Един прост+атака утвърдиха властта на простака

Когата Волен Сидеров не просто крепеше властта на Бойко Борисов, а две години и половина го ласкаеше повече и от личния му партиен антураж в ГЕРБ, това беше власт на простака. Защото Борисов сам се беше обявил за прост, а пък Сидеров- за „човека атака“.

Сега простият остана в опозиция, но формулата на простака оцеля. Защото, както беше похвален от Бриго Аспарухов, Сидеров е пораснал. Вече е достатъчно голям и сам да прилага формулата на простака, спътил на табуретката на важния, на началника, на човекът- един глас в парламента, без когото нямаше да го има това правителство.

Не че имаше някакви съмнения в това, но днешното му поведение в студиото на Лора Крумова срещу една бременна жена, която той брутално пращаше да си домакинства, защото му противоречи, няма нищо общо с политиката. Това си е политиката на простака, въоръжен с властта да обижда надменно от позицията на своя имунитет, който така и не му беше поискан, когато последно ( по публично известни данни) се държа просташки с друга жена на работното й място, нагрубявайки просташки стюардеси от германските авиолинии.

Сега от „Атака“ за пореден път искат някой да им се извинява в ситуация, при която нормалният човек би трябвало да се извини, а не да иска извинение. Това се случва за трети път в рамките на около седмица, в рамките на която Сидеров забърква скандали на ръба на физическата разправа с журналисти.

Време е някой да се извини. Но не на Сидеров, а на бълграсите граждани, че допусна такъв човещ да разиграва цялата държава.

За начало Бойко Борисов може да поднесе извинение с обяснение как го е спасил от германското правосъдие, когато, припомням, на проявения по хулигански начин на борда на чужд самолет Сидеров му се наложи под сурдинка да каже едно „пардон“, за да си няма работа с германския съд. Това обаче не се урежда толкова лесно, а Сидеров трябваше да се извини преди всичко на българите, които е изложил, претендирайки същевременно да ги представя като велик патриот.

А на ДПС и БСП, честит балансьор по опънатото въже, което му връчиха, за да ги беси по малко, но ефективно всеки Божи ден с простотиите си пред очите на смълчаната (засега) тяхна публика! Страхотно им отива на ревера на луксозните властови костюми. С такава значка не им трябва друга реклама пред Европа, света и дори пред българите, които са свикнали иначе на какви ли не простащини.

С такава атака не им мърда контраатаката в собствените им среди, доколкото в послушните им иначе партии все пак със сигурност има много хора, скандализирани от всекидневните скандали на бащицата Волен, позволил с гласа си да се състави кабинетът „Орешарски“.

Честито също и на ГЕРБ. Може да капитализират носталгията по близкото минало, защото ще срещнат съчувствие в сравнението: пак е по-добре да те управлява простия, отколкото простака, ще си кажат за свое успокоение гербаджии. Обаче „късно е либе за агитка“- освен ако, пак призовавам, Борисов не разкаже как спаси своята парламентарна патерица Сидеров от германското правосъдие.

Искам да напомня, че когато от българското външно министерство криеха от моя милост списъка с делегацията, придружавала президента Георги Първанов на официално посещение в Швеция, за да не покажа, че на борда на самолета му е бил Алексей Петров ( с кого Първанов твърдеше в интервюта, че не се бил познавал), се наложи да помоля за достъп до тази информация шведското външно министерство и така в блога ми лъсна истината.

Обещавам да направя възможното и по този казус, но ще бъде добре ( за самия Борисов и партията му), да не се налага да се излага с разкрития по казуса, дошли от германска страна.

43 мнения за “Един прост+атака утвърдиха властта на простака”

 1. Не ми се вярва скоро да има недоволство в средите на атака от излагацията на техния лидер. Тези хора са прости и финансово зависими. Ако излязат извън парламента ще им е доста трудно с прехраната. Случайно познавам един от новите депутати, който крещи редом с Лидеров и съм напълно убеден, че няма да изтърве келепира, освен това е твърде просто момче. Той просто ще участва в масовката.

