Лъсна голата прогноза на Бойко за таралежа Цецо

Понеже остават броени дни да научим резултатите от изборите и е глупаво да се занимаваме с прогнози за нещо, което много скоро ще знаем, информираният ни избор по-скоро се нуждае от припомняне за несбъднатите прогнози на самодоволните ни управници. Например- на самия Бойко Борисов.

Този път не става дума за безумните му предсказания, че без АЕЦ „Белене” токът щял да поскъпне 18 пъти. Информационният повод за изобличаване на друга негова несбъдната прогноза сега е фактът, че прокуратурата се осмели да „мачка” не кого да е, а именно онзи, който мачкаше наред в държавата при управлението на ГЕРБ- от арестанти, принуждавани да падат на колене за пред телевизионната публика, до лекари, обвинявани без основание в убийство.

В апогея на своето всемогъщество Бойко се подиграваше цветисто за Цветан, че бил таралеж и него с „голо дупе”, не можеш да го мачкаш. На 18 ноември 2010 г., в свое изказване по повод 130-годишнината на Върховния апелативен съд, премиерът се присмя на хипотезата, че на Цветанов някой може да търси сметка по следния начин:

Това да мачкаш Цветанов, е все едно с голо дупе таралеж да мачкаш“.

На същото това събитие, на което би било логично да поздрави съда, той се опита да го мачка:

Прокурорите работят и доста от тези дела се дънят непрекъснато в съда”.

Типично! Изправил се беше срещу съдиите да ги поздравява, а им навираше тезата си за тяхната вина, която направи известна в обществото с репликите си на главен секретар на МВР , прехвърляйки вината другиму за пълното безсилие ( или нежелание?) на държавната машина да спре организираната престъпност : „ние ги хващаме, те ги пускат”.

Ето че прокуратурата се оказа с вдигнати гащи като за таралежа Цветанов.

А какво го чака в съда, ако прокуратурата наистина работи ( според похвалата на Борисов от 2010-та година), е лесно да се прогнозира – ако не като присъда, то като отношение, изпросено от самия тандем Борисов-Цветанов. Защото и съдиите ( както например лекарите, мачкани от Цветанов – от Горна Оряховица, до Долно Нанагорнище), за сведение на таралежите, също са хора.

50 мнения за “Лъсна голата прогноза на Бойко за таралежа Цецо”

 1. E kak spored vas e razmenil pametta na m/u edin milion i 1,5mliona armenci, za edno “mule” v “neravnata” bitka s prestypnostta(sys sebe si) 🙂

 2. Моите впечатления са, че Бойко Геройко е дълго подготвян вариант на БКП защото: Имаше мощната медийна пропаганда за неговото величие като борец още като главен секретар. Спомням си, че криминалистите го чакаха с часове след извършването на поредното престъпление, за да го снимат медиите величествено застанал пред камерите без значение, че журналистите изпотъпкваха следите и следствието закъсняваше. Затова и резултатите му като главен секретар бяха смешни. Подава оставка, пък се отказа. Виждал съм го до Софийския Университет ограден от бодигардове с вид на типични мутри и той изглеждаше по-скоро като мафиотски бос, отколкото на главен секретар на МВР.
  В интервю във ВАЦовите вестници когато беше гл. секретар заявява, че се възхищава на интелекта на Тото Кратуньо (във високотехнологичния институт, в който работих така наричахме Т. Живков).
  Спомням си го в телевизионно предаване от наводнението 1995г. качил се върху син БТР и нареждащ на възрастен човек “бегай и кажи на кмето…”. Изуми ме невежеството на този най-висш началник на МВР, който не знае, че в 21 век има достатъчно средства за комуникации. Вестоносците са се използвали далеч назад във времето.
  Безчет са нещата на този имитатор на борец срещу комунистите. Не мога да му вярвам нито дума, защото той е толкова сбъркан, че винаги сам се опровергава.
  Изявите му като кмет и премиер не са по-различни. Той си е просто медиен балон!

