Родените от червено знаме да не се плашат от края на света

Довиждане и дори сбогом!

Обикновено в началото на писмото се пише „здравейте”.

Този път обаче ви пиша часове преди края света.

От ръба на тази пропаст имам основание да съм афектиран и да дефектирам, като обърна епистоларната традиция наопаки с проскубания от около пет-шест хилядолетия хастар.

Глупаво, е признавам. Кой ли ще ми чете предсмъртното послание след края на света? Но ми се прииска и аз да се изкажа по този фундаментален въпрос. Нещо като завещание за онзи що духа, което ме прави щедър на въздухарски завещания.

Казват, че така били казали маите. Вярвам им- самото ми прощално писмо го доказва.

Не знам от каква мая са заквасени маите. Но ако вярвам на българоведите, ние сме измислили не само българщината, но и човечеството изобщо.

Поради което, по аналогия, май има основания да се надяваме маите да грешат. Както се казваше в епохата на Империята на злото: „ Като знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на доктор”. Това трябва да е валидно и за врачките- за предсказвачките на лоши новини за края на грешния ни свят.

По стара тракийска традиция се напъвам да отпразнувам края като начало на задгробния живот и няма нужда да откривам (Южна) Америка за тази цел. Тук и без това гъмжи от червенокожи, дебелокожи и свързани с тях велможи.

Така че, здравейте, оцеляващи въпреки всичко българи!

Червенокожите по нашите земи са кодирали „на всеки километър” в посланието си. Ето как:

Нас червеното знаме роди ни!
Нас не ще ни уплаши смъртта!
Ние сме на всеки километър!
От тук до края на света”.

Да му мислят останалите на този грешен свят, родени от майки, а не от червено знаме!

18 мнения за “Родените от червено знаме да не се плашат от края на света”

 1. светлосин

  Знаеш ли кое ви е най-големия идиотизъм на вас … Че можете да пребойдисате …

  Като сексуални маняци, …

 2. Г-н Инджев,
  Не се кахърете! Пожелавам на Вас, на цялото Ви семейство, както и на всички участници в блога тук Весели Празници и Щастлив живот след края на света! Да му мислят тези родени от червеното знаме! Червенокожите и дебелокожите, за тях иде края на света. Самите маи не го дочакаха и предвидливо изчезнаха далеч преди ужасното бедствие. За нас обаче, дето не сме родени от червеното знаме, а от нормални майки няма никаква опасност. Ами, че ние изобщо не сме в света и какво тогава ни интересува неговия край? И самата Г-жа Цецка Цачева, Председател на Народното ни събрание ни го каза, но ние не обърнахме внимание. Не помните ли, че тя каза, че тогава, преди промените де, “де що беше усвет беше все у БКП-то”? Значи ние дето не бяхме у БКП-то не сме усвет! Значи сега да му мислят тези дето са усвет! Техният край иде. Те дето са на всеки километър, но до утре, до края на света. Така им се пада, да не са били толкова усвет! Има и едни други, дето са на всеки 4-ти километър, ама и те да не се боят, щото пък те съвсем не са усвет! Още един път пожелавам на всички родени от майки много щастие (то няма и как да не се случи след затриването на червенокожите) след края на света!

 3. краят на червеният изрод дойде,защото
  той го пожела!Сега той се преструва на “бизнесмени”-крадльовци.Всички те
  са добре организирани бандити.За тях
  идеал е мафията!

 4. Към ivo7:

  Понеже си адски нахален и продължаваш да се натрапваш тук, реших веднъж да ти покажа простотията в концентриран вид, както сам си я показваш с представителната извадка от твоята неграмотна жлъч.
  Пък дано ти мине и престанеш да досаждаш. Но не се надявай на продължение.Не си прави труда. Няма да блеснеш отново тук и при още по-голяма демонстрация на глупост.
  Но благодаря за поставения тук рекорд от демонстративна неграмотност, която си е направо уникална като за няколко изречения- полезно е да знаем що за антипод имаме насреща!

 5. Ха-ха-ха! Уникално!
  И от мен едно “ЧАО”, обаче със смисъла, който се влага в този поздрав на италиански език!

 6. Я, ерегираните мъченици в блога не мирясват бе!!!
  Не им стига порцията “дълбоко удовлетворение” от напъхването на тръбата ами търсят нови оргазми и в 5:28 сутринта са станали да мастурбират….
  Ето, това наистина е манЯкално.

