Ядрената агитка гнезди край корупционните гьолове

В последния разрешен ден за агитация преди ядрения референдум най-малката ми дъщеря ми даде повод да се замисля на какво бих оприличил агитката на ядреното лоби. Докато си вървяхме към детската градина и обсъждахме по обичайния за нас шеговит начин какво ни казват в момента птиците в квартала, тя роди следната необичайна дефиниция що е това гарга: „прегракнал гълъб”!

А какво ни каза ядрената агитка? На какво прилича тя?

Не, не е точно „прегракнал гълъб”, макар тази агитка да гука за „мирния атом” до прегракване. Насреща си имаме пеликани с папагалски навици да повтарят едни и същи лъжи и глупости.

Линията на разделението на агитиращите да се гласува „за” и „против” на референдума премина по разлома на материалния интерес, който защитаваха представителите на ядреното лоби. Зад моя гръб например не стои нито една стотинка, докато зад глашатаите в полза на ядреното облъчване на умовете и сърцата на хората стърчат планини от пачки.

Личния пример, който давам в това отношение, се видя в спора ми с Курумбашев в „Панорама” по БНТ на 11 януари. Докато опонирах на десетилетните митове за „мирния атом”ми се надсмиваше червен политик, мимикриращ като безпартиен, забогатял именно като политик, станал собственик на електроцентрала ( и не само), след като се прехвърли със съответното ноу хау от щаба на президента Стоянов в щаба на президента Първанов. Един вид, беше възнаграден. Същият „застъпник” на бедните ехидничеше по отношение на собствената си прогноза, че без АЕЦ „Белене” ще станем овчари- т.е. някакви презрени от милионера същества!

По ярък образ на пеликанската наглост не може да се измисли. Дори Овчаров, който поне формално не е в бизнеса като пряк участник, бледнее пред нея. Хищен пеликан от обкръжението на Овчаров, плаши овчедушните с овчарско бъдеще!

Пропагандата, наливана насила в главите на милиони българи както в СССР наливаха каша в хранопроводите на дисидентите в психиатричните клиники, е нанесла трайни пораженията в хорските глави. Те не могат да бъдат излекувани за някакви си няколко седмици, след като проядрената пропаганда вилнее у нас от десетилетия. Това се видя и в днешния последен ден на разрешената агитация.

Видя се и се чу как се е лепнало върху мисленето на някои хора най-новото клише на Станишев- като дъвка на подметка. Всички останали полуистини, лъжи и манипулации за ядрената енергетика са отдавна известни, но в хода на кампанията Станишев зададе нов риторичен въпрос „Ние по-глупави ли сме от турците”, защото те имали намерение да стоят ядрени централи.

Отговорът е очевиден: да, по глупави са онези, които се хващат на въдицата да сочиш Турция за пример в модернизиращия се свят, в който мнозинството държави от ЕС изобщо нямат ядрена енергетика и са на светлинни години пред нас ( и Турция) по своя жизнен стандарт. Само че Станишев и зяпналата го компания в тази кампания са готови да реанимират не просто трупа на съветския динозавър „Белене”, но дори и да реабилитират сатанизираната реплика на Доган от началото на прехода, според която пътят към Европа минавал през Босфора.

Шараните, зарибени с „гьола” в Белене”, клъвнаха- не само в лицето на туркомразците от тройната проядрена коалиция ( БСП-ВМРО-Атака) Каракачанов и Сидеров, но и сред дребните риби.

Чух ги тази сутрин да повтарят чутото от Станишев в пропагандата в сутрешните телевизионни блокове по следния начин: ” Ще гласувам “за” на референдума, защото в Турция строят 4 ядрени централи и още една във Вранча”. На удивлението на телевизионните водещи от измисленото “откритие”, според което щяла да се строи ядрена мощност върху земетръсното огнище Вранча, зрителят гордо поясни: “Чух го по вашата телевизия”.

Друга другарка пък се обади да обясни ,че ще гласува “за” но не по политически причини, а защото е гражданка на НРБ ( поправи се после, но грешка й очевидно беше вярна).

Тъжното е, че дребните риби са храна за тлъстото ядреното лоби, което дърпа конците на агитката си. Но това не е новина: пеликаните у нас отдава се хранят с бедността, нещастието и неинформираността на хората. Свикнали сме. Лошото на нашите пеликани е, че никога не отлитат. Гнездят целогодишно край корупционните ядрени гьолове и при нужда гукат с папагалска загриженост за социално слабите от висотата на далекопроводите, по които недосегаемо са накацали.

