Парламентът издъхва, Сидеров се надъхва

В деня, в който бе обявен национален траур за Пламен, на практика почина 41-вото Народно събрание.

Президентът Росен Плевнелиев му спря изкуственото дишане, връчвайки мандат на ДПС с пълното съзнание, че това е краят на този парламент поради твърдата заявка на партията да го върне и така да предопредели закриването на процедурата с трите стъпки, предвидени от конституцията в рамките на тази рулетка, водеща към служебен кабинет, назначен от държавния глава.

Нещо повече, от ДПС видяха символика в това, че с техния отказ си отива управлението на ГЕРБ, т.е. партията на Доган и Местан се изживява като гробокопач без никакви заслуги за това. Но пък как нахъсва своя скачен съд „Атака” и помпа подскачащия рейтинг на Сидеров!

Знайно е, че след руското посолство вторият по важност фактор за създаването , оцеляването и сегашното реанимиране на изпадналата до преди няколко седмици в отбрана „Атака” е ДПС. Без турската партия атакистите трябваше да се мобилизират само с надъхване срещу циганите, „еврейската конспирация” и някаква си Америка, която упорито отказва да помага на този вид сидеровизъм с някакво видимо доминиране в България. Друго си е мощното присъствие на ДПС, базирано на твърд електорат: това е неизчерпаем генератор на енергията на омразата, с която се зарежда русофилския мотор на атакисткия патриотизъм.

Формалният повод за днешното поредно публично дефиле на атакизма-българизма ( каквато е изобретената от Сидеров „идеология” в стила на Кадафи и либийския му национализъм с несъществуващата в арабския език дума „джамахирия”) беше именно планираното връчване на мандата на ДПС.

“Протестът ни е, че г-н Плевнелиев не бива да дава мандата на ДПС. Докато се проверява информацията, изнесена от премиера в оставка, за поръчано покушение срещу него, е неуместно президентът да дава мандат на ДПС”, заяви Сидеров, цитиран от БТА да казва това под прозорците на държавния глава начело на атакистка акция.

Как се връзва искането му Плевнелиев да не връчва мандат на ДПС с „ултиматума” мандатът да не прескача в ръцете на Синята коалиция, която единствена обяви готовност да го вземе и да удължи животът на това Народно събрание ( което е и едно от исканията на протестиращите), това е въпрос с понижена чудност. Защото не е чудно: и други абсурди сме чували от устата на Сидеров, който заплаши с „курс на въоръжена борба”, ако Иван Костов стане временен премиер- па макар и за броени седмици.

Отдъхнахме си от заплахата- май се разминахме с „курса на въоръжена борба” от страна на революционера Сидеров. Но от него кога ще си отдъхнем? Питам и отговор не чакам. Защото от Кремъл едва ли ще ми кажат какво са планирали.

45 мнения за “Парламентът издъхва, Сидеров се надъхва”

 1. От “него ще си отдъхнем” тогава, когато се намери ЛИЧНОСТ или ДЪРЖАВНИ ОРГАНИ, които да му поставят “усмирителна ризница”, да го подведат под отговорност за насаждане на омраза (етническа, религиозна, политическа и срещу съседни и по далечни държави и т.н.). А за това се иска само да се приложат съществуващите в момента закони (български и международни), а не “нова конституция”.

 2. Плевнелиев е безотговорен човек! Що за бизнесмен е бил, щом не уважава усилията на хората?

 3. Мисля, че това е голям, направо огромен политически провал на Плевнелиев – уплаши се от Сидеров и закопа глава в пясъка. За капак, каза, че Костов е поискал властта, което е направо лъжа. Нямам думи….

