Моника се оказа афродизиак за властта

Много изкусителна се оказа тази Моника- направо афродизиак за властта. С което определено се отличаваме от една друга държава, където властта беше афродизиак за Моника.

Била страхотна, казва тук властта, която не може да устои на Моника.

Заради Моника властта е готова да се опозори с (още) някоя и друга лъжа.

Властта се има за пич и не се бои от импийчмънт.

Коя Моника ли? Четете по моите устни, макар да не съм Бил Клинтън!

Не е онази Моника, а Моника Йосифова. Била по-умна и от мъжа си Станишев, каза властта в сладострастно телевизионно интервю, в което страстно излъга отново за какво ли не.

Властта излъга обобщаващо за процъфтяването на демокрацията ( „както никога досега”) и избра отново да даде пример с това, че всеки можел да отиде в която си иска телевизия и да критикува властта. Това си е цъфтеж- направо като цъфнал цип на мъжки панталон на властта, която няма нищо против да се разхожда така за улеснение на желаещите да се възползват.

Властта излъга, че не водела войни и поведе в рамките на същото интервю война чрез пореден донос срещу опозиционен политик, притежател на някакви жалки „два-три процента”- защото властта не търпи възражения и дори тези няколко сантиметра недостъпност на електоралното тяло й се виждат нетърпими като съпротива.

А каква е в този сюжет Моника, която била страхотна? Тя е по-скоро мистичен образ като онзи преследвач с разкопчания цип, сънуван от една женица, която отчаяно го попитала в съня си: „защо ме преследваш?”, а той отвърнал: „ Па отде да знам, ти ме сънуваш”!
Мислете си каквото искате, но аз си мисля, че психоаналитичната причина за новия „маньовър” на властта да сипе комплименти за Станишев и неговата Моника е част от тактиката на сваляча, който не понася да му отказват и ужасно обича да го обичат- дори и враговете му, които хиляди пъти е обиждал. Така действаше и с омразния му Иван Костов, на когото в един момент взе да се извинява за обидите, а сега отново припознава като основен враг. Дали пък не сънува и неговата съпруга? Ще очакваме откровение и за „хубавата Елена”!

Истината, както обикновено, е простичка: Борисов сънува поражението си на изборите и в ужас от преминаването в опозиция ( каквато никога не е бил в политическото си битие на галеник на монархо-републиканските си покровители) сънува на глас смяната на ролите, която ще му се наложи.

Когато бълнуването се превръща в бленуване ставаме свидетели на това, как властта хвали своите врагове с надежда това да й се зачете при смяната на ролите.

37 мнения за “Моника се оказа афродизиак за властта”

 1. Господин Инджев, както сам се похвали, нашият скъп премиер-министър щял да пости за сефте на Коледните пости. Може пък от постите, Бойко Борисов да се е нахъсал така срещу Костов. Последният нали е заклет вегетариец, та му е леко през пости. От друга страна пък, нашият скъп премиер-министър, Бойко Борисов, сякаш е премиер на друга държава, а не на Република България и не знае, че правителството на ГЕРБ, е правителство на малцинството. Уверете се сами – “Бойко Борисов: Ако ГЕРБ няма мнозинство след изборите, оставаме в опозиция”. Абе аланколу бански – и сега можеш
  да си опозиция! Демек, на изборите гласувайте за ГЕРБ, инак лошо се пише на най-бедния народ в Европа. Българският народ е най-бедния в Европа, защото правителсвото на ГЕРБ не пипна дори с пръст някой от мутренско-комунистическата олигаргия. Лична заслуга за това има нашият скъп премиер-министър, Бойко!

  Весела Коледа!

 2. Голяма излагация беше снощи и за двамата-единия като премиер а другия като журналист!Дали могат да паднат в очите на хората по ниско?-не вярвам!

 3. Страхувам се, че изборите са с предизвестен резултат. Всички лостове са в ръцете Му. Фалшификации, манипулации, купуване, та може да го докарат до 99,99%. Започвам да мисля, че това заслужава населението на страната ( географското понятие ) България. И пак ще спомня Славйков :
  “Яман ни е нам хала!” –
  а всякому мерамът е развала…

  Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
  пак ще кажа и с това ще да свърша.

