Борисов изневери на феновете, но на себе си-не

Бойко Борисов продължава да печели първи места дори когато тича заднешком.

Окичи се със славата в дисциплината „най-опозорен беглец от отговорност”. В нея досега водеше неговия сътрапезник Георги Първанов, избегнал тъкмо със задкулисната закрила на Борисов каквито и да било прокурорски въпроси за годините, през които като президент си приватизира  успехите на България, но категорично отказа да признае някаква вина за пълзенето ни по дъното на европейските класации, претендирайки безнаказано за безгрешност.

Онзи ден Борисов грабна медала за най-дебела кожа в българската политика, надбягвайки Жан Виденов с неговото прословуто „кърваво хоро” в Копривщица в деня, когато цял взвод български войници изгоряха в обстрелван камион край София ( „мистерия”, останала неразгадана и до днес, вече близо 20 години). Премиерът ни в оставка заслужи приза за нахално спекулиране с трагедия- похвали се как благоволил да обяви траур за смъртта на Пламен, който всъщност се самозапали в знак на протест срещу управлението на издигнатия от Борисов варненски кмет и стоящата зад Борисов и Йорданов групировка ТИМ.

Нашият върховен гербер обаче не спира с победите. Днес научаваме, че протестиращите, а не довелото до протестите негово управление, са провалили членството на България в Шенген. По този начин остави дясната си ръка Цветанов да му диша пушилката по наглост, след като той за малко оглави класацията с обобщението, че отвличането на едно дете показвало завръщането на „наглите”, т.е. , че се сбъдват прогнозите му как ще страдаме без ГЕРБ ( и лично без Цветанов като министър на вътрешните работи).

Като взимам повод от изявлението на Борисов, че щяхме да бъдем приети в Шенген на 14-ти март, “ако не …” искам да се съглася с други предположения, заредени с „ако”.

1.Ако Борисов си беше останал охранител и не беше доведен до върха на държавата, щяхме да имаме шанс да сме напуснали първото място на европейската статистика за най-корумпирана държавна администрация, в която цъфнахме по данни на Евростат вчера ( данните не са от „вчера”, когато кабинетът е в оставка,т.е. те са от времето на Борисовата власт).

2.Ако не бяха лъжливи обещанията на Борисов за възстановяване на справедливостта при неговото управление, с които подмами избирателите, нямаше да има улични протести с искания за повече справедливост днес.

3.Ако Борисов не се беше хвалил как може да управлява сам и не беше блудствал политически с шавливи елементи като Яне Янев и Волен Сидеров, днес отговорността за проваленото му управление нямаше да е лично негова.

4.Ако Борисов не мамеше систематично, че бил вожд на новата българска десница, криейки популизма си зад табелата на Европейската народна партия, днес протестната вълна нямаше да е левичарска, която се изживява като антикапиталистическа- т.е. антидясна.

5.Ако Борисов не беше ярък популист с кухата си дясна реторика днес нямаше да „блести” с обещание за лява политика при следващ негов мандат, с които се надява да очарова лековерните привърженици на левия популизъм.

6.Ако Борисов беше антикомунист, за какъвто се представяше пред антикомунистите, нямаше да е такъв страстен почитател на комунистическия тартор Тато, за което внучката на Живков горещо му благодари с думите, че Бойко бил единствения политик, който отдавал дължимото на дядо й.

7.Ако Борисов не беше наложил такъв небивал (дори и по времето на върховния медиен контрол на президента Първанов) информационен „комфорт” за себе си, щеше да усети миризмата на въпросните „ако” доста по-рано и да получи шанс да проветри около се си.

Сега е късно. Покрай него смърди на безвъзвратно прогнил популизъм.

35 мнения за “Борисов изневери на феновете, но на себе си-не”

 1. Най-добре за Борисов е да се завре в миша дупка, където да не го настигне гнева на хората, че най-безотговорно заряза страната в дълбока мизерия, до която я докара сам.
  Очевидно е зарязал и Президента и наблюдава как последния се пържи на огъня, който му запали.
  И това е човек, на когото половината българи повериха управлението на страната. Досега такъв страхливец не е имало в управлението на страната.