 2. Не изпитвам особенни симпатий към г-жа Лора Крумова, но в днешната ситуация тя се представи по най-блестящ начин и показа превъзходството(интелектуално)на умния човек спрямо ПРОСТАКА(независимо от “общественното” му положение), за което заслужава само адмирации!! Освен това, тя по най-елегантен начин му показа, че поведението на Сидеров има много по-общи черти с порнографията, отколкото с “политиката”. А, че общественността и органите на властта проявяват търпимост към хулиганските изяви на един психически неуравновесен (меко казано) “политик”, това си е за наша сметка (или в наша вреда)!

 3. Защо ми се струва, че ако мислено елиминираме агресивната простотия на Волен, пред нас ще се изправи същия нагъл, безкомпромисен в изпълнението на задачата си, дадена от истинските му господари, лукав тип като Ахмед Доган? Терминатор 1 и Терминатор 2, всеки със своята задача, в своето време, със своята програмираност, да коригира бъдещето на една страна по определен тертип.

 4. Когато гръм удари, как ехото заглъхва. Удари ни деветосептемврийският преврат и още има последствия. Даже нещо повече: не им се вижда края. А дори и още нещо: вероятно няма да има край до Второ пришествие. Достатъчно е това правителство да устиска една година, за да се подпише договора за Белене и всички по веригата да получат полагаемото им се, достатъчно е да ни вдигнат цената на тока, както се стягат – дори и след 6 месеца. А някои казват, че тогава ще има 25% увеличение, достатъчно, за да се бетонират монополите за десетилетия напред. Явно стана, че и от ляво и от дясно, и от изток и от запад, играят срещу народа. А народът “прост, животът тежък, скучен, озъбено, свирепо куче…” Това става на земята на Гога и Магога – земя описана в Библията като земята с най-тежкото присъствие на врага на Бог. Слушал съм, че отрицателните енергии са най-силни там, където потенциала за добро е най-голям. Това ни дава, все пак, някаква надежда, че не всичко е загубено. Само има една малка, но съществена подробност: свободата, към която толкова много се стремим не се получава, а се придобива. И то с много борба и жертви. Явно е, че самозапалванията не събудиха народната съвест и се превърнаха в кьорфишек. През февруари 350хил. излязоха в цялата страна. Независимо от истинските причини за протестите (далавери, мангизи и др.) те показаха, че в един момент на тепиха може да излязат и други състезатели. Има ги. Само трябва да ги подкрепим и да се обединим даже без тях, да ги изтикаме напред и да ги контролираме,за да не играят пак българската игра, която разиграха през м. февруари – кой да води бащина дружина. Тогава хората не озаптиха т. нар. лидери и края беше предизвестен. Но неволята учи. Дано следващият път успеем като народ, защото терминал 1 и 2 ни чакат.

 5. Да излиза истината ОТ ПЪРВА РЪКА – това е шанс. Да се излага който ще… А Сидеров вече им боде в червените прашки, ама как да го извадят оттам, като без него пътуват? Максимум до месец ще му сменят хапчетата, ще го приведат в приличен, за пред хора, вид – ако е граничен случай. Ако е минал всички граници, ще го “излязят” в болнични. Третият вариант е атакистът да ги финтира в миг на отслабено внимание и да надмине дори себе си – тогава ще се включи сирената. Това кукловодите ще тушират светкавично. Некрологът на “Атака” е напечатан, подписан от държавното, партийното и административното ръководство. Липсва му датата. Тя е задна, като за задни части. За партия “Атака” започва обратното броене.