 4. Здравей Иво,
  Сергей Станишев и Кирил Добрев, който не знам защо не е в затвора, след като го хванаха преди години на границата с Югославия с един чувал германски марки от югоембаргото възстановяват Радомирската република, с хората, които ти показа първи. Днес наш Сергей дава пресконференция и иска властта, изпаднал в пълна амнезия. Не си спомня доклада на Петър Младенов през 1989 г., които каза, че Н.Р.България е фалирала. Не си спомня Лукановата зима и при работа целите АЕЦ, ВЕЦ и т.н, стояхме на тъмно и се редяхме от 4 сутринта за хляб. Не си спомня, как се раздаваха куфарите с народна пара на неговите другари. Не си спомня за възхода т.н. “частни банки” на същите тези другари, финансирани изцяло от БНБ и ДСК без никакви обезпечения, с нашите пари. Не си спомня и за фалита на тези банки и как парите се изпариха, та долара се изменяше за часове и стигна 3500 лв.Не си спомня и къде отидоха тези пари. Не си спомня за т.н АЕЦ Белене,за големия шлем на “Гоце” от 2 миларда евро, заровени в един гьол, довели до фалит на НЕК в момента.Ама нищо не си спомня това момченце,станало скоро български гражданин и веднага Премиер, без нито един ден трудов стаж, но с докторска титла за съветската униформа. Сигурно е забравил за Меликов, за Моника, за заменките, за кражбите на Тройната коалиция. Сега, обаче, като първи соц. благородник се отказва от Министър председателския пост, който по право му принадлежи след изборите. Само дето не ни казва, че ако приеме, ще се раздели с Председател на ПЕС. Та, Иво, с бързи крачки вървим по план към ДЖАМАХИРИЯ БЪЛГАРИЯ!

 5. Направо си ставаме Задунайская… “Любэ” събират повече публика от Азис.

 6. Г-н Инджев,
  В момента по БНТ тече предаването “Референдум”, в което освен определени “специалисти” по енергетиката, в ролята на “представител на гражданите” се явява лицето Янко Петров. В същата роля вече от доста време насам се появява и в редица други ТВ предавания на различните медии. На всичкото от горе, поведението му такова, че той е институция от най-висша “последна инстанция” изразена с груб менторски тон. Интересува ме, по какъв начин, по каква процедура, по какви закони той е упълномощен да представлява и да говори от името на ГРАЖДАНИТЕ, тъй като аз лично не съм го упълномощавал да говори от мое име (аз съм гражданин на тази държава, много по рано, от когато той е станал такъв!!).

 7. А аз се питам кога ще се отървем от българофобията, която бавно убива България. Атака освен с ДПС, е скачен съд и с всички българофоби, повтарящи рефрена на Мони Паси – “Майната му на православието”

 8. Това може, това прави, това говори, това му позволяват на “еманципирания” от Рапона президент Плевнелиев, за който някои дори предричаха, че в кризата е дошъл звездният му час.

 9. Партизанската реторика на това лилипутче Сидеров не ме изненадва… озадачаваща е обаче късата памет на казионните т.нар. журналисти, които се надпреварват да го канят в студиата си като някакъв си там изразител на исканията на протестиращите, но НИКОЙ досега не посмя да припомни, че именно Сидеров бе най-стабилната патерица на управлението на Бойка Борисов!

  Вижте видеото към този линк…изгледайте го докрая:

 10. (Г-н Инджев, вземете се в ръце най-сетне! Припомням Ви една “поизтъркана” истина – “Съединението прави силата!” Всеки Ваш коментар е почти 100% в десетката, но докато сте само солов и словесен играч, ще получавате само солово и словесно одобрение. Далече по-скромна по възможности персона от Вас съм, но гледам по-реалистично на нещата от живота: вярвам до голяма степен на себе си (както усещам и Вие си вярвате не без основание), но не съм сигурна, че и Вие разсъждавате като мен (че няма как да сме единствени). Искам да кажа, че соловият играч не може да реализира идеите си без да ги сподели и да бъдат подкрепени от съмишленици. По мое скромно мнение нито аз (далече не на нивото Ви), нито Вие (ако ще и да сте във върховете на човешката еманация), не сме единствени и нямаме право да се мислим за такива.Значи трябва да вярваме и да разчитаме на себеподобни, със сигурност не малобройни, с които да успеем да намерим решение поне на голяма част от съществените проблеми, които ни вълнуват или даже притесняват. Казах каквото исках, убедена съм че ще ме разберете.)- всичко това – мой коментар от 4.03.2013, а сега допълвам – г-н Инджев, способен и достоен сте да участвате в управлението на България. Намерете пътя към него – това ще бъде Вашата патриотична саможертва, на която вярвам или поне се надявам да сте готов. Нямам предвид да го направите с цената на живота си, а както вероятно се досещате – с цената на своя интелектуален потенциал, ерудиция, загуба на лично пространство и време и много похабени нерви и години…И го направете със съмишленици, както единствено е възможно. Вярвам ви и виждам, че много други хора са на същото мнение.

