Вместо да пляска руснаци, Дянков да обложи русофилите с прогонващ в Русия данък

Още една възмутена от високите данъци европейска звезда се е запътила към родината на петолъчките, заразена от очарователния пример на почитателя на „великата руска демокрация”, актьора Жерар Депардио.

Заразата наближава нашите граници, защото този път заплахата да обърне гръб на родината си и да припознае за такава руския данъчен рай ( за лични приятели на Путин) е не друг, а румънският бивш звезден тенисист Илие Настасе. Той се заканил чрез румънския вестник „ Котидианул” да потърси убежище във великата руска данъчна демокрация за избрани персони.

Тенисистът, за разлика от артиста все пак благоразумно предпочитал да изчака лятото. Било му студено сега, споделил той.

„Топло, топло”…Тази детска игра на криеница ( в Русия) от високите данъци вече ми вдъхва надежда, че има начин за избавление на България от русофилската напаст. Както вече възкликнах- имаме си и балкански кандидат за пример.

Впрочем не за първи път виден балкански субект припознава бащицата от Кремъл за свой покровител. Нямам предвид времето на Сталин и видния му български слуга Георги Димитров, а любвеобилната връзка между съдения за военни престъпления в най-нови времена сръбски соцдиктатор Свободан Милошевич ( и неговия брат, бивш посланик в Москва).

Смятам, че ако ГЕРБ са сериозни в приказките за защитаването на национални интерес, а финансовият министър Симеон Дянков случайно не блъфира глупаво за желанието си да „напляска руснаците”, сега е моментът да се докажат като истински патриоти в духа на Стамболов.

Няма нужда да се морят да „пляскат” милионите руснаци. Просто трябва да наложат данък „русофилство”, който да е достатъчно висок, за да ядоса русофилите и вместо си харчат награбеното в омразния им Запад и така да го обогатяват още повече, да поемат вкупом към любимото си финансово-духовно отечество и оттам да започнат да превеждат някоя и друга рубла на бедните си роднини в България, както правят отдавна прогонените от посткомунизма на Запад близо милион български икономически емигранти, превърнали се в най-значимия източник на свежи западни пари на българския пазар.

Ако не го направят ще смятам, че само имитират, а не емитират облигациите си на международната борса, на която се представят като „десни” и „развити” европейски граждани.

18 мнения за “Вместо да пляска руснаци, Дянков да обложи русофилите с прогонващ в Русия данък”

 1. Rusofilska napast, G-n Indzhev, suglasen sum napulno s tova opredelenie. Problemut, obache e che tazi napast,smeia da tvurdia, e poveche ot polovinata BG naselenie. Dano edin den da pozhelaiat da se iznesat vsichki do edin v istinskata si rodina po kakuvto iskat povod, ta belkim nakraia stanem durzhava.

 2. Там е работата, че за да се докопаш до ниския 10%-ен данък в пишман-демокрацията у нас/а вероятно и до подобния фатален 13%-тен в Русия/, трябва да се пребориш с непреодолимата бюрокрация и подкупната държавна администрация, насилническите “застрахователи” и възможните видове рекет, преодолееш монополистите и кръговете за обществени поръчки и ДДС-шмекерите, както и “конкурентите”, дотирани от черните партийни каси на БСП, данъчните измамници, както и обикновените крадци и проверки, чрез нахлуване в офиса с полицейски произвол – тогава само ако си оцелял, можеш да се възползваш от десятъка.
  Накрая нормалните фирми изчезват и освобождават терена тъкмо за руснаците, за които у нас също е още по-евтино.

 3. Видяхте ли, че Атака и ВМРО искат демонтиране на мемориала на американските летци, загинали на територията на България през ВСВ?

 4. Господин Инджев,
  Вероятно сте информиран, че вчера бе велик ден за болните от русофилизъм в България и за кумирите им в Матушката. В строя на руския флот бе приета (след 12-годишно закъснение) стратегическата атомна подводница “Юрий Долгоруки”. Подводницата изстрелва ядрени ракети “Булава” на далечина до 8 000 км. Радост неописуема!
  Та на тържеството вицепремиерът Дмитрий Рогозин (доказан комуноизрод и българомразец) рекъл: «Дрожите, буржуи! Кирдык вам!» Нещо като “Треперете буржоа! Краят ви е близо!”
  Ето такъви люде се заканват на НАТО и на България, ако приеме американски противоракетен щит. Искат да сме разсъблачени и разоръжени, та когато решат, да изпращат наказателни експедиции или чрез огромната си агентура да ни водят за носа накъдето решат.