28 мнения за “Ядрената агитка гнезди край корупционните гьолове”

 1. Гледам телевизия, слушам радио, обикалям града си, коментирам със съседи и не дотам близки познати и ми става страшно. “Мъдрият народ” тотално е изтрещял! Дано се окажа лош пророк, но имам сериозни опасения, че гласувалите на 27-ми с НЕ ще бъдем не повече от 300-400 хил! Сиреч ако пред урните се явят примерно 2000 хил гласоподаватели, ще се окажем не повече от 20 процента! При 1600 хил гласували (както сочат агенциите) ще постигнем незавидния “рекорд” от 25 процента!
  Очертаваме се като племе от “мъдри” самоубийци! Много важно, че децата на малоумниците ще пикаят на гробовете им – ние живеем тук и сега! И само веднъж!
  🙁

 2. Mnozinstvoto bulgari produlzhavat da priemat interesite na rusia za interesi na teritoriata na koiato zhiveiat. Za tezi hora lozungut “partiata e prava dori kogato tia greshi” e dnes vse oshte povedencheski princip, tolkova silen, kolkoto i predi 23 godini. bulgarinut e gotov da sledva do smurt stupkite na “bratushkite si” – aziatci v nai-loshia smisul na dumata hora namirashti se v kamennata era po socialnoto si razvitie. Za tezi koito biha osporili tova neka oburnat vnimanie che dnes v Rusia se otvaria nakazatelen proces sreshtu Magnitski – lice koeto e murtvo ot dosta vreme. Da sudiat murtvets ne se e sluchvalo dori po vremeto na Stalin (fakt). s tova rusia postavi nov rekord za socialno anti-razvitie. Nistho strashno bih kazal ako tova ne beshe socialniat model kum koito mnozinstvoto BG naselenie ima tolkova silni aspiracii. rusia e strana na divaci ne samo sus socialnoto si povedenie. Obiasniavam – imeto rusia e s persiiski koren. Idva ot dumata “rus” oznachavashta DIV / DIVAK! Ponezhe bulgarite taka strashno umirat da se rodeiat s rusnacite, smiatam che e redno naselenieto puk zashto ne i stranata da se preimenuva za da mozhe rodstvenata vruzka da izpukne po silno – mozhe bi neshto kato stranata na “Malkite Divaci”…ili pone “Stranta na Malkite Bratia na Golemite Divaci”

 3. Ще гласувам “за” на референдума, защото в Турция строят 4 ядрени централи и още една във Вранча”

  Надпревара във въоръжаването с ядрени централи? Само мисълта за такова нещо показва бетон в главите на хората, налят още през соца. За съжаление е много тъжно да слушаме такива мнения от десетилетия. Явно промивката е била с необратими последици за мозъчната дейност. Дано и на младите да не им се случи същото, те поне имат интернет и могат да видят и да прочетат различни мнения и да се научат да мислят, това, което няколко по-предни поколения така и не успяха.

 4. Аз се надявам да бъдат опровергани социолозите и повечето гласоподаватели да гласуват с НЕ. В тази уж разяснителна кампания къде бяха българските учени от БАН? Нима тези хора не знаят, че в момента в света се извършва енергийна революция? Само след няколко години технологиите в енергетиката ще бъдат далеч напред, а какво ни чака, ако България започне строеж на АЕЦ “Белене” Нашите учени не са ли наясно, че този проект ще запуши за десетки години напред въвеждането на нови модерни и ефективни технологии в енергетиката. Сега беше момента да покажат, че имаме учени, не само хора искащи пари от държавата.

 5. Ето, това е национализъм в добрия смисъл на думата, да се научиш да ползваш това което имаш по най-добрия начин:

  http://www.youtube.com/watch?v=zpoctV14UJo

  А не патриоти като Каракачанов и Сидеров чиито единствен проблем е на кой чужденец да продадат националната ни независимост за няколко долара или рубли повече!

  P.S. Тази седмица гледах по БНТ1 няколко серии от филма “Жребият”. Там много добре са описани причините за националните катастрофи на България през миналия век. Почти винаги е ставало въпрос за чужди интереси, които нашите политици са обслужвали срещу заплащане или заради глупост. На сегашните им препоръчвам да гледат филма и да си направят някои изводи понеже историята е колело и се повтаря.

