Бареков като майка Тереза в стила на татко Бойко

Политиците избягаха
Бареков извади 600 лв. за инвалидни колички
BNews.bg
Журналистът и директор на ТВ7 извади 600 лв. за двама инвалиди, които да си купят акумулатори за инвалидните колички, след като политиците и ексдепутатите в предизборното студио “България избира – без цензура” в Монтана се скриха.
По 300 лв. на двама инвалиди даде от джоба си журналистът Николай Бареков след живото предаване на “България избира – без цензура” от площада в Монтана.
Той даде общо 600 лв., лични средства, след като стана ясно, че гражданите с увреждания не могат да си позволят да си купят нужната част за инвалидните колички.
През това време обаче политиците избягаха и никой не даде и стотинка на нуждаещите се инвалиди.
Апела да помогнат финансово отправи в предаването един от инвалидите, който се обърна към бившите депутати в студиото – Златко Петров от ГЕРБ, Янаки Стоилов от БСП, Бисерка Петрова от РЗС, местния лидер на “Атака” Адриан Асенов и общинския съветник Иво Гигов от “България на гражданите”.
“Дайте ми по 50 лева за акумулатор за инвалидната количка! Вие имате джобни!”, провикна се човекът с увреждане към депутатите и политиците от различни партии, гости на Бареков.
След призива на нуждаещия към местните политици последва конфуз от тяхна страна и никой нито обеща, нито даде пари, а се изсулиха по терлици след дебата.
Изпълнителният директор на ТВ7 пък остана половин час след финала на живото предаване от Монтана, за да разговаря с хората, които го наобиколиха с проблемите си.
Хората с увреждания се оплакаха на Николай Бареков, че държавата им дава по 200 лв. за акумулатор за инвалидната количка, но когато отидат при съответния медицински представител да си вземат въпросното медицинско изделие, то се оказвало, че струва 350 лв. Нямаме такива пари, за да го платим, жалваха се монтанци.
Единият от инвалидите, подпомогнати от журналиста, демонстрира поредния абсурд – получил 250 лв. сметка за ток, а пенсията му е даже по-ниска от нея – 249 лв. и е невъзможно да се плати.
Сред зачеркнатите от властта хора е председателят на сдружението на инвалидите в Монтана, а друг негов събрат по съдба е бивш шампион по самбо.

—————————————————————————————–
P.S. от ivo.bg
Като зачеркнат от властта журналистически инвалид, осакатен финансово от бухалката на обгрижвания от Бареков президент Първанов през октомври 2006 г., се присъединявам към възторга на сайта BNews, стопанисван от Бареков по волята на господарите му.
Възхитително е, че този журналист и директор информира скромно за своята благотворителност- благородството задължава ( да се похвалиш), нали така!
Този директор и журналист е пожертвал част от джобните си пари за деня, които явно си носи за дребни разходи ( запитай се, бедни читателю, ти би ли могъл да бръкнеш в джоба си и да намериш там в брой утеха за бедните на стойност една средна МЕСЕЧНА работна заплата).
Бареков е бръкнал и е намерил. Вероятно по тази причина днес си е останал некъпан, както се усеща от миризмата , носеща се от случката. Този чистофайник има навика да се полива с шампанско за 600 лева бутилката (и да се хвали в интернет със снимки, за да му завиждат благородно финансовите инвалиди).
Тази саможертва си заслужава да бъде забелязана и това е причината, поради която я предоставям на вниманието на публиката. Иначе тя може и да не регистрира факта, че и ние вече си имаме нашата майка Тереза, копие на татко Борисов, който се опитваше да си пробутва премиерската заплата на една баба от Перник, за да си купи с подобна евтина пропаганда скъпата на рейтинга му народна любов.

6 мнения за “Бареков като майка Тереза в стила на татко Бойко”

 1. Пусти късмет имам: щракам с дистанционното и тъкмо да мерна в кадър бареков, чувам рошава и щърба баба да да изстрелва през пробойните дълга тирада срещу Костов. Веднага сменям програмата, а то за това пари раздавали в ефир. Какъв по-хитър начин да се спасиш от скрити камери и натопвачи, в сравнение с раздаването легално, за пред зрителите, на червончики. Сега като тръгне една раздавателна мода от екрана преди изборите – иди се разправяй с международни наблюдатели, че има купуване на гласове.

 2. “осакатен финансово”

  Баща на 5 деца, остро перо и все пак няма една телевизия да го покани за събеседване – АЛООООО, БНТ, кой ви плаща данъците!?!?!?!

 3. Продължение на последното Ви изречение от коментара:
  “…и да показва бащинския гняв към непослушните деца като се оглежда в едни златни пръстени.”
  Отвратително, както обичам да казвам, циркът продължава. По- здравословно е преди избори да не се гледа телевизия. А и след това…

 4. Не знам дали си спомняте, но преди няколко години приятелят на Бареков – Георги Гергов “дари” 5000 лв на някакво нещастно семейство, но го направи по такъв показен начин, че направо ми идеше да повърна… Почти не остана медия, която да не описа “изключително благородната постъпка” на пловдивския олигарх. Направих едни груби изчисления, че с тези 5000 лв Гергов си направи реклама, за която иначе трябваше да плати поне десетократно повече.
  Та сега и Бареков – решил е да инвестира в “излъскване” на позатъмнения си имидж, че, горкия, доста му се събра напоследък ( в тез размирни и смутни времена, дето още не знае на кой Господ да се кланя… )

 5. Ивчо, що така бе моме злобееш та пеничка ти излиза от устенцата. Баречката право думаш е журналистически инвалид ама ти си журналистически труп. Зер на осемте бона ли му завиде. Ми той вожда ти нема ли и он да ти фърли некой левец та белким мирясаш и маанеш надписа “донате”.Щот я не донатвам на таквиа комплексари. Ше бастисаш човечеца Барекова и още 2, 3 такива коментара за него и орицата дека ги гледат телевизиите му, ще ти се фрълат о краката.

 6. Към чочко:

  Удовлетворявам изблика ти да си покажеш глупостта като пример що за екземпляри пъплят – да знаят хората и да се пазят от такава напаст!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.