Бойте се от данайците, когато ви яхат протестите

Понеже от доста години не ми дават право на отговор КЪДЕТО И ДА БИЛО в българските медии, в които систематично се гаврят с името ми, реших да се насиля и да изгледам едно предаване в националния телевизионен ефир, за да видя що за кеф е да получиш в кафенето право на отговор срещу…Иво Инджев.

И какво да видя в предаването „На кафе” по нова телевизия, излъчено вчера на 12 март 2013 г., в което се появи самозваният „лидер” на гражданското общество Ангел Славчев, обиден от мои думи в предишно издание на същото предаване ?

Ще документирам тук правото си на отговор срещу въпросното право на отговор.

Първо да кажа в резюме, че въпросният Славчев, освен, че дефилира от седмици без да му зададат нито един неудобен въпрос в медиите, не просто присъстваше на отвратително шумен и скандиращ обиди (включително с нецензурни думи) незаконен контрамитинг (под умилителната закрила на полицията ) срещу законен митинг на мълчаливо демонстриращи граждани пред любимия на съветофилите паметник в центъра на София, но и беше сред говорителите на това поругаване на гражданските ни права.

Същият сега се умилква с частично самоцитиране какво бил казал. Но спестява факта, че наричаше лумпени законно и тихо протестиращите граждани, повечето на възрастта на родителите му ( някои преминали през ада на репресиите).

На този човек явно страхотно му се иска да бъде признат за вожд на масите, за да се опитва толкова хрисимо да се хареса на масовата публика през една масова медия- усладила му се е безнаказаността.

Ако беше последователен „революционер”, за какъвто се представя на улицата, трябваше да крещи от екрана същото, което яростно скандираха другарите и другарките му, въоръжени срещу нашето мълчание с мегафони, кречетала, съветска музика ( пусната през усилватели с явната цел да заглушат мълчанието ни), вувузели и псувни от рода на „фашистки пу.ки”. Наричаха така стотици, лично неизвестни за тях граждани на законен митинг.

Дали лично той е скандирал „никога на колене пред фашистките свине”, както ревяха под командата на мегафона другарите му? Или, бидейки между тях, „просто” се наслаждаваше, включително на крясъците, как трябва да бъдем вкупом въдворени в концлагерите на комунизма и най-вече в Сибир?

Не бил организатор, оправдава се той в „На кафе”. „Само” наричаше от мегафона „лумпени” законно и тихо протестиращите граждани.Но си спестява този цитат, когато преразказва какво е говорил лично той.

Ето още малко „избирателност” от неговата изява в предаването „На кафе”.

Понеже се представяше за служител на фирма, а го изобличих, че всъщност е съсобственик ( поради что се срами?), този активен борец против капитализма призна от екрана факта ( неудобен за крайно левичарските му фенове), но пък като смекчаващо обстоятелство заяви, че фирмата му била пред технически фалит. Как да не протестира този следовник на Че Гевара ( нали така се подписва – Ангел Че), след като капиталистическото му начинание се оказало толкова неуспешно, колкото и кървавият износ на революция на онзи с баретата?!

Друг е въпросът, че въпросната фирма КА СТИЛ 2001, с корени в Москва, е всъщност е семейно предприятие, оглавявано от неговия тъст Георги Иванов Гроздев. В студиото на „На кафе” Славчев беше довел ( както стана ясно- по негово настояване), съпругата си Петя ( Гроздева по баща), чиято баба има сестра на име Екатерина Якоб Маринова, бивш министър на търговията на НРБ и генерален консул в СССР…

Да продължавам ли…Мразя да правя връзки по родова линия (защото децата имат право да са различни, но случаят е олицетворение на обратното). В случая обаче просто си го проси, когато се прави на „случаен” и на социален страдалец, а всъщност не случайно е вожд на днешните млади русофили, командвани от също толкова „случайния” издател на в. „Дума” Николай Малинов, голям червен бащица на Движение русофили от ВС на БСП.