 5. Историята не е любимата ми наука, но мисля, че Английската Корона първа в света използва бандитизма в международните отношения и политика – през средните векове насочва, подпомага английските пирати да нападат и унищожават, да грабят испански кораби, и това се превръща във важен елемент от арсенала методи за постигане на световно господство.
  Същото се опитват да направят у нас и в балтииските републики руснаците, само, че през 21-ви век. Понеже не успяха, по различни причини, да постигнат това, което постигнаха в Армения, Беларус, та даже и в Украйна, т.е. подчиняване на териториите на тези страни и използването им за собствените си великодържавнически цели, сега се домогват да го получат чрез инплантиране на руската мафия в организма на тези общества, разболели се от убииствената руска пропаганда, с цел по нататъшното им деструктуриране, отслабване и като крайна цел унищожаване на гражданското общество, прогонване на активните му членове и заместването им с руска паплач, като сигурен начин за дезинтеграцита от ЕС, непрекъснати опити за монополизация на важни сектори от икономиката и прочее подли и подмолни дейности, педизвикващи опиянение и душевен комфорт у родните петоколонници.

 6. Идеята за данъка е много добра. Спомням си преди 15-тина години един наш историк ако не се лъжа проф. Николай Генчев в телевизионно предаване спомена, че по време на турското иго българите буквално са си плащали за да бъдат българи, защото е имало закон според който мюсюлманите османлии не са плащали данъци. Някои българи които по манталитет досущ са приличали на днешните русофили са приемали исляма и са ставали поданници на турския султан с единствената цел да не плащат данъци. Всичко това е ставало когато българите са нямали държава. Днес когато българите имат собствена държава се стигна до абсурда българските русофили да рушат държавата си и да работят съвсем целенасочено за интересите на друга държава и всичко това да остава безнаказано и дори да се адмирира по всякакъв начин от средствата за масово осведомяване. Какво друго освен срам и позор за такъв народ и такава държава, която не се интересува за собствената си независимост и суверенитет. Ако продължаваме така близък е денят, когато всички българи населяващи задунайската територия вкупом ще бъдат вкарани в руския обор наречен РФ или Евразийски съюз (както ви харесва) и ще бъдат съвсем заслужено стригани и доени от московските си господари. По отношение на стригането и доенето, вече са доста примерите Лукойл, Газпром, Южен поток, АЕЦ Белене и т.н.

 7. След създаването в Москва на Третия интернационал (март 1917 година) най-важната задача на българските комунисти, съставляващи Петата колона на Кремъл у нас, е съветизацията на България. Днес тя продължава под вещото ръководство на комуниста Бойко Борисов въпреки, че СССР се разпадна. Синоним на Империята на злото сега е Путинова Русия. Целите, както сочат и коментиращите тук преди мен, са разбиване на гражданското общество създадено от организациите и движенията в Съюза на демократичните сили, изгонване от страната или физическо унищожение на непримирените със съветизацията граждански активисти, тотално нахлуване у нас на Руската мафия и превръщане на България във васално княжество на Империята на злото. Веднага възниква въпросът за отговорността, която трябва да понесе цялата ни политическа класа. Ако това се случи в някоя от воювалите през ХХ век държави със СССР например Естония, Финландия, Литва, Полша или Унгария, управляващата върхушка ще бъде свалена от власт и прогонена с камъни. А в България Върхушката води преговори с политическата класа как да фалшифицира изборите, за да грабят и мародерстват още четири години, а така наречената “опозиция” смирено мълчи, очаквайки да получи отпадъците от плячката.

 8. Господин Инджев,
  За да се реализира тази идея, би трябвало да се дефинират ясни правила за определяне кой е русофил в България. В противен случай не би било възможно да се отграничат тези хора и да се обложат.

  Как предлагате да стане това?

 9. Към Павел Стоянов:

  Просто иронизирам. Сатирата е моето оръжие. Пародията- в случая на парадирането с “напляскването на руснаците”, също.Кои руснаци? Онези ли, на които се надяваме да свалят с гражданския си гняв Путин, за да бъдат усмирени българските русофили ( “по-руснаци” от руснаците) и да ни бъде позволено от Москва да се разпореждаме със съдбата си без решаващата дума на петата колона на Кремъл ли?