 7. Г-н Инджев, благодаря Ви за всички актуални теми, които анализирате в блога си. Във връзка с предстоящите Коледни и Новогодишни празници Ви желая много здраве, лично и семейно щастие и нека през 2013г. перото Ви да бъде все така остро и непресъхващо!

 8. Господин Инджев, да си кажа правичката, но малко съм объркан относно произхода на комунягите. Както знаем, нас, обикновените хорица, Бог ни е създал. При комунягите не е така. От една страна, те, комунягите де, твърдят, че са произлезли от маймуните чрез труд, а от друга страна са родени от червеното знаме. Доста странен е този дуализъм в техния произход. Но ако се замисли човек, ще прозре, че комуняте са странни не само по произход. Примерно, комунистите твърдят, че са за социална справедливост, че са честни, че са начетени и умни. На практика, няма по жадни за чуждото богатсво от комунистите. Няма на света по-големи лъжци и мошеници, по-прости и неуки хора от комунистите. Както казва баронеса Тачър – социалистите и комунистите са най-безсрамните хора на света.

 9. Прекрасно!Колкото до “червенокожите”ми се ще да поспоря с теб.За “червеномозъчни” съм съгласен.Ето и аргументите ми .Коренните жители на Америка червенокожите (без кавички) индианци както знаем от историята са защитавали земите си. .Нашите “червенокожи “(по Иво Инджев) искаха да ни направят една от републиките на СССР тогава.Червенокожите (без кавички)са бранели ловните си полета от “огнения кон” и прокарване на железницата.Нашите “червенокожи” дават земите край Белене за строежи на Руски АЕЦ и цялата наша територия за прекарване на Руска газова тръба.

 10. Червенокожите(добър образ), въобще не се плашат от края на света, а напротив работят да ни докарат нов край на относителната ни свобода. Работят за тяхното си БеляНЕ да ни го сложат отново като хомот.

 11. Е Иво не си прав! Да ни отнемеш “малките удоволствия” (ivo7)! И то предколедно? Не сме очаквали такъв номер и то от приятел! А ivo7 не предполага да ни доведе чак до екстас, види ми се “слаба ракия”, ама като нема риба и ракът е риба.

  Със сутрешното кафе

  и … едно комуне

  в иво.беге,

  по-голям кеф, де?

  Само в скопско кафене

  за “бугари сборуванье”.

 12. @ IVO7:
  Благодаря ти от сърце! Чета буквосъчетанието ти и се заливам от смях. Едва ли нещо през предстоящите Коледни празници ще ме развесели толкова! Това си е направо новогодишен подарък!
  Простотията ти е избила като гнойна пъпка на носа! Сигурно много боли, а? Злобата и тя дави – не можеш да дишаш! А безсилието направо убива!
  Да знаеш, че пиша много бавно, понеже знам, че четеш трудно!
  🙂 🙂 🙂

 13. Г-н Инджев,желая на всички родени от майка весели празници!Да си пожелаем, след края на света,глупостта и простотията да са по-малко.Бъдете жив и здрав!

 14. Някой давал ли си е труд да забележи колко откровен идиотизъм има в строфите:
  “Нас червеното знаме роди ни,
  нас не ще ни уплаши смъртта,
  ние сме на всеки километър (2)
  и така до края на света!”
  Колкото и да се съобразяваме със символиката на написаното! Явно много сме били захласнати по руския болшевизъм, имащ скромната мисия да поддържа живот в една загиваща империя!

 15. Neka ne se podigravame na edin ne6tasten 4ovek, koito buduva pred laptopa v 5:28h, vmesto da spi zdravo kato vseki normalen 4ovek.
  A sadeiki po pravopisa, moje i da e somnambul, koito dori ne znae kakvo e pravil i kak go e pravil minalata no6t.
  I v dvata slu4aq rabotata e za psihiatar.

 16. Към г-н Сотиров,

  Няма нищо странно, всичко си е съвсем точно с произхода на комунягите.
  И двете твърдения са верни.
  Замислете се, коя част от тялото на маймуните е червена.
  Точно от там са произлезли комунягите – чрез труд (на маймуните).
  Ако е станало с много труд, то … голям запек ще да е било.

 17. Много готино! Като се отпуснете, г-н Инджев, резултата е прекрасен. Кеф за душата и за сетивата. И малко завист. Благородна. Ако може. Пожеланията за празниците ще ги пиша по късно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.