 6. г-н Инджев, бихте ли споделили мнението си относно прогнозата в едно изнтервю на Осман Октай за сегашния лидер на ПЕС като наследник на Барозу начело на Европйската Комисия.
  http://play.novatv.bg/play/313377/?autostart=true

 7. Гледах сутринта Волен Сидеров в студиото на Лора Крумова.Човекът си е за лечение.
  Антоанета Динчева

 8. Сидеров изпълнява ролята на Владимир Жириновски , и трябва да се признае че почвата е много благоприятна за това! Цитат:”Если «Макдональдс» — хорошее заведение, почему наши люди умирают в 57 лет?”

 9. За да се пусне аванта от европата партията Юруш трябва да получи друго амплоа. Песовица знаеше че в един прекрасен момент Евро-хед офиса няма да си вдига телефона и прибегна до снасянето на яицето “нови независими депутати” В новия правилника на НС яицето даже получава сунет за програмно обрязване. Заигравайки народната топката с Цветанов и човекът с полет над куковиче гнездо, редица известни и не толкова известни юрошчии ще вдигна тайна сватба за да се роди яйцето не-националист което да има тежест и мирис на: коалицинен БКП-ДС партниор и достатъчно тежък за предимствен вот в НС. Хитро- хем онази работа в онази работа, хем душата в рая. Хем мнозинство без националисти, хем евро пари за онази банка. Колкото повече Юрушев се прави на марсианец, толкова по бързо се пържи яйцето, за съжаление беконът пак няма да стигне до народът с топката, май за него само топките и не само.

 10. Новото правителство на България потвърди заинтересоваността си в проекта на газопровода „Южен поток”, съобщава френският вестник „Фигаро”. Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев заяви, че „Южен поток” има изключително значение, като подчерта, че „той трябва да бъде построен съгласно европейското законодателство”.
  ЕС настоява за гарантиран достъп на транзитните страни до газопровода, преминаващ по тяхна територия. Москва не е съгласна с това условие.
  Заместник-министърът на енергетиката на Русия Анатолий Яновски, от своя страна подчерта в свое комюнике интереса на ЕС в реализирането на „Южен поток” за диверсифицирането на доставките на газ в Европа. „Южен поток”, руски проект с италианско, френско и германско участие, трябва да започне да доставя руски газ, заобикаляйки Украйна, в края на 2015 година, напомня френското издание. „Южен поток” си съперничи с други проекти за газопроводи, а именно „Набуко”, който е подкрепен от ЕС.
  Правителството на България заяви също така, че ще разгледа отново възможността за строителството на АЕЦ „Белене” в северната част на страната, от което предишното консервативно правителство на премиера Бойко Борисов се отказа заради високата му цена. Социалистите, дошли на тяхно място, вече настояват за строителството на централата.
  Междувременно премиерът на страната Пламен Орешарски изразява опасения, че България може да загуби в делото в Международния арбитражен съд. Русия внесе иск в Международния арбитражен съд, в който настоява за един милиард евро компенсации заради отказа от проекта за АЕЦ.
  Вицепрезидентът на руската компания „Атомстройекспорт” заяви, че искът може да бъде оттеглен, ако „България приеме практични и конкретни решения”, пише вестникът.

 11. Докато не разберем , че трябва сами да се освободим, а да не чакаме някой да ни опази от мафия, руски зависимости, от продажни политици, от проекта Белене.Подарената свобода не задължава, а извоюваната се пази, защото цената е голяма – да имаме бъдеще.

 12. Не съм гледал предаването. Идват ми в повече всички журналистически изстъпления, включително и на Лора Крумова. Но, четейки за пътуването на Сидеров в самолет на Луфтханза, си припомних един случай с Жириновски през 1996 г. Връщах се от Япония с прекачване във Виена На самолета Виена-София се качи и Жириновски. И вдигна огромен скандал на стюардесата. Пред погледа на чужденци и българи.
  Като че ли ги призвеждат в един калъп – и Жириновски и Сидеров. А калъпът е правен в едно място.