 3. Господин Инджев, комунягите, мутрите и ченгетата или са се паникьосали здраво и вече не знаят какво правят или пък преразпределят предизборно баницата, която ще им поднесе изпростелият български народец след изборите. Лично аз нямам обяснение за патардиите в така нареченото гражданско общество.

 4. И не само това по същия начин както арестуваха Цонев без доказателства.И за тях трябва да има “на колене и Вие сте престъпник”.Да видят хората справедливост това трябва да стане.И двамата са за там дето пращаха лекарите от Горна Оряховица с мандата си само омерзиха хората разбиха съдби.Мерзавци са това Б.Б Ц.Ц.Какво ли си говорят сега е интересно как ли да заметат случващото се.

 5. най-после лъсна голата истина, че иво инджев не е нещо повече от един платен писач. един уважаващ себе си меродавен наблюдател за какъвто желае да бъде приеман би се позовал на сериозна информация, а не на предизборни машинации. и то за човек заслужил уважението на милиони българи с безкомпромисната си борба с престъпността в българия!

 6. На някои хора очевидно интелектуалното им равнище стига само за писане на персонални обиди. Другари милиционери – това е форум за идеи и лични становища. Четете си оперативните сводки, моля. Тук просто не е вашето място.

 7. Удивително е каква част от общественото пространство и особено в пресата, е заета от новини пряко или косвено свързани с полицията/милицията. Жалко, че изборите както винаги заемат основното място. Сега е Страстната седмица…

 8. Драги, Котони, знам защо Иво ти е пуснал “коментара” – защото не цензурира никой.
  Твоето изказване е жалко и това ще си проличи добре след изборите.

 9. Priateli prizovavam da se glasuva za DSB.Te sa avtenti4nata desnica i nikoga ne biha se koalirali s BSP i nai tvardoto im krilo GERB.

 10. G-n Indjev nadiavam se 4e neudobnite mi vaprosi niama da vi predizvikat da me ignorirate.

 11. Мога да пожелая на Цв. Цв. само и единствено крепко здраве. Не ми се мисли какво би му се случило ако попадне в ръцете на лекари след случая в Горна Оряховица. А ако прокуратурата си свърши добре работата, здравето ще му е още по-необходимо – при условията в българските затвори.
  Към KOTONI!
  Вие май живеете в някаква паралелна вселена, където Иво Инджев е скъпо платен писач, а Цветанов – безкомпромисен борец срещу престъпността. И там имената на хора и държави се пишат с малки букви. Знае ли човек? Различни вселени – различен правопис.

 12. maj 1, Ivo e zabranil dostyp do foruma ot naj-malko 3 moi e-mejla,vypreki 4e vyzgledite ni ne se razli4avat mnogo.ne moga da mu se syrdq :). kotoni, polozenieto e mnogo seriozno i za tova ne e vinoven g-n Indzev,no vse pak sym gotov da se borq,za pravoto Vi da kazvate, kakvoto mislite,a ne kakvoto vi e izgodno v situaciqta.G9n Indzev,molq za izvinenie za priqtelskiq ogyn,no e istina.

 13. Към КОТОНИ
  Не съм адвокат на г-н Инджев,но „голата истина“ нека преценим ние,читателите на блога.А Вие поне БЪЛГАРИЯ да бяхте написали с главна буква или това не се преподава в милиционерски училища?

 14. @KOTONI
  Ако не беше трагично, изявлението ви щеше да е много смешно.
  От всичко, което съм прочел от Г-н Инджев не съм останал с ни най-малко впечатление, че иска или цели да е меродавен, а читателите му са друга категория хора – мислещи, жадни за идеи, които тук намират тема за размисъл и споделени ценности.
  Тези “меродавните” ги търсете при асфалтиращите с двете си ръце и раздаващите пари. Ще ги познаете по стадото не мислещи овце след тях и по овчарската гега, с която да им набива в кухите кратуни овчарското си величие, подкрепено от медийни изяви и рязане на лентички на всеки километър, от тук до края на света.

 15. @КОТОНИ
  Батка, тука не е за тебе – объркАл си се – айде оди си.

