Косматите Бойко и Вежди консумират славата на космополитните Траволта и Де Ниро


Премиер и министър на вечеря с Траволта и Де Ниро

Премиер и министър на вечеря с Траволта и Де Ниро


 • Джон Траволта, Вежди Рашидов, Бойко Борисов и Робърт Де Ниро се снимат за спомен, след вечерята, по покана на българския премиер. Снимка: Impact Press Group

              Човешко е да се вечеря и ни най-малко не оспорвам това право на човека Бойко Борисов. Само че не разбрах защо трябваше да съобщават на България и света, че Борисов е вечерял.

  Ааа, да, защото е поканил две холивудски звезди, с които никой друг от желаещите фенове не успя да се срещне в България. И най-сервилните към властта медии се оплакаха, че били пренебрегнати на летището от „киселия” Робърт де Ниро.

  Но на Бойко той не може да откаже, нали. Това ни съобщават всъщност от правителствения пресцентър със снимката на бат им Бойко с поредната порция знаменитости, с които си общува. Което е готин начин да ни бъде показано, че за Бойко не само няма невъзможни неща на управляваната от него територия, но и се кефи от факта на своята изключителност. Колекционер ни е той на снимки със звездни величия, а те не могат да отблъснат напористия натрапник с помощта на бодигардове- самият той е Бодигардът в България. Съответно Бодигардът не пропуска Лепа Брена да цуне или бате си Арни Шварценегер да гуне. Само да му кацнат на негова територия ( ха да пробва там Холивуд, че да го видим дали ще го пуснат бодигардовете им), мърдане от неговите прегръдки няма.

  За да няма също и съмнение, че новината е истинска, правителственият пресцентър снабди публиката с подгряваща фотография, на която Борисов стърчи над разгърдения си приятел Вежди Рашидов и двамата с изпъкнали шкембета самодоволно и покровителствено прегръщат милионерите на американското кино, изглеждащи не толкова щастливи пред обектива в ролята на украса за величието на нашите мастити държавници.

  Това разбрах аз от тържественото и тържествуващо официално съобщение, че премиерът Борисов ще бъде на „работна вечеря” с Робърт де Ниро и Джон Траволта. И за да е скомината за нас- а удоволствието за Него още повече- тайнствено не ни осветлиха по въпроса за ресторанта, където важното събитие ще се състои.

  Има обаче едно заведение, което напоследък беше споменато  във връзка с името Му ( макар и заради предизвикана от Него катастрофа, която после беше „отменена” като новина- дори източникът БГНЕС тихомълком се отказа от авторството си, „забравяйки” мигом многобройните детайли, с които новинката за катастрофата Му беше описана). Това е „Мръсното кебапче” в Благоевград, край което Борисов набил рязко спирачки, но не за да хапне мръсно кебапче, а за да хване пътя, сбъркан от него, в резултат на което бил ударен от собствената си охрана отзад. После се направиха на ударени и отрекоха сценката край „Мръсното бепаче”. Не се намери медия, която да наруши омертата със собствено разследване.

  Всичко, което мога да направя, по липса на възможности за такова разследване в скромното си качество на немощен блогър, е да анализирам наличната информация- чрез снимката и споменаването на едно мръсно кебапче от менюто, с което ни захранва властта по свой вкус. Анализът показва „изискания” вкус на шкембелиите, които са натрапили компанията си на две световни знаменитости, отнесли страхотни спомени от по-скоро косматите, отколкото космополитни представители на българската политическа фауна.

36 мнения за “Косматите Бойко и Вежди консумират славата на космополитните Траволта и Де Ниро”

 1. А в официалното прес-съобщение се казваше още и че Рашидов показал снимки (?!?!) от отчетния доклад на Министерството на културата на Де Ниро…

  Ако не друго, то поне двамата балкански косматковци добре са си подпийнали в компанията на киселите си гости – не намирам друго обяснение на това да показваш снимки от отчетен доклад на вечеря…

 2. Мисля си на планетата Земя това е една от най – качествените снимки показваща ясно разликата професионалисти и аматьори..

 3. Да бяха пуснали в чест на мегазвездите, макар след толкова години, колосалния филм “Брилянтин”, или по-новият, но умопомрачителен “Стоун”, ама нейсе.

 4. “мърдане от неговите прегръдки няма.”
  Да не дава Господ..
  ” в резултат на което бил ударен от собствената си охрана отзад.”
  Е това го чакам с огромно нетърпение.

 5. Това ми прилича, на карикатура от Доньо Донев, но в случая, “героите” са двама.
  Поне тумбаците си да бяха поприбрали.

 6. ахахах.снимка на отчета на Мултака на културата.И кво са му казали-браво Веждичка,ние тия пари ги зимаме за 1 филм,,,баси малоумните гербери,,с кво се фалят тия,ся ме мързи да видя колко милиона дава за ХХалтура тоя ,ама Де Ниро и Траволта ако изиграят един филм и дарят хонорарите,наща културка ще живне,власта ни изтрещя,вече става страшно…….