  1875

 4. Ivo bratko, blagodaria za disekziata koiato pravish na bulgarskata jurnalistika v statiata si ” Zdelano v CNN “,koiato prochetoh v kafene.net
  Tazi zaraza v jurnalistikata e s koreni imenno ot tuk- london i podobni svetovni zentrove.
  Za da ima efekt, tezi analizi triabva da se povtariat vseki den v BG-pone oshte 100 godini napred, no….. mediite, kakto i bankite v BG sa sobstvenost na zapadni kompanii.kak da stane ?

 5. Борисов губи нервите си – отделен анализ е какви са причините. Не му е ясно, че злепоставя повече вицепримиерите отколкото КОСТОВ с тази махленска история за Костовата интрига. “Малките деца” Дянков и Цветанов, които изприпкали и си казали на учителката, пъкления план пропаднал.
  Все повече се убеждавам, че КОСТОВ е мразен заради способността и смелостта да прави реформи. Само намерения за такива и много приказки от всички “велики” премиери след него. Всъщност най-опасният въпрос към Борисов е -“КЪДЕ СА РЕФОРМИТЕ?”

 6. Здравейте,
  Във весело предколедно настроение сме! Пък нали започнахме и нова ера! Моника Йосифо(фф/ва), след време – в на Маите Мая Станишева и Валери Меворах (Петров) са “от един дол дренки”. Ама са от различни реколти. Затова едната е досто по-изсъхнала от другата. И аз не обичам етническите етикети, ама дренките са си дренки и долът си е дол. И имаме много още такива по Мичурински посадени у нас, дето има една дума – хащладисани. Но не може нова ера и то “Майска”, пък със стари дренки!
  Прочие Весела Коледа, Щстлива Нова Година и щастлива Нова Ера -“Майска”!

 7. На вниманието на г-н Инджев и аудиторията на блога му.
  Влезте в сайта на ДНЕВНИК и прочетете, как са изобличили един от платените драскачи на ГЕРБ, който погрешка освен поръчания му пост и пейстнал и инструкциите от Централата на ГЕРБ към него.
  Такива са жалките форумни войници на Цветанов – със сигурност и тук ги има.
  Весела Коледа на всички!

 8. Мониките са само за отличниците-това го знае всеки Иванчо още от малък.На ритнитопковците не им се полагат,колкото и да се кичат с титли,пагони,мускули и дебели вратове.Най-много да бъдат разцелувани от посланик Исаков и дарени с грамоти като Бисер Киров,с послание от всерусийского гасударя.За тая работа не стига само ядене/на филии с мас/,трябва и акъл.

 9. Нима някой е очаквал друго от Б.Борисов в предаването на доказания враг на Иван Костов-Киворкян!!??Наистина от основната теза,че ако няма мнозинство,Б.Борисов-ГЕРБ,ще бъде опозиция,лъха на неприятното предусещане за липса на шансове за самостоятелно управление.Веднага ,обаче ,се набива на вниманието ,”европеизъма”на Миглена Кунева и опасенията за обкръжението й.Мисля си,че това е намек за възможно коалиране,макар и в неявен вид.Европеизъма на Кунева -Пръмова,има същия дъх на доста съмнително минало и настояще,напълно съответстващо на това на Б.Борисов.Така че имам очакване за развитие на ухажванията към Пръмова-Кунева,с перспектива за след изборите дотодина.
  А сега,уважаеми г-н Инджев и на всички които добронамерено посещават Вашия блог:весела Коледа,щастлива и успешна Нова Година,с много здраве и надежди за по-добро !!

 10. Това, което Боко разказа за Иван Костов си е чиста лъжа! Откъде знам ли? Ами за времето на управление на ГЕРБ разбрах, че когато Боко е искрен, още същата вечер или най-късно на другия ден се отмята. Досега не е казал нещо, което да потвърди впоследствие. Само за Иван Костов е странно постоянен. Което ще рече: чиста лъжа!
  И да не забравя да напомня – за всичко е виновен Иван Костов!

  Весела Коледа и честита Нова година на автора на блога и всички читатели!

 11. Ех, този Костов, ама като кост им е приседнал на гърлото на лапачите на радиоактивни рубли, щото и Кеворк – рекламното лице на ДС, и Станишев с БСП, и Боко с ГЕРБ – всички са единодушни ЗА “Белене” на референдума след месец, само някакъв си Костов с някакъв си електорат, който демократично гласува за него, им се пречка, та да не могат да се налапат безпрепятствено за сметка на поредното предателство на националните интереси в полза на Русия.