 16. Инджев не е Бог, Инджев не винаги знае всичко, нито пише за да се хареса на главатарите. Но най-важното от всички блогове най-много хора четат Инджев. Аз винаги почвам с него. Сравнете, и кажете кой е по-популярен и къде е той. Че глупаците са много по-вече от умните хора е факт от статистката и доказано от нецензурираните коментари.

 17. както пее славито как един милиционер внезапно събужда се милионер

 18. Блажени са вярващите, че Инджев не цензурира. Трие без да му мигне окото и си има право – това е неговият блог. А колко е по правилата на демокрацията, това е друг въпрос. Истината е, че горе пишещите са готови да разфасоват човека с розличното мнение. Част от постовете са нищо друго, освен заклинания. Има ерудирани хора, като Йордан Соколов, например, които казвт, че само ГЕРБ ще спре комунистите. И на него ли ще кажете, че е комунист? Или на Михаил Константинов?

 19. Може би гледаме осъвременен водевилен вариант на “Войната на таралежите”?
  Някой държавни “мъже” така и не се откъснаха от детските си комплекси.

 20. Все си е късмет, че KOTONI е сам воин.
  Ами ако налазят много котонита?
  При четенето на коментарите не можеш да отделиш зърното от плявата.

 21. ЕЙ, kotoni | май 1, 2013, 15:54
  В едно съм сигурен на моите години, а те са много:
  1. Иво Инджев не никакъв платен писач. Имал е възможност да стане такъв, но му прави чест, че не е станал! Затова всяка сутрин отварям и виждам, какво е написал.
  2.А ти “kotoni” си едно недорасло, миризливо, обвито в целофан ЛАЙНО! Нали за това ти плащат “kotoni”? Използвам богатия речник на Началника ти.
  3. Сигурно не знаеш, че в София има една гара, наречена “РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА”, а от там дестинации много. Подсети началниците си, какви са ги вършели родителите им и те самите и какви случки могат да им се случат. На тази географска ширина историята не се повтаря като фарс. Тя, просто се повтаря!

 22. към Demokrat

  По начина на писане ми приличаш на един задръстен философ недей да се чудиш че не ти се отговаря, все пак трябва да се спазва някакво приличие и затова няма да напища какво мисля за теб бъди жив и здрав

 23. Прокуратурата да работи ?
  – Не, прокуратура е все още със свалени гащи. На всички е ясно, че тя брутално навлезе в предизборната кампания.

  Естествено съдът ще открие това което пише в законите. Поне за сега, помпозните обвинения в нехайство ще се окажат гола вода. Може би има адвокати способни да изтълкуват разпоредбите; съдът прави това в името на народа.

  Вината на Цветанов може да бъде търсена другаде, но не и в текущата афера, според аматьорско тълкование от любопитство.

  Г-н Инджев, ако има нещо хубаво във вашата журналистика, то това е разследването и аргументите към вашите тези.

  Според закона за МВР чл.21, министърът на вътрешните работи осъществява контрол на директорите на специалните дирекциите и издава правилници, наредби и инструкции. Както разбрахме такива е имало, но създавали възможности за злоупотреби.
  Спред чл.37б(1):
  “Директорът на специализираната дирекция “Оперативни технически операции”:
  1. ръководи, организира и носи отговорност за дейността на дирекцията;”

  Според закона за СРС чл.34б, парламентарна комисия осъществява парламентарен контрол на процедурите. По-важно е, че тази комисия прави ежегодно доклад, до 31 май, “за извършената дейност […], както и за
  защита на правата и свободите на гражданите срещу незаконосъобразното използване на специални разузнавателни средства.”

