Гол(г)отата на предсрочните избори

Седмица остава до „деня за мълчание“, след което отиваме на избори. Резултатът от тях ще бъде производна „величина“ от дългогодишното мълчание по важната тема за това как и защо България върви уж на Запад, но с поглед на Изток.

Тази тема отсъства напълно от предизборните раздумки, което доказва, че участниците в надпреварата за държавните субсидии, предвидени за партиите с повече от процент електорална подкрепа, признават косвено колко еднодневна е мотивацията на борещите се за народната любов, съзнаващи и колко мимолетна ще се окаже тя в очертаващия се ялов парламент.

Иначе, по формален признак, извадените от формалина на 41-то Народно събрание предсрочни избори носят някои нови родилни петна.

За първи път в новата ни история има вероятност един министър-председател да повтори консумирането на властта с втори мандат въпреки, че повърна от преяждане с нея.

За първи път шефът на предизборния щаб на водещата в поручванията партия е министър на вътрешните работи в оставка и едновременно „клиент на прокуратурата“.

За първи път водещ проучвател на обществените нагласи- социологът Андрей Райчев- „подаде оставка“ с аргумента, че хората не (му) вярват вече.

За първи път от 23 години в надпреварата не участва лично дежурният раздавач на порции и депесарски шутове, балансьор на правителства и гълтач на милиони от хонорари Ахмед Доган- и на него вече не му е интересно на тази трапеза.

За първи път има вероятност шеф на европейските социалисти да дефилира като български министър-председател.

За първи път устремен към победата лидер на БСП с реален шанс да стане премиер предпочита „скромно“ да се откаже в аванс в полза на бивш заместник-министър от правителство на СДС ( и в полза на доста по-престижния си и удобен пост на европейски деец).

За първи път предизборната кампания съвпада с Великден.

Гол(г)отата на изборите без реален изход от кризата е по-явна от всякога. Ще си носим кръста с венец от фалшиви монархически лилии, рози или гербери докато спрем да си гледаме в краката за огризките, които ни подхвърлят и вдигнем поглед към пътя, по който уж тръгнахме през 2007 г. с приемането ни в ЕС. 2007 г. с приемането ни в ЕС.

45 мнения за “Гол(г)отата на предсрочните избори”

 1. “Прехода” свърши и хората вече не вярват на Райчев. Трудна е “мисловната” корона, особено в “гуру” бизнеса. Дали няма да ни изненада с някакъв друг “бизнес”? Например, защо не в сферата на енергийния и/или политическии “инженеринг”.

 2. Цитирам книгата на Дейвид Оуен “Болестите във властта+ изд.Прозорец 2010 г.
  стр. 16 “Хюбрисът все още не е медицински термин.Основното му значение, което идва от древна Гърция, е просто описание на определно дествие -имаме акт на хюбрис, котаго овластено лице с арогантна гордост и самочевствие се отнася нагло и пренебрежително с другите…”
  Стурва си да се прочете книгата, аз лично помислих, че специално са написани някои глави в нея за наши лидери примерно. А то пише за почти всички световни политици. И не само за хюбрис

