Терминаторът ББ се завърна- направо пререди опечалените за Пламен

Бойко Борисов, свали кръвното и маската на обиден- излезе от Правителствената болница и от будистката нирвана, за да коментира за първи път болната тема за неговото наследство.

В деня на траур премиерът в оставка пререди опашката от опечалени с „откритието”, че изгорелият Пламен имал кауза и затова той благоволил да обяви траур за него.

В тази навалица от ездачи на каузи някой забеляза ли, че въпросният траур беше обявен „неприсъствено”? Т.е. някак по телефона, без министрите да са ходили на работа?

Терминаторът се завърна с баснята, че е избягал от властта само и единствено, за да не се пролеела кръв. Къде му беше храбростта на този Бат’ Бойко, Батман, Супермен, Силния човек на България и т.н. , когато трябваше да спре проливането на кръв на Орлов мост? Защо допусна нейното проливане- за да има повод да избяга ли? Не дай боже да имаше война с такъв военачалник!

Не знам за чуждата кръв, но пази собствената кожа от изгарянията от горещата „народна любов”( за която казваше, че никой не можел да му отнеме). Това е дебелокожо, грозно и гузно.

28 мнения за “Терминаторът ББ се завърна- направо пререди опечалените за Пламен”

 1. ..svestnite u nas schitat za ludi, glupezat tuk vseki pochita…/molia za izvinenie , ako ne sam tochna v zitata

 2. Мафията обяви, че и се присъедини към траура! Как…няма ли кой да протестира против това?! Свидетели сме на продължаваща гавра и наглост…А ТЕ,те трябва да са свидетели и … да дават свидетелски показания!! В такъв “траур” не участвам..,това е гадост- престъпниците са в траур заради тяхната жертва!?

 3. Новата българска история не познава такъв политически интригант, лицемер и дебил! Диктатурата му може да бъде сравнявана единствено с тази на комунистическия убиец Гошо Тарабата! Имената и на двамата днес могат да се прочетат само на политическото бунище. Но докато националният предател Гошо Тарабата вършеше кървавите си дела в името на Диктатурата на пролетариата, Боко тласна България в пропастта благодарение на най-чудовищната лъжа, че Боковото управление на страната било дясно управление. С тази нечувана никъде по света лъжа Боко изпревари Гошо Тарабата в състезанието за най-велик “българомразец”, защото България може да бъде извадена от пропастта само с дясно управление, а след Боковата “дясна” диктатура много малко българи ще гласуват за някаква автентична десница. Безспорно доказателство за правотата на това мое съждение е фактът, че водачите на сегашните протести носят татуировки на комунистическия масов убиец Че Гевара.

 4. “Пропиха” се с кръв. Резултатът е анемична България, анемична с 3 млн. Останаха тези, които лесно узряват за комунизъм, зреят от слънцето “греещо” от изток.
  BTW, не бях виждал толкова смела бТВ.

 5. За разлика от футбола симулантите в политиката не се наказват.

 6. Поредната измама е факт.А честит ви “чисто новият англичанин” за премиер.Ей се едно и също,едно и също,едно и също от едни и същи.
  Еее “народее ????”.
  И пак всички ще реват “пак ни излъгаха,ние сме невинни”.”Не народ,а мърша”,ама много голема умряла за винаги мърша !
  Пак да реча “Господиии,аде почиствай и да се свършва най после с това племе,не заслужава тези дето живот си дали “.Аман,докога бееееей!Божееее!Проклетия!

 7. Ще ви разкажа една история. Парадоксът е, че проверката дали тя е истинска, формално зависи от най-измислените “хора” в България днес – политици и чиновници, милиционери и тимаджийски хрътки.

  Но всъщност зависи от НАС!

  Ето и историята.

  Пламен не е искал да се самоубива, а да заплаши мутрокрацията в Община Варна начело с Киро да си подаде оставката. Отишъл е рано сутринта с плакат с вече известното на всички съдържание и с две туби бензин. Текстът на ултиматума на плаката дава време на Киро и кирчовците да подадат оставка до 17 часа на същия ден. Чак в противен случай Пламен е щял да се запали. За да не остане съмнение, че е решен да го направи, той се залива с бензина, и така полят с него е имал намерение да стои до 17 ч. пред общината, когато изтича часа на ултиматума.

  Залял се е като начало на своя ултиматум, и тогава нещо се е объркало – или чиновникът/човекът от охраната, който е излязъл пред сградата на общината да му търси сметка какво прави, е “помогнал” (с цигара, или със запалка) на Пламен да пламне, или някой от копоите на ТИМ, които се навъртат около общината и сред протестиращите тихомълком през дните на протеста е сторил същото.

  Дали това е така, може много лесно да се види на охранителните камери на общината и на други камери в съседство, които със сигурност са записали ситуацията.
  Да сте чули за подобни следствени действия?!
  Да сте чели как Варненската прокуратура е иззела тези записи и да е направила проверка?! (Мина едно мълниеносно съобщение, че има заведено разследване срещу неизвестен извършител за подбуждане към самоубийство, но проверката била показала още същия ден, че няма такова нещо. Това само по себе си е доста съмнително.)