 10. Към ПАВЕЛ СТОЯНОВ,
  Какво по- ясно правило за определянето на това, кой е русофил в България от заявлението: “Който не обича Русия, той не обича България”? Или, който посещава сборищата на яз. “Копринка” или на връх Бузлуджа и прочие, което е все същото!
  Рзабира се директно не могат да се обложат с данъци зради тези “нетърговси” или “благотворителни” дейности. Но на първо време би могло нашпример да се ограничи плоският данък само за лица с приходи до 50 хиляди евро годишно, колкото е осигурената (гарантираната от държавата) сумо по депозитите в нашите банки. За надвишаването на този праг да се въведе прогресивно нарастващ данък, който за суми над 100 хил. евро да бъде над 75%, както в повечето от западните страни, членки на ЕС. Тогава с дефиниция или без, ще видите как русофилите ще изплуват!
  P.S. (тожа няма да намерите в тълковния речник – писан и издаван от русофили)
  Русофил, това е специфичен български термин, който няма аналог в чуждите езици. Означава безмерен егоист, който заради лични облаги (в най-общ случай пари, но също така и привилегии)е готов да се присламчи към и/или сътрудничи на всяка завоевателна спрямо България чужда доктрина, която е най-печалившата за неговия джоб в момента. В по-далечното минало, преди Освобождението такива доктрини са били Турската или Османската (туркофили) и Гръцката (гъркофили или още гъркомани). По-незначителен брой е имало, но и още има, поклоници на великосръбската доктрина (сърбомани). Последните днес имат изключително разпространение в Македония. У нас обаче, още преди Освобождението и най-вече след това, най-агресивната завоевателна чужда доктрина е руската или виликоруският шовинизъм, както винаги стотици години закъснял от останалия свят и затова “нео” империализъм. Продаващте се на тези завоевателни към нас интереси са така наречените днес русофили. Не трябва да се бъркат с хора очаровани от достижениата на Руската литература и култура, които нямат нищо общо с това. Искрено очаровани от достиженията на Руската наука или техника (особено военна)няма, понеже такива достижения няма. Има само копиране, къде повече, къде по-малко сполучливо, но в повечето случаи бездарно на Западните или други чужди достижения в тези области. Русофилите обаче никога не пропускат да покажат “йезуитското” си “очарование”, тъй като това директно им носи облаги и пълни джобовете им. Макар, че мимикрират и под такива имена не трябва да бъдат бъркани със социалдемократите или дори истинските социалисти, тъй като нямат нищо общо нито с идеите за социално равенство, нито със солидарността на всички за постигане на относително сносно човешко благополучие за всички, не само за богатите. И прогресивният данък, от който лакомите егоисти бягат панически, като дявол от тамян е мярка именно целяща тези идеали! Както се вижда такива, като нашите русофили не малко има и другаде, но концентрацията у нас за съжаление е такава, че може да се говори за злокачествено образувание – тумор!
  Синоними: “Комунисти” (еквивалентно понятие), “рубладжии” (погрешно смятано до скоро за остаряло), “пан слависти”, “Дупета намазани с вазелин угоднически обърнати на Североизток” (народно), “Путиногъзоблизци”, или “Путьовци” или “Путки” (съвременно).
  Поздрави!

 11. Господин Инджев, аз харесвам Русия, заслужавам ли да ме заколят…

 12. към A.V.
  От въпроса Ви произтича, че някога, някъде съм казал, че който харесва Русия трябва да бъде заклан. Което е лъжа, понеже никога под никаква форма не съм и намеквал подобно нещо.

  Но с онези, които харесват политиката на Русия спрямо собствения й народ, което вече е повод за разграничаване от традиционно руско мракобесие, смекчено днес в “допустими” псеводемократични рамки ( на парламентарна демокрация, в която властта си менкат по подигравателен спрямо избирателното право двама души), ще споря най-малкото заради това, че да харесваш потисниците (си)е също мракобесие.