 11. Напълно съм съгласна с Ирина, но всички ние, съмишлениците, които сме много, трябва да се съберем и да обявим персоналното си искане. Не може Иво да отиде, да почука на портата и да каже “Искам да участвам в управлението, защото:…”. Време е да се организира контрапротест с ясни искания и мотивирани персонални предложения. Алтернативите са фашизоидният Сидеров, Ангел-Че, Йоло Денев и братушките, които им дърпат конците.

 12. Понеже преди няколко часа едвам хартисах жив,та да кажа ;ЗАЩО ВСЕ ТАКА СИ Я КАРАТЕ И НЯМА ДАЛЕЧ ДА СТИГНЕТЕ.Понеже незнам до кога ще “хартисвам”.
  “1 коментар:
  Анонимен каза…
  “Bacho Кольо каза…
  “По-важно е да си “комунистофоб”, това е по-общо понятие от “русофоб”, ”
  Абе най-важното от е да си принципен “фоб”, т.е “всичкофоб” – напр. “майкофоб”, “братофоб” “съседофоб”, “братовчедофоб”
  04.03.13, 20:50″
  “не брзт,не вълк,човек за човека е българин”.
  Грънчаров ти като триеш каквото пиша АЗЪ Румен Бърцов какво мислиш ,че правиш,за какъв се представяш>А Грънчаров.Включваш се в списъка на Враговете на Румен Бърцов.Включваш се в списъка на античовеците>АЗЪ търсих нещо,което съ, писъл при теб за да го пусна тук и не само,защото каквото става сега АЗЪ съм ви казал всичко в преди но нали “не брат,не вълкй,човек за човека е българин”.Наритай някой,който си пожертвал живота,всичко пожертвал за да се изпъчиш,на некакъв син да се представиш>Ти си неоправяем,един от безброй многото ,който така с МЕН.
  Грънчарооов !
  Румен Бърцов
  06.03.13, 05:58
  http://aig-humanus.blogspot.com/2013/03/blog-post_6.html?showComment=1362542339157#c734254886295734441
  “Българска работа” – всеки враг за всеки.
  Но Бог Има !Има аз знам!

 13. “Всяка крушка си има и опашка”
  Posted by Румен Бърцов | май 27, 2012, 15:41
  https://ivo.bg/2012/05/27/пречупен-кръстоносец/#comment-69728
  Руски „Нощни вълци“ качиха Шипка
  http://moto.bg/2011/05/02/ruski-noshtni-vulci-kachiha-shipka/
  Posted by Румен Бърцов | май 27, 2012, 23:32
  https://ivo.bg/2012/05/27/пречупен-кръстоносец/#comment-69745
  И все така за “Румен Бърциов” ,цял живот така !
  „Г-н Бърцов,чета този блог отдавна, много рядко съм писал коментари,но сега просто не мога да се сдържа да Ви попитам?
  ВИЕ НОРМАЛЕН ЛИ СТЕ??
  Aко не разбирате въпроса, ще го формулирам така:
  Бил ли сте пациент в психиатрично заведение?
  С Уважение:“

  kinsev нещо да си започнал да чуваш глас който ти говори на странен език“
  Предупреждаваме Ви, че може да ви забраним достъпа до форума на
  re-vestnik.bgпоради следните причини:
  rПишете големи текстове и пействате цитати, които нямат връзка с темата на
  rстатията или на дискусията.
  rТова се нарича спам, дори да са цитати от Библията.
  rПонякога под статиите има по 10 Ваши коментара с подобно съдържание, като
  rдруг читател почти не е писал. Този род участие във форума отблъсква други
  rчитатели. Създавате проблем на нашия вестник и ще се принудим да Ви
  rзабраним.”
  Тема: _______Red Admin _________
  Дата: Thu, 26 Jul 2012 21:27:50 +0200
  До:
  Забранявайте ме и много далеч ще стигнете в трапа !

 14. Към Ирина,
  Съгласен съм напълно с Вас. Ето по – долу нещо от Веселин Кандимитров по темата: “Мълчанието на агнетата”
  http://www.svobodata.com/page.php?pid=11083&rid=29
  От себе си само да добавя:
  Интелектуалци????

