Комисионни под формата на комисия

В миналия парламент Борисов уреди своя Яне Янев за началник на Временната комисия за борба с корупцията.

В сегашното Народното събрание същото направи Станишев, като угоди на Волен Сидеров да оглави подобна комисия.

Борисов си плати на сателита Янев за верността и му възложи да изпълнява поръчките срещу враговете.

Сега същото прави Станишев със Сидеров

Общото между РЗС на Янев и Атака на Сидеров, награждавани от своите началници в рамките на неформалните коалиции в парламента, е и в онова, което изтъква за свое оправдание Станишев при разплащането със Сидеров: и Атака ( като преди РЗС) претендира за девственост в платената любов, защото не била управлявала досега.

Абсурдът става още по-голям от факта, че пак днес Станишев припомни,( защитавайки Атака от факта, че го е докарала на власт чрез  осигуряване на кворум за кабинета “Орешарски”), с припомнянето за онези две години и половина, през които Атака подкрепяше управляващата ГЕРБ.

От генетичния преглед изглежда, че РЗС и Атака “само” са преспали с властта, но не са се женили за нея и това ги прави честни  булки за пред наивните избиратели с пуритански възгледи, готови да повярват на белите чаршафи, размахвани днес от Станишев. Макар да става дума за бяло знаме на червените пред съюзник, когото наричаха кафяв не толкова отдавна.

Познайте колко ще се стресне корупцията от подобно корумпирано политическо поведение да се плаща на политически корумпираните, от които се очаква се борят с икономическа корупция!

Плащат комисионни под формата на комисия.

10 мнения за “Комисионни под формата на комисия”

 1. “Министерството на мира се занимава с войната, Министерството на истината с лъжата, Министерството на любовта с мъчения, и Министерството на изобилието с глад.”

  “Тези противоречия не са случайни, нито пък са резултат от обикновено лицемерие: те са преднамерени упражнения за двумисъл ”

  Джордж Оруел 1984

 2. Или какакто е писано,последната битка е със себе си……………няма как да я спе4елят 🙂

 3. Кой поръчва бирата!!??
  “Моята партия с партия “Атака” не може да прави коалиция, казал съм го през 2005 г. Идейно и в много отношение и политически сме несъвместими, но недейте да очаквате Сидеров да изпълнява плана на Бойко Борисов, Сидеров не желае нови парламентарни избори и отстоява тази своя позиция”, каза още Станишев.http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5840991&nopassportcheck …Акцента е на”Моята партия”!!Еми,какво ли ще изскочи от ръкава на мага?!”Моята партия с партия “Атака” не може да прави коалиция, казал съм го през 2005 г. Идейно и в много отношение и политически сме несъвместими, но недейте да очаквате Сидеров да изпълнява плана на Бойко Борисов, Сидеров не желае нови парламентарни избори и отстоява тази своя позиция”, каза още Станишев.

 4. Сидеров все гледа да се набута там, откъдето може да гребе информация (чувствителна), която по-късно да осребрява чрез директен рекет и изнудване или чрез препродажба.

  Местан е малко по-умен (но не много!): той направо се намести в министерствата, в които се очакват най-много евросубсидии…

  А Орешарски и работодателят му Станишев говорят за управление, програмност, държавност… Мъка! Мъкааа…

 5. Брее,гледам “наляво да тръгна , на дясно ли”,под стол гледам “бе не е тук тоя Иво Инджев !!!” !.Брей,тоз ще да ми е “хванал цаката” и ми всемал думата от “по мисъл в главата още”! Несподелени,лични мой таини ,пък нали с личен пример ….!Скъсих максимално,ама …!
  От: Кой?,знам ли,от мен ще да е !
  “Тема: “Жалейка”
  Дата: Sat, 13 Oct 2012 00:29:21 +0200
  До: minister@mh.government.bg
  “Г-жо Министър
  Аз съм чадо Божие
  Румен Иванов Бърцов (Румен Бърцов – по известен) ми земното име (поне така пише в документите ми,най вече в личната ми карта),аа да ,и в “Кръщелното”

  Обаждах се да се “пожалвам” (милост търся за баща ми ,не за мен,за мен Бог ангажиран с тази грижа)
  И ето това е “кореспонденцията” ми миналата година с НЗОК.(като съм го писал да не пиша пак,щото ми се повдига от толкова много писаме три години вече къде ли не и не ,и не.)