 3. Съвършенно верно – Голгота на изборите. В борбата на “бившите” комунисти да седнат на седлото бяха разпънати всякакви изборни прийоми с фантастична пропагандна акробатика. Не поддържам ГЕРБ. Но нека погледнем какво става. Първо заблуждение: Огромен вой срещу ГЕРБ, но нито дума кой да го замести, въпреки че единствено легионерите на Станишев могат да превземат престола. Борисов разобличен като единствено препятствие за БСП. Верно и пълно оправдание, но само за БСП. Второ заблуждение: Закачи се епитета Буда на ББ, като важен аргумент. Цената на тока, която се определя от чужда компания стана претекст за самозапалвания. Веднага ГЕРБ бе обвинен за това, а подстрекателите невинни. Трето заблуждение. Изграждането на пътната мрежа, която е основата на всяко благосъстояние още от времето на Рим, бе заклеймено като грях на ГЕРБ. Четвърто заблуждение. Най смешното бе този който години наред отричаше Запада и се съгласи да влезе в Европа като троянски кон да претендира, че е като Чърчил, който неговите хора смятаха като първи враг. Пето заблуждение. Подслушването и изнесените разговори от БСП, полувековни майстори на подслушването, което е скандал равен на Уотъргейт бе преобърнат обратно с обвинението, че ГЕРБ се самоподслушвал. Шесто заблуждение. Комунистите обвиниха ББ за комунист, без да е бил такъв.Списъка е дълъг и всеки го знае, но заблудените овце се натискат да гласуват за тези, от които би трябвало да се отърват. Ако това може да се нарече избори, има ли някой да отрече истината че е само един узаконен преврат.

 4. Към Боян. ББ не е “обявен за комунист” – той Е КОМУНИСТ. Моля, поразровете се малко из биографията му. И с какво той е по-добър от Станишев? С какво е “по-малко зло”? Нима управлението на едно страна се състои в дострояване на магистрали, /т.е. рязане на ленти за откриване на отделни участъци/? Как не се намери някой куражлия да обясни на ББ, че при управлението на една страна трябва да се вършат и други неща.ББ и Станишев са еднакво зло за страната, но в различни насоки.

 5. Безизходица.Всичките са отврат.И докога ще ги понасяме след всичките низости които ни причиняват.Дано не чакаме много и да ги изгоним вкупом.Вкупом съгрешиха и вкупом ненужни станаха.

 6. Това,че сме показали нееднократно избора си с мнозинство,явно не е достатъчно доказателство,за безразсъдни престъпници.Сега можем само да се надяваме,че избора е в ръцете на разумни хора,след това вариантите са математически безкрайни 🙂

 7. Освен това избора на Българите е: НЕДОКАЗАНО фалшифициран;понякога, отвратително манипулиран; и за голямо нещастие…..подменян(Вие знаете по-добре от мен).

  Дали сме си научили уроците ни предстои да разберем,за тези,които все още вярват в мутрьонки,препоръчвам екскурзия до Румъния.

 8. БОЯН е много прав,чуйте го и размислете!!! И другите са прави в съмнежите си, но е добре да са точно информирани, а не целенасочено манипулирани и тъпкани с ЧЕРНОГЛЕДИ, ОТЯВЛЕНИ ЛЪЖИ. Ако имате време отидете на: http://www.strategy.bg/StrategicDocuments/List.aspx?lang=bg-BG&categoryId=1&typeConsultation=1&typeCategory=0&docType=1 и на мястото от където се въдят БСПерковските бръмбароци: http://spy.bg/ Мързела не е порок – порок е предпочитането му и гълтането на сдъвкана от другарите ЦОЦИАЛИСТИ информационна храна. Сдъвкана и изплюта,Иво….

 9. ИВО ИНЖЕВ, мразеният доскоро от ста(н)мишките навлеци в медийте, натискания да им ”клекне” и пропише от тяхния ракурс, ще СЕ СТЕГНЕ ЛИ И ПРИКАНИ МЛАДОТО ПЛЕМЕ БЪЛГАРСКО ДА СЧУПИ БАСТУНИТЕ НА БАБИТЕ И ДЕДИТЕ С(ЪС СКЛЕ) РОЗИТЕ В С Ъ Б О Т А ??? Хайде приятелю, ти можеш да пишеш, аз да снимам, други само да четат и да се учат. Пламен Орешарски призна, че не се натяга за министър – председател а за висока депутатска пенсия, платима със социалните осигуровки на 11 бачкери с минимална заплата в края на мандата от 450 или 400 лева.БРЕ!!!