Славчев си призна и други неща, но без да разбира какво казва.
Цитирам: „ КРАЙНО ЛЕВИ И КРАЙНО ДЕСНИ СА СИ СТИСНАЛИ РЪЦЕТЕ В МОМЕНТА” , откровеничи той пред Нова телевизия.

Не му придирям за смехотворните по смисъл словесни конструкции спрямо моята личност, обвинявайки ме, че съм отправял срещу него „негативни нападки”. В главата му явно има и позитивни нападки- като това, да нарича „фашистки свине” свободолюбивите българи, понеже ужасно много обичал руския народ.

Но за радостта му от стискането на ръцете между крайно левите и крайно десните- това е откровение, което държа да забележите. И да внимавате. Защото тези наистина са си стиснали ръцете като онези железните окупатори, изобразени на орелефите на паметника на преклонението пред съветската окупация.

44 мнения за “Бойте се от данайците, когато ви яхат протестите”

 1. Хм, добре е, че някой говори по телевизия и пише по блогове по темата, защото в публични медии като Уикипедия всяка червена следа към протестите се затрива щателно от администратор Алиса Селезньова, която както се разбира от никнейма й, се грижи за цензурата и опазването на русофилистичния облик на бг-Уикипедия. Опасявам се, че комунистите в българия днес пак мечтаят да се информираме взаимно от медии като Свободна европа, БиБиСи и Бог знае какво, най-вероятно англоезичната уикипедия. Разликата от преди е само в това, че този път се чувстват гузни и крият това, че са комунисти.

 2. “Чаветата” се активизираха, особенно в последните дни, когато “независимите” и зависими медии (особенно телевизиите)с голяма охота им предоставят ефирно време за изяви. Но все пак доволен съм от поведението на президента, който не се поддаде на “натиска” на тези “неидентифецирани” елементи (“чавета”, сидеровци, жоржганчевци, фалшиви воеводи, анархисти, лумпени, рубладжии, фашизоидни образувания и т.н.)да наложат определени от тях хора в служебния кабинет. А този ангел славчев (няма грешка в изписването) и други като него, кой ги е упълномощил да представляват и да говорят от името дори само на протестиращите?

 3. Разцепващо! Господин Инджев, изкъртихте мивките на другаря Ангел Че. Като се замисля що за перверзия (да не кажа “що за гейщина”, въпреки че уважавам правото на гейовете да са различни) е да се подписваш като “ангелче”. Хомосексуализмът не е престъпление, но когато се прикрива под формата на вероятен брак по сметка (нашите са от ДС, вашите от СССР) мирише лошо. Но като гледам – другарят ангелче забавя скорост и вероятно ще трябва отново да се върне в лоното на майката – партия. Само не знам дали ще иска да яде вече посраните круши?
  Друго мен ме тревожи искрено – какво ще прави (уни)калният Дудуков, великият господар на вселенската TV7, ако недай боже Буда се завърне. Дали ще му е тесен света, или и той ще яде от посраните круши (а може круши да не останат де)?

 4. Господин Инджев, моите уважения, но смятам че от известно време на сам работите срещу авторитета си. Предполагам, че по-голямата част от читателите на този блог са хора, които са отблъснати от липсата на трезвост, обективност и етика в конвенционалните печатни и електронни медии. Смея да твърдя, че именно дистанцирането Ви от тези медии и доблестта, с която отстоявате своите принципни позиции, са спечелили уважението и вниманието на хората. В този ред на мисли: 1.Именно защото децата имат право да бъдат различни, не е принципно да правите връзка между убежденията на човека и родословието му. Убежденията са по-скоро функция на интелекта. 2.Считам, че е крайно време понятията “русофил” и “русофоб” да отпаднат от сериозните журналистически текстове, защото поне не мен не ми е ясно кои принципни позиции спрямо Русия се считат за филия или за фобия. 3.Мисля, че личните виждания по т.нар. проблем с т.нар. паметник на съветската армия не бива се използва за принципно разделяне на гражданите. След още 45 години младите едва ли ще имат по-различно оношение към този паметник, ако още е там, отколкото към отпечатъка от стъпките на Гаврило Принцип – то ест никакво. /Всъщност те и в момента ползват гранитната настилка около него не за отдават почит, а за да спортуват. /Попитайте някого какво е отношението му към “Братската могила” в Борисовата градина. Бих се учудил, ако свърже наименованието с обелиска…