 13. Под влияние на положителните коментари за поведението на Лора Крумова, току-що изгледах въпросното интервю с Волен Сидеров.
  Е, наистина, браво на Лора!!!
  Държа се най-достойно и най-адекватно в сравнение с всички останали “журналисти” (жалко, че не мога да сложа ОГРОМНИ КАВИЧКИ), при които Болен Лидеров е гостувал!
  Просто ме изкефи тази жена, а завършекът на интервюто беше просто брилянтен!
  Още веднъж – браво, Лора!

 14. Само едно предложение до журналистите.
  Може ли да опитате да направите бойкот на Волен и цял месец никой да не го кани и даже да не се споменава в никакъв репортаж или писание.Това може да е от добрите лекарства за него. След месец заточение, той ще се държи по друг начин. Драги журналисти, просто го игнорирайте и не му споменавайте и името само за месец.

 15. Изгледах предаването на Л.Крумова с Волен Сидеров. Тази жена показа завидно самообладание и трябва да бъде оценена. Тя си знае какво и струва това, защото във втората част на предаването се усеща, че е разлюляна. Много ми е интересно дали Лора е поканила Сидеров или и е било наредено да се появи в нейното предаване.
  Поведението на Сидеров е неприемливо и той незабавно трябва да бъде отстранен, освен ако не се цели отклоняване на вниманието и изтощване на нергията.
  В СКАТ се занимават много с Болен Сидеров и това да дразни. Според мен най-доброто лекарство е изобщо да не го показват и коментират, но сега си мисля, че ако го показват и коментират непрекъснато, нещата може да се развият по-бързо.

 16. Ако Сидеров беше уравновесен и културен джентълмен, ако Борисов беше интелигентен демократ и реформатор, ако Станишев защитаваше българските, а не руските интереси, ако ДПС не беше етническа партия, то всички те сега щяха да са извън парламента.

 17. Докога този побъркан фашизоид ще обикаля екраните. Кому беше нужно Лора да влиза в ролята на психиатър. На шефовете й не е ли ясно, че той шизофренно говори едно и също. Какво ново очакваха от него? Бас държа, че утре, при Кеворк ще се върти същата изтъркана грамофонна плоча. Циркът ще е същият.Крайно време е да го свалят от екраните, писна ни !

 18. Имах нещастието да попадна на бутафорията,наречена интервю(право на отговор,с почти бременната “журналистка”.Докато се смеех през сълзи на липсата на професионализъм в двете карикатури,предположих,че обичайната липса на идеи в цирка наречен български медии,води само до разиграване на антични вицове:

  -Сър, един джентълмен никога не би се държал така с една дама.

  -Една дама никога не би говорила с такова нещо в устата,милейди!

 19. Г-жо/Г-це Динчева,

  Ако бяхте дипломиран психиатър,щяхте да избягвате да давате диагнози базиращи се на телевизионни интервюта, и да ги публикувате в интернет блогове,защото най-вероятно това би довело до забрана за практикуване и по-тежки санкции.

  Никакви симпатии нямам към Ямболския “политик” (мистър Бийн),но със сигурност има: много по-лоши от него;не понасям глутница озверели животни с микрофони и други оръжия да се нахвърлят върху един индивид(като народния съд),честно срещано явление в БГ(питайте Иво Инджев).

  Добре, 4е не гласувах,не го заслужават,който е гласувал да им сърба попарата!С медиите рещението е елементарно: IGNORE!

 20. Нищо ново под слънцето! Отдавна има една аксиома – парвенюто си остава такова, независимо къде се намира в обществената йерархия. Чудя се само на нашата пасивност и инертност, когато един самозабравил се “политик” се държи така безообразно. Би трябвало не неговите мекерета да протестират, а ние!