  Нарочната комисия е била комисията за правни въпроси :
  ИСКРА ФИДОСОВА ИСКРЕНОВА
  ЯВОР БОЖИЛОВ НОТЕВ
  ТОДОР АТАНАСОВ ДИМИТРОВ
  ЕКАТЕРИНА ИВАНОВА МИХАЙЛОВА
  ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ ПЕТРОВ
  МИХАИЛ РАЙКОВ МИКОВ
  ЯНАКИ БОЯНОВ СТОИЛОВ
  МАЯ БОЖИДАРОВА МАНОЛОВА
  ПЕТЪР ИВАНОВ ХЛЕБАРОВ
  КРИСТИЯНА МЕТОДИЕВА ПЕТРОВА
  ХРИСТО ДАМЯНОВ БИСЕРОВ
  ЧЕТИН ХЮСЕИН КАЗАК
  МИТХАТ САБРИ МЕТИН
  ФАНИ ИВАНОВА ХРИСТОВА
  ДИМИТЪР НИКОЛОВ ЛАЗАРОВ
  КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ ЦИПОВ
  ДАНИЕЛА ДИМИТРОВА МИТКОВА
  ИВАЙЛО ГЕОРГИЕВ ТОШЕВ
  ЕМИЛ ЙОРДАНОВ РАДЕВ
  СВЕТОСЛАВ ТОНЧЕВ ТОНЧЕВ
  ЛЮБЕН АНДОНОВ КОРНЕЗОВ
  НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ КОСТАДИНОВ
  КИРИЛ БОЯНОВ КАЛФИН
  РАЛИЦА ТОДОРОВА АНГЕЛОВА

  Може би се лъжа, може би не.
  Интересно е дали ще бъдат внесени обвинения срещу тримата господа от до съдебното производство или всички вкупом ще бъдат оневинени.

 24. Ако прокуратурата работи, тя би трябвало да се ориентира към изясняване на престъпната дейност, която се догатва от “изтеклите” записи.

  В България подслушването се демонизира до такава степен, че не се споменава как ФБР е следяло атентаторите от Бостън, как френската и белгийската служби разкриват пор-терористични индивиди и организации….

  Журналистите по водещите медии в България са инфантилни, в търсене единствено на “скандали”. Забелязвам проблясъци на размисъл, но още може.

  Извинявам се за повторния коментар!

 25. Към KILLAH GIRL,
  че той и Бойко си е ерудиран бе господине! Колко хора знаят поименно целият прокурорски състав – кой е гей, кой манаф, кой като CD, кой като флашка, също и “водещите” журналисти кой е капут,пкой не! А дали мафията ще спира Комунистите или обратно – не знам! Мен ме интересува как да спрем и едните и другите! И се разберете с KOTONI – кой гей, кой манаф, а ако не знаете питайте Боко той от раз ще определи, а виж може и двамата да Ви изкара “капути”.

 26. @KILLAH GIRL
  Бихте ли ми разяснили кои комунисти ще спре ГЕРБ и какво да правят ще ги спре?
  Бойко Борисов ще спре Цецка Цачева или обратното?! В редовете на ГЕРБ комунистите ДС-тата и ВКР-тата и техните преки наследници са не по-малко, отколкото са в БСП.
  Ще спрат корупцията и ще наложат върховенството на закона?! А защо видяхме 4-ри години точно обратното?
  Може би ГЕРБ ще спрат популизма, демагогията и несъответствието между думи и дела?! Това би означавало Борисов да мълчи и само да кима с глава пред медиите.
  Може би ГЕРБ ще спре диктатурата на некомпетентните и простите?! Та те я издигат в култ.

 27. Вярно ГЕРБерите са нападнали тук. Нагли и безцеремонни както винаги и навсякъде.

 28. ina,Като гледам Demokrata i na4ina mu na pisane е виновен. И е така от скоро има-няма три години и половина. Е го и втори номер потвърждава. Преди това беше рай и демокрация, демокрация и рай.Sigurno i Indzev i sttla mu na pisane sa Vi vinovni,i mnogo drugi filosofi ,veroqtno……

 29. killah girl, komunizma otdavna e sprqn,lova na ve]ici svyr[i s renesansa………..pone da beshe namerila edin istinski avtoritet na kojto da se opresh v tvyrdeniqta si………….sega ostava da hvanesh gorata i da se sblyskash s melnici:)

 30. Ina, a zan videnov,tikvata,goce i vsi4ki okolo tqh sa vinovni samo za vashiq prosperitet(finansov),ne e istina………….horata vi kazvat,4e sa ma4kani i maltretirani,vie govorite za tova koj,kak pishel…….dobre , 4e sme dale4e ot tazi mirizma.