  Затова според мен ние, които дължим на паметта на това момче истината, вкл. и за неговата смърт, сме ДЛЪЖНИ, и по Закона за достъп до информация, и с всички други средства, ако трябва и с протести, да ИСКАМЕ ИСТИНАТА – кой уби Пламен!!!

  В линейката преди да изпадне в шок, той е казал “Не исках да се убивам” и това е документирано, има го в няколко сайта, които днес разказват за Пламен.
  Това е достатъчно да започнем да искаме информацията от камерите, както и независимото разследване на нейното съдържание, да станат публични. И то максимално бързо. Докато не са ги затрили (ако вече не са).

  Защото ТЕ знаят истината! И може би затова гузно подвиха опашки и даже траур обявиха, успоредно с пускането на услужливата теза в услужливите медии, че това е самоубийство. Но не е!

  Имаме нужда от ИСТИНАТА. Тя е най-големият дефицит днес в България.

  Хора, докога ще ги оставяме тези боклуци да ни убиват и после да замитат следите?!?!

  ИСТИНАТА ЗА ПЛАМЕН!!!

 8. Пак започна да досажда с ексхибиционистичните си и просташки коментари. Но за сметка на това по-некомпетентен примиер в най-новата си история България не е имала.
  Абе, щом Бриго го е препоръчал…

 9. ББ – лайно в целофан, но мнооого рядко и миризливоооо! Безсилен съм пред това, че на някои все още им харесва този страхлив “мачо”, прикрит комунисто-социалист и явен мафиот с прякор в подземния свят Рапона.

 10. страшна е мисълта че този човек може пак да стане премиер, много хора не виждат истинското му лице, май по-добре да се изнасяме

 11. “Всичката тая свинщина която става съм казал още пържите дни на февруари 2002 г.Всичко както тогава съм казал се случва така както съм казал.Казал сън ,че предстои преврат с който проклятието Сакскуборготски докаран от комунистите (с новия моррал)ще унищожи политическата система(партиите),след това ще дойдат комунистите,ще става все по зле и на края ще се стигне до това,което е и накрая ще завърши с кръв.Казал съм ,че….Но когато казвам какво ще стане,думите ми срещат единствено надменно пренебрежение,а после бивам обвиняван,че е станало така както съм казал.Аз знам ,много знам,защото …Падението е обхванало всички и това което съм казал ще стане,съмнявам се някой да се стресне от думите ми.Само ,че после никой да не ме обвинява че е станало както съм казал.Движение по течението не изисква усилие ,но води до блатото.Срещу течението по трънливият път се стига до живота!Господ може и да е българин,но българите са заминали много на далеч от Него и …2001 г.фежруари – съжалявам за грешката!
  Posted by Румен Бърцов | ноември 14, 2011, 13:36
  https://ivo.bg/2011/11/14/телевизорът-като-бухалка-срещу-крити/#comment-58724
  Казал съм
  А компа ми е достатъчно много античен,че да немога да гледам “lay.novatv.bg”.Пък по ефир няма в дупката нова и по нова ТИ ВИ.А и ТИ ВИ не гледам от доста вече годинки “стомашни проблеми”.

 12. И за какво само трябваше да си навличам още много тегло само да пиша толкова време с умрели букви нас умрели !
  12. анонимен – политолози и социолози , или умни хора
  17.07.2011 00:37
  Минава забързано чичко българин средностатистически покрай сергииката с
  весник(ци),прочита бегло заглавие “Костов си купи хеликоптер..”,споделя вЪз
  мЪтената си “гражданска” любов към пряка и съребрена линия на гореспоменатия и си копува две мазни банички.Мазните две банички внасят някакъв приемлив мир в празния средностатистически неинтелектувиртоален празен стомах.Копуването на весника би постигнал обратен ефект -реалност дефакто.
  Абонира се мислещият се за десномислещ чичко(стрина) на село за “десен”
  весник.Първият брой пристига (радос за дома и семейството).Вторият,а вторият ли началника на пощенския клон (по подразбиране комуноидно) определя като
  вреден за “демукратичнио прогрес”- да бъде тоалетна хартия.Десномислещт се
  чака трети брой(чакай коньо за зелена трева) и “и тея са мушенници…”.
  Десномислещият се на село по подразбиране няма интернет,а и никой
  деснопредставящ се никога не е ходил и няма изгледи някога да отиде при него.
  А аз десномислещ по ред стекли се невиртоални реалости,там някъде в тъмната
  комунистическа никого не интересуваща провинция,четейки многословните ви
  писания си казвам : по добре да имаше две мазни банички да изям,ма няма.
  Коментари няма нужда знам ги предварително.
  неанонимен Румен Бърцов ма на кого му пука.
  14. анонимен – Ако възприемем тезата на г-н Беров за десномислещ гражданин, би трябвало да изключим от това множество хората, които не познават граматиката на собствения си ез
  19.07.2011 17:59
  21. анонимен – не познават граматиката на собствения си ез
  30.07.2011 21:17
  “Ако възприемем тезата на г-н Беров за десномислещ гражданин, би трябвало да изключим от това множество хората, които не познават граматиката на собствения си ез”
  десномислещ гражданин Румен Бърцов не му е за сефте да го изключват ,щото винаги казва право куме у очи неанонимно господин “десномислещ гражданин” анонимен .Аз съм от тея пържите десномислещ гражданин ,тея дето копаха,
  не от тея стоящите в храстите да мине “веселбата” и да станат първи.Та поради тая причина съм такъв недоучен непоръбен селяндур.Поради туй и езика ми неразбираем виждам.Аман от комунисти.
  http://ivoberov.blog.bg/politika/2011/07/15/kak-se-posreshta-beia-pashata-premiera-i-vyobshte-nachalnika.783609
  Бог ще каже,защо !