 21. г-н Инджев, и аз много бих се радвала да прочета Ваш коментар на интервюто на Осман Октай. Стори ми се, че това беше единственото смислено нещо от вчерашният ДИК OFF, но в тези пъстри времена вече е много лесно подхлъзването. Както и да е.
  Друго неприятно нещо ми направи впечатление. Поредното интервю със сестрата на Борисов. Не не интересува тя ангел ли е деном ли, но знам само едно. Аз на тази жена доверие на съм дала да ме управлява за да търся обяснение от нея какво става в ГЕРБ. Нищо не знам за брата на Меркел, сестрата на Обама, братофчеда на Саркози и лелята на Меркел. Исками се така и да остана. Гражданите за европейско развитие на България за пореден път се сравниха с гражданите за източноазиатско развитие на страната. Разлика няма! (е има малка – нищо не знам и за родата на Виденов).

 22. @Antoaneta Dincheva
  За съжаление не той е за лечение, а този, който му позволява да върши простотии. Гражданското общество в България е за лечение, гласоподавателите на Атака също, медиите тоже…
  Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава.

 23. Блестящо- игра на думи, анализ, поздравления, Иво! Инж. Симеонов е казал всичко, което исках да споделя с колегите от форума. Лора Крумова е лицето, емблемата, иконата и т.н. на аморалната и продажна българска журналистика. Винаги съм я определял като станиолов орех за коледна елха-отвън лъскаво, отвътре кухоо-о-о-че кънти. И менторът й Коритаров я нарече “тъпа”. Никога пръст в раната, само захаросани разговори, както съм писал “с лелята на обрания, с каката на на..рания, с вуйната на ..бания, с бабата на набития и с комшията на убития”, и вечния въпрос “А вие какво почувствахте тогава като лелята на обрания? (кака на на..рания, вуйна на ..бания, баба на набития и с комшия на убития”) Този път обаче категорично ръкопляскам на Лора Крумова и съжалявам, че не бях в студиото, за да я защитя от кретенясалото говедо на московска копаня.

 24. Сия,какво имаше за оценяване в поведението на г-ца Крумова.Държа се като отличничката от трети А с черната овца на класа.Иска ви се да прехвърлите вината на някакъв неуравновесен тип, но реално погледнато,той никога не е управлявал държавата,СЛАВА БОГУ.Всичко останало е евтина ……………………..!

 25. Сия, нямам представа с какво се занимават в СКАТ,защото съм един от първите абонати на кабелната им мрежа, от 1993 година.Отдавна не съм им абонат и много добре знам, каква псвдо журналистика лансират: деветдесетте години “журналистите” им не можеха да четат от вестник,буквално сричаха.СКАТ се занимават със Сидеров,защото: или не им играе по свирката(Симеонов е полковник от КГБ,ако не са го повищили или разжалвали),или опитвт да лансират собственото си ново извращение(капан за лов на “неоправдани”, пенсионери,избиратели,матрял),наречено някаква “партия” или, каквото и да е!

 26. Към @ccc

  Не знам Вие кое интервю сте гледали, но Лора Крумова се държа много по-достойно и професионално от цялата плеяда останали български “журналисти” с огромни претенции за последна инстанция!

  Към @NAKO

  Такъв като Сидеров се прани и съществува само чрез скандалите и (съответно, породено от тях) медийно внимание. Съгласен съм с Вас, че ако той бъде лишен от това внимание, той просто ще бъде обезличен. За съжаление, нашата журналистическа среда е толкова пожълтяла, че такъв медиен бойкот на Волен Сидеров може да влезе само в категорията “Еееех, мечтииииии!…”.

  П.П.
  Изключително ми е любопитно обаче и ще очаквам с интерес да видя довечера как Бойковия приятел Кеворкян ще комуникира с развалената латерна и кречеталото срещу себе си.

 27. До ССС – съжалявам, но се налага да подкрепя г-жа Динчева в твърдението й. Това не е професионален медицински сайт и тук няма диагнози, а впечатления! И тези впечатления са, че Сидеров не може да общува нормарно, че е агресивен и невъзпитан. Доброжелателно е, да му се препоръча лечение, макар, че по мое мнение, за него вече е късно.
  P.S. Г-жо Гавазова, не унижавайте четящите с правописа си, моля.

