Долу ръцете от Пеевски- той е полезен за изтрезняването от мутрификацията на нацията

Не е вярно, че всички ( освен Волен Станишев, Ахмед Местан и техният началник Доган) мразят Пеевски.

Аз го обичам.

Без Пеевски нямаше днес да си върна вярата, че гражданското общество в България е оцеляло въпреки мутрите в неговото огледало.

От първия ден на кризата с появяването на Пеевски в обективите на обективните български медии, които иначе не бяха забелязали изтънчената му фигура зад кулисите доста години, благодарих на българските медии, които ни го показват и помолих да не спира.

Послушаха ме и резултатът е налице съвсем наопаки спрямо очакванията на кукловодите.

Искрено благодаря за разбирането!

Беше като поглъщането на зелев бульон след пиянство- изобщо, като събуждане от тежък махмурлук.

Голям грешка ще е да му се пречи да се перчи като депутат.

Перченето на Пеевски не пречи, а пречиства.

Подавам прошение:

Мили български медии,

Моля ви да не оспорвате нагона на подгонения Пеевски да се връща в парламента.

Помогнете му да се завърне там, за да бъде показван, интервюиран, ситуиран в центъра на общественото внимание.

Само така лечението на българското общество ще получи шанс за продължаваща раздяла с илюзията, че мутрите са си отишли от властта.

Искрено ваш,

Не се чете ( поради капналите сълзи)

41 мнения за “Долу ръцете от Пеевски- той е полезен за изтрезняването от мутрификацията на нацията”

 1. Присъединявам се към прошението. Пеевски е полезен.

 2. Библейската мъдрост “Всяко ЗЛО за Добро”-идва на точното място,в точното време по точния начин. Май наистина трябва да се спретне едно благодарско на това “ЗЛО”,,защото досега ,никой друг не беше толкова кадърен да изкара на улицата толкова хора за толкова кратко време,за такава кауза ,по този начин.И аз се просълзявам,като си помисля че може да зачезне този “вдъхновител” за настроението на нацията ни.

 3. точно така. искаме пеевски в парламента и по-често да му давате думата.

  Под контрола на банкера Цветан Василев и депутата от ДПС Делян Пеевски се намират вестниците: Монитор, Телеграф, Политика, Уикенд, Шоу, Всеки ден, 24 часа, Труд, 168 часа, Седмичен Труд, Стандарт, Марица, Струма, Борба, Преса, Новинар, 19 минути, Супер19, списание Тема, както и TV7, NEWS7, Btv (30%), радио Веселина, сайтовете Blitz, bnews, inews, vseki den, bgnes и други.

 4. Аз призовавам и Станишев да не подава оставка! Да се държи като истински комунист – винаги на барикадата! Поне докато не затрие столетницата!

 5. Иманета,парици,офертици,много,пък чувалите незнам де оставила Майче Ми!

  От: HM Mail
  Тема: Расширение прав и возможностей схемы
  Дата: Mon, 3 Jun 2013 21:57:38 +0100
  До: undisclosed-recipients(двоеточие точка запетая)
  (от ми пощата дрбарц маймунка дир точка бг)
  Въобще “БГ” работи!Да му се погади на “човек”,пък за Бог …

  Много “оферти,много нещо”,но “от умрели бг обратна разписка поща”,не!
  Код: (…..)
  Внимание:
  Я хочу сообщить вам, что сумма EURO 250 000 евро был одобрен в вашу
  пользу, с учетом наших Целей развития тысячелетия к 2015 году.
  Для более подробной информации отправьте код: (…маймунка ливе ком юкей)
  С уважением
  ПРООН
  о,как съм изпуснал ,ма нали несъм на жълтите павета ,по надалечко съм от слънцето(в черната дупка,на цетърално място баш)!
  “Подгответе се за лятото. Идват жеги. Подарете си климатик, а ако имате такъв вземете препарати за почистване.
  На 11 юни 2013г. всички регистрирали се на сайта ни, ще получат безплатно ваучери на стойност 80лв. Те могат да бъдат ползвани за закупиване на който и да е климатик.
  Регистрацията е безплатна и не е обвързана с покупка.
  Ако не сте сигурни относно подходящият климатик за Вас, ние ще ви помогнем за избора. Не се колебайте да се свържете с нас !
  ОГЛЕДИТЕ В ГРАД СОФИЯ СА БЕЗПЛАТНИ!
  П.С. : Това съобщение, по закона за електронна търговия, може да бъде непоискано такова.
  Моля, отговорете с UNSUBSCRIBE ако не желаете да получавате нашия бюлетин.”
  Потънахте много,ма много дълбокп,на огледално спрямо Бог!