 2. Това, което трудно възприемам, е самоопределението на Борисов и ГЕРБ, че са десни, а всъщност като втори ешалон на БКП върнаха всички стари и опасни комунистически подходи.

 3. Г-н Иджев, напълно споделям Вашите политически пристрастия, допадат ми статиите които пишете, чета постоянно блога Ви.
  Имам една молба, и тя е: Какво е според Вас обяснението на факта, че една менте дясна партия като ГЕРБ, е член на ЕНП редом с истинската дясна партия ДСБ. Защо Европа допусна това несъответствие.
  И Ви благодаря за всичко това което правите за този заблуден народ, да го образовате политически.

 4. Борисов изневери на феновете си, но те на него не. “ГЕРБ би получила 24.1% електорална подкрепа, за БСП биха гласували 20.3%, ДПС ще вземе 4.6% от вота. За „Атака“ биха гласували 3.6 на сто, а за „България на гражданите“ 2.7 %. Ако избирателната активност е по-ниска – 54.9%, близко до бариерата от 4% ще се окаже и ДСБ с 2.1 на сто.” Господин Инджев дайте ми поне една причина да остана в тази държава, след това социологическо проучване, проведено след всичко, което се случи, след всичко, което изпасахте/изписахме, прочетохме, видяхме. Има ли смисъл да се живее в такава страна, сред такива хора, изобщо ? Живота не е ли прекалено кратък…

 5. Предполагам,че поне редовните читатели в този блог помнят,каква беше еуфорията в края на управлението на Тройната коалиция,и суперлативите за ГЕРБ и Бойко,които недвусмислено заплашваха да ги сменят.Дори последните горещо бяха защитавани,когато Станишев ги беше нарекъл “смешници”.Единичните разобличители на същността на Батмана бяха осмивани и неглижирани точно в този блог.Това обаче е между другото.Искам да припомня на всички тук,че тогава почти навсякъде в Мрежата се разпространяваше оценка на първия треньор на Бойко по карате.Човекът там казваше в прав текст за него,че той е страхливец,като най-отличителната му черта.Описваше случай,когато нашият герой пред заплахата да се бие със сериозен противник,позорно е дезертирал,едно към едно подобно със сегашната му постъпка.Та, в крайна сметка се питам, каква е ползата от толкова години критикарстване,от вървене след събитията,от остроумничене и оригиналничене?!Човек живее за да променя природата или фактите в обществената действителност.Какво излиза: глупавите,наглите,неграмотни “симеоновски” кагебейци,бекапейци,десари,мутри и физкултурници, дирижират събитията, а умните, образованите,достойните и моралните, ги замеряме с думи постфактум и живеем с отвращение живота,налаган ни от тях.

 6. Оказа се, че икономическия и политически гуру на симпатягата-мъжкарче от Банкя, лукойлския губернатор е доста посредствен чиновник на вмирисаната от корупция олигархия. Никога и нищо от милиционерските им планове не става до край. Винаги се насират. А че простите, недоучили и неразбиращи граждани, винаги ококорени за далаверка, не могат да си подредат къщата е в повечето случаи от лошо прогимназиално образование и отсъствие на всякакво възпитание. Но както и да се влачим и дърпаме ЕС бавно, но сигурно ще ни вкара в пътя.

 7. Към Захари Минков: “Единичните разобличители на същността на Батмана бяха осмивани и неглижирани точно в този блог…”

  Предполагам, че се имате за “единичен разобличител”, а с обобщението си пък внушавате някаква нагласа на блога в полза на Борисов. Това, особено по отношение на автора на блога, може лесно да бъде опровергано с един поглед в архива.
  Така че, ако обичате, интриганствайте си някъде другаде, г-н “единичен разобличител”!