 5. г-н Инджев,
  Ситуацията с протестите в България ми прилича на “Животнска ферма” на Джордж Оруел. Животните възстанали срещу фермера Джон и решили да се самоуправляват. Свинете ръководели революцията, а овцете блеели в синхрон. Но понеже не знаели как се управлява ферма – например как се сее, оре и жъне – хаосът бил тотален и гладът голям. Книгата е публикувана през 1945 г. в Англия като алегория на Съветския Съюз. Моля се на Бога да ни помогне да надраснем животинското ниво!

 6. Предаването “На кафе” вчера анонсира шумно името Ви, сякаш Вие ще участвате, преди да излъчи въпросният СлавЧЕв, което явно е събрало немалко публика, желаеща да Ви слуша. Реших, че има трайно размразяване на медийния лед, щом Ви канят толкова често, но не би. В очакването ни на обещаното, първо ни пробутаха, ама крайно неприятното семейство с ревливо бебе, а за лъжите, глупостите и противното им излъчване – не ми се коментира. Най-вече, не го попитаха, като не е организирал той наглия контрамитинг пред ПСА, кой го е организирал, кой стои над него. Тогава – логично – същият кукловод стои зад кулисите и при организирането на сегашните протести, изтиквайки напред отново пушечното месо. Затова загробващия страната РУСКИ МОНОПОЛ го замазват с други подмени, а вместо ЛУСТРАЦИЯ НА ЧЕНГЕТАТА ОТ ДС, насадиха “лустрация на политиците изобщо”.
  После в “На кафе” пробутаха не кого да е, а друг червен функционер, докато стана ясно, че са подвели публиката.
  За капак, следобед излезе рекламното лице от сайта на Хизбула – Станишев, да си защитава въпросния Ангел Че, заедно с останалите “лидери”-терористчета, че били следени, подслушвани и им направили досиета, сякаш комунягите се извиниха за досиетата от ДС срещу елита на България, смазан от репресии, заради нежеланието си да клекне пред СССР.

 7. П.П. Искам още нещо важно да добавя във връзка с призива вчдра от плочника пред Парламента на партизанина “Янко – човекът от народа” да се пускат на изборите невалидни бюлетини: тъкмо с невалидните бюлетини стават най-големите манипулации, като отиват отиват директно в кошчето и обират всички луфтове, когато не излизат проверките на протоколите пред ОИК, обикновено в полза на БСП. Така вотът на най-гневните, положили обаче подписите си в избирателните списъци, бива обръщан в полза на най-виновните и крадливите – весдесъщите комуняги, към чиито листи гневните хора никога не биха посегнали!

 8. Екатерина Маринова беше секретар в ГК на ДКМС (Варна) и ни привикваше (бяхме ученици в девети клас…)”пред бюрото”, за да ни обвинява в прокитайски настроения, а ние не разбирахме какво значи това… Беше много близка с Иван Абаджиев, чиято потомка е Цветелина Бориславова…Край нямат…

 9. П.П.П. Тъй като въпросният Ангел Че СлавЧев смотолеви нещо и как лятото бил навън сред с лаптопа си, защо никой не ги попита тези “организаторчета”, дали пък те не са подлъгвали хората с въпроса: “Искате ли евтин ток?”, за да съберат онези нужни на БСП подписи за референдума-фиаско – АЕЦ “Белене”, и ако е така, защо се срамуват да го изтъкнат, или това е най-прякото изобличение за обяздването на протестите от комунягите и примкнувшие к ним “Атака” и сие.