 28. killah girl, диплома нещо?Пожелавам на всички,които твърдят,4е поведението на бивщата на дядо агент Димитър(кеворкян)е достойно, вси4ки около тях да се държат толкова снизходително,предизвикателно и арогантно с тях. Особено когато са в неравностойно положение. Моля ви не коментирайте неща, от които, явно нищо не разбирате! Благодаря ви предварително!

 29. само за протокола: ако твърдите, 4е поведението на г-ца Крумова и БТВ беше професионално: 1.Задайте си въпроса,защо прекъсваше арогантно интервюирания, с цел явно да го дисбалансира(това се у4и по биология в 5 клас,там където съм у4ил аз)?2.Защо г-ца Крумова се държеше абсолютно нормално(даже лъскателно) с интервюираният днес “успял, Български актьор,готвач,мияч”,лъжец,но явно симпати4ен на цоспожицата индивид,който най-голямата отговорност,която някога е поел е да сготви на някакви руски олигарс4ета в Париж.Явно проблема не е във възпитанието на Крумова,а в това което и е в устата,а то е един миризлив,руско-олигарски крадлив гъз,който сере кръв.БТВ на три пъти спираха звука,а проблеми с другите им канали нямаше.не мога да разбера,наивни ли сте или просто като на крумова,така ви е изгодно? Сидеров е безгласна буква,проблемите са другаде!професионалната журналистика не допуска симпатии,тя е безпристрастна!Крумова е много дале4е от професионализма.Сидеров е ядосал н,накой който се накрал здраво в БГ, последните 600 години и го правят на маймуна.Познайте,кой се смее най-добре и кой,какво жъне!

 30. Никак не е луд Волен, а съвсем с всичкия си и дори много ловък манипулатор. Умело приложи метода “лични нападки” към водещата и най-вече към професионалните й качества, за да избегне обясненията на крайно неудобния факт, че имаме правителство с участието на ДПС благодарение лично на него.
  И забележете, държането на Сидеров постигна целта си – заговорихме за лудостта и липсата му на възпитание, вместо за специалната роля á ла Жириновски, която напълно съзнателно и според сценария играе в момента. А следобед цяла България пак ще го гледа в очакване на нови “подвизи” – този път при “Димитър”…

  Единственият открит въпрос за мен след вчерашното интервю е дали Крумова съзнателно или неволно стана част от играта на Волен. Според мен съзнателно, съдейки първо по медията, в която работи, и после по факта, че не му посочи вратата. Доколкото знам, Кошлуков е постъпвал така с нахални гости, така че нямаше дори да е прецедент. Да не говорим, че цяла България с възхищение щеше да възкликне “БРАВО, Лорa!”.

 31. Мисля, че нещата в настоящия казус не се свеждат просто до това, дали тази конкретна журналистка е върха, дъното или средата на медийния професионализъм в България и от това да се определя отношението ни към случилото се, а дали има морално-правни граници в това общество, които, в името на самото общество и реда в него, важат са всички и не бива да бъдат прекрачвани, за да не се стига до “всички животни са равни, но животните в парламента са по-равни”.

 32. Те са си го написали хората:
  http://www.lexikapool.de/lexika/Wolen_Siderow.html