 8. Г-н Инджев,
  статията ви за Борисов е унищожителна. Този човек се прави че не разбира, че с руския анклав на терминал Росенец, България никога няма да влезе в шенгенското пространство. Но не мога да разбера защо толкова го поддържат в дясната Европейска Народна партия, след като министрите му бяха внуци на висши апаратчици от цк и политбюро на БКП. Най-подходящото му място е в ПЕС с началник Станишев

 9. Браво Иво,точно така!! Но трагедията не е свършила…трагедията ще се повтори,тя е около нас,но тя и предстои- същия тоя Боко(ако е жив дотогава) и четата му ще приберат пак солиден % родно-народна подкрепа на “изборите”!!! Тройната коалицийка ще е пак тук,няма какво друго да е,тоя филм съм го гледал,а именно: ГЕРБ+БСП+ДПС! И нали знаете,пак гордо знаме ще е стария,вечния рефрен-че са за доброто на България и българите! Е,кажете ми как да не забегне човек зад граница,пред девет земи в десета?!? Просто тая БГ-история те застрелва и до следващия път-когато ще те ръсят със светена вода-за да те застрелят пак! Мерси много,но скоро отлитам извън погасено-покосената територия… А за последния БГ-вожд,тоя с едрата кръгла глава- той ми беше ясен още след като съм го видял тогава,далеч назад във времето,далеч още преди да стане Главвожд български! Какво да правиш,оценявам бързо и засега не съм сгрешил….Не е дадено всекиму,явно и доста от БГ-народа или е сляп,или насила затваря очи и..после сърба попарата…

 10. Отдавна този екземпляр от мъжки пол си е във “вечните лъжовни полета”. Ама се дебелокожо се пъчи и си вярва, направо демокрацията /Му/ “процъфтява”.

 11. Уви не само управлението на Борисов носи вината за неприемането ни в Шенген. От 89-та “борбата с корупцията” е симулативна. Хващат се разни дребни държавни служители, но едрите риби, дори и хванати с пари в джобовете не влизат в затвора. Срастването на мафията с държавата и то не е от вчера, Започна с Кобург-Готски и достигна кулминацията си с Борисов.
  Да не мислите, че Кобург-Готски дойде със спестяванията си от счетоводителската си заплата да направи партия? Беше поканен, платен, употребен и изпратен на обратно, за да бъде заменен от Борисов и Кунева на опашката. Дългите ръце на БКП и ДС все още се протягат, с едната ни държат за гушите, а с другата дърпа конците на марионетките.

 12. Posted by Десен Българин
  “…Но не мога да разбера защо толкова го поддържат в дясната Европейска Народна партия,”
  Защо ли !

  Posted by Мимо Георгиев | март 8, 2013, 21:02
  ” Е,кажете ми как да не забегне човек зад граница,пред девет земи в десета?!? Просто тая БГ-история те застрелва и до следващия път-когато ще те ръсят със светена вода-за да те застрелят пак! Мерси много,но скоро отлитам извън погасено-покосената територия…..Не е дадено всекиму,явно и доста от БГ-народа или е сляп,или насила затваря очи и..после сърба попарата…”
  Аз ще го кажа без заобикалки:
  Мишо георгиев,напълно те разбирам,но мало са тези дето го разбират !
  Ми “дясната Европейска Народна партия,” поддържа това,което ние сме си избрали “десните българи” с пролетарски манталитет !Все някъде търсим вината другаде,но никога в себе си !Те ли да ни свършат нашата ?Те в техните си държави си вършат техната,а ние си чакаме някой друг да свърши нашата и естествено после да търсим вината в него,че не ни я свършил както на нас ни се щяло,докато си седим в “чорупчицата” – “е пък що точно аз,някой друг”.”Не народ ,а мърша” – все така и всеки си сам и най ваевода .И “партии” много “аз ,жената и кучето”.Келепирец да е,ако не “ооо,без мен”.Всеки се спасява по единично и за това всички затъват в купом.”Десни” – колко са истинските десни в БГ ? Е как да не забегне Мимо ?Как да го убеждавам да не го прави ?Как да убеждавам всеки кадърен да остане в това мършаво пролетароманталитетно блато за което Васил Иванов Кунчев на бесилото uвиснал сам ? “Народеее????”,Все си така !
  “…Не е дадено всекиму,явно и доста от БГ-народа или е сляп,или насила затваря очи и..после сърба попарата…” – И ще си я сърба Мимо,щото никакви изгледи,ма никакви нещо да се помръдне,докато не се затрие …От главата дето му “гравитацията не е виновна”,не е !
  “Съединението прави силата” – когато за далаверка,но за “Чиста и свята…” никога !”България на…”
  “Бог помага,но в кошара не вкарва” мърляви ,мързеливи и продажни душички !Не ,Не “Вкарва” !