 10. “…Мразя да правя връзки по родова линия…”
  Тъкмо навреме излъчиха филма за “желязната лейди “,която никак не е криела своя незнатен произход и затова вероятно и у нас е дошло време да трансформираме тази омраза да се търси връзката във всяко явление ,което е предмет на нашия внимателен анализ именно В обич към детайла и се знае ,че такава ОБИЧ не само в цивилизована Германия ,а и в целия цивилизован свят – С обич ,се дава шанс на истината да се осъществи като фактор за обществените отношения т.е. можем да отстояваме с достойнство истината ,която споделяме помежду си открито.
  В този смисъл не е обществена тайна ,че момчето от протеста се бори за себе си ,спекулирайки с обществените нагласи по примера на един друг борец ,който спекулира с негативните нагласи в обществото ни в своя угода и нищо повече -какъвто е именно водачът на атакаджии.
  Много е важно днес да отграничим професионализма на служебния премиер от политическата мисия на това преходно правителство ,което не отговаря на интересите на нацията ни,която избра своя път на развитие към цивилизованост.
  Иво ,моля те направи разграничение-то на две-те цели ,които са предизвикателство за цяла България ,НУЖДАЕЩА СЕ ОТ :ПОмирение или ПРИмирие.
  ПОмирението е незаменима общочовешка ценност,която хората отстояват в името на човешкия мир .ПРИмирието е ценно по време на война, като глътка чист въздух Е -по агресивния път на придвижване към непостоянния мир.
  Днешният президент уж не е военолюбец ,а говори с езика на старшина.Отминалото не идва от утре ,нито Е днес.Отминалото е зад гърба ни и сега когато отново ни го натрапват пред лицето ни ,ако не разминаване- ЧЕРТАЕ :сблъсък.
  Президентът на България -Е длъжен да представлява нашата нация на най-високо ниво ,а това ,което върши АДЖЕБА/ дума от речника на Кр.Георгиева,бел.моя/означава ли ,че той не осъзнава своята отговорност и разбира се,че не стои като въпрос- за всеки,който върви по пътя на помирението,според мен.Помирението е необходимо възможно ,което е основа на политиката на истински политици в т.ч. баронеса М.Т.
  Хубав ден!

 11. „ КРАЙНО ЛЕВИ И КРАЙНО ДЕСНИ СА СИ СТИСНАЛИ РЪЦЕТЕ В МОМЕНТА”. Съвсем се издава този младеж – провокатор. БСП и Атака, също както Сталин и Хитлер през 1939г. Друг е въпроса дали Хитлер и Болен Сидеров са десни.

 12. Много добра статия! Трябва да се разобличават псевдо-лидерите. То други май няма. Ех, Божеее, само лъжи и измами в тая наша измъчена страна. Надявам се мошенниците поне СВИШЕ да си получат заслуженото. И ще стане!

 13. @ЕЛЕНА
  От доста дългото Ви “словоизлияние”, не става ясно, какво точно искате да кажете и каква позиция отстоявате.

 14. Чудесно е, че макар и единици (ако не и само един – Вие), пишат и изобличават подобни личности!Истината е, че заради това не протестирах – не ми харесва подобни хора да се представят за лидери или лица на масата, нито пък да вменяват на всички техните възгледи, идеи и в същото време да си умиват ръцете с изказвания от типа “ние не искаме отговорност, а контрол”. Това говори за очевидна липса на елементарно образование и знание по отношение на това какво е отговорност. Не съм съгласна подобни лица да шестват наляво-надясно по медиите и да продължават да се представят за олицетворители, едва ли не еманация на протестите!
  Така че, браво, г-н Инджев!