 10. Резонни са забележките Ви към написаното от Боян, но и аз искам за едно нещо да поправя Вас. ББ и Станишев не са са “еднакво зло за страната, но в различни насоки”, a еднакво зло, с една и съща посока, както са едни и същи кукловодите им. Единствената разлика между двамата е, че ББ е десен популист, а СС – ляв популист.

 11. @Боян,
  Боянчо, размърдай си мозъчето герберче и не реви и не хълцай!
  1)Бате ти Боко напусна пожарната, защото не искаше да напуска БКП/БСП -такъв му беше избора тогава, питай хората , почети старите вестници!;
  2) Основният извод от това подслушване е, че това е мафиотска срещо на която ПРОКУРОР, БИВШ ПРЕМИЕР И СЛЕДСТВЕН НЕГОВ МИНИСТЪР ПРЕТАТ ЗАГОВОР КАК ДА ИЗПЪРЗАЛЯТ ПРАВОСЪДИЕТО! 100 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА СРС -та при този изгладнял народ, размърдай си герберското мозъче и пресметни за какво иде реч! А това дали си ги подслушвал бате ти Цецо Шлифера или Румен Шадравана от БСП въобще не ме интерисува!;
  3) Трета заблуда този който разтриваше ушите на Тодор Живков и се възхищаваше от него щял да ни спасява ат Комунистити – то бива гьонсуратлък, ама чак пък толкова!;
  4) Четвърта заблуда за цената на тока били виновни чуждите ЕРП-та , ( които ги докара Цар Мунчо на когото пак Бате ти Боко беше бикчия и му се възхищаваше) и разбира се леля Пена от 1-я етаж дете се чуди днес ли да си купи кисело млеко или утре – да и стигнат стотинките – правителството на ГЕРБ е невинно – то отговаря само за рязане на лентички!
  4)А бе момче ти освен по двете недовършени магистрали по другите пътища пътувал ли си да видиш за какво става въпрос, Комунистите прецакаха здравната реформа, а ГЕРБ довърши здравеопазването – 4 сменени министъра на здравеопазването за три години и половина! Толкова често по селата не сменят и козарите!;
  5 ) Пето заблуждение ГЕРБ се борели с КОРУПЦИЯТА – та Мишо Бирата ли не беше, та Калинки ли не бяха, та Крисита ли не бяха, а шесте апартамента на Цецо Шлифера са най-белия кахър, хайде да кажем че му трябват да не знаят бандюгите му аркадаши да не знаят къде ще спи и да не могат да го хванат;
  6) От къде го видя този вой бе герберче от “капута” Бареков ли, който до вчера ближеше задника на Боко, от БТВ и Нова телевизия ли които всяка сутрин ми сервират някое “умно” изказване на Цецо Шлифера или някое “поучение” измъдрено от Боко!?
  7 ) Не е необходимо някой да ти казва за кого да гласуваш ти вече си решил, че ще гласуваш за ГЕРБ! Умните хора анализират, съпоставят фактите, пресмятат а не гледат само големи кратуни по телевизора или сборища като това в арена “Армеец”.

 12. Въпроса не е дали ББ е бил комунист или не. Въпроса е, че комунистите го разобличават като комунист. Не виждате ли пропагандната акробатика и фалша с “дръжте крадеца”. Същото е с подслушването. Подслушването на ГЕРБ от ГЕРБ не е незаконно. Все едно да си записвате собствените разговори. Незаконни са разпространяваните от БСП подслушвани разговори. Това е истинският Уотъргейт. Истинският паралел е за Станишев не на ГЕРБ. Защото той разпространява подслушването на другата партия преди изборите. А къде са прокурорите които разследват предизборно обвиненията на БСП, да видят истината. Защо се правят на ударени на изпратените до тях разкрития на Сугарев, с конкретни данни за аферите за милиони на Станишев.