 13. И този човек има още много фенове,какви са тези хора,толкова ли са неадекватни?Ако пак спечели изборите….всичките ни протести ще са били напразни и пак влизаме в стария филм на ужасите.

 14. И на мен ще ми е интересен отговора на въпроса към Вас поставен по-горе от господин Томи Томев:

  Какво е според Вас обяснението на факта, че една менте дясна партия като ГЕРБ, е член на ЕНП редом с истинската дясна партия ДСБ? Защо Европа допусна това несъответствие?

 15. И въобще пропадането си продължава и ще се затрие до край България !”Българска работа”.Неса виновни циганите и …и всички други!
  Меможе тези малцината който си пожертват всичко са “строежа на общото” да бъдат унищожавани от “публиката” скрита в храсталака да мине “бурята”,”да видим глупака дето сам тръгнал да ни свърши работата какво ще свърши и да го наритаме на боклука,да вземем каквото направил и да го обвиним,че малко направуил и не както ни се ще да ни го направил”.Много си обича подавляващото мнозинство БГ да си намира виновник са собственото си падение !Фактът ,че “Атака” въобще съществува и това същество Волен Сидеров (много народ го знае що за стока е,много но всеки си трае) има такъв повишаващ се “рейтинг” твърде показателен що за народ,”велик БГ народ”.Нямате си представа как се чувствам,как ми се…
  Няма смисъл,…Губя си безценно време,скъпо,много скъпо платих за тоя що духа Мършо пропаднала,безнадеждна.И такива диващини ми се причиниха за тези три и половина години от как БГ нет смрад започнах да пиша>А за помощ започнах 2009г.Думи просто не ми се намират вече …!
  Бог …

 16. Безсмислени бръщолевения са предположенията, че можело Боко да се върне отново във властта. Неговото сваляне “от трона” не е обичайна премиерска оставка. Тук става въпрос за краха на една престъпна диктатура, каквато европейците отдавна не бяха виждали. Държавникът-пожарникар вече е изхвърлен на политическото сметище на историята и никой (дори и Кремъл) не е в състояние да го върне във властта! Поне в новата европейска история няма такъв прецедент, но дори и това по някакъв начин да стане, народният гняв отново ще го прати на бунището и то веднага! Няколко позорни защитници на Боко твърдят в интернет-пространството, че той бил свален от комунистите, а българите с десни убеждения изобщо не били против неговата диктатура. Това е драстична лъжа! Още при създаването на ГЕРБ истинските български демократи и антикомунисти застанаха твърдо против Бойко Методиев Борисов – верния пазвантин на комунистическия престъпник Тодор Живков, докато бесепарите три години мълчаха и умуваха каква позиция да заемат към своя бивш съпартиец от БКП. Но сега не е време да се занимаваме с отминали събития. Днес всички българи трябва да се обединим против Боковизма и спазвайки Върховенството на Закона да не позволим друг някой тарикат да тръгне по стъпките на Боко!