 15. Контрамитингът пред паметника на Съветската армия, с участието на Ангел Славчев във VBOX7 вече е премахнат. Там се виждаше всичко. Ако някой го има свален,моля да го пусне.

 16. “TEMA”
  13.03.2013г ,13-то българско правителство,03 служебно.
  “Кинсев съжалявам те. Ти не си умрял а си психясъл.”

  kinsev
  13 Март, 2012 в 2:45 am
  Нашето драгоценно отечество ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи.
  Всекиму ще се държи сметка за делата.
  Предателите трябва да се убиват.
  За враговете на демокрацията и републиката — смърт!
  Аз съм се посветил на отечеството си жертва за освобождението му, а не да бъда кой знае какъв.
  Заклевам се пред нашето отечество България, че ще изпълнявам точно длъжността си. — Писмената клетва на Левски, положена след общото събрание в Букурещ, април и май 1872 г.
  Пророкувам предателство. Ако отричате, аз ще ви покажа предателя.
  Има два пътя — кой ще изберете?
  Вие дето неможете да обичата България на Апостола Български Васил Иванов Кунчев без да обичатве Росия кой път ще изберете.За България или за Русия.Аз съм избрал България и несъм никак съгласен,някой да си позволява да ми налага да обичам чужда родина.Все си мисля ,че и Апостола Български не би бил съгласен.Мисля си ,че Апостола Български ако стане би растрелял на момента всеки ,който пройзнесе думите “който не обича Русия,неможе да обича България”.Вие как мислите,на себе си индивидуално всики по единично си отговорете.Или можеби и него ще обявите за луд и ще го изпратите на лечение грижовно.Назовавате се Българи наследници на Великият Левски,на ваше място бих бил много притеснен и на момента бих пристъпил към Великденски ПостИ,а и не само!С ДУХА на Апостола Български “шега” небива,не е здравословно и не само!Който вяра не му се хваща ,ще хване ,но накъде Бог знае най добре!Всеки според каквито са му делата .Амин! kinsev
  13 Март, 2012 в 2:53 am
  Който първо яде пък после щял да се изучва неможе да бъде ускорен до скоростас на светлината.А Рече Бог “Да бъде светлина”,ама не тая ,вашата искуствена “светло комунистическо бъдеще”
  А каквото Бог рече,и ще Бъде!Амин!

  Глава последна “Откровение Иоана – 13 АЗЪ съм Първиятъ и Последниятъ,Алфа и Омега,Началото и Краятъ ”
  АЗъ съм Румен на 13 -ти палатков лагерник истински в Криводол съм (у лев мигач) “25 конгрес на КПСС” 13-ти номер ,13.03.2013.
  Амин Казах ли,а дааа!

 17. Товарищи фашисты, милости просим.
  Вместе власть буржуев сбросим.
  Фашисты и большевики – пролетарии-братья.
  Крепите над миром красные объятья.
  Пролетарии, стройтесь в единую линию
  Сегодня командуют Троцкий и Муссолини.
  Красное знамя борьбы пролетариев.
  Сегодня развернуто от России до Италии. Владимир Маяковский
  в. “Известия”, 31 ноември 1922 г.

 18. Г-н Ценов, аз предлагам да си направим “паметник” и на армията на геносе Хитлер, точно до този на другата “братска” “освободителна” армия -РККА(СА), защото Вермахта временно “освободи” за нас спорните територии със съседите ни, т.е. разшири територията на България, макар и с военни средства.
  Ето, Вермахта има много по-големи заслуги за “освобождаването” ни от РККА, нека им направим паметник, който също няма да прави впечатление на бъдните и сегашните поколения.
  А на сегашните им липсва паметник на освободителната Българска армия от 1944-45г., както и паметниците й в бивша Югославия , Унгария и Австрия.

 19. Към ИНЖ.СИМЕОНОВ
  Аз от доста време не чета някои коментари и се попритесних,че съм „повредила“,но явно съм на прав път.А блога чета всеки ден и се радвам,че имам тази възможност.Благодаря Ви,г-н Инджев!