 12. Déjà-vu…

  Все едно гледам интервюто на Първанов при Слави Трифонов. Рамката е една и съща: уговорка, че интервюто е абсолютно естествено; любезности; Ахмед Доган; Иван Костов. Иван Костов, разбира се, е абсолютното зло… Вече даже не е смешно.

  П.п. Весело посрещане на празничната вечер, господин Инджев. Всичко най-хубаво на вас и на вашето семейство. Поздрави и на всички демократи, списващи в този форум! Весела Коледа!

 13. Активното мероприятие: ЗАВРЪЩАНЕТО НА АГЕНТ ДИМИТЪР на българският телевизионен екран бе извършено точно с тази цел. Да се разгромят напълно демократичните сили и лично лидера им ИВАН КОСТОВ в услуга МУТРАТА и всички ретроградни сили, които спъват демократичното развитие на страната ни. В следващите предавания вероятно ще продължат атаките и компроматите и срещу другите привърженици на Синята Коалиция: Наадежда Неински, Мартин Димитров и др. Явно е, че тези “тъмни сили” много ги е СТРАХ от Обединена десница, ИВАН КОСТОВ и от неговите съратници и съмишленици. Именно на тези хора пожелавам весели празници и успешна нова 2013 г.!

 14. Да декларираш, че в България днес демокрацията процъфтява “както никога досега”, след като целият свят знае, че България е европейската държава с най-драстично нарушаване на човешките права и получава почти толкова осъдителни присъди в Страсбург, колкото получават всички страни членки на Европейския съюз взети заедно. Такава наглост не е проявявал дори комунистическият престъпник Тодор Живков. Но още по-голяма наглост е с демократично процъфтяване да се фука един бивш Главен секретар на МВР, който след четиригодишното си секретарство е оставил сто и тридесет неразкрити убийства. А нечувана наглост е за демокрация да говори човек, който е ръководил операцията по ликвидиране на бившия политически затворник Тодор Димов-Чакъра.

 15. Все си мисля за този Костов. Изглежда той е най-големия враг както на ГЕРБ, така на БСП, и на всички искащи да управляват България! Май минаха повече от 11 години, за да може все още за всички неуспехи на нашата държава да са негова вина. Ако някой случайно можеше да направи нещо повече, този Държавник нямаше да бъде вече споменаван!

 16. За Костов трябва да пишем и говорим като за управник, който за четири години мандат успя да стане милярдер с кражбите и разпродажбите който успя да направи с подписа си.

 17. Не гледах интервюто. Но ми е интересно дали на премиера му бяха зададени въпроси относно избора на главният прокурор. Все пак това са важни неща.

 18. Както и се очакваше.. въпросът за прокурора май не е бил повдигнат съдейки по следното..

  http://goo.gl/8iILb

  Но това разбира се не е изненада със този домакин който дори си позволява на “бе” да се обръща към премиера на една нация. Потресаваща простотия!

 19. Честито Рождество Христово на автора на блога и всички,които го посещават!
  От ФК (Федерация на клюкарките) има предложение до Б.Борисов и К.Кеворкян да бъдат приети за почетни членове,защото са се представили на много високо ниво в предаването “Всяка неделя”.От федерацията допълват,че до сега само са си мечтали за такива класни побратими.

 20. @ И. ИВАНИЧ:
  Чакам да ми изясниш с какво станаха “милЯрдери” следните червени боклуци:
  Георги Седефчов Първанов
  Кюлев /лека му пръст/
  Манджуков
  Батков
  Гущеров
  Овчаров
  Златев
  Джамов
  Гайтански
  Бинев
  Тилев
  Миков
  Уручев
  Ковачки
  Гергов
  Васил Божков
  Гриша Ганчев
  Иво Недялков
  Владимир Лазов
  Николай Гигов
  Симеон Пешов
  Тихомир Иванов
  Иво Георгиев
  Марин Митев
  Мирослам Несторов
  Йордан Йорданов
  Николай Бояджиев
  Николай Цветин
  Пламен Тимев
  Сашо Дончев
  Денис Ершов
  Богомил Манчев
  и още десетки дето “червеното знаме роди ги” и продължава да ги люпи “на всеки километър”!
  Но тях аз не ги виня! Виновни са онези вяколкостотин полуграмотни като теб галфони, които продължават да им поднасят властта на тепсия.