 6. Vjarno, tochno taka. Ako ne beshe Peevski njamashe da ima nishto,
  Da jivee Peevski !! Toi ni spasi !

 7. Не само Пеевски – и Станишев да си стои – те ще свършат работаТА !!!!

 8. Радвам се г-н Инджев да прочета, че сте удовлетворен. Вчера ви видях на протеста с вашия препоръчителен лозунг. Първоначално и аз мислех да го използвам, но реших, че хората няма да го разберат. Обаче имам по-брутален за утре, по директен.
  Дори мисля да отида при Орешарски и да обобщя действителността за него и повечето присъстващи, понеже явно имат проблем с мисленето и разбирането.

 9. Отново сте ювелирен, господин ИНДЖЕВ!
  Прочетох Ви и изведнъж осъзнах, че всъщност и аз обичам Пеевски.
  Той го заслужава! Дори много повече – Делян заслужава да бъде лого, лице, символ, знаме на тройната коалиция! От цялото му същество лъха интелигентността на БСП, патриотизма на ДПС и разумната балансираност на АТАКА!
  Сега, още малко като се позамисля … та аз и Серж обичам! И Орешарски, и … майките им! Най-много майката на Делянчо, разбира се – одухотворената й физиономия излъчва благородство и аристократизъм!

 10. Като свалям шапка на декларираното от г-н Инджев, имам едно малко предложение в добавка – нека да следваме теорията за строежа на атома – Пеевски като ядро и безхарактериния Орешарски като електронна обвивка. От този тип, според мен, е конфигурацията, която “атомните” експерти от квантово специализираните служби на една “братска” държава мечтаят. Пускат и един топлинен неутрон (ВолСид – неутрон) и ето ти – АЕЦ + овче стадо! Реакционната среда се подготвя чрез продължително третиране с БойБор-частици!

 11. Задълбочавам народната обич към посочените Пеевски, Станишев като включвам И новият секретар На МнВР Георги Д(С)имитров.

 12. Отне ми много да изгледам цялото видео с безобразно гнусното поведение на Сидеров http://youtu.be/kgXlUtzIwrM

  Понеже не следя медиите ни не знам колко са го показали, но искрено се надявам, че достатъчно хора ще го видят и това агресивно същество никога повече няма бъде български дупетат.

 13. Ха поздрави Г-н Инджев. Има го, има го гражданското общество и това ни кара да сме радостни! И Вие имате не малка заслуга затова. Аз подобен похват използвах с “писмото на Доган” като коментар в “Свинкщина”:
  https://ivo.bg/2009/08/13/%D1%81%D1%84%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D1%89%D0%B8%D0%BD%D0%B0/
  Но не хвана много дикиш тогава. Явно трябваше много по-силен “афродизиак” за събуждане на гражданското ни общество! И сега “безценният” ни Делянчо и “безценният” ни Сергейчо ни го поднесеха на “чиния със син ръб”, както е казал великият Остап Бендер. И сега предлагам да сменим групата със шмайзера на върха на МОЧА с една (не толкова малка) пластика изработена от Веждито на Делян, гушнал в плегръдката си Сергейчо!