 15. Плановете на Кремъл са: говедо на власт у нас, срещу неоруската окупация дума да не се обелва.
  Костов се доказа като единствения стожер и защитник на българските интереси от Кремъл, но е заплашен с въоръжен отпор от Волен. Плевньо Росенлиев, че е безхарактерен, безхарактерен е, но няма ли прокуратура, да се самосезира по въпроса, с що за бойна мощ разполага “АТАКА” и от позицията на какви изнудват президент, неродено правителство и цял народ! Няма ли войска, няма ли официален отпор срещу подобно поведение!

 16. Ше останат ли събитията от днешните дни с под името “Преврата на Първанов”?

 17. Интервю на Волен Сидеров пред руския блогър Россиян Шистович.(3.03.2013)

  -Здравейте г-н Сидеров и Честит празник!
  -Подеда ,атака, победа ,атака….
  -Да, наистина…Как ще коментирате ставащото в България?
  -Национализация , да си върнем богатствата.Национализация!Ще национализираме всички монополи и заграбеното от колониалистите!!!Ще ги изгоним от милата ни Родина.Победа,Атака!Победа ,Атака,А така!
  -Но като казвате всички монополи , кои точно визирате?
  -Всички!Победа,А така!
  -Да разбирам ли ,че освен ЕРП-тата ще национализирате и другите монополи – например Лукоил ?
  -По…а такааааа.Момент.За тях още не съм сигурен…Чакайте да се консултирам с моите съветници.Та-та-тата,та-тата,та,та,таааа.Здравствуй товарищь Исаков…Аааа,таковааа….Ние сега кого точно ще национализираме?Ерп-татааа,други?…Ама как няма други ?Ама нали всички монополи товарищь генерал?Аааа…Ами Лукоил?
  Ааааа…хм.Добре няма да говоря повече за тях….Слушаюсь!!!
  Ами такова значи ЕРП-тата засега.Победа ,Атака,А така!
  -Не смятате ли ,че политиката Ви за национализация не е принципна и по този начин селектирате според интересите Ви определени инвеститори и поставяте една част от тях в неравностойно положение?Това може да доведе до санкции от ЕК ?
  -победа,атака…Аааа, аз съм единственият готов за премиер …. в сянка,такова…Не ми пука за Брюксел!
  -Разбирам Ви.Следващият ми въпрос е следният:Руски газови компании закупиха технологии и оборудване за проучване и добив на шистов газ и ускорено работят в тази посока.Как ще се отнесете към руски оферти за проучване и добив на шистов газ?Вече има цени 5 пъти по-ниски от тези които струва газа от тръбите от Русия.
  -А такааааа…Момент за Съветче…Та-та-тата,та-тата,та,та,таааа.Здравствуй товарищь …ааааа… Генерал.
  Ко праим ,ако руски компании искат да таковат ..ааа … шистов газ тук ?Може???Аааа….добре.Начи другарю…Такова.За руснаци може…Да,определено може.
  -Благодаря!Но техните технологии са точно тези за които се надигнаха протести-хидравличен …
  -Стоп,стоп,стоп!Казах за руснаци може.Няма значение дали е фракинг,тракинг,факинг или пневмакинг.Победа!Атака!
  -Искате да кажете ,че движение русофили и Ангел Че няма да протестират и няма да падне и следващото правителство – примерно Вашето???
  -Питайте ген.Исаков…победа, атакаааа….Нямааааа и няма да протестират!Точка.
  -Разбирам Ви отлично.След…
  -Хайде стига с въпросите,че имам консултации…Като вляза на Дондуков 1 ще Ви дам пресконференция… товарищь Шистов.
  Победа!А така…победа,аткаааа…
  To be continued…

 18. Напълно споделям написаното от г-н Инджев. За съжаление планът за дестабилизиране на България се изпълни. Трябваше да се мине през некадърно управление на ГЕРБ или Атака, за да се съсипе България и като следствие да се изпълнят всички руски енергийни интереси. Плевнелиев стана част от тази грозна политическа игра – не събра смелост да приеме предложението на Костов, който единствен беше готов да поеме отговорност. Разбира се, не съм имала никакви илюзии по отношение на зависимостите на Плевнелив, но цинизъм е изказването му, че Костов “поискал властта”. Можеше да не влиза в общото плюене на Костов. Жалко, но явно пак ще ни управляват бившите ченгета чрез БСП и ДПС, а Атака и РЗС ще им бъдат “опорни крачета”.