 20. Този Славчев явно е много окрилен от факта, че в протестите участват рамо до рамо КРАЙНОлеви (добре поне се признава за такъв) и крайнодесни (както явно класифицира атакаджиите и другите нацита), плюс различни други путиноидни елементи. Не знам дали Славчев се сеща за това, но тази му окриленост разкрива що за личност е самият той, а нормалните хора според мен би трябвало да са сериозно притеснени от оформящия се червено-кафяво-путиноиден алианс на русофилска и антизападна основа. Т.е. от една страна е хубаво, че най-сетне си показаха истинските физиономии, но от друга, това може би е зараждането на открито про-руска политическа сила у нас, на фона на която дори БСП ще изглежда като нормална европейска партия…

 21. Към Румен:
  Във VBOX7 клипът с участието на Ангел Славчев може и да е свален, но в YouTube си го има, при това на две места:
  http://www.youtube.com/watch?v=4xlzO2f3_98
  http://www.youtube.com/watch?v=FCTqabWWFQ8&feature=related
  Това е клип №5, в който всеки може да види как Ангел Славчев, комуто чегеваристът Павел Иванов дава думата, “не е присъствал и не е държал реч”, както защитниците на неговата “независимост” от партии излъгаха!
  Между другото, Павел Иванов пък е същият лидер на комунистическото движение “Че Гевара”, който заля с кафе оратор по време на протеста на 3-март в Пловдив, в борба от сорта кой да води бащина дружина!

  Впрочем, достъпни са в YouTube и останалите 11 видеоклипа от мълчаливия протест на Гражданска инициатива за демонтиране на ПСА от 9.01.2011 г., когато комсомолци, комунисти и чегеваристи организираха контрамитинг и непрекъснато освиркваха мирно протестиращите граждани, скандираха “Никога на колене пред фашистките свине!”, “Убийци”, пращаха ги в Белене, държаха речи “Другари и другарки…” и пр.

 22. Г-н Божилов, тук няма крайноЛЕВИ и крайноДЕСНИ, и едните и “другите” ,са ПУТИНски НАЦИОНАЛисти , т.е. ЧУЖДоземни ТОТАЛитаристи!

 23. Кой бил креслив,кой бил гъгнив,кой бил друг,а целия народ -като погледнеш дереджето и “стандарта” на живот- най-много ми мяза на безгласна буква! Е,имало даже и самозапалили се,ама ..голяма работа! Ще сведем глави от кумова срама,ще се прекръстим че явно сме по-големи мъжаги,защото сме оцелели и..до следващия път,и по старому!Боричкане някакво в тая или друга локва,а ВИНОВНИ в Българско ..НЯМА! Вечното нямане!! Виж,ПАРИ винаги има за НАШ’ТЕ хора и се крадат яко…а че и 100 пъти ЕС и Европа вкупом и поединично го казва+туй че сме НЕПРАВОВА държава..ама файда някаква?! НИЩО..все същото,все същите хора и партизански отряди за опоскване и туйто! ОБИР ИМА-ВИНОВНИ НЯМА..АМА ХИЧ НЯМА И ХИЧ ГИ НЯМА!! КАКВО Е ТУЙ??!! Отдавна не купувам и не чета вестници,така като гледам и сайтовете все повече намалявам да посещавам,най-накрая ще оставя един с осн,новини-я за катаклизъм или друго по Българията(не дай Боже) и дотам! Има хиляда пъти по-ценни и смислени занимавки за човек.А май отива на 100% да спра да се занимавам с това българско безобразие на куб! Хабене на време и нерви..и за какво?! За оня дето гони Михаля..айде мерси много!