 6. Нали разбрахте, г-н Инджев, ще се създадат 60000 работни места с построяването на АЕЦ Белене (аз го приемам като добро зарибяване при тази безработица), поне от последната изява на г-н Овчаров по БНТ в днешния ден. Очудвам се, че г-н М. Димитров не се опита да наблегне на опасноста от натрупване на радиоктивни отпадъци в БЪЛГАРИЯ, ако не за нас по-възрастните, то за младите, децата и внуците ни. Все ми се струва, че Чернобил (и последствието за здравето на хората като последствие от тази авария), би трябвало да бъдат изтъкнати ( последствията от Фокушима ще бъдат коментирани по-късно!).Може би тогава много биха се замислили как да гласуват (ако въобще гласуват).

 7. А , не сергейчето е автор на “ядрената надпревара” с Турция – нека не забравяме байбойковото бързане около Белене в началото на мандата – турците щели били да построят четири докато ние се “мотаме”.

  Понеже отдавна икономисвам нерви като пропускам голяма (но недостатъчно) част от ТВ-продукцията , не съм гледал въпросното предаване . Но ми е интересно дали някой от “опонентите” е забелязал , че в такъв случай няма да има на кого да продаваме – освен ако турските АЕЦ ще произвеждат селскостопанска продукция ,де . А ми е любопитно , защото при предишната изцепка на ББ май нямаше никаква реакция , май .

  Питам се и още нещо – защо беше допусната (от СЕМ ?) тази идиотска агитация в електронните медии чрез предизборни клипове , прицелени в най-неграмотните слоеве от народа в месеца за разясняване и ограмотяване (уж) ? Къде е папийонката ? И защо никой политик не протестира ? Даже и от “наште” .

 8. Ако след референдума се установи, че гласувалите с “да” са по-малко от 1390000 души, това ще означава, че е избрана абсолютно погрешна тактика за гласуване вместо бойкот. Защото с гласовете “не” ще бъде прескочена заветната бариера за БСП от 20% и ще се получи точно това което желаеха ядрените безумци. Сега се вижда колко несъвършен и изкривен е закона за референдумите в България, тъй като 10% от населението е възможно да диктуват на останалите 90%. При хипотеза примерно 695000 гласували “да”, 694900 гласували с “не” НС е длъжно да се съобрази с волята на тези гласували с “да” и да приведе в изпълнение техните претенции. А 695000 са точно 10% от имащите право да гласуват.

 9. В неделя ще гласувам с НЕ в един незаконен референдум, който ще се окаже и невалиден. По много причини АЕЦ Белене няма да се осъществи, въпреки това ще гласувам. Правото на избор е основно човешко право.

 10. Да оставим настрана експертните мнения. Не защото не са важни. Защото у българите има известна уникалност да пренебрегват мнението на експерти, почтени и умни хора. Има един прост факт, върху който ако се акцентира, агитацията, смятам, щеше да бъде по успешна. Простия факт е, че цялата НЕК, ПОВТАРЯМ ЦЯЛАТА НЕК не може да изплати заем от 250млн. евро! Миналата година заема беше рефинансиран, сега министър Добрев отново търси рефинансиране… И защо им трябва на “наште” да спорят с Р.Овч коя е по “истинската” цена. Нека покаже Р.Овч. как с цена на тока “като в Козлодуй” ще изплати 5млрд. Като само лихвите по такъв кредит ще бъдат мин. 200млн евро!При 4% лихва! Значи или цената горе високо, или фалит и разпродажба на НЕК И БЕХ. Ако заема е от Русия, егати кефа! Впрочем, точно това е стратегическата цел на Петата колона у нас.

 11. Ясно е , за огромно съжаление ще има повече “да” отколкото “не”, но в края на краищата централа без пари не става. “Хубавото” е , че ще преброим идиотите, а точната диагноза е първата стъпка за успешно лечение. Да не се стряскаме, ако има Господ утре ще друсане във Вранча, шанса е по голям отколкото за джакпота.

 12. “Логиката” на Станишев, в случая, няма нищо общо с висшата нервна дейност, тя е предназначена за прясно “доганизираните” с “атентата” фенове на “лявото” у нас – атакистите-русофили, “македонстващите” агент-патриоти и твърдокаменните сталинист-възродители.