 13. Има разлика на между ГЕРБ и БСП. В ГЕРБ може да има тук там бивши комунисти. Къде ли пък ги няма? Но ядрото на всички бивши от БКП, с цялото си домочадие са в БСП заедно с наследниците от Политбюро. Сега ще пласират другия акробатичен скок да се отделят противозаконно като Комунистическа Партия, която беше отречена и забранена. Смятат, че хората вече са забравили миналото и сега е време отново да яхнат народа.

 14. В момента в медиите се води не кампания,а истинска война,и целта е една ,мога да я формулирам така.”Гласувайте за който искате,само не за ГЕРБ,или ако искате не гласувайте !” Това е стратегията да се върне на власт триглавата ламя,той и вожда отправи подобен призив.Ако Гочоолу и Дочуолу бяха живи щяха да цъкнат с език и да промълвят МАШАЛА !!!

 15. (към Боян) След като пишете в блога на Иво Инджев би трябвало да сте запознат с политическите събития у нас. Когато след рухването на Берлинската стена МВР бе деполитизирано Бойко Борисов напусна МВР, защото отказа да се раздели със своето членство в БКП (междувременно преименувана в БСП). Не е страшно, че Бойко Борисов е комунист. Страшното е, че такъв комунизъм като неговия България познава единствено от годините преди смъртта на Сталин. Боко крие своето членство при комунистите, за да лансира най-голямата лъжа на днешния политически живот у нас, а именно, че милиционерската хунта ГЕРБ била дясна партия. Такива грешки (като Вашата) наливат вода във воденицата на тази непочтенна гигантска лъжа!

 16. Абсолютно подкрепям предния коментар! Какво значи “Не подкрепям ГЕРБ, но никой не казва кой да го замести”?! Защо все някой трябва да ви казва? Къде е собственото сиво вещество? Къде е собственият анализ на тотално разрушената държавност? Колко още дивотии трябва да ви сервират некадърните милиционери, за да прогледнете?

 17. Христос Воскресе!

  Здраве и късмет Иво, както и на всички читатели на блога!

 18. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
  На Вас, господин ИНДЖЕВ и семейството Ви желаем здраве, обич,повече поводи за радост и нови успехи на полето на българското просвещение!
  С дълбоко уважение!
  сем. Тинкови
  Видин

 19. Дори и в светлото Великденско утро ще се намери някой да ти развали настроението/за кратко/.dzfhbtre, ако не разбираш разликата между ББ и Станишев, значи имаш много да наваксваш с образованието. Ето ти няколко жалона: единият е българин, другият – не; Станишев принадлежи тялом и духом към партия, потискала и съсипала милиони българи и убила голяма част от тях; Станишев трайно и завинаги ще ни върже към шизофренната игра на Путин-Медведев. И какво лошо в магистралите, неблагодарник такъв. Прекрасно е да се пътува бързо и безопасно. А това, за “ровенето в биографиите” защо ли ми звучи страшно познато и ми намирисва разлагащи се останки от ППО /първична партийна организация/? Хайде сега, иди запали една свещ, може да ти дойде прозрение свише.

 20. Може много да се говори по темата, но нека да бъдем честни, единствено ГЕРБ може да върне страната ни в правия път. Алтернатива засега НЯМА .

 21. Христос воскресе! Бъдете здрав, г-н Инджев!

 22. @KILLAH GIRL
  Първо Христос Воскресе!
  И Станишеф и Боко са от един дол дренки – единия потомствен измекярин, а другия новоизпечен мафиот! Единия принадлежи към патия наистина донесла много злини на България и народа ни, а другия също принадлежи към нея, но по-малко, а повече принадлежи на мафията, на Маджо, Пашата, Валентин Златев, ортак на Алексей Петров. А виж Боко има и положителни страни – разтриваше ушите та Тодор Живков и му се възхищава, чел е ВИНЕТУ! Лошото не е в магистралите, а в това че всичко извън магистралите е под всяка критика, че за три години и половина хлопнаха кепенците на 170 000 малки и средни фирми, че напълниха министерствата с Калинки и Крисита, че от популизъм над 150 дена в годината спъват допълнително бизнеса на почти всички транспортни фирми! А освен това разлика има разбира се зад Станишеф стоят комунисти и “носталгирали” за равенство пенсионери, а заз Боко пребоядисани комунисти и безогледни мафиоти – Валентин Златев, ТИМ, Емо Фаса! Така, че казвай на хората кой да изберат, но на тези , които не могат или не искат да мислят и не могат да видят абсурда между тава, което пишеш в началото на поста си и това в края му! Хем ми разправяш “биографиите” им, хем след туй казваш- “…ми намирисва разлагащи се останки от ППО /първична партийна организация/? “! Боже – пази България