 19. Казах го преди години, повтарям и сега – докато на един въпрос, на който западните демокрации са намерили решение преди двеста години, у нас сто запитани отговарят със сто и две мнения, държавата е обречена. Само прочетете всички коментари дотук и ще се убедите.

 20. Болничният пиар на Борисов продължава. Миналата седмица Буда се срещна с новоизбрания патриарх, после с мюфтията и с други религиозни и светски слагачи. Непорасналото момче Бойчето винаги се крие, когато стане напечено. Не свърши нищо читаво и не довърши мандата си като главен секретар на МВР. Излъга софиянци, не свърши нищо и не довърши мандата си като столичен кмет. Скри се на върха на изпълнителната власт. Какво свърши там – знаем всички. Сега се крие от протестите в болница и търси съчувствие. Наистина е болен, но не от хипертония. Боко е за психиатър.

 21. Психолози са създали лекарство срещу т. нар. синдром на Питър Пан. Този синдром се изразява най-общо в отказа от порастване. Малък процент същества от мъжки пол отказват да пораснат. „Не искам да стана мъж. Никой няма да ме хване и да ме направи мъж!”, казва Питър Пан. Синдромът за първи път е описан от американския психолог Дан Кайли. Носителят на синдрома се отличава с:
  1.“Емоционален паралич” – емоциите му са затормозени, реакциите са неадекватни.
  2. “Социална безпомощност” – няма истински приятели, защото самият той никого не цени и с лекота ги предава. Сам е като куче, а самотата често води до паника. Действията са импулсивни, няма точна представа за добро и лошо. („Дайте пържолки на кучето, което откри трупа на убитото момиче в Перник…”)
  3. “Щраусова политика”- не забелязва и игнорира проблемите с надеждата, че те сами ще се решат. Не признава грешките си и не се извинява. Изключително е изобретателен в прехвърлянето на вината върху другите. („Ние ги хващаме, те ги пускат…”)
  4. В детството си често иска да го съжаляват, за да получи желаното, предимно пари или внимание.
  5. Сексуална зависимост – социалната му безпомощност се прехвърля и върху общуването с другия пол. Страхът от отхвърляне се прикрива зад маската на силата, жестокостта и безсърдечието на мачо, на “печен мъж”. В повечето случаи остава девствен и след 20-ата си година, но се срамува и се хвали с мними сексуални или спортни победи.
  Да съзирате познати черти в този портрет?

 22. Румен, март 5, 2013, 22:04 “Не си спомня за възхода т.н. “частни банки” на същите тези другари, финансирани изцяло от БНБ и ДСК без никакви обезпечения…”

  Искам да Ви кажа, че “обезпечения” е имало. Това са били заложени стоки, които ги разпродаваха след последвалите одити на банките. Аз и един приятел си купихме за жълти стотинки 3-литров термос и комплект прибори за хранене от Първа частна банка. Явно такива са били ОБЕЗПЕЧЕНИЯТА за изтеглените милиони.

 23. Vsichkata chernilka obgrushtashta BG teritoriata e staratelno sgotvena ot kremul. Chernata ataka sushto e dete na kremul pripoznato ot oligofreniziran BG material sreshtu “zlatnite” rubli na car putin.

 24. Някой спомня ли си името на казалия преди точно 140 години тежките думи, звучащи толкова съвременно за днешната ситуация в България :
  ” Кой помага на чуждите правителства да деморализират народът ни и да го направи неспособен за нищо? – Българете… Ако захване да се гради гръцка черкова, то ние сме първи; а ако захване да са гради българско училище, то сме последни … чорбаджията-хаджия купува из Ерусалим своите достойнства твърде скъпо, а продава народът си твърде евтино …
  В чуждите учебни заведения са свършиле науките си мнозина българе, но тие са останале в чужбината да кърпят чуждите дрехи и да плачат на чуждите гробища; а българете постоянно се оплакват, че нямат учители, че нямат способни списатели и че нямат учени хора…
  И така, ние сме родени на тоя свят или да кърпиме чуждите дрехи, или да плачеме на чуждите гробища.“

  Някога, някъде прочетох и си записах следното :

  ” Ако той беше се родил в днешната епоха на тотална дигитализация, може би щеше да бъде най-видният блогър, защитник на демократичните начала, най-изявеният политик, най-продаваният автор и… един много, много нещастен човек.”
  Защо ли ?