 7. Снимката е страхотна! Два бахура в средата, а де Ниро като придърпан насила след реплика на Вежди: Е че си скромен бе, я ела тука да е.. мама му да е..
  Личи си, насила хубост (не) става!

 8. Нa тия байгaньовци кaк нeмá кoй да им кажe дa cи глътнaт шкембетaтa – заeмaт 2/3 oт cнимкaтa. OTBPAT.

 9. Мислех си, че словосъчетанието “работна среща” има съвсем друг смисъл,пък то било да се отъркаш у някое величие, защото нямаш собствена светлина! Но имало какво да научи човек!:-)

 10. Не знам какво нормално и неформално могат да си говорят тези две двойки? Със сигурност актьорите са били “убедени” да отидат на това рандеву, не знам само дали с пари или с агресивно поведение. И в двата случая става въпрос за лош вкус и пошъл PR.

 11. Комунистическият диктаторски режим на Боко е толкова отвратителен (много по–отвратителен отколкото този на Правешкия престъпник Живков), че дори настоящата подигравка с Българската нация може да се отмине с мълчание!

 12. Не разбирам къде е проблема? С това да сме постоянна контра, дали не припокриваме мненията на социалистите? И в този смисъл – с едно такова перманентно несъгласие, не ставаме ли съучастници, къде неволно, къде съвсем умишлено, в безапелационното черно и негативно говорене? Изглеждат ми насила търсена екстремност редовете тук, ако сме за самото писане – приемете го като жест на уважение и респект от страна на ББ към наистина големите. Но вероятно е по-важен прочита, че те се домогват до нещо и някого… Аз не се съзмервам с това, че нямам снимка с Траволта. Защо ли и не ме дразни подобен факт?… Достатъчно ми е да гледам новия им филм и това е. Но очевидно някой е решил от всяка дреболия да прави новина и коментар. Та по какво се различаваме от комунистите тогава?!? Размътваме водата, за да лови някой по-лесно рибата вътре. Тоест съдействаме. И после отново пишем статии, навярно възмутени какви будали са братята ни по оръжие. Та кого хранят подобни тегоби? Чии интереси? Или за чий филм списваме сценария?!

 13. Струва ми се, че Де Ниро, като с повече житейски опит, отлично разбира какво става. Усмихва се насила, но прозира някаква ехидност. При Траволта май е обратното – той не разбира съвсем точно какво става и затова е по-скоро учуден, нежели усмихнат. А за другите двама е ясно – те са “истинските” звезди 🙂

 14. Отвратен съм от тази снимка. Виждам актьора Роберт де Ниро, който някога се превъплати така безпощадно в мафиот в “Кръстника”… До него – истинският герой. Разликата е в това, че ако единият може да влезе и да излезе от роля (и затова е толкова добър актьор), другият е влязъл в роля, но няма как да излезе от нея. Отвращава ме селската усмивка на нашия “Кръстник”, ярко контрастираща по бай Ганьовски, с присъствието на актьора, изиграл първообраза. Отвръщава ме и това недоразумение с-Вежди, което имитира култура. Тази снимка трябва да вземе награда… за изобразяване на толкова силен контраст в пошлостта.

 15. “Отвратен съм от тази снимка. Виждам актьора Роберт де Ниро, който някога се превъплати така безпощадно в мафиот в “Кръстника”…
  Тодоров, би ли ми припомнил коя точно роля в “Кръстника” бе поверена на Де Ниро?

 16. Ако този, който иска да разлайва кучетата, не приема вечерята на Бодигарда с колосите на световното кино (обявена от медиите едва ли не като официална) за подигравка със собствената му интелигентност явно не е за блога на Иво Инджев. Или пък е объркал Боко с Роналд Рейгън.

 17. @да разлаем кучетата
  Ама това май е старата формула: който не е с герб, той е с бсп. Едва ли вече минава тая приказка.
  А простотията и простащината трябва да бъдат под прицел винаги. Аман от бездарно театро в тая държава. Театро на аматьорска трупа, представяно като “работа”, при това държавна.
  Нейсе…Утре може да кажат, че не са вечеряли, а са взимали уроци по актьорско майсторство. Знае ли човек!

 18. Мога само да добавя, че освен управниците, очевадно народът заслужава и блогърите си.

 19. Приличат на пияни сватбари, горди от това, че са ги пуснали да се снимат с булката…
  Съмърсет Моъм казва, че когато някой се гордее с познанство с известни личности, това показва единствено, че самия той е нищожен.

 20. “Не разбирам какъв е проблема?” и “Защо ли не ме дразни подобен факт?” – задава въпроси “лаещото куче”. Ами, отговора е съвсем прост: поради това, че и ти си от кучкарника на “дебелия косматко”.