 24. От доста време насам си мисля, че доброто възпитание на някои хора доста им пречи. Не се намираме в английски клуб, където общението е на ниво “плийз, мляко”. Намираме се на Балканите,където единствено хваща място “да ти го рекна, та да те смъдне под лъжичката”. Аз, като виден представител на Северозарада, апелирам към по-директно изразяване на позициите, па ако ще това да включва и нЕкои нелицеприятни истини за потеклото ни. “Няма дим без огън” е английска поговорка, но имаме и български вариант – “Крушката си има опашка”. Голям поклонник съм обаче на съждението: Големите грехове хвърлят дълги сенки. Мисля, че авторството е отново английско. Както и да е, и в двата случая имах предвид онзи младеж Чегевариев Ангелчо.

 25. Г-н Инджев,поздравления за участието Ви в предаването по НоваТВ тази сутрин.Още по-големи поздравления за това как обявихте новината за изгонването на руския игумен Филип.

 26. “Понеже се представяше за служител на фирма, а го изобличих, че всъщност е съсобственик …”

  А, може, може. Ако например е подставено лице (като собственик) 🙂

 27. Протестите вече са комично – трагични, крайно лявото Че се прегърна с още по – крайно лявата Атака. Сидеров ме изумява, претърпя някаква дивна метаморфоза от в. Демокрация до поклонник на Уго Чавес и Северна Корея. В джобките му дрънкат рубли и бонбонки. Сюрреализъм. Презентира се и някакъв Янко Петров, който вече държи да се представя в медиите само с първото си име. Отново гадни алюзии за един друг Янко, който преди шейсет и няколко години заряза мандрите и с бригадата Чавдар започна да строи живота нов. Няма отърване от тези кърлежи. Вампирите се гонят с чесън, комарите с репеленти. Но как да се отървем от червената чума, за да започнем да живеем нормално, как?

 28. Към TORSION:

  Да, от световно известния “Файненшъл таймс” ме цитират днес, но в световно неизвестни български медии, преписали без позоваване на моя милост новината от ivo.bg за прогонването на руския игумен Филип, се правят, че не съществувам. Жалка и уви-родна картинка!
  В сайта БЛИЦ например ( една от придобивките на медийния мопонол на подставеното лице Пеевски), са цитирали православния сайт Dveri, който коректно се позовава на моя блог, но в БЛИЦ “пропускат” тази малка подробност. Тази вечер същото ще се случи в телевизионните новини, а утре- във вестниците. Което за мен е истински комплимент- толкова съм им “страшен”, че не смеят да ме споменат.

 29. @АНТОАНЕТА
  Благодаря Ви, че много добре разбирате за какво става въпрос. За съжаление подобни са и “посланията” и “исканията” на по-голяма част от протестиращите.

 30. Линк към сутрешното участие на Иво Инджев по Нова. В самия край той съобщи новината за изгонването на руския игумен Филип, упорито избягвана от българските медии.
  (На мен линкът ми се отваря с Internet Explorer Browser, а с Google Chrome не ще:)

  http://novanews.bg/news/view/2013/03/13/46154/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%BE%D1%87%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D1%81%D0%BB%D1%83%D0%B6%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/

 31. този ангел самозвания лидер да вземе да слезе от сцената сам…, че ни е писнало от про-руски мекерета в БГ

 32. До инж.Симеонов 🙂
  Уважаеми господине,
  Моля за извинение.Не е необходимо да се подценява въображението Ви,дори да става дума за Вашите знания и умения.
  Хубава вечер 🙂

 33. Инджев, ще гласувам за Ангел. Дано да спечели за да ти видя мишата физиономия изкривена от безсилна злоба. То и да не спечели той, тя пак ще е като на стар плъх.

 34. Абе русофил,то се знае,че ще гласуваш за него.че как иначе-нали е ваш човек,нали точно вие от руската пета колона си организирате тия протести?Що не споделиш колко ви плащат руснаците,а?