 31. Че Бойко не е стока стана явно за всички. Цяла група прокурори са занимава с него. Но защо не се намери поне един прокурор за този който пали пожара, главатаря на всички главатари от мафията на БКП/БСП. Вижте неговите шашми за много мазни, тлъсти, крадени милиони, които прокурорите не искат да знаят.
  http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev

 32. Че Станишев иска да седне на мястото на Бойко, или да постави своя кукла там е ясно за всички. Че един който не заслужава да е на това място, искат да се смени с друг, който още по-вече не заслужава е ясно, но защо се мълчи от толкова много хора.

 33. Към KILLAH GIRL
  Истина е, че част от постовете звучат като заклинания. Вашият пост също е заклинание с констатацията на Соколов и Константинов, че само Герб може да спре комунистите. При това от най-примитивните заклинания. Впрочем можете ли да обясните какво представлява антикомунизма? Зад какви принципи застава? Каква е философската му база? И може ли поначало да съществува анти-идеология? Банално е, но си представете само Чърчил и Хитлер като съратници-антикомунисти.
  Непоносимостта към Герб при повечето хора е на база културна несъвместимост. Това не е някакво политическо противопоставяне, а сблъсък между цивилизация и диващина. Какво представляваше управлението на Герб – подтисничество, беззаконие, монополизиране на всеки печеливш бизнес, колкото и дребен да е той, раздаване на пари под масата и недосегаемост на приближените до властта, и в крайна сметка не просто обедняване, а оскотяване на грамадна част от хората. Приликите със “зрелия социализъм” от края на 80-те никак не случаен.
  И ако ми предлагате тази лумпенизирана, фашизоидна разбойническа глутница да ме спасява от комунистите, отговарям Ви с чиста съвест:
  Не, благодаря!

 34. ermahttt
  Рейтинг: 1065Разстроено7
  09:27
  02 май, 2013

  “Ами да хората искат да бягат от БГ заради “хубавия живот” тук, който ни осигуряват всичките досегашни правителства. Направо благоденстваме и така сме се разглезили, че ще тичкаме всичките в чужбина да по-хубав живот.
  Истината е, че всичките досегашни политици естествено със съвсем малки изключения трябва да бъдат изгонени от политическата сцена, да се изгонят и старите муцуни от правоохранителната и правораздавателната системи и да дойдат нови независими от нищо хора и едва тогава можем да тръгнем напред. Иначе няма бъдеще тази държава.”

 35. Господин Инджев, първо искам да Ви кажа, че Ви уважавам много като журналист и дясно мислещ човек.След като Ви изгониха от btv дори спрях да ги гледам за доста време. Чета всичко което
  публикувате в блога си и в голяма степен съм съгласен с Вас за доста неща. Но от известно време забелязвам във вашите публикации една леко изнервяща тенденция, едно издребняване, излишна злоба, известна липса на обективност и избирателно отразяване на нещата за които пишете. Сигурно си имате причини за това, но за човек от вашия калибър да вижда нещата само в бяло и черно е малко разочароващо (да не говорим че напоследък бялото почти липсва). Светът, господин Инджев не е само черен и бял – той е пъстър. Хората не са само добри или само лоши – те са и двете едновременно. В повечето случаи не избираме между добро и лошо, а между лошо и по-малко лошо и добро и по-добро. Така е в целия свят, не само в България. Ние сме малка държавица която се намира на интересно място и сме силно зависими от една голяма държава която е способна да купи и продаде цялата ни политическа класа – и го прави, както много добре знаете. При всичките простотии които герб сътвориха, все пак те са единствените които до някъде се опълчиха срещу това. Сигурно ще кажете, че много шикалкавеха преди да го направят – ами в момента в който го направиха и паднаха от власт. Ако го бяха направили първата година от мандата щяха да паднат тогава. Затова Ви казвам – нещата са черни и бели само в комиксите и приказките.
  Като Ви чета имам чуството, че всичко трябва да се срине и да се почне от начало. Да се почне ама от кого? От Костов дето хариза половината икономика на руснаците ли? Имам предвит Нефтохим. Или нови лица? Сам видяхте какви идиоти изкочиха напред от последните протести. Хайде кажете Вие кой? Нали разбирате каво ще се случи ако предишните пак се докопат до власта? Сегашния главен виновник за всичко ще ви се види като ангелче.

