпрос”, ББ може да бъде борен в две-три изречения и то само с примери от последните няколко дни.

  Но какво от това? Идиотите си го харесват, той е един от тях, дето се вика… С възкресяването на “Белене”, с разрешаването на пушенето, със “спасяването” на призводсттвото на ориенталски тютюн , с бодряшката реставрация на “заслугите” на Бай Тошо, с “добронамерени” журналисти и т.н – следващият мандат му е в кърпа вързан. Ако разреши свободното е безконтролно варенето на ракия и доунищожи мърдащите тук-там независими от него индустриалци – тези империалистически експлоататори – то пълното мнозинство на ГЕРБ е гарантирано. Може дори да не се налага да подменят чували с бюлетини, както на предишнте избори.
  Пък Европа може да го духа! Не ни харесват съдебната система, не ни харесват обществените поръчки и разни други такива… а я ги вижте те какви проблеми имат! Не ни взеха в еврозоната, не ни взеха в Шенген… мръсни заговорници! Ами че те не ни обичат, това е заговор срещу България, те са ВРАГЪТ!!! Източват мозъците ни – нашите ВЕЛИКИ мозъци, които печелят всичките олимпиади по математка. С гадните си кредитни пари подкупват цвета на нашата НАЙ-МОЖЕЩА нация. Я да поограничим тази грешно разбрана свобода на придвижване. Какво е това придвижване само в една посока?! Всички да си седят тук, докато не се реши как ще се справим с този вражески акт на източване.

  И всички да слушат само Веско Маринов или попфолк.

  …аааа да! За малко да забравя. Всички да са щастливи и весели. Одобрението за управлението на ББ може да се изразява на манифестации, присъствието на които е доброволно, но ще се следи от председателите на първичните партийни организации на ГЕРБ.

  Последно. Така и така ГЕРБ ще печелят изборите винаги, то с цел да се спестят излишните разходи по организиране и купуване на избори, най-добре да се впише в конституцията като член първи, че …

 11. Щом Шамара дава акъл на Каратиста и то в националните медии, положението е: е** му м****а..
  Извинявам се за речника!

 12. Е каква стана тя? Излезе, че един рапър, на когото не знаем дори фамилията, е в момента най–достойният десен политик на България, а пък Иван Костов продължава да твърди, че Бойко Борисовият ГЕРБ бил дясна партия. Коя дясна партия може да извърши такива резили, господин Костов?

 13. Както г-н Инджев и написал в началото на статията, подобни нелепи изпълнения не заслужават коментари, камо ли от първия в държавата (поне формално е такъв).

  Но относно обвинението, смятам че подлежат на наказателна отговорност с текста си. Недопустимо е да асоциират цветовете на знамето ни с това, с което ги асоциират. А твърдения, че в унгарското, мексиканското и италианското знаме се съдържат същите цветове звучат несериозно и не мисля, че някой ги приема за ефективна защита. Нека си говорят каквото си искат за политици, партии и прочие, но с българските национални символи не може да се позволява такава явна гавра.

  Достатъчно анти-модели за подражание създаващи псевдо-ценности си имаме в нашата страна. В този случай обаче границата беше премината според мен и въпросните хорица трябва да си понесат отговорността.

 14. Не баш по “рап” ,ма пък нали пак “американски работи”- актуално фирмено консулт.
  Меморандумът за АЕЦ Белене подготвен от човек на Богомил Манчев?
  http://www.balkanleaks.eu/en/memorandum.html
  Несъм питал Чобанов,ма те така по несведоми пътища слушам по “радиоточката”…

 15. Ето ви и друга опашата.
  “Вашите граждани могат да спят спокойно, българската шенгенска граница е стриктно пазена. Огромни количества наркотици са заловени в България, тонове и тонове кокаин – единия ден 20 тона хашиш, другия ден – 40 тона кокаин, на следващия ден – три тона кокаин, това са стотици тонове наркотици и това само в рамките на няколко месеца. Това е доказателство, че ние не просто говорим за мерки, а действаме така че да се справим с наркотрафикантите”.

  Проверка на „Шоуто на Слави” е показало, че според ДЕА за една година САЩ са заловили 33 тона наркотици.

  Според нашиО премиер обаче само за три дни МВР-то на България е хванало – 20 тона плюс 40 тона плюс три тона – общо 63 тона наркотици!!!

  „4,6 кг. кокаин при два отделни случая за едно денонощие задържаха служители от Митническо разузнаване и разследване, сектор „Наркотици” на Митница Аерогара София
  11-02-2012 | AM
  Иван Кучмов: 40 тона наркотици са задържали българските митници за 40 години
  02-03-2012 | Код Криминално, БТВ Екшън
  62 литра течно екстази за близо 1 милион дози задържаха митичарите на Аерогара София
  12-03-2012 | АМ
  АФП: Българските митнически власти заловиха 4,2 тона хашиш за Белгия
  02-07-2012 | АФП
  АФП: Митническите власти в България заловиха 33 кг хероин
  30-08-2012 | АФП
  Българските митнически власти заловиха около 33 кг хероин, предназначен за Сърбия, на границата с Турция, предаде АФП.
  Рекордна пратка от 550 кг. прекурсори за 3,5 млн. дози амфетамини задържаха митничарите на Аерогара София
  14-09-2012 | АМ

  Това е за 2012г. по информация от Агенция Митници. Само един случай на границата с Турция.”

 16. Нима тук има наивници, които да смятат, че ББ може да изпитва чувства като вина и срам?!?

 17. Обаче в бръщолевицата на бб изпадна нещо като официална позиция в защита на присъдата над “PYSSY RIOT”, която този гнусен комунистически пазвантин се издаде, че одобрява, и се опитва демонстративно да копира на роден терен.

 18. Дано всички като РАПАРА, които са подкрепяли и гласували за ББ, най-после се осъзнаят като него и да не повторят грешката си догодина!
  Към Петър Драгулев,не знам откъде съдите, че Иван Костов е казал за ГЕРБ ,че са дясна партия????От създаването и той твърди,че са “дясна”, наистина!|

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.