 21. Това ли е указанието др. Иванич ?
  Няма делник, няма празник неудържимо го изпълнявате.

 22. Алоо,Иванич!Дай списъка на натрупаните милиарди от Костов.Тези комунистическо-герберски номера могат да сътворят само ченгета от кохортата на споменатите по-горе и то на светлия християнски празник РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО.Гнус ме е дори да се обръщам към теб,гнидо,но го правя защото се чувствам осквернен!!

 23. Драгулев е прав.Всички го виждаме.

 24. Какво можеш да очакваш от плужек като Кеворкян

 25. Честити рождество Христово.Честита коледа г-н Инджев 🙂
  Пожелавам на Вас и Вашето семейство много здраве и щастие.

 26. Ех,”Иванич”,”Иванич”, подставено лице сте Вие,”червена бабичка”сте, затова и на този светъл християнски празник не можете да скриете злобата си!Вие сте анонимен, но господарите Ви са известни на всички ни. Ако си поотворите малко очите и ушите и попрочетете повечко и то извън Вашата партийна преса, ще си дадете сметка кои са истинските хайдуци-милионери/”милиардери” – ткива като Р.Овчовци,Р.Петковци,Гоцевци,Кобурговци,Догановци,Станишевци,Моники,Цветелинки Бориславови, Бойковци, Цецовци и “вся осталная” банкерска,милиционерска,ДС-арска и друга новобогаташка сволач-червена или пребоядисана, и кой ни извади от мизерията на гладната Виденова 1997г. Но на Вас червените барони и очите да Ви извадят,ще казвате че е за добро, а ако някой умен и почтен човек,ама не “от вашите” се опита да Ви помогне, ще го заклеймявате като престъпник и ще се опитвате в капка вода да го удавите. Тъжната истина, г-н/г-жо “Иванич” е, че докато сме живи ние с вас-с промитите от социализЪма мозъци- никаква демокрация няма да има в милата ни Родина. Със стари к…нов бърдак се не прави, та камо ли демократична държава. Докато Вие и другите червени “активисти” и “симпатизанти” казвате на черното- бяло, а голяма част от останалият народ се кланя на царски мурафети,яки мускули и байганювщина,тодорживковщина и бойкоборисовщина, на наща земя отровните плевели ще са повече от зрялото жито.
  Към господин Инджев: Благодаря Ви за умните анализи и мъдрите послания! Вие сте от малкото Апостоли на България, но и това е нещо – дано Ви има жив и здрав и “семето чудно”по-скоро да даде плод “за жътва богата”! Честита Коледа! Будете заспалия народ с острото си перо!
  Към мнозинството съмишленици в коментарите на блога: Честита и щастлива Коледа! Не е ли време да подкрепим г-н Инджев за по-голямо популяризиране на ежедневното му творчество? Имате ли идеи в тази насока? Един малък на първо време вестник,нека той да избере името му, който да финансираме…не знам какво би струвало и дали е по силите ни, но само блогът не е достатъчен.Помислете, нали”на Коледа се раждат чудеса”.

 27. Време е да дойде пъдара и санитарите и да откарат всички “високопоставени” действащи лица на 4-ти километър,Курило или Карлуково.Жалко,че не ползваме китайската традиция на процедурите на площад Тиенанмън.

 28. Нещо бъркате господа, не съм против Костов, а против това което сътвори за престоя си във властта за себе си без да помисли за обществените интереси.

 29. Иванич, нищо не бъркаме! И не се крий зад “обществените интереси”. Теб обществените интереси те вълнуват, колко да си напълниш тумбака с пърцуца и миризливи пържоли.

 30. Освен, че Борисов се подиграва за пореден път със Станишев, аз лично друго не видях при споменаването колко страхотна била М. Йосифова. Всеки вижда колко е “страхотна”.

  А за Костов е ясно, че нямаше подкрепа от никъде и затова направи компромиси, които сигурно не би направил, ако е в сегашно време.

  Предстоят парламентарни избори, и всеки без изключение пресмята проценти, електорални нагласи, прогнози и т.н.: тоест до лятото ще се нагледаме и наслушаме на квалификации и внушения.

 31. @ И. ИВАНИЧ У вашия колхоз (текезе) на милиарда “милярд” ли му викате. А вашия Жан Виденов, колко беше оставил, та Костов да вземе “милЯрди”?