 36. do rumen pei4ev: “Иво Инджев не никакъв платен писач. Имал е възможност да стане такъв, но му прави чест, че не е станал! Затова всяка сутрин отварям и виждам, какво е написал.” bravo, obosnova se! beton! ne tvardya, 4e indjev e platen(makar, 4e si go mislya), prosto mi haresa napisanoto ot rumbata

 37. MIHAIL,segashniqt glaven vinovnik,za mnogo neshta,se e zaigral ot mnogo otdavna sys vsi4ki vyzmozhni maroderi.Elita,kojto izly4iha protestirashtite e absolutna groteska,sponsorirana i lansirana ot syshtite maroderi.Turciq ve4e,syshto e golqm igra4 v regiona.Iska mi se da sym optimist,no e mnogo trudno sled vsi4ko koeto sym vidql poslednite 30 godini,v slu4eq da si optimist v BG e po-blizo do klini4en slu4ej.Ne mislq,4e mutrata e na po-visoko nivo ot taka nare4enite “voda4i na protesti”,bez auto q,4uhte kakvo mu e nivoto.Sluzhebniq premier,nezavisimo ot minaloto si, e mnogo po-dobyr variant.Tikvata,nqma da byde legitimiran ot nikoj uvazhavasht sebe si politik v Sveta sled zapisa,kojto izleze.V civilizovana dyrzhava gej organizaciite shte sta4kuvat permanentno,ako tozi kaun se dokopa do vlast ot kakvoto i da bilo estestvo.

  S nishto ot predishnite ne mojete da me uplashite,imam si zashtitni mehanizmi i mnogo dobre znam kak da protivodejstvam na vsi4ki,vklu4itelno na nastoqshtite mutri.

 38. @MIHAIL

  Hяма нужда да си голям журналист, за да видиш, че ГЕРБ правят всичко възможно да преотстъпят на БСП мястото си на водеща политическа сила. ГЕРБ де факто води кампания против себе си и не разбирам защо симпатизантите му не забелязват това и не си задават въпроса какво ще получат ако гласуват за ГЕРБ. Ето, разбра се например, че на ББ не му се премиерства повече, той иска да стане президент, че е по-лесно. В неделя щял да гостува на Димитър Кеворкян – да видим какво ще измисли този път, за да охлади още малко народната любов към себе си – може би някоя обида към жените или студентите, след като вече изгърмя патроните си в посока към пенсионерите? Паживъом – увидим.

  Като политически наблюдател Ви заявявам най-отговорно следното и добре го запомнете: гласувате за ГЕРБ –> получавате БСП.

 39. Колкото повече им гледам акъла на тези от ГЕРБ, толкова повече ми приличат на нацистката партия NSDAP. Имат си клон и в Гестапо (МВР), и пропагандата им върви в медиите по светлия пример на д-р Гьобелс.

  Идеологията на ГЕРБ спрямо бившия комунизъм също издиша отвсякъде: бившия комунистически елит у нас отдавна се трансформира в настоящ капиталистически такъв така че изобщо не е ясно с кого смята на се (с)бори Борисов, може би с бившата си метреса Цветелина, тя спада в горната категория.