 17. Горкият брадат шеф на всички театри и избран от Борисов не можа да разбере голямата драма, която се разиграва под носовете им или се прави че не знае. Ето някои части от драматичното представление, когато хората изведнъж “видяха” много неща.
  1. Разтварянето на големия чадър на ПЕС, за да ни баламосат, че бившите членове на БКП с техните деца и внуци са социалисти, а не комунистически мафиози.
  2. Поръчката на партията на Кунева да отреже колкото може десни от ГЕРБ.
  3. Организиране на протестиращите уж за шистовият газ, като репетиция за следващите действия.
  4. Провеждане на “референдум” за Белене, уж за да питат бабите и циганчетата по въпроса за атомната енергия, а в същност строяване фалангите на коммафията.
  5. Изграждане на огромния образ на Буда от малко пушек и много избрано подхвърляне на предположения.
  6. “Откритието” че цената на тока е огромна и съсипва живота на хората, въпреки че е най-ниска в Европа и никой не се възмущаваше до сега.
  7. Намирането на подходящи самоубийци, с приписването на вината за това, както е удобно.
  8. Организиране и окървавяне на протестни демонстрации с обещание всеки да получи, това което си иска.
  9. Издигане на нагласени “народни” представители, които да определят къде да върви страната, вместо законно избраните.
  И още много акции на агитпропчиците.

  Изглежда провъзгласилият се пред световните медии “спасител” на България като вожд към демокрация, претендиращ за местото на Чърчил, знаеше добре сценарият на тази драма и го бе обявил преди няколко месеца. Може би имаше ясновидството на Ванга или беше добре запознат с програмираната драма.

  Сега се оказа, че шефа на всички театри, не знае нито продуцента, нито сценариста, нито режисьора, нито актьорите, нито кой дърпа конците на тази огромна драма. Явно разминаване за него на действителният свят с бутилката добро уиски.
  Тъй като всеки иска да си мисли каквото иска, тъй и аз написах тези няколко реда. Всяко съвпадение с истинските събития е случайно.

 18. Говори се, че някой си “И…”, крещял на накой си “Б…” в кабинета му. Може би под звуците на песента “ТИМ, ТИМ да ме няма…”
  Дали не е поради факта, че Васко Кръпката излъга с това “…комунизмът си отива, спете спокойно деца..”
  А да. Сетих се. Беше преди последните кметски избори за алея първа и писта втора.

 19. Господин Инджев, обърнете моля Ви внимание на тази статия:……………http://larouchepac.com/node/25209, а когато имате време ……….. и на тази:…….http://larouchepac.com/node/5872 за Лисабонския договор. Защо българина не знае, какво са подписали Първанов, Станишев и Калфин?

 20. “Шейсет и един учителски подписа под квалификацията “отрова”! В това училище май се опитват да плуват в сярна киселина.”

  Ne Vi trqbva da pishete mnogo,gospojata go e obqsnila s dve izre4eniq. Slu4eq e mnogo interesen i se otnasq za cqlata dyrjava i kukluvodite i.A Vie prodyljavajte da pishete,molq Vi,no izbqgvajte da se nahvyrlqte vyrhu nqkoj,kato glutnica ozvereli komunisti na drugarski syd :)obrazovatelno e 🙂

  Moga da se obzaloja, 4e decata na pone 5 ot u4itelite,pushat,prodavat narkotici,i blyskat bqsni gubeci v 4algotekata.Dosta priliki s ostanalata 4ast ot administraciqta,izpylnitelnata i drugite vlasti!!! :)))

  “Nekadyrnicite vinagi opluvat vsi4ko stojnostno” :)))

 21. Румен Бърцов, 09/03/2013 – 02:18
  “Уго Чавес е пример за българските патриоти като държавник, който следва интереса на народа си, а не чужди, олигархични интереси, съобщи лидерът на “Атака” Волен Сидеров. ” А това мекере чуждопоклонно Сидеров, комплексар и българопродажен с е изписва за най па най “български националист”. Е ако стане Васил Иванов Кунчев (Дякон Левски, за който не го знае) ще ги разтрелва наред всичките е такива като тиоя “националисти” и “патриоти” българопродажни без никаква милост. Смрад продажна пропаднала в АДА ще горите. От Апостола честитки ще получите чрез Бог !Ако спечеля, печеля за цял народ, ако загубя, губя само мене си !То няма какво да губя вече, отдавна !Амин!”