 23. Христос Воскресе! Всичко най-хубаво на всички,пишещи в блога.

  Прозрениет с висше е: “Не си правете идоли”. Вие,уважаема KILLAH GIRL(neshto kato busta rhymes,имате сериозна нужда от просветление свисше.Списъка с аргументите е по-дълъг от превода на Библията на Крал Джеймс. 🙂

 24. Joel Chapter 1

  Next >>

  Viewing the Standard King James Version (Pure Cambridge). Click to switch to 1611 King James Version of Joel Chapter 1

  1The word of the LORD that came to Joel the son of Pethuel.

  2Hear this, ye old men, and give ear, all ye inhabitants of the land. Hath this been in your days, or even in the days of your fathers?

  3Tell ye your children of it, and let your children tell their children, and their children another generation.

  4That which the palmerworm hath left hath the locust eaten; and that which the locust hath left hath the cankerworm eaten; and that which the cankerworm hath left hath the caterpiller eaten.

  5Awake, ye drunkards, and weep; and howl, all ye drinkers of wine, because of the new wine; for it is cut off from your mouth.

  6For a nation is come up upon my land, strong, and without number, whose teeth are the teeth of a lion, and he hath the cheek teeth of a great lion.

  7He hath laid my vine waste, and barked my fig tree: he hath made it clean bare, and cast it away; the branches thereof are made white.

  8Lament like a virgin girded with sackcloth for the husband of her youth.

  9The meat offering and the drink offering is cut off from the house of the LORD; the priests, the LORD’S ministers, mourn.

  10The field is wasted, the land mourneth; for the corn is wasted: the new wine is dried up, the oil languisheth.

  11Be ye ashamed, O ye husbandmen; howl, O ye vinedressers, for the wheat and for the barley; because the harvest of the field is perished.

 25. Мисля, че изтъкването на строежа на 100 км. автомагистрали/в по голямата си част некачествени/и една зала, като велики постижения на герб на фона на масова безработица,фалиращи фирми,необосновани и непрекъснато повишаващи се цени,картелни споразумения,пълна безперспективност в образованието,здравеопазването,пенсионната система,подкупни и неморални медии,липса на справедливост и върховенство на закона,масови самоубийства и живи горящи факли е най-малкото престъпление спрямо БЪЛГАРИТЕ.Този процес започна от 2001 година,за да се стигне до катастрофата днес 2013 година.Аз не мога да приема,че е възможно да съществуват хора,които се колебаят,хора които не могат да направят единствено разумното нещо.Всички партии участвали в управлението на БЪЛГАРИЯ през този период трябва да получат наказателен,унищожителен вот.И това може да стане само по един единствен начин, като се гласува за тези, които са доказали,че могат да защитават националните ни интереси в и чрез ЕС.
  Към всички:
  ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!Нека винаги да пазим НЕГОВАТА святост в сърцата си!

 26. Христос Воскресе! Воистина Воскресе! На автора на блога и неговото многолюдно семейство-здраве и дълъг живот.

 27. Тъпаците, “разочаровали се” от Костов и гласували за Кобурготски, който се включи в Тройната коалиция, сега пак са се активирали да дават акъл, но този път агитират за Б.Борисов. Най дразнещото е, че имат наглостта да плашат със завръщането на “триглавата ламя” на власт, която именно те ни натресоха.