  Между другото, рефрена „Само ГЕРБ може да спре бившите комунисти” е напълно аналогичен с политиката на нацистката партия в Третия райх. Те също са смятали че само те могат да се справят с комунизма и болшевизма и са се подготвяли за свещена война на изток срещу СССР (Drang nach Osten). Резултата обаче всеки го знае: преди да се пребори с комунизма, Хитлер се пребори и с демокрацията, и с евреите, и с цяла Западна Европа … А от борбата му срещу комунизма и болшевизма в крайна сметка имаше само обратен ефект: в самата столица на Германския райх стъпи съветския ботуш…
  Това се казва недалновидна и националнобезотговорна политика.

  Така че от много борба против “бившите комунисти” да се окаже че в крайна сметка единствените против които ГЕРБ са се борили (и смятат да се борят!) са нормалните хора, които и без това са на изчезване у нас.

 40. Posted by mihail | май 2, 2013, 12:32

  Напълно поддържам Михаил. Аз дори спрях да ви чета защото не виждам нищо във вашите писания – празни са. Спрях да чета и Люба Манолова – омръзна ми с негативизма си – който и да е на власт тя е срещу него по един примитивен начин – без да мисли, без да анализира, едни и същи фрази, по един и същи начин вдъхва само безнадежност и омраза.

  Единствен Райков се опитва да внесе позитивно мислене в политическото пространство. Толкова злоба и омраза и мръсотия се излива върху ГЕРБ и Бойко Борисов, че се срамувам за България. Има чужденци, които знаят български и четат нашите електронни медии – в западните страни няма такъв примитивизъм, тук има политическа култура, толерантност, йелание за постигане на консенсус за доброто на държавите – поне в публичното пространство. А какво си говорят на 4/8/10 очи не знаем.

  Моля върнете се в предишната си кожа и душа.

 41. На времето великият авиоконструктор Олег Константинович Антонов “безобидно” бе казал: Няма нищо лошо в това, че човек се е родил глупак. По-лошото е глупак, но инициативен. От 20 хгодини насам ни управляват подобен род хуманоиди. Мамка им!

 42. @mihail и другите които си задават въпроса за кого. На всички избори досега отиваме към урните с омраза а не със разум. Обиждаме се на комунисти, костовисти и тн. А истината е че не това трябва да ни интересува а какво могат и правят тези които избираме. Аз ще ви кажа например че комунисти почти не останаха. И не те са проблема, а онези които се облагодетелстват от положението си. Корумпирани депутати, магистрати и журналисти има или е имало във всяка партия. Наше задължение е като видим това да не ги допущаме отново на власт. И тука именно е голямата роля на будителите като г-н Инджев които ни показват това което няма как лесно да се види в другите медиите. Но не очаквайте от тях да ви бутнат бюлетината в ръцете (още повече че сега по всички форуми се напълни със платени драскачи).
  Казвате че само ГЕРБ е алтернатива на БСП и ви разбирам страховете. Но това е грешна представа защото:
  1. Няма друга партия с толкова силно влияние в държавните структури и предприятия както БСП (в сравнение с нея ГЕРБ са като разграден двор)
  2. Ако ГЕРБ имаха желанието да променят това и да изкоренят корупцията можеха да го направят (имаха необходимото мнозинство). Но напротив, те насърчиха корупцията и употребиха вече изградените корупционни практики.
  3. Не защитиха българските интереси в тройния шлем на Първанов (ментор и приятел на Борисов). И добре че беше СК и ДСБ за да се спре Белене.
  4. ГЕРБ имаха най-лошата кадрова политика и определено си личи че нямат ясна визия и програма за решаване на проблемите
  И въобще как едно корумпирано и некадърно управление ви звучи като алтернатива на друго такова?
  Имайте в предвид че помията която се излива срещу ГЕРБ е нищо в сравнение с това което се изля срещу СДС (И най-вече Костов обра негативите, така че помислете малко преди да плюете управлението му).
  И пак ще попитате за кой. Ами преценете си сами има за кого да се гласува. Например ако подобряването на икономиката и намаляването на руското влияние ви е приоритет тогава ДСБ мисля че най-добре биха се справили, но ако опазването на природата на България ви е по важно тогава мисля че Зелените са добър избор.
  А от вашия пост струи омраза а не конструктивност, песимизъм а не оптимизъм. А с тези чувства добър избор не се прави.