  http://frognews.bg/news_52329/Siderov_Ugo_CHaves_e_primer_Ataka_iska_tova_koeto_toi_napravi_vav_Venetsuela/#cm_35
  Вижте се какво представлявате всички виртуални БГ.Повече може и да не видите името ми никъде в БГ смрад вируал !
  Обходих от 2009 година всички ви,резолтат един и същи.Пропаднали сте в бездънна безушна яма и …
  За това време чудо видях от всякъде и ми се попиля и малкото ми останало..Нищо де,както и да е !
  Не понясяте някой ,който казва истината,никак не я понасяте истината,защото сте привикнали до такава степен с лъжата,че нищо не е в състояние да ви накара да се помръднете !Както и да е,аз повече няма да си навредявам,стига ми толкова !Цял живот все така !Племе…!Виртуални реалите !

  Бог ще ви каже,не вярвате,но ще повярвате
  Амин !

 22. Administraciqta na u4ilishteto e v narushenie na kodeksa na truda,zashtoto,slujitel moje da byde uvolnen, samo sled dve preduprejdeniq. U4itelq trqbva da e blagodaren,4e nqma da mu se nalaga da vliza v tova gnezdo na usojnici,nikoga pove4e.Tova koeto trqbva da napravqt roditelite e da namerqt drugo u4ilishte na decata si.A sreshtu 3-5 leva na 4as na u4enik,Danev moje da prodylji da im prepodava,veroqtno shte pe4eli pove4e.Sigurno bi go napravil i za 1 lev,ne go poznavam.

  Polojitelna tendenciq: nqkoj deputati s ruski akcent ve4e ne iskat da sa narodnii predstaviteli.:)

 23. Svobodata ne slovoto e za vyzpitani dami i gentelemeni,ne za selqnduri hvanati v gorata na twin peaks,za spravka Bylgarski i drugi medii.!!!:)))

 24. Вместо отговор.Вече се тиражира в публичното пространство представата от гледна точка на тези неевропейски граждани/наследници на комунизма у нас/ ,които след всичко ,което ни отнеха -сега са се вкопчили със зъби и нокти в България ,така сякаш България в представите им наистина може да бъде на някой пък бил той гражданин,селянин,властимащ ,беден ,богат…
  Тази нова представа за България на… чертае нашето бъдеще ,което можем да погледнем право в лицето понеже върви към нас и ако искаме да се разминем с новата комунистическа представа трябва не само добре да чуваме ,а по-скоро се нуждаем от послушание такова: Е,добре е че БКП се е разтроила т.е. има поне три основни сегмента.Единият е идеологически неприемливата БСП ,другият е неприличната партия ГЕРБ ,а новосъздаденият сегмент ,който обединява неприемливото – неприлично партийно подобие се нарича България на … КОМУНИСТИ- те ,които прогониха за пореден път цвета на нашата нация,далече от пределите на Родината ни.Тази тъжна действителност е погледът на всички българи ,които виждат драматизма на държавата ни ,който драматизъм може да се преодолява по пътя на истината за ГОЛЯМАТА ДРАМА НА ДЕМОКРАЦИЯТА У НАС.Истината ни прави свободни и е безспорно ,че прикачването на атака към ГЕРБ изкривява представата за основния идеологически враг на демокрацията , който е преди всичко комунизмът ,а национал – социализмът няма почва у нас при на-личие на толкова много жив- ков комунизъм .Който подценява комунизма у нас е обречен на това да влезе в собствения си капан.
  Бягство от суматохата или Единен директен агресивен поход срещу комунизма в неговото многообразие,можем сами да изберем и никой няма да ни е виновен за каквото и да било ,но със сигурност можем да приемем помощ от приятелите на демокрацията ,които са приятели помежду си в целия цивилизован свят.Пожелавам ви Успешен ИЗБОР!