  “Am 3. Februar 2010 flog Wolen Siderow mit einer Lufthansamaschine von Sofia nach Frankfurt. Während des Fluges hat er rassistische Äußerungen und Beleidigungen gegen die Kabinenbesatzung abgelassen, das Essen geworfen, er hat sich außerdem geweigert sich hinzusetzen und sich anzuschnallen. Aus diesem Grund musste die Maschine über Frankfurt eine Stunde lang kreisen. Kurz vor der Landung hat der Flugkapitän die Frankfurter Flughafenpolizei über den problematischen Passagier informiert. Nach der Landung erfolgte eine Überprüfung der Personalien von Wolen Siderow, ber der der Politiker Beleidigungen gegen eine der Polizeibeamtinnen gerichtet hat. Da Siderow über einen Diplomatenpass verfügte, wurde er freigelassen. Die Lufthansabesatzung sowie die beleidigte Polizistin haben daraufhin Anzeige gegen Siderow erstattet. Die Frankfurter Staatsanwaltschaft hat eine Ermittlung eingeleitet.”

  … и още слова на “патриота”:
  “Im November 2010 gab Wolen Siderow zu, dass Todor Schiwkow als ein Staatsmann, dem kein Benehmen fehlte, vieles für Bulgarien gemacht habe und dass das auch von Dissidenten (wie ihm selbst) in Betracht gezogen werden müsse.”

 33. Не отдавам твърдото поведение на Крумова във въпросното предаване на журналистическа храброст.
  Това беше първо предупреждение на кукловодите към самозабравилия се наемник.

 34. Волен я навря в миша дупка… Специално за това интервю ако се гледа абсолютно безпристрастно, Лора само се заяждаше, даже и не чакаше отговорите му и беше на абслоютно селско ниво от нейна страна, говори му все едно й е син…ама чакай бе…коя си ти? Нейната цел беше да го провокира и нищо друго, нищо градивно, с тая цел е най-добре да си ходи в тях да си домакинства наистина. Волен се държа на ниво, артикулира перфектно и беше завидно сдържан, това което правеше той е само да й отвръща на дребнавите нападки. И не става въпрос колко е прав Воленчо и колко е крив и къде е сгрешил или не в политически аспект, става въпрос , че Лора е дребнаво селянче, което не знае как да комуникира на ниво. Ако това интервю с тази Лора се проведе където и да е другаде извън милата ни България, човека ще си тръгне на 3тата минута…

 35. NQKOI, един популист може да навре в “миша дупка” само н(и)якой , като вас.
  Защото той нИщо не казва, което се възприема за “нещо” само от този ,който е нИкой.

 36. Гледах интервюто много внимателно.Лора Крумова се държа изключително непрофесионално.От нея бликаше неприкрита злоба и презрение.Задаваше на Волен въпроси и изобщо не дочакваше отговорите.За какво в крайна сметка го беше поканила?Явно за да се опита да го унижи,но не успя! ДАВАЙ ВОЛЕНЕ!

 37. АЛЕКС М , ако можете аргументирано да ми обяснете , на какво се дължи преклонението ви пред един изпечен демагог(платен или пък все още недиагностициран от съответните лекари?!?) ???
  Цялата предизборна пропаганда на Атака беше изгарадена на примитивен популизъм, жестоко скаран с действителността.
  Даже Сидеров ОТКРАДНА от този сайт идеята за КОЛОНИЗИРАНЕТО на България , но я употреби точно с обратен на реалността знак.
  Това показва , че когато не може да обоснове своите примитивни тези , той директно краде други идеи , които даже са несъвместими помежду си(също като БКП), за да захрани ,такива националисти като вас с примитивна популистка пропаганда, обслужваща частния меркантилен интерес на вожда ви.
  Аргументи дайте , не скандирайте лозунги тук!
  Не сме на митинг на Атака!

 38. Алекс М, кaквo да ти ДАM – игpaчка или бoнбoнки?