  Да твърдиш, че като заложиш на границата си с Румъния съветска атомна бомба и изпревариш турска, ядрена инсталация, на педя от южната си раница, ще укрепиш сигурността на страната си, е шедьовър на наглостта.
  Как ще протестираме против “мирния”, турски атом, ако безсрамно сме подкрепили геополитическия руски? Позицията “ДА на АЕЦ Белене”, е “ДА” и за турския ядрен проект, тя ни лишава от аргументи в защита на на Резово, Синеморец, Ахтопол…

  Четиридесет километровата зона около Чернобил се е превърнала в най-големия, “природен” резерват в Европа, достъпен само за шепа изследователи на пораженията от радиацията. Дивата природа се справя с бедствията като оцеляват най-приспособимите. Сега в горите, поразени от аварията, вълците, кафявите мечки и лосовет са в изобилие.
  Липсват хората.
  Също като в кампанията на Сергей.

 13. СТРЕС ТЕСТ ЗА БЪЛГАРИЯ!
  (докато евентуално “мислите”)

  Така нареченият “референдум” в условията на фасадна демокрация (по Кандимитров, който взе да се осъзнава):
  http://www.svobodata.com/page.php?pid=10847&rid=29
  на практика е необходимият “стрес тест” за българското общество, по резултатите на който може обективно да се прецени по-нататъшното отношение към Задунайската ни територия – страна(де юре)член на ЕС. Защото решението ще дефинира състоянието-етапът който е достигнат, а това засяга важни дори можевби съдбоносни предстоящи решения на ЕС. И доколко ние сме убедени в необходимостта от такива решения е също така важно да се знае при тяхното формиране и приемане, както и отношението на всеки от останалите страни – членки. Това на практика е смисъслът на този референдум и тук ядрената енергетика е само фонът или тестовият въпрос. Не трябва да се забравя, че ние (както и други от бившите соц. страни, но в по-малка степен) бяхме “зорлем” демократизирани и то не без пазарлъкът на комунягите платен с цената на “мирния” и затова бавен като китайско мъчение преход. Ето защо е важно да се знае резултатът, който на нас ни се вижда почти нулев. Явно е, че другите са по-обнадеждени за нас от нас самите. Но те могат по-лесно да ни турят кръста и ни пратят за скрап, отколкото ние сами да си го признем директно. Неразбирайки същината на нещата сме готови да го заявим на висок глас, чрез евентуалните резултати именно от тестовия въпрос и така сами да се определим: за скрап ли сме или ставаме все пак за нещо! Защото въпросът явно е политически и техникоикономическите проблеми, поради които нова ядрена централа в този момент няма да се строи. Това би било безумие и трошене на милиарди, които евентуално биха били нужни за ядрена центарала, но най-рано след 30-40 години. Когато евентуално (ако се случи) потреблението на ел. енергия би могло да нарасне до такава степен, че да направи такава централа нужна. Нищо не пречи този въпрос да бъде отложен за тогава, когато би имало много по-голяма яснота по въпроса, ако такъв все още стои, когато сигурно технологиите ще са вече доста променени и това би било икономически и технически мъдро решение за България, което не забавя с абсолютно нищо растежа на икономиката на страната сега. По-добре ако се харчат сега тези милиарди просто мда се раздадат на хората или да се пратят в бюджета за образование, здравеопазване, култура и пенсии. Това би бил правилния въпрос за един референдум сега: “Ако сега изтеглим многомилиардни заеми, за каво да ги изхарчим:
  1. За нова ядрена централа?
  2. Да ви ги раздадем на вас гражданите (чрез увеличение на бюджетите за здравеопазване, образование, култура, повишение на доходите и няколкократно увеличение на пенсионния фонд? гражданите?”
  Отговорът обаче на такъв въпрос е предизвестен и не би могъл да послужи за стрес тест.
  Защо обаче отговорът на реално предстоящия референдум е съдбовно важен? Не заради енергетиката, била тя ядрена или друга, не! Важен е защото в поддекстът на абсурдния въпрос стои всищност друг въпрос. Истинският въпрос е:
  “Искате ли да се върнете обратно под ботуша на автократизма и тоталитаризма скъсвайки с натрапеният ви ЕС, или не?”
  Това е истинският въпрос и това “назначените” опоненти не разясниха именно затовая, защото бяха назначени!
  Мислете приятели!
  Приятно мислене господа демократи и не забравяйте, че другите не мислят! И да искат не могат.