 25. “Ами явно Първанов е главния стратег на Република България след като Боико Боридов несмее дори поглед да отправи,камо ли да си помисли в Криводол обл.Враца да пристъпи.Тук е ахилесовата пета на комунистите.Само че тук живеят хора и тея мръсници ни унищожават.В момента се чудя от къде да взема въздух за баща ми да диша,а гледам и линеиката обикаля колко ли ще умрът тая нощт.Всеки ден бие камбаната.Криводолчани умират,но другарите не допускат никой да си помисли да рови тук.Социалния Първанов редовно посещава “неинтересния” Криводол.И таз година го посети и копки копа на стадиона.Много копане и закопаване на тоя стадион.
  Разрови ли някой тук,с тех ще е до тук.Бойко Борисов има лични мотиви да го направи и не разбирам защо не го прави.Разрови ли тук ще им резне лентичката за винаги. Така и ще спаси останалите живи Криводолчани от изтребление.А прокуратурата ще трябва цялата да се пресели тук за години наред.”

  Posted by Румен Бърцов | септември 15, 2011, 22:55
  https://ivo.bg/2011/09/15/предизборното-продуктово-позиционир/#comment-55499

 26. Не мисля, че е изневерил на феновете си. Те са си лика прилика – и за голямо съжаление не са малко. Има нужда от мащабно обединение на всички антигерберисти, независимо дали са леви, десни или средни. Опасността от втори мандат на ГЕРБ е реална и е най-вероятният сценарий. Това управление е най-лошият от всички варианти

 27. Но дебелокожите, които още се моткат на постовете си, макар в оставки, доказаха, че винаги могат още пластове дебела кожа да демонстрират – като вчерашното изказване на Вежди в Брюксел, например.

 28. @Томи Томев & Десен Българин

  Румен Бърцов vi e dal otgovora: “Ми “дясната Европейска Народна партия,” поддържа това,което ние сме си избрали “десните българи” с пролетарски манталитет !”

  Ili ina4e kazano: kakvo ni e vinovna ENP, 4e nie, balgarite, pripoznahme GERB kato dqsna alternativa?!

  @Петко

  Az predi da sam antigerberist sam antikomunist, taka 4e ne priemam da se obedinq s Goce i Dogan po kakavto i da bil povod.
  Nama nikakva opasnost GERB da upravlqvat otnovo sami, ili BB da e otnovo premier, taka 4e spoko.
  Nai-veroqtniqt (i nai-nepriqten) scenarii e koaliciq BSP/GERB s premier Goce.
  Zatova: nito edin glas za BSP!

 29. (към Петко) Според мен Боко не само изневери на феновете си, но и гнусно ги измами, когато преди изборите им обещаваше, че ще потърси отговорност на “грабителите ог Тройната коалиция”, а след изборите се съюзи с тях и те продължиха да грабят и тормозят българския народ!

 30. До Biv6 и Петър – Мисля, че подценявате явлението Борисов и също така не си давате сметка колко неориентиран народ има, готов да гласува отново за него и да му даде втори мандат. Е тогава, жална ни майка на всички

 31. Няма алтернатива и няма изявен водач = само критики. Ок да се вземем в ръце и да я намерим тая пуста алтернатива – кого харесваме и кого да изберем – това е въпросът, а то излиза че никой не става и всички са един дол дренки. И половината българи във работна и активна възраст = в чужбина.
  Значи България да се премести на друга територия и там да направи истинския избор????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 32. В момента единствената алтернатива е Костов и Синята коалиция, всички останали са далече назад и не са никаква алтернатива на сега управляващите.

 33. Не става, не може да стане и не трябва да стане така че: “Преоблякъл се Илия пак в тия!”
  Нещо ново, неизтъркано и неоцапано и мислещо как да създава, а не как да граби и разрушава. Нагледахме се и се наслушахме на глупости. Дошъл е момента да създадем работещ модел, некорумпиран модел на управление със специалисти ненаучени да лъжат, мамят и крадат.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.