  “Преписах от епикризата дадена преди няколко дена – ООХ на КОЦ – Враца лек.лекар:д-р Езекиев.
  Име: Иван Николов Бърцев
  Адрес:гр. Криводол ул “25 конгрес” 13
  Приет на 22.11.11г.Изписан на 24.11.11 г.
  Диаггноза:Са кутис фецией декстра
  Хистология:Б/3374 от 13.12.11 г.Инфилтриращ (G- 2) вроговяващ сквамозен Са ….
  “…Нямам никакво желание да мисля за “стрелба”,е днес даже след като влизаха по сред обяд да ме оберат,полицайте ми викат “абе а вземи си един пистолет,имаш право”,викам им “абе вие пуснете слух ,че сте ми дали,неискам това дето го незнаеш кога ще му стане на кеф да гръмне”.
  Е такова писмо до Министър,къде?! А да ми помогнете да ви бъда полезен ! Мога,много мога да съм полезен,малко съм “совите неса ,това което са” и със запетайките много съм зле (това пък ми е чара).
  И пак да кажа – Не е само за баща ми,но баща ми е ,а като знам и не само “знам” с майка какво …
  Ето тук четете какво съм писал,за да не изпаднетве в положението на всички на който съм писал.Не ми в “същноста” да сторвам никому зло и в “задните” ми помисли няма скрити лоши помисли,не бих си причинил “запис” отрицателен в “кръчмарският тефтер” на Бог-“Началника мой- кръчмаря Главен”.Аз знам всичко и още много повече.”

  Край на цитатчето “кореспондентно” !
  И се поместиха паяците от телефон мий,миличките ми паячета,”нани на,спинкаите си спокойно…”.
  Никой пък не вярва бре!И “писмо от умрел” идва,но от БГ…няма никой жив в къщи и двора български! “Умрели букви ” само!
  Малиии,пък то било станало и 13-та-найсет часа!,кога пък се навъртя,брех,брех!
  “Конституция на РъБъ”,закони….
  # Име Град Дата Действия
  266 Румен Бърцов Криводол 13 2012-10-22 22:29 Предложете за премахване
  Румен Бърцов
  #8 http://www.peticiq.com/forum/40616#8
  2012-10-22 13:28
  “Ние сме против” ,аз пък съм “за” -“Служба трудова медицина”

  Е малко “литература образователна” за “народа” “извадих” аз “гражданин на Република България с пълни задължения и празни нацяло права”. “НеКа”:
  Файл : ИзвадкиОтНК.txt
  Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=55ceccc5a7

  Аа,нее,”Някои ” се “по – каяха” публичноо,а сега де !А “народен съд” сега де!
  “Чува Бог” ,чува кой как къмто “НачалникЪТ” сЪ “завърнал”!Даа!

 6. Да, Има нещо гнило в Дания, мили ми Маврицио. Одринската атака се превърна във нормалния балкански манталитет описан в 1989 от А. Константинов чрез един негов култов герой – Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много…. То( партииното стройтелство), допуска известни комромиси и кондики, ама да преписваш и да си мислиш че никой не забелязва би изглеждало доста комично ако не е трагично за носителя на националсоциалистически закачки.

 7. станишев да си види пробития кабинет, който по-скоро прилича на семеен пансион, вече цели фамилии слагат, чакам в следващия с децата си да се оминистрят.То разликата до освинят я няма.

 8. Злите езици говорят че Олигарски опростил тайно (докато ни надуват главите с Юрушев) 320мил на Цецко Василев от приватизацията на БТК. Каквото и да кажат все ще е истина комай, дори и затова че нямаш сестра, ама друго е ако имаш кака, като евро-депутата Йотова например. Кака, ама Началник на каса

 9. Ще помоля г-н Инджев да ни избави от лицето “Румен Бърцов” по някакъв начин – бан на потребителя или бан по IP. Благодаря предварително!

 10. Ако г-н Румен Бърцов е достатъчно интелигентен, самият той би трябвало да осмисли, че мястото за излагане на неговия мироглед и възгледи за живота (а и за след него, доколкото като прост и неук човек мога да схвана) не е в този блог. Молбата към него от г-н Инджев беше достойна, по човешки изказана, и достатъчно ясна, но явно г-н Бърцов живее в някакъв свой си свят (или светове, ако се брои и “онзи”)…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.