 14. Г-н Инджев,тази сутрин се смях от сърце.Благодаря Ви!
  Антоанета Динчева

 15. Нещо повече:
  предлагам Пеевски да се провъзгласи за цар и, подобно на преименуването на НДСВ след детронирането на мадридския изрод, сега пък зад абревиатурата ДПС да застане съдържанието – Делян Пеевски Снажният!

 16. Бих искал да задам въпроса: Защо eurinews не само не отразява с картина нашите протести, но дори не споменава за тях? Виждаме протестите в Турция, Гърция, оставката на кабинета в Чехия, дори протестите в Бразилия. България е ли европейска страна? Далеч съм от мисълта, че е наложено медийно затъмнение. По-скоро отново е знак, че България си е изградила лице на една тъмна балканска страна без значение което трудно ще бъде променено. А искаме да даваме тон на приобщаването на Балканите към ЕС.

 17. Да не забравяме персонално Фундаменталистът-мегаломан Местан. Само Данчо Ментата се опитва да го конкурира по дебелоочие, но не успява. До там я докараха, да се “влюбваме” в изкукуригали нещастници и да си казваме: “Колкото по-зле, толкова по-добре!”

 18. В сряда ако направят грешката да върнат Пеевски в парламента, каквито мераци заяви Местан, това правителство ще падне още на другия ден, заедно с парламента.

 19. Дано всичко това не завърши с връщането на Борисов на власт и Първанов като лидер на БСП.

 20. ПП. Нека да се замислим – ако Русия – Газпром иска тотално влияние върху България като плацдарм за икономическа инвазия в цивилизования свят, къде е онази тънка вратичка, която би им позволила да налагат недемократични форми в една (уж) суверенна страна – естествено, чрез класическия път на техните манипулации в България – “турската” опасност и диктуваното от представата за нея реално ниво на етническа търпимост българи – турци “на място”. След като европейските норми на етническа толерантност изискват значително по-високо ниво на тази търпимост, значи известен натиск в тази насока изглежда приемлив и може рационално да бъде използван за какви ли не цели. Тогава защо да не се направи, все по тази логика, от ДПС “касова” служба за 5-та колона в България чрез обогатяването и, както казва Бендер, с полу-почтени методи? А защо, чрез влиянието на богатството, да не се осигури и комфорт на 5-тата колона чрез осигуряване, все по този “демократичен” и безкритично одобряван от ЕС път, на ДПС ролята на върховен държател на силовата сигурност в България! Така няма да има нужда от безкрайни активни мероприятия, които, в крайна сметка, се изчерпват и стават все по-малко ефективни. Един вид, да се направи от ДПС автопилот на Газпромските интереси в България.
  Нека да се замислим, дали ДПС не е етническа само доколкото това и носи огромно свободно поле на “изява”, като специфична оптимизация на разликата в изискваното от ЕС и реалното ниво на етническа търпимост у нас. И дали,оттук нататък, тя не е просто партия (по-скоро олигархичен кръг) на НЕЧИИ, напр. руски, икономически интереси в България, доколкото и се плаща солидно за услугата по някакъв перфиден начин. За заинтересованата страна това е модерна технология, а не работа “на парче”? И какво чудно има тогава във факта, че широки кръгове от БСП се държат като зомбирани от ДПС, унижавайки “простосмъртните” мечтатели за времената на Тато?

 21. Господин Инджев, Пеевски е депутат трети мандат само за стаж и имунетет. Виждали са го в зала по-рядко от веднъж на месец. Последните две години не са го виждали в зала… Порнографията е, че според поправките, шефът на ДАНС не може да бъде уволнен, ако извърши тежко нарушение, урони престижа на агенцията или не ходи на работа. Понеже тези и другите акценти в поправките на стария закон са скроени за точно определено туловище, и са внесени още преди скалъпване на правителството, цялата червена група е могла повече от две седмици да чете и да пита – защо и за кого. Не са питали. Вероятно не са чели поправките, гласували са ги – обичайно за групата. Обаче в петък сутрин – писъци на изнасилени. Обективно как виждам ситуацията: Доброволно, от 28 май до 14 юни, червените правят терен за големия порно-данс, доброволно отиват на купона, доброволно вдигат ръце…Чак като им посяга сутрешно на гладно Големият октопод, почват писъците. Докато присъстват и приготвят себе си за процедурата, не се стесняват да изглеждат или глупави, или заплатаджии, или поели точен ангажимент – само за стандартно порно. Чак когато разбират, че ги чака пълна програма, и най вече,че тя ще изтече навън без монтаж, тогава опищяват орталъка. Платените порно-актьори сега се жалват от режисьора – изнасилвачът се оказва чудовище. Като не си харесват договорите за филма, да ги прекратяват и да плащат неустойка.