  Изобщо не се притеснявам от етикетите, които ми лепите: най-светлите умове, начело с Левски, Ботев и Раковски ( за Стамболов и Захарий Стоянов да не говорим) никак не са харесвали Русия, която обаче въпреки техните завети , след огромни десетилетни инвестиции в руското влияние, е издигната тук в уникален в световната практика култ към чужда държава, който изповядва преклонение пред един единствен акт на подадена ръка чрез руско-турската война от 19-ти век и тоталбно, абсолютно премълчаване на многобройните злини, които я е причинила на България, избрала не случайно противниковите лагери на Русия в големите войни през 20-ти век.
  А това, че доста хора в България припознават Русия за приятел, макар всъщност да е и днес безмилостен експлоататор на обстоятелствата, наложени на България чрез фактическата и прикритата след това съветска окупация, се дължи не само на дългогодишните манипулации на българското съзнание от пропагандата и образованието( като част от пропагандата), но и на естествения нисък праг на взискателност на руското условие за приятелство по аналогия с ниското ниво на самото руско битие в икономиката, обществените отношения, технологиите, бизнес етиката и т.н. Докато Западът ИЗИСКВА ОТ НАС УСИЛИЯ ЗА ИЗРАВНЯВАНЕ С ТЕХНИЯ ВИСОК СТАНДАРТ, ПО КОЙТО БЕЗУТЕШНО ПОДСМЪРЧАМЕ, Русия ни приема такива каквито сме и каквито са сами те в координатната система на изостаналостта от модерносттта.
  С други думи , твърде много българи, без да го осъзнават или признават, си харесват кочинката, която им беше уредена по съветско време с цената на хиляди избити , прогонени, репресирани несъгласни сънародници и оправдават мързела си да се напънат да постигнат благоденствието на развития свят с удобния манталитет на затворника: аз си харесвам затвора!
  На тази тема, господине ( или госпожо) съм написал книгата “Течна дружба”, в която съм отделил цяла глава с обяснения за русофобията на самата руска мракобесна система, защото тя работи срещу дълготрайния интерес на самия руски народ. И когато самите руснаци се възмутят достатъчно, за да променят това статукво, онези у нас, които харесват Русия ( на всяка цена- вкл. Русия на Путин, който насажда омраза към Запада и му се репчи по комплексарския начин на племенен вожд,въоръжен с ядрено оръжие, ще осиротеят мигом и ще гледат екраните на телевизорите с онзи празен, невярващ поглед, с който се кокореше Тодор Живков на спретнатия му от СССР партиен преврат на 10-ти ноември 1989-та година.
  А за нас ще остане срамът, че ни се позволява да преместим от центъра на София паметника на наглата лъжа за благодарността към съветския народ за съветската окупация едва , когато в Москва престанат да подкрепят своите прекалени проруски светци -повече руснаци от руснаците- в България.Защото днес е възможно срещу безобразията в Русия да протестират хиляди, дори и стотици хиляди хора в Москва, но в София по същия повод, при това от чисто български позиции ( несравними като специфика с никоя бивша съветска колония в Европа) се събираме най-много по двеста-триста души. А от това, че сме малко, на служителите на култа на към СССР и Русия им става едно хубаво, антибългарско!

 13. г-н Инджев!

  Как ще коментирате указа за награждаване(ДВ 2 от 08.01 т.г.) с
  орден “Стара планина”…?

 14. УЖАСНА НОВИНА.Националните предатели РУСКИ АГЕНТИ КАТО РАДКО ДИМИТРИЕВ СА ВЕЧЕ НАГРАДЕНИ С ОРДЕНИ В УЖ СВОБОДНА И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ.
  Ето пълният текст
  УКАЗ № 448
  На основание чл. 98, т. 8 от Конституцията на Република България
  ПОСТАНОВЯВАМ:
  Награждавам посмъртно генерал-лейтенант Радко Русков Димитриев с орден „Стара планина“ първа степен с мечове за изключително големите му заслуги към страната ни при планирането и осъществяването на военните операции през Балканската война и за проявеното новаторство и военно майсторство.
  Издаден в София на 20 декември 2012 г.
  Президент на републиката: Росен Плевнелиев
  Министър-председател: Бойко Борисов
  Подпечатан с държавния печат.
  Министър на правосъдието:
  Диана Ковачева

  Както се казва да ни е честито. Ако някой се е съмнявал ,че ни управляват РУСОЛЮБИ вече да не се колебае.
  СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ. Къде са сега РУСКИТЕ БОЛШЕВИШКИ НАЦИОНАЛИ ОТ ВМРО И АТАКА да се възмутят. Да викнат да крякнат. Но не би. Господарят ще се разсърди. Явно случая с ген. В. Делов в Кърджали беше планиран, за да увековечим с ПРЕЗИДЕНТСКИ УКАЗ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.