 39. Рядко гледам българска телевизия,само ако знам за участие на хора,които ценя и уважавам.Нямам отговор на въпроса кой направи Волен Сидеров,гл.редактор на в-к “Демокрация”.Има десетина журналисти,които слушам и чета техни статии.Как стана така ,че хора завършили ВИТИЗ-Кулезич,Вучков,Патрашкова станаха политически журналисти?Бареков,Милен Цветков,Ризова,колко още да изброя,тези хора ли ще нищят българската и световна политика?Всичката ни работа такава-провинциална,махленска,такива са и политическите предавания на тези хора.Как се информират за световните политически и икономически събития и отражението им у нас,като тези хора не говорят чужди езици?Поне да се консултираха с политически журналисти-стари(има много добри) и млади(толкова момчета завършиха в чужбина).Милен Цветков има един репортер-Даниел Петканов,прост и арогантен,има навика да прегръща,опипва,да фамилиарничи с хората ,които интервюира.Цветков много му се радва и се хили на простотиите му.Това,ако се случи в европейска държава,съответната телевизия отива на съд,ми каза една чужденка,която живее в България.Елементарен пример,но илюстрира колко сме далеч от европейския манталитет.

 40. Мария,в условията на пазарна икономика,каквато в България съществува в някакъв бутафорно-семеен,махленски вариант,и образовано общество, изброените от вас и много други,щяха да са на сметището,защото, пазара и достойните хора не харесват извращения,унижения,корупция и сиирджийство.Сигурен съм,4е агент Димитър е изклю4ително горд с у4ени4ката си,по4ерка на ДС беше о4евиден:обвинения и прекъсване на обвиняемия без да му се даде възможност да се защити.

  Не мога да повярвам,4е в ина4е интелигентен блог като този,толкова много коментиращи,се нахвърлят върху селския идиот,който не е нищо пове4е от една марионетка с крадени мисли и идеи, а не върху турската лира рубльонкова крумова,която има толкова общо с журналистиката,колкото Валери Петров с преводите на Шекспир.И двете страни в театъра на ДС са: компрометирани,корумпирани и както обикновенно болни и губещи.Все пак беше забавно,но не бих се подложил отново на терора да гледам “Български” ДС,КГБ,турски сериали ала Крумова-Лидеров(мис Пеги интервюира Гонзо),гестапо интервюира партизанин,Бети Ръбъл разследва Фред Флинтстоун.

  Не о4аквах “демократи”, като коментиращите в този сайт да имат такова отношение към селски идиоти в неравностойно положение, финансирани от 4ужди служби,те са безобидни,ако има гражданско общество,което да им се противопостави,ЦИВИЛИЗОВАНО.Малко толерантност,много ви моля!

 41. Пропуснах Сашо Диков,този гений на политическата мисъл и анализ!Това е една въртележка от простотия,нахалство,стигащи до итиотизъм!Изпадам в стрес,тези хора вярват,че са елита на българската нация.Но елит или не,те диктуват правилата в държавата.

 42. 10CC, дори никой да не се хваща на “”селският идиот,който не е нищо пове4е от една марионетка с крадени мисли и идеи””, той си вярва, съзнателно или не е друг въпрос. А заедно с него платени или заблудени го следват над 200 000.
  Той позволи да се сформира правителство на най-антибългарските партии , а се обявява за най-големият шовинист.
  И “идиотите”(от всякакъв произход) , нямат място в парламента!
  Надявам се ,че сте съгласен с това?

 43. @10CC

  Колкото поведението на “турската лира рубльонкова крумова” беше на сериозен журналист, толкова поведението на лидера на протурската партия “юруш” сидеров бе на професионален политик. Или намирате за редно вместо да отговаря на въпросите, да я заяжда през цялото време, че й диктували въпросите в слушалката и да си гледала вкъщи тенджерите?

  Крумова има професионални качества и ако имаше и свободата да сложи cидеров на място, може би дори щеше да знае и как да го направи. Но в големите български телевизии политиката е да се галят с перо силните на деня, затова за съжаление скоро няма да станем свидетели как журналист слага на място сидеров или другия нагъл лъжец станишев. Стари лисици като Кеворкян, Кулезич или Кошлуков биха могли ако имаха свободата, но и те няма да го направят, защото точно те като най-гледани са най-зависими.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.