 25. Г-н Инджев,
  Поздравления за участието Ви в предаването на НоваТВ “на кафе”. Както винаги и този път бяхте “блестящ”,убедителен и безпощадно точен.

 26. Към Ирина и Победа – напълно Ви разбирам. Но от друга страна е да искате, свободният орел да се превърне в камилска птица, само защото камилската птица е по-голяма от орела.

 27. Един дума: “За съжаление планът за дестабилизиране на България се изпълни. Трябваше да се мине през некадърно управление на ГЕРБ или Атака, за да се съсипе България…” Туйто,само последните престъпници вижда,по-предишните нещо бягат към края на,че и извън окото?! Явно България е била стабилна преди,а сега,едва в последните няколко години е станала нестабилна?! Интересно пък защо аз съм свидетел още от времето на комунизма и знам че още оттогава(реално още от 1944г.) България си тъне в една мегастабила мизерия ,където обирът си беше същия,но не от тези-а от техните родители ,тогава! Обирът и ПРЕСТЪПНАТА власт в България са налице от 9.9.1944г. до днес! (Очаквам някой да извади железния “аргумент” за билетЧЕто от 6 стинки..:-) )

  Друг: “Интересува ме, по какъв начин, по каква процедура, по какви закони той е упълномощен да представлява и да говори от името на ГРАЖДАНИТЕ, тъй като аз лично не съм го упълномощавал да говори от мое име (аз съм гражданин на тази държава, много по рано, от когато той е станал такъв!!).”
  Тъй ли?! А като десетилетия упълномощавате да ви представляват и управляват всички тия изредили се(или някой ваш любимец от тях)ПРЕСТЪПНИЦИ..какво стана с България,дей България?! Не сте го упълномощил,ха,ама сте упълномощил някой друг като него! А пък другите българи пък са упълномощили него или някой трети и крайния резултат от мишмаша е че..това е т.нар. Президент български! А Първанов упълномощихте ли..а Желев..а Т.Живков?! Те са си упълномощени и избрани отвън,а българския народ СЛЯПО само подпечатва тоя избор…не се противи!

  сух,но хлъзгав,че чак удавящ факт: мин.раб.заплата/месец в българия е почти същата като в…Папуа Нова Гвинея!! 150 евра/месец!!За пенсиите под 100 евра да не споменавам! Що ги упълномощихте,и все ги избирате и..сме на нивото на Папуа?!А? Виновен е българският народ че гласува и търпя мафията,не немския или френския народи! Това е..мигар нявга този български народ като един излезе с една воля за бойкот-против частно-държаваната мафия от БКП/ДС и ятаците й ,които от десетилетия тероризират,рекетират,обират,съсипват и убиват народа??! Зарад които той е върло последен в цяла Евр.съюз?!

  “Новата” религия на българина е тази да вярва и да се държи до гроб за тия,за които е гласувал!Връз тях той туря своите грехове,своето неумение,своя страх,натоварва ги и ги прогонва във властовата пустиня като оная камила в онова предание! А че не било пустиня,а обръщат България на пустиня-голяма работа! Важно е че Ганьо се е освободил и си е изтупал ръцете,прехвърляйки на “висшите” глави да правят каквото щат! Ганьо бързо дава власт и карт-бланш,но адски бавно иска сметка,ако въобще иска?! Да има осъден премиер български,да е в затвора,върволица министри-пак там,в затвора…другите милионни мафиози да са там,в затвора?! НИЩО! България НЕ Е Правова държава,цяла Европа вкупом и поединично го каза..последни днес финландците извисиха глас с това! И какво от това,Ганьо чака и вика неволята да дойде и да го оправи! И тя..идва,винаги идва за да го навести,да се отврати от него и да избяга надалеч!До следващия път! Ето и до днес е видно в коментарите-един държи на и се държи за еди кой си,който бил начело в разграбването на България,друг-за други грабители…трети-за трети други,абе все против тия последните са,но са все за някой по-предишен грабител?! То бива къса памет,бива,ама туй е някаква Нечестивост! Зомбиране?! Абе обича си българинът волята-а че БЕЗВОЛЕВА,че била грешна.ха..Ганьо е голям инат и никога не ще да си признае! Или си признава само за да и докато отмине бурята,да се посниши и после..пак е същия,пак със същото пори вълните и все едно нищо не е било,а то е…СЪЩОТО,тук и сега!