 43. @неизвестно

  Да, бе, не четеш Инджев по принцип, ама сега без да щеш, си прочел не само Инджев, а и мненията към статията му. Смешник. И ние искаме позитивизъм, но при 200.000 фалирали фирми и 400.000 нови бeзработни за последните четири години – трудно. Или си чувал/а за позитивизъм сред пасажерите на потъващия “Титаник”?

  И като става дума за чужденци, които разбират български, се сетих за едно интервю с французойка, живееща повече от 10 години в София, която се чудеше на българите, че приемат нередностите в държавата си с примиренческия коментар “ами тука е така”. За коментарите на чужденци по адрес на последните ни двама премиера (Станишев и Борисов) по-добре изобщо да не започвам да ти разправям.

 44. Трябва задължилелно да си “гербер”, за да имаш различно мнение? Колко примитивно! Тончо, напр. е усвоил думи като “манаф” и “гей”, обаче не знае, че “girl” е в женски род. Според hermes, комунизмът вече бил спрян, а ImBlack от висотата на себеоценката си, джаджва непознати за него хора като “некомпетентни и прости”. Уверявам Ви, дами и господа, с хора като Вас, ше продължим да си живеем в мизерия и посредственост. За да се измъкнем от нея трябва ЕНЕРГИЯ. Тя ще увлече и знаещите. Ей, Богу, Вие не сте сред тях.

 45. Към KILLAH GIRL,
  ако ще изпадаме в дребнавост – не съм Тончо, а Танчо и знам какво значи “girl”, исках просто с цитирането на въпросните думи да Ви акцентирам каква е културата на Вашите “спирачи” на Комунизма! Аз пък Ви уверявам ,че с хора като Вас и KOTONI “ще продължим да си живеем в мизерия и посредственост” и не само ами и в диктатура гърнирана с простащина и ще ръкопляскаме на мазохизма си!Аз не знам какво значи да си “гербер”, но питам какъв си, ако агитираш да се гласува за ГЕРБ и твърдиш, че само той щял да спре Комунизма!? Кой е комунист питам – Румен Овчаров ли, Георги Гергов ли, Георги Първанов ли? Те са милионери, може би и милиардери! Със сигурност от Петата колона, но не и Комунисти, а това че използуват носталгията на една огромна част от пенсионерите за отминалото време на един “гарантиран мизерен минимум за всички”(което поне в обозримо бъдеще няма никакъв шанс да е за всички) е абсолютно същото каквото използва Боко пъчейки се като “борец против Комунизма”. Мило момиче(ако наистина си такова, мисля че мога да Ви говоря така защото най-вероятно съм доста по-възрастен от Вас ) истинските борци против Комунизма отдавна си отидоха от този свят. Това, обаче се указа много трудно за разбиране от много хора, а някои пък го знаят , но се опитват да ловят ръба в мътна вода!

 46. @KILLAH GIRL

  “Мило момиче”, с много мерак и ЕНЕРГИЯ едни младежи разработиха бара на ъгъла на улиците “Шипка” и “Сан Стефано” в София и когато заведението тръгна така добре, че всяка вечер се пръскаше по шевовете, дойдоха мутрите и го взеха. Толкова по въпроса за пропиляната ЕНЕРГИЯ там, където мафията си има държава.

 47. И аз вярвах на тази басня, че полицията е некадърна и не събира годни доказателства, а достолепната съдебна система нямало какво друго да прави освен да ги пуска. Да, ама го вярвах до делото Борилси. След него лъсна не задника на Борисов, Цветанов или други политически врагове на списващия този блог, а задните при това наакани части на единствената институция в БГ, от която не е свален европейския мониторинг. Вече никой не е в състояние, колкото и сръчно да пише да ме убеди, че съдебната система си е ОК. Между другото, преди време чух версията, че престъпността се е ориентирала към “закупуване” на прокурори, защото са по-евтини от съдиите, а и по не личи зле написан обвинителен акт, отколкото несправедливо отсъждане.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.