 32. Иванич, днес една госпожа като тебе ме убеждаваше как сме щели да стоим на тъмно без БеляНе. Поне веднъж в този живот се напънете да помислите сами… Прогонихте децата си, прогонихте внуците си, подарихте всичко на червените кхмери и пак не мирясахте, пак ум не ви дойде. То животното дето е животно два пъти не стъпва на гнило!

 33. Честито Рождество Христово, г-н Инджев, на Вас и на цялото Ви голямо семейство! Честито Рождество и на читателите и посетителите на този блог! Честито Рождество дори и на И. Иванич!
  P.S. Напълно подкрепям и адмирирам идеята-предложение на ИРИНА от 25, 2012, 12:59! Мисля дори, че е крайно време!

 34. ” @ И. ИВАНИЧ:
  Чакам да ми изясниш с какво станаха “милЯрдери” следните червени боклуци:
  Георги Седефчов Първанов
  Кюлев /лека му пръст/
  Манджуков, Батков, Гущеров, Овчаров, Златев, Джамов, Гайтански,
  Бинев, Тилев, Миков, Уручев,Ковачки
  Гергов,Васил Божков ,Гриша Ганчев
  Иво Недялков,Владимир Лазов
  Николай Гигов
  Симеон Пешов
  Тихомир Иванов
  Иво Георгиев
  Марин Митев
  Мирослам Несторов
  Йордан Йорданов
  Николай Бояджиев
  Николай Цветин
  Пламен Тимев
  Сашо Дончев
  Денис Ершов
  Богомил Манчев……..”
  Иванич, виждам, че след въпроса на ТИНКОВ си замълча като …. Та стана излишна да продължаваме списъка. Но не е зле да знаеш, че това са 1/3 от първите 100 най-богати хора в България – “милЯрдери” както ги наричеш. И всичките са все от едно гнезденце и от една ЧЕРВЕНА боя излюпени.

 35. Да, списъкът наистина е доста по-дълъг, но е излишно да се разширява. Тдзи курдисан Иванич ще продължава да излива нечистотиите, с които е тъпкан върху Костов. Да беше казал поне къде точно са милЯрдите, колко точно са? За да дрънка, трябва да има информация. Така, както се знае за тези от списъка, за Доган, за Симеон. Защо никой от бълващите злоба по Костов не каза – той има толкова милЯрда, толкова луксозни коли, толкова луксозни жилища, вили, имоти у нас и в чужбина. А Иванич, ако може и иска да смята, да си спомни колко долара е била заплатата му при Виденов и колко е станала след 4 години! Нещастник!!!

 36. За огромно съжаление, “форумци или посетители” като И. Иванич, попаднали дали случайно, или НЕ,в блога на г-н Инджев, не са един или двама, които “разсъждават” и вадят умозаключения по този ред и начин, в нашата “мила татковина”. Методичният, продължителен, напоителен и безкрайно “самоотвержен” “труд”, на “хора” като ТРУДовият Тошо, 24-ЧАСовата Венелина, раболепният властови шут и самоходен рекламен агент на френско шампанско и модно италианско, долно бельо по Ривиерата, маскиран като водещ на сутрешен новинарски блок, забогателият клакьор и питомник на “ОВЕРГАЗ” и “ЛУКОЙЛ” от Учин дол, известен като телевизионен рекламен сътрудник и ТВ говорител (преди известно време) на хуманната и високопатриотична инициатива “България уби дете”, в едни много динамични и интересни времеви диапазони от българският, т.н. ПРЕХОД,рекламното лице на ДС, наскоро натрапващ ни се по една частна НТВ, в едър план, лице в мустак, така да се каже, той пък маскиран като “журналист” и хиляди знайни и незнайни труженици на “тихият фронт”, на отчет и заРплата в сградата срещу бившият парк-хотел “МОСКВА”, даде, дава и ще дава своите черни плодове! Но независимо от всичко и всички, напълно съм убеден, че ДСБ и Иван Костов, сами, или като основен елемент/двигател на Нова Синя Коалиция или още по-добре – единна Нова Синя Партия, ще намерят своето достойно място в следващият парламент, ако това не стане, наистина Терминал 1 или 2, ще стане единственият изход за мен и за много семейства като моето, живеещи /все още/ с крехката надежда, че януарското мръзнене пред Парламента през 97-ма, не е било НАПРАЗНО!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.