  За незнаещите по темата да посочим отново ”приноса” на този ИСТИНСКИ РУСКИ АГЕНТ;
  1. Участник в ПЛАТЕНИЯТ от Русия и поръчан от рус.император държавен преврат с/у княз Батенберг на 9 август 1886.г, който открива ”бълг.криза” в Европа. Заплашва България с руска окупация и загуба на суверенитет/ умишлено автономно ограничен под името ,,Дунавска област”/ от Русия на 3 март 1878г.
  2. Участник в АНТИДЪРЖАВНАТА ДЕЙНОСТ НА руските агенти против България в периода на управление на Стамболов – 1886-1894г.
  3. Офицер в руската армия до 1894г., т.е. на руска държавна хранилка.
  4. ПЪЛЕН ВОЕНЕН НЕКАДЪРНИК. Доказал се като такъв в Балканската война. Хвърлил 5-та Дунавска дивизия в изтребителен бой с 3 турски дивизии при Бунархисар в окт.1912г., който тя едва не губи. По същото време съседната 4-та дивизия на охридчанина ген. Климент Бояджиев спасява положението с пробив в центъра на тур.фронт. А нашите ”герой” си прави паради в Лозенград.
  Умишлено провалил в интерес на Русия атаката на Чаталджа в ноем.1912г. Наредил на артилерията да стреля в гърба на бълг.войници -29 полк и 4-ти полк. Разстрелял ямболци от 29 полк,завзели временно турския форт Илери табия. После спрял атаката уж заради холерата,която коси повече турците,а не нашите.
  5. Специална книга заслужават ПОДВИЗИТЕ НА ТОЗИ НАЦ.ПРЕДАТЕЛ през Междусъюзническата война от 1913г., когато е помощ.-главнокомандващ на Българската армия. Ето какво крият назначените от БКП казионни бълг. уж ”историци” за този ”герой”
  Заповядал на бг войски да спрат настъплението си на 18.06.1913г. Така изпълнил заповедта на руското военно аташе в София, спасил сърбите. ЦЕНАТА СА АРЗСТРЕЛЯНИТЕ БЪЛГ. ПАРЛАМЕНТЪОРИ 1 от които е чичото на летеца Списаревски.
  Забранил на бълг.флот да пречи на румънците да минат Дунав. Наредил да се самопотопи в устието на Русенски Лом.
  Улеснил турците , когато тръгват да колят бълг.в Тракия. Има спец.негова заповед от 29.06.1913г.,с която нарежда бълг.войски да отстъпват , когато турците атакуват.Така е виновен за геноцида в Тракия
  Спирал многократно успешни бълг.атаки в Македония и Моравско. Връща бълг.1-ва армия, завзела Княжевац обратно. Не й позволява да атакува Ниш. Наредил да се предаде на сърби румънци, което не става, защото войската вдига бунт и за ”награда” е разформирована цялата 9-та дивизия.
  Връща 3-та армия, тръгнала да освобождава Пирот.Спасява го за сърбите. 1-ва Софийска дивизия стои и бездейства пред Пирот, въпреки че има артилерия да го атакува. ”Шопите” се чудят защо до края на войната не им дават заповед да атаквуат града. Нарежда на 2-ра армия да отстъпи прибързано от Беласица на 24.06.1913г.,с което усленява гърците да нахлуят в Пиринска Македония. Така е пряк виновник в геноцида над бълг.там.
  И т.н. за тези деяния заслужава военен съд и разстрел.
  ПОСЛЕСЛОВ- Престъпните деяния на нац.предател Радко РУСКОАГЕНТОВ са документирани от ген.Павел Христов- командир на 5-та дунавска дивизия, която едва не е унищожена при Бунархисар вследстие”гения” на Радкото.
  Наградата за този предател е дипл.пост- пълномощен м-р на Б-я в Русия. През 1915г. прави ново предателство. Напуска Бг армия, която и без това му е чужда и влиза в руската. Рядък случай 1 дипломат да извърши такава измяна. Но за Радко няма невъзможни неща.
  И в Русия като ген.доказал НЕКАДЪРНОСТТА си. През 1915г. герман.войски при голямото си настъпление разбиват на пух и прах неговата армия.
  През 1918г. този руски ген.и бълг. предател е разстрелян от болшевиките.

  Цялата история с указа е СРАМЕН за България и е голям гаф, който доказва, какви набедени руски подлоги пишман историци има в България, скрили тези неудобни факти от бълг.история.
  Ако Плевенлиев е на място трябва да уволни съветниците си , които са го консултирали, ако въобще са го консултирали.