 28. Любезно моля всички коментиращи след като съобщават за изяви на нашия домакин по телевизията да дават и линк. Аз потърсих веднага и намерих и го предоставям.

 29. Какво стана с хоровия възглас: “МУТРА, МУТРА, МУТРА! Май остана само МУ, МУ, МУ…

 30. Към Мърци Мърцов:

  Направо взехте мученето от устата на Биволъ- абсолютно сте прав да мучите от възторг по отношение на вашия любим Каубойко, който се оказа обикновен квартален побойник, но голям страхливец в момент, когато наистина трябваше да оправдае самохвалството си какъв биткаджия бил!

 31. Здравей Росене,

  благодарности за линка!!

  Благодаря и на Иво за чудесното представяне! За това, че не позволи разводняване на темата, а я насочи с имена и факти към истинските виновници за смъртта на този млад Човек. Горд съм, че в нашата малка, мутризирана и проядена от коруция страна си има своят Иво Инджев. Достоен аналог на немският Юрген Рот и то в тежките условия на полу-демократичната българска действителност!!

 32. Г-н Инджев, бяхте брилянтен в ” на кафе”! Благодаря ВИ!

 33. Do Posted by Иво Инджев | март 6, 2013, 17:51

  И аз също се сетих за биволъ, нали скопения бик се нарича бивол, да не сбъркам нещо в селската терминология. Всъщност биковете са голяма рядкост, а биволи колкото щеш.

 34. За Вас има само “днес”, Инджев.
  Днес свалихме правителството….Бравос!!Аплодисменти!!!!
  А УТРЕ..??
  А вдругиден ????
  Лекетата, шпитцкоманадата на БСП, те ли???
  Или обществени съвети от агресивната посредственост? Безотговорна паплач с претенции за представителност!!!
  Хайде холан, на коя свирка свирите?

 35. утре…УТРЕто трябва да е дружината ,последната партизанска чета,колективно да поеме по най-краткия път към едно закътано,сенчесто място-в ПРАВОВИТЕ страник,каквато НЕ Е България-му викат ЗАТВОР! Държа там да им правят компания още няколко състава на правителства и парламентарни такива!Така и така са свикнали едни с други,там,на закътано ще могат да правят групи,платформи,дИЙбати и дИЙспути..но само там,вътре! Малко ли е това УТРЕ?! Това би било едно велико УТРЕ! За да е именно ПРАВОВА държава България-и да е на българите,на не на мафията БКП/ДС! За съжаление народът е с изпити телеса,а и глава….воля няма!

 36. Към ROSSEN IORDANOV
  Много Ви благодаря за предоставения линк.Живея в чужбина и не гледам Бг. телевизия.
  Антоанета

 37. Към Мърци Мърцов

  Бъркате терминологията.
  Скопен бик се нарича вол, а биволът е друго животно.

 38. До г-н Сотиров Не разбирам съвсем добре алюзията свободен орел – камилска птица. Но ако е това, което подозирам, струва си да се превърнеш в камилска птица с благородната цел народът ти да полети свободно.

 39. Благодаря на Емил за поправката. Действително и аз докато писах тази глупост, имах лошо чувство, че бъркам терминологията.

  Но отношението ми към Биволъ не се е променило. И ще поясня защо: Всичко, което пише този бивол, е почерпено от жълтите парцали. Това, че и посланика го е написал по смисъл същото в грамите показва единствено, че неговия прес-секретар чете същите парцали, но и ред блогове. Вчера тази нежна душа Алексей Петров, да е жив и здрав, повтори точка в точка същите тези. Аз лично се дразня от такова единомислие.
  И затова предлагам да оставим тоз въпрос, а да се съсредоточим на това струва ли си действително да се разреши лова на еднорози в Тетевенския балкан.
  Благодаря отново за поправката.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.