 14. @ LILAN-ANNA:
  Идиотското твърдение за 60000 работни места е нагла лъжа,като тази за 200-та млрд печалба на Р.Овч. Разчита се на простотията на българина, на неумението му елементарно да пресмята и увреденото му съзнание, склонно да приема желаното за действително.
  При непрекъснат производствен процес (сменност на основния персонал 4+1) фронтът на обслужване на едно работно място е във всички случаи над 3.2! Това значи, че 60000 работни места осигуряват заетост на персонал с численост около 200000 човека!!!
  Навремето, когато комбинатът ВИДАХИМ беше в апогея си и включваше в състава си ЗАГ “Г.Димитров”-София, ЗТКИ-гр.Кула, Тъкачен цех-Д-р Йосифово и Барутната ф-ка в Горни Лом, в него работеха около 12000 човека.
  Днес, в АЕЦ-Козлодуй, доколкото знам работят малко над 2000 човека.
  И преди и сега нито един промишлен обект в България не е работил с 200 хил човека. Почти сигурен съм, че такова чудо не е имало и няма никъде по света (дори във “великия СССР”).
  Но това не пречи, “мъдрият ни плебс” утре да гласува ЗА! Защото “верва”! Верваше на Луканов, верваше на сполуката на Жан Виденов, верваше на притчата за 800-те дни, верваше на юнака Бойко, че ще натика престъпниците от тройната в затвора, верва че всичко, което правят “братушките” е за негово добро (понеже много ги обичат), верва и на Р. Овч., защото той ще му раздаде едни 200 милиарда и ще осигури работни места за всички безработни. А като построи Белене ще му продава ток по 2 стинки и полвина!
  Това е!

 15. Вчера налюдавах миграция на диви патици от югоизток,а днес заваля сняг “life has it’s funny ways……”.

  Ах, големият въпрос поставен на този референдум е толкова некоректно зададен,4е няма никакво зна4ение,как ще гласувате,или няма да гласувате,защото в крайна сметка зависи,кой и как ще тълкува обратната връзка.Примерно,аз,под развитие на ядрена енергетика мога да разбирам: въоръжаване с водородни глави и ракети носители/което не е много добра идея,като знаем,кой е бил главнокоманвжащ на БА e.g. “добър приятел” на домакина на този блог,или от друга страна мога да разбирам спонсорирането на център за изследване и третиране,ле4ение на индивиди пострадали от “мирният” атом.

  Сигурен съм, 4е без зна4ение от резултата на това,свинско, с извинение прахосни4ество’ по време на криза, наре4ено референдум,ЕК няма да позволи на територията на ЕС да се строи абсолютнно безмислена бомба с 4асовников механизъм.

  За всеки нормален 4овек е кристално ясно,4е това е схема за изто4ване на бюджета, заштото нашите “бивши” поробители,ака нашисти и мисилимани, не могат да преживеят факта,4е поробените влязоха в цивилизацията през главния вход, а те църкат като мишки, за пар4енце сиренце на опашката,въпреки 4е заслужават да останат там завинаги,или поне достатъ4но дълго,за да осъзнаят страданията и несправедливостите,които са при4инили.Само един пример Нефтохим Бургас, построен на най-плодородната по4ва и изхвърля отрови в уникалните Бургаски езера и 4ерно море,за въздуха не ми се говори.

  Ако тези 50 млн., бяха похар4ени за скенери и ядрено магнитни резонанси,за болници,летища и т.н.,мутрюшките и подлогите им, евентуално щяха да бъдат запомнени с добро.

  Късно е либе за китка!!!!!!

 16. “The toxic legacy of the Cold War lives on in Russia’s Arctic, where the Soviet military dumped many tonnes of radioactive hardware at sea.

  For more than a decade, Western governments have been helping Russia to remove nuclear fuel from decommissioned submarines docked in the Kola Peninsula – the region closest to Scandinavia.

  But further east lies an intact nuclear submarine at the bottom of the Kara Sea, and its highly enriched uranium fuel is a potential time bomb.

  This year the Russian authorities want to see if the K-27 sub can be safely raised, so that the uranium – sealed inside the reactors – can be removed.