 21. Нека сме щастливи, че поне дюкяните им са закопчани! /На нашите красавци разбира се/
  Предлагам и възможен текст под снимката. Моето предложение – “вий се’а мене у’ажаватели мъ”

 22. Г-н Инджев вие запознат ли сте с доклада на Джеф Щайн за швейцарската финансова институция, който от преди 3 дни започна да излиза на части в сайта Биволъ http://bivol.bg/cq-borisov-1.html? Дали пък аз нещо да съм проспал и той да е бил прочетен, тълкуван, предъвкан и затова сега на никой да не му прави впечатление какво пише там ? Или пък без да съм разбрал убииствата, трафика на наркотици хора и оръжие,рекета, проституцията, манипулациите…са станали нещо нормално и законно? Не разбирам поведението на държавата относно този доклад – мълчание ? Не разбирам и отношението на медиите и обшеството към него ? Вие сте врял и кипял в занаята, обяснете ми на разбираем език какво се случва в момента ? Някога в миналото бил ли сте свидетел на такова нещо ?

 23. Ot lyavo nadyasno:John Travolta, bEi Ganyo, bAi Ganyo, Robert Deniro. Tolkova pokazatelna snimka.

 24. “” в резултат на което бил ударен от собствената си охрана отзад.”
  Е това го чакам с огромно нетърпение.””

  Mnogo svejo, hahaha

 25. До НЕПОМНЕЩ
  Де Ниро изигра ролята на младия Карлеоне, в КРЪСТНИКЪТ 3, ако не ме лъже паметта.

 26. Отдавна не бях изпитвал такова удоволствие от четенето на статия. Истинско състезание на находчивия сарказъм и словесни попадения с професионалната критика. И неподправен хумор!
  А “случаят” е ново и неопровержимо доказателство за “трагичния човешки потенциал на ГЕРБ”.

 27. Към bgfiles:

  Докладът, цитиран от Джеф Щайн, е правен за съответната швейцарска институция. А това, което става, е, че усмиряването на свободното слово в България е абсолютният приоритет на поредица от власти и днес наблюдаваме върха на тази солидарна акция: Борисов обяви публикацията за “жълта преса” и няма медия извън интернет в България, която да посмее да му опонира с фактологията на факсимилието от доклада, публикувано в “Биволъ”.

  Преди малко един защитник на “бат Бойко” от мен ( щото “бат Бойко, милият,джудженцето медийно, е несправедливо осмян от мен, великана и трябва да бъде бранен и в личния ми блог), твърдеше, че нямало никакви новини около Борисов- т.е. няма такова нещо, като доклад и Джеф Щайн, например. И очаква да му заиграя на хорото, като му публикувам лъжите и да започна (лично него) да го просвещавам за това на какъв кумир се кланя!

  Както много пъти съм обръщал внимание: обърнете внимание коя е единствената сфера в България, която е напълно, абсолютно имунизирана срещу разследвания, прокурорски проверки и прочее кьорфишеци на лицемерната загриженост за справедливостта в България. Това е т.н. четвърта власт, куртизанката на властта, която със своите назначени “правилни”началници охранява мълчанието за безобразията на своите покровители. Може да има министри, съдии, полицаи, митничари, бивши премиери дори, дадени на прокурор, но никога нито един медиен бос или стоящи зад тях босове. От което произтича, че само в медийния бизнес няма корумпирани и продажни копелета, пишещи по поръчка и агитиращи за какви ли не интереси, включително и открито антибългарски, платени почти демонстративно от лобита, като руското в енергетиката.

 28. Предложение за заглавие на снимката-нека е “1001”-защото, г-дата в двата края са No 1.

 29. Една снимка е повече от 100 думички.Всеизвестна истина.Тази, дето лае с кучетата е много готина и даже има онова позабравено даскалско поведение да ни сочи с крив пръстец. Славеи небесни, не виждате ли, че всичко за двамцата нашенци от фотографията е едно “славно минало”.Гледайте, смейте се и събирайте разум кому ще делегирате власт догодина. А това че Веждията и Б.Б. са идиоти е ноторно ясно.На мен поне от 22 години.Предполагам, че и на блог-стопанинът също.Но…то и прогнозата за времето по принцип ни е известна, но медиите я публикуват.Затова наистина всичко трябва да се публикува, за да помнят гузните и нелепите, дето искат да надлаят кучетата.Само Левски…

 30. Цитирам прочетен на друго място коментар на тази „весела“ снмка:
  днеска вежди, утре бакенбарди.

 31. До Dimitrov
  Явно само си чувал за филм”Кръстникът”,но никога не си го гледал.Невъзможно е да объркаш Ал Пачино и Робърт Де Ниро.Проверявай си информацията, преди да се изказваш компентно.А на г-н Инджев както винаги -“Браво,в 10-та”

 32. до МЕРИ, Dimitrov, Непомнещ
  Де Ниро изигра ролята на младия Вито Андолини (дон Корлеоне) във втората част на сагата, за което получи Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля.
  Това е първият му голям успех в киното.

 33. До Dimitrov-защо ли си мисля че “Разяреният бик” и”Шофьор на такси? са по- големите му филми?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.