 28. И аз се присъединявам към сем. Тикови:

  ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
  На Вас, господин ИНДЖЕВ и семейството Ви желаем здраве, обич,повече поводи за радост и нови успехи на полето на българското просвещение!
  С дълбоко уважение!

 29. Аз лично не съм гласувал от 2005 и не харесвам ББ, НИКОГА няма да гласувам за БСП.Към всички грехове на ББ трябва да добавим това: http://razuznavane.com/?p=14478 ,колкото и тенденциозно да звучи, плюс коментарите на самия ББ ,избора на М.Райков не е случаен. Русия ни манипулира успешно с нашите пари, с наши пари вкарва троянския кон в ЕС. Ако не си извоюваме суверинитета, ще сме винаги бедни, ще ни нарушават правата и обществото винаги ще е разделено. Вместо ерзац консенсуса за Евро-Атлантилеската ориентация имаме нужда от национална доктрина, но това се прави от интелигентни политици, а не от предатели.Някой се старае да ни дискредитира пред ЕС, който и да управлява ще ни трябват не някакви митични юристи “за да ни отърват от упадъчния капитализъм”, а добри дипломати.

 30. http://burgas-podlupa.com/2013/04/29/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D0%B8%D0%BB-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%89%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1/ Ако добавим профилите на гласуващите за спряганите като бъдещи парламентарни сили партии, ще установим че 2/3 от българите са с психически отклонения. Не е нормално да гласуваш за най-малкото зло и когато отново те прецакат, да повтаряш грешката си като упорит идиот. Политиците и партиите от прехода трябваше отдавна да бъдат изхвърлени от политическият живот, а всяка нова формация която се издъни като ГЕРБ, да няма реални шансове. Очевидно българите се отнасят към изборите с футболни и лични пристрастия вместо да преценяват разумно и от позицията на някакви ценности. Очевидно уроците на демокрацията са трудни за болшинството. Това е причината да няма избор на тези и предишните избори България , макар и част от ЕС да си остава една бананова република.

 31. Христос воскресе! Здраве и благоденствие за всички добри българи!

  P.S.: S.B., и на мен ми се струва, че такова déjà-vu му кроят на народа български – нова тройна коалиция БСП/ДПС/Пръмова, водена на къса каишка от Путин. Затова нито един глас за БСП! Затова нито един глас за ГЕРБ (ББ), който няма никакво намерение да поема отговорността за още един мандат, а ще предаде щафетата на БСП в името на “стабилността и социaлния мир”! Както писах вече, не се заблуждавайте, Боян и KILLAH GIRL, че гласувайки за ГЕРБ, гласувате против БСП. Те са двете фракции на една и съща партия – БКП/ДС.

 32. “Христос Воскресе ,Во Истину Воскресе”- повод за “празник” на маси с мезета и питиета на “най вярващите православни,в правата линия на Партията”.
  “Азъ съмъ твой Бог,да нямаш други освен Мен” в “зьаповед първа” Бог Рече.”
  Велик ден”,повод за разходка до църква,да се покаже,показно да се покаже,пред другите “вярващи най православни”,новата конфекция “пролет лято 2013” с мазила и мириси най модерни (маде ин Чайна разбира се).И “дай Боже пари,здраве,дъжд и богата с мезета маса”.
  А,Бог,”кой е пък този,поставен ли е от Партията,може ли да лъже изкустно,може ли да краде,по телевизоро да са го давали,медийна звезда демек -Не”.”Ние най вярващите,най честните,най трудолюбивите,най необичащи да оклеветим ближният,най немразещите истината и др.
  най ще си изберем пак правата линия на Партията велика нази води и КО посочени деснолеви”.