  They also plan to survey numerous other nuclear dumps in the Kara Sea, where Russia’s energy giant Rosneft and its US partner Exxon Mobil are now exploring for oil and gas.” BBC
  urodi.!!!!

 17. Предлагам: да евакуираме мутрщшките в Арктика,да сърбат, това което са си надробили,абсолютно целенасо4ено и последователно!!!!!

 18. само глобата, за това варварско престъпление,изхвърлянето на радиоактивни отпадъци в морето,е достатъ4на да бъде решена световната финансова криза!!!!
  а нашистите? не занимавай!!!!

 19. интересно,защо, поне скандинавците не завеждат индивидуални искове с/у предшествениците на путлер,ако имат неразположения при4инени от облъ4ване?

 20. фабриката за абсолют ЗАТВОРИ,дорогие товрищи,сега ще ви пратим сметката!!!!!

 21. Чета прекрасната статия на г-н Инджев, чета коментарите и ми става тъжно. Тъжно ,защото това са думи на мислещи хора, познаващи в по-голяма или по-малка степен проблема, а в неделя ще гласува масово народ,който няма идея за същността на нещата.А вчера част от моите работници (предимно цигани) ми обясниха,че ще гласуват ЗА не защото разбират какво значи това, а само защото Боко призовал да се гласува с НЕ.Ние,казват, вече знаем,че каквото каже той, е обратното на правилното. Ха върви ги разубеждавай,де!

 22. Към GB:
  Взелият да се “осъзнава” Кандимиров, всъщност твърди нещо съвсем практично ако не искате “децата на малоумниците ще (да) пикаят на гробовете им” при положение, че гласувалите с “да” са по-малко от 1 390 000 души и с гласовете за “не” ще бъде прескочена заветната за БСП бариера от 20%:

  Трябва да признаем, че манипулаторите на фасадната демокрация пипат ловко. Също като събратята си в Столипиново. Те успяха да ни вкарат в комбинацията си, която при това ще бъде платена с нашите собствени пари. Ако не вземем участие в референдума, ги оставяме да разиграят коня си както искат. Ако вземем – допринасяме за тържеството на принципите на фасадната демокрация. И все пак, човърка ме чувството, че в дългосрочен план губещите ще са те. Защото разнищването на темата „Белене” покрай референдума изкара на бял свят толкова факти и извади толкова кирливи ризи на проекта, че той вече не може да бъде защищаван с доводи като: „искате ли евтин ток?”

  При това положение можем да препоръчаме тактика за минимизиране на вредните последствия от този референдум.

  Следете активността на избирателите към края на изборния ден. Ако тя няма шансове да мине 20%, не гласувайте. Ако е минала, гласувайте с „не”. С отвращение.

 23. @ baj pesho

  s izklu4enie na edin hirurg,edin kompozitor i nqkolko 4alaga pevici,edna ispansko frenska grupa sys symnitelen uspeh,gorespomenatoto ot vas malcinstvo se zanimava samo s mrysotii ili raboti za hora koito otvytre sa po-gnusni i ot tqh.kato grjdani na Ry By te imat pravo da glasuvat za kogoto i kakvoto si iskat,no nikoj normalen,mislesht 4ovek ne e dlyjen da se syobrazqva s mnenieto im.ne slu4ajno indijcite,shvejcarcite i mnogo drugi oshtestva sa gi izgonili ot teritoriite si.kraj na ma4a!!!!!

 24. Към БОРИС,
  Щеше да е практично, ама ако бяхме Швеицария, а не България! Или искаш да кажеш, че им ВЕРВАШ на статистическите ни агенции! Човече не си играй с огъня! Тука е България!

 25. Недосегаемите не са това, което бяха.
  Въпрос на време е да станем свидетели на овча метаморфоза.

 26. GB е формулирал много прецизно основният въпрос – “Искате ли да се върнете обратно под ботуша на автократизма и тоталитаризма скъсвайки с натрапеният ви ЕС, или не?”

  АЕЦ и да гласуваме, и да не гласуваме, няма да има; но е важно, и за това ще отида със семейството си да отговоря на основния въпрос с НЕ!

 27. Цял ден звънят на председателката в избирателната комисия да я питат от БСП за активността на референдума. В нашата секция гласувалите са 25 души,от общо – 180. Телефона и звъни с мелодията на песента “Калинка мая”.
  А другарката се жалва, че руснаците били заградили плажа в Черноморец.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.