 13. Как сте уважаеми зрители,спите ли,сънувате мечтите си? Днес палачът обяви траур в памет на своята жертва…Това е такава наглост.БОРИСОВ,ЗАМЪЛЧИ ПОНЕ ДНЕС.НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ СИ ТОЛКОВА НАГЪЛ.

 14. (към Петко) Според мен Боко е слязъл окончателно от политическата сцена и повторните му премиерствания са негови розови сънища и фантазии. Боко бе необходим на българските олигарси и на кукловодите им от Кремъл, за да разбие и последните останали здрави късове на разгромената ни икономика, както и с милиционерския си екип да всее страх и несигурност в държавата. В такава обстановка баснословните печалби на олигархията са неконтролируеми! Боко вече не е нужен никому, освен да служи за кристално украшение на политическото сметище на България! Сега на дневен ред пред Българската нация стои един единствен въпрос: Ще успеят ли българите да изградят мощна автентична десница, която да издърпа страната от пропастта, където я изпрати Боко?

 15. premier s mustak,hyyyyyyyyyyyyy,narode!!!!pone da beshe frdie merqury :)dobre 4e e za meseca 🙂

 16. Жална ни майка.
  Синовете си ще слагат на власт.

 17. Да, защото на фона на саможертвата на Пламен отекнаха на кухо лигните му, както и на фона на страданието от високо кръвно на всеки средно статистически българин, без да има възможност за болнична помощ, или пък без да има купища пари за изписаните му лекарства!

 18. до Драгулев – Да ти кажа, опасенията ми са реални. Гледам редовно телевизиите и забелязвам, че в последните дни все повече се налага мнението, че Борисов ще спечели изборите. На неговите хора се дава прекалено много време да пропагандират лъжите си. Снощи и Слави Трифонов беше уплашен, че Бойко ще се връща на власт. За десницата – за да има такава, трябва дясно-мислещ електорат. Уви, такъв няма – уж десните са припознали Бойко за такъв. Кошмар!

 19. Да, Георги, абсолютно сте прав – това си е мутренска гавра с паметта на Пламен. От друга страна не мога да подмина обстоятелството, че преди и по време на протестите и други си сложиха край на живота, включително чрез замозапалване.

 20. Най-лъжливото и най-некомпетентно правителство до сега е това на Бойко и ГЕРБ. Но да се върнем преди изборите и да си припомним колко и какви хора му повярваха. Когато беше избран царят и НДСВ, ми беше трудно да повярвам, че българите се вързаха на тази приказка за царя-спасител. Българинът е тарикат, но и лесно се лъже. Бях изумена, че хората не си зададоха един прост въпрос – защо царят, който не е българин по произход, който е напуснал България, когато е бил на 5 години, който има установен живот на Запад, се връща и се нагърбва да стане министър-председател. Както се видя Симеон си изигра добре картите, взе си имотите и всички, с изключение на далаверите, останаха излъгани. След това дойде ред на Бойко – отново ми беше странно колко много хора, включително мои познати, които определям като интелигентни, не оцениха няколко факта – избират да ни управлява пожарникар, който няма нужната компетентност и охранител, което означава мутра, защото за да извършваш охранителен бизнес значи си в добри отношения както със службите, така и с мутрите. Надявам се, гражданите да поумнеят и да разсъждават.

 21. Г-н Инджев , какво разбирате под терминатор???
  Това не е ли този , който излиза последен от всички и дърпа шалтера след себе си?
  В такава обстановка ли се намираме в момента, и кой от всички желаещи , ще е терминатора?
  И след ,като е последен , ще има ли кой да го определи като терминатор , или той сам себе си ще нарече така?

 22. @Катерина
  Кой може да каже кое е по-по-най корумпираното правителство от 1944-та насам?
  Едва ли има точна мярка и критерии, по който да определим.
  Не мислиш ли, че заигравайки се с персоните на куклите изпускаме истинско важното – къде водят конците.
  Относно ББ – и той ще изтече в канала, както жан, лукан, младен и т.н.
  Важното е да се спре чешмата а не да се насочват нечистотиите към канала.

 23. Към терминал2:

  Забележката има основание- трябваше да поясня, че репликата “аз ще се завърна” е на Терминатора, изигран от Арнолд Шварценегер в едноименния филм- една ирония, като се има предвид страхливото му бягство от отговорност.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.