 15. ОЩЕ за скандала с награждаването на предателя ген.Радко Димитриев.Цитираме.
  Комитет предлага посмъртно награждаване на командирите в Балканската война
  16:13 | 30.10.2012 – Медиапул
  Националният инициативен комитет за честване на 100-годишнината от Балканската война предлага 19-те командващи армии и дивизии през войната да бъдат наградени посмъртно с орден “Стара планина първа степен с мечове”.
  Ако предложението бъде одобрено от Министерския съвет и президентът го реализира, ще бъде първото в най-новата ни история посмъртно връчване на ордени на участници в национална война, водена по нашите земи преди сто години.
  Мотивите към предложението са написани от историците академик Георги Марков и ст.н.с. Божидар Димитров, и двамата известни с патриотичните си словесни изяви…”
  Така кръгът се затваря.Оказва се, че в дъното на гафа на президента, който е много голям стоят ,,пишман историците” Г.Марков и Б.Димитров. И двамата както знаем са ,,РУСОЛЮБИ”.И то големи. И двамата са тясно обвързани с БКП. Другарят Марков малко го играе ,,десен”, но и е ,,червен” и е доста ляв. Издънките му са големи. Овластен от Партията БАН- ичар. Дребна душичка.Преди време подписа петицията на ,,100-те интелектуалци” в България против признаването на Косово – поръчкова акция на руската ”Пета колона” в България, тръгнала да спасява за пореден път Сърбия. Той подписа петицията като историк заедно с една др.руска/ болшевишка подлога другаря Пантев – пожизнен депутат и също руски слуга, враг на НАТО и любвеобвилен фен на Русия и СССР, вър зашитник на ”братята сърби”, навсякъде и във всичко. И сръбският интелектуалец Г.Марков бе ”награден”. От професор стана ”академик”, само че не български а руски. Сиреч светило научно. Всъшност антинаучно, което в своето подобие на книга за междусъюзническата война от 1913г.,, Крушението на България” и дума не обелва за поръчката на руската дипломация да се смачка и накаже България и не предсттавя обино документираната даже в руски източници антибългарска дейност на дипломатите на ”Осовбодителката” Сергей Сазонов, оставил даже свои спомени и най-вече посланика в белград Николай Хартвиг, чиято омраза към България мн. добре описва в спомените си Андрей Тошев.
  С др.думи др.академик Г.Марков чете историята като ”дявола евангелието”.Това , което е неудобно на Русия не се отразява в неговите драсканици, обявени за ”гениални”.
  Другарят гръкоман и виден сътрудник на ДС Б.Димитров ,,Кардам”, ,,Телериг” и ,,Крум”не подписа петицията за Косово , но си е световно известен ”патриот” , който най – безпардонно лъже по всякакви исторически теми и даже си вярва в тях. Последният случай за вампирите разсмя цяла Европа. Русолюб до мозъка на костите, който се сърди, ако чуе нещо ”лошо” на тема Русия. И е готов да пребие всеки,който ги изрече. Сякаш ние сме виновни, че Русия води перманентна антибългарска политика. Употребява науката за лични цели и за дълбоко насаждане на болестта РУСОФИЛИЯ в българското национално съзнание.И то успешно.
  ПОСЛЕСЛОВ – АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ,ЧЕ В БЪЛГАРСКА ИМА НАУКА ИСТОРИЯ, ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИ! Историята в България се пише от ПИШМАН ИСТОРИЦИ, СЛУГИ НА ,,ПЕТАТА КОЛОНА” , ОВЛАСТЕНИ И ПАРТИЙНО ИЗБРАНИ / назначени/ ЛЮДЕ, РУСОЛЮБИ и естествено ”патриоти”.
  Затова в България няма истинска история!

 16. Не мога наистина да разбера сляпата и безполезна омраза към Русия. Става дума за Велика Страна която си има нейната политика и цели и не е длъжна да се съобразява с разни плюнки като БГ.
  Не виждате ли че проблемът сме самите българи с нашето робско мислене – наведена главичка сабя не я сече… никакво чувство за достойнство… затова се кланяме пред чужди сили – било то Русия, Гърция, Турция или САЩ.
  И затова избираме същите боклуци от държавна сигурност които управляват страната вече 60 години. Всеки народ трябва да си заслужи свободата, да пролее кръв за нея. Но ние сме си робски душици и андрешковци. лафът Те ни лъжат че ни плащат ние ги лъжим че работим не е от вчера и ни охарактеризира напълно. Аз съм тотален песимист че това нещо може да се оправи и след близо 15 години в чужбина ще направя крачката за искане на гражданство и дори мисля да се откажа от българското. надявах се нещата да се оправят а те станаха дори и по-зле. както се казваше във вица : абе нали ти казвам бе – скапана държава

 17. C тeзи възгледи cи гoтoв за pycки пacпopт. Уcпеx!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.