 35. РусофилЧе, я виж какъв поздрав избрах специално за теб

 36. Към РУСОФИЛ:

  На елементарен тип като теб аргументите са просташки квалификации.А ако спечели Ангел Че ще загуби България,а за тебе, блюдолизецо,може да няма и трохи от неговия гювеч…

 37. Благодаря ви,г-н Инджев,пак свършихте работата на “журналистите”.Кога най после ще се научат да представят гостите си,всеки който става публична личност трябва да бъде представен на обществото.Ще ви разкажа,как станах член на бридж клуб в европейски град-подадох молба,написах кратка биография,която беше закачена на видно място и след като един месец,никой от членовете на клуба не направи възражение,ме приеха за редовен член.Разбира се проведоха тест за нивото ми в бриджа.А ние как избираме лидери,депутати,министри?На тъмно,аз дори оставам с впечатление,че тези хора не могат да напишат биографиите си,много често отсъства бащино име,място на раждане,университет(успех),гимназия(успех),съпруг,деца,родители и т.н.Много често пишат-чел лекции в Англия или САЩ,просто да се смееш с глас!Вземаш коте или куче и поразпитош за него,а да не знаеш кой определя живота ти?

 38. Към “РУСОФИЛ”:
  Говедо неграмотно, достойните хора се представят и изявяват с истинското си лице и име! Ти би ли се показал с “високоинтелигентната” си мутра?
  Като претендираш да си русофил, познаваш ли, говедо, руската история, руската култура?! Чел ли си Лермонтов, Достоевски, Набоков, Пастернак, Цветаева, Шаламов…?!
  Можеш ли да различиш картина на Шишкин от картина на Репин или Айвазовски?
  Не те питам руски език владееш ли, защото виждам, че и с българския правопис срещаш затруднения.
  Ти, простако, не си РУСОФИЛ! Ти си МУЖИКОФИЛ!
  🙂

 39. “Националната” ни телевизия, която уж трябва да изразява неутрално, но задължително от гледна точка на българския интерес, различни гледни точки, така гузно се е навела пред руския интерес да се оплюва независимото мнение, че да му се повърне на човек.Точно както червено-руската пропаганда от десетилетия не спира да мачка самочувствието и самоуважението на българите и на Българската държава, точно така и тая ни уж национална телевизия поддържа едно позорно ниско ниво на предаванията си, сякаш с цел да отблъсне българите към руско-турските телевизии. Какво ти “сякаш’ – това си е точно задачата на “националната” ни телевизия: Да служи като овчар , който да вкарва в стадото пред руско-турските екрани, случайно погледналите към зелената полянка българи..

 40. Господин Инджев,
  Много ми хареса изказването Ви при гостуването Ви при Милен Цветков, но ми се иска да обясните публично, че България може само да се управи:
  Незабавно преразпределяне на парите, като се вземат милиони от издръжката на Народното събрание, на огромния и неефективен държавен апарат, на МВР(без да се намаляват заплатите), на армията/ вместо да купуваме стари самолети, даси купим влакове/, на множеството нужни и ненужни структури.
  Да се кражбите на всички нива.
  Направете сметка, че така ше се появят над 2 млр.лв., коити ще съживят икономиката и ще задоволят социалните нужди.
  Незабавно да се дадат на съд всички, които са написали неизгодни за държавата договори, всчки за които се докаже ,че са присвоявали, да бъдат осъдени и да им бъде конфискувано имуществото.
  Да се въведе държавен контрол на всички монополи.
  Приказките за Велико Народно Събрание няма до доведе до нищо.
  Два месеца ще слушаме приспивната песен как този кабинет трябва да проведе честни и справедливи избори,.

 41. Човек не си избира родителите, но и народът е казал “крушката не пада по-далече от дървото”. Точно по тази чичово-лелина връзка се препраха парите. Хем ЦК-ДС дейците са чисти и неопетнени, хем по най-близка роднинска връзка се завъртат далаверите и след време всички са в кацата с мед. Разбира се ако имат акъл да създадат нещо смислено.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.