  Броди един призрак,все така броди,по територията била (държава била,на българите,май).Призрака на “Лукавият” с вина и мезета по “народен обичай” по правата линия партийна “царски” и др. разклонени творения.
  “За първи път предизборната кампания съвпада с Великден.” – 2013 – след “края на света БГ”.
  Бог или “Партията” – труден избор за българският “гражданин”.

  Христос Воскресе,но Истината в България Не !
  Безумието и пълното отсъствие на разум в БГ продължава все така безнадеждно и безотговорно !
  Бог все пак има и си знае работата ,а и никак не вярва на показни “вярващи”.А пък комунистите боЯдисани в разни шарки многопартиини (“перашки” от пране).Tройной,2009 ,23 март,майче ми несъм забравил)…”пише” Бог,на всекиму в “сметката” индивидуална!
  Амин!

 33. За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?
  ГЕРБ
  34%
  БСП
  18%
  ДПС
  2%
  ”Атака”
  12%
  Движение ”България на гражданите”
  3%
  ДСБ
  8%
  СДС
  1%
  РЗС
  1%
  НФСБ
  2%
  За друга партия
  7%
  Няма да гласувам
  11%
  Общо гласували: 50611

 34. Благодаря на ТАНЧО и Петър Драгулев, че така добре поясниха това, което споменах само с няколко думи. Искам само да припомня, че няма бивш комунист, както няма и бивш негър. И друго – ББ “сдаде” властта, без да му е искано, след разговор и съвет от Путин, който е гений в комбинациите в резултат на обучението в школата на КГБ. И резултатите не закъсняха…

 35. Христос Воскресе!
  Воистина Воскресе!
  Радвайте се ,Приятели -Радостта е в нас ,споделяме Я искрено !
  “…Гол(г)отата на изборите без реален изход от кризата е по-явна от всякога. Ще си носим кръста с венец от фалшиви монархически лилии, рози или гербери докато спрем да си гледаме в краката за огризките, които ни подхвърлят и вдигнем поглед към пътя, по който уж тръгнахме през 2007 г. с приемането ни в ЕС. 2007 г. с приемането ни в ЕС.”
  С поглед към Пътя , по който “уж тръгнахме през 2007 г. с приемането ни в ЕС.” И
  С избирането НА БЮЛЕТИНА 2 7 /днес ,като 2007 ,БЕЛ.моя/ продължаваме по Пътя ,който ни води към нашия Дом-Европа.Успех!

 36. “За първи път от 23 години в надпреварата не участва лично дежурният раздавач на порции и депесарски шутове…”

  Вяравате ли в това г-н Инджев или сте наивен?

  “За първи път има вероятност шеф на европейските социалисти да дефилира като български министър-председател.”

  Наивен ли сте г-н. Инджев, или вярвате?

 37. Изборите не могат да решат проблемите на България.(И. Костов)
  Защо? Защото освен, че ще запазят тъпотията на ГЕРБ, некадърността на БСП, лукавството на ДПС, ще увеличат малоумието на АТАКА, чрез по големия брой депутати.

 38. Не се притеснявам да заявя, че моят избор на 12 май е с бюлетина №27.
  Не ми се влиза в пренията на поддръжниците на БиБи/ГЕРп и тяхните опоненти един от които съм и аз. Само не спирам да се учудвам как никой(освен ние пишещите в интернет)не постави въпрос пред Бойко Борисов и представителите на ГЕРп, по медиите в кампанията защо след като път шефът на предизборния щаб на водещата в проучванията партия е министър на вътрешните работи в оставка и едновременно „клиент на прокуратурата“……защо лидерите на тази екс управляваща партия продължават да пътуват вече два месеца с правителствен ескорт от автомобили и преторианска гвардия охранители от службите НСО ?
  Защо тези въпроси нито веднаж не бяха зададени от журналисти както на БиБи/Цв.Цв, така и на премиер М.Райков, така и на Президент Плевенлиев ?
  Защо?
  Защо?
  Защо?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.