 22. Аз предлагам на всички протестиращи нека да забравим Волен Сидеров. Нека тази вечер да не ходим пред неговата централа.Забравата ще бъде неговото най-голямо наказание, а също така няма да дадем възможност той да изпълни задачата ,платена от Руските тайни служби.

 23. Прав сте г-н Инджев, но той за 2 мандата има 8 дни присъствие. Кога и къде ще го намерят тези журналисти, той ще се покрие и ще краде без да го намерим.

 24. Не знам защо и Вие плашите, че ББ ще се върне. Дори и да се върне, България вече не е същата, и ако той не го е разбрал, ще последва Станишев и Олигарски много по – бързо. Затова престанете да наливате в мелницата на комунистите и ДПС, колко опасно ще бъде отново ББ, и ще бъде същото произведено като това нар. събрание. Първо Атака няма да я има, второ няма да се хванат този път на измамата с бюлетините и този път ще има и представители на др. партии. Затова Ви призовавам стига сте ни плашили с ББ, защото просто това не е вярно, България няма да позволи своеволие, а и още нещо интелигенцията в болшинството гласува за ББ.

 25. Връщането на Пеевски в парламента е не само противоконституционен акт, но ще запази неговия имунитет и докато го има той няма да може да бъде съден.

 26. “Не знам защо и Вие плашите, че ББ ще се върне. Дори и да се върне, България вече не е същата, и ако той не го е разбрал, ще последва Станишев и Олигарски много по – бързо.”

  Не знам кой сте вие “АЗ СЪМ”, но мисълта ви показва, че сте готов да изживеете живота си в държава управлявана от “Пожарникарски или Олигарски”. Единия е мутра – обслужваща олигарсите, а другия олигарх – обслужващ мутрите. Ако това не ви пречи, няма значение кой от двамата ще управлява. Това не е моята представа за бъдещето на България.

 27. Добре казано, Киров, поздравления!

 28. И аз залюбих “тройката” в петък, но и аз не очаквах такова порно.Благодаря им че ни събудиха.:))

 29. Тези малоумници ще си го сложат в парламента, само за да ни натрият носа, като не си правят сметка за техния нос.ДПС са супернагли и хем ходят по студията да се молят да остане правителството, хем не си дават сметка колко ги ненавиждат хората.И се молят, защото и двата варианта за тях ако падне правителството са лоши.Първия е Боко да се върне на власт и да си ги подпука , а Втория е ако се промени изборния кодекс да не влязат в парламента.Аз предпочитам Втория.

 30. Suglasen napulno s vashata pozicia G-n Indzhev! Dokato nozhut ne opre do kokal nie, BG naselenieto ne se palim.

 31. “Не се чете ( поради капналите сълзи)”Разсмяхте ме:). Много свежо. Браво!

 32. Аз мисля,че това, което се случи с Делян Пеевски, е знак от Господ. Най-после и Той се сети за България. Смятам, че трябва да се издигне паметник на Пеевски, защото
  чрез него какво стана – Станишев прави опит за самоубийство, БСП-то започна да копае землянки, Атака се скри под масата /пластмасовата/, ДПС се чуди на кого да вади зъбите, Бареков се раздвои /разтрои/. Единствено съжалявам, че ми отне радостта да се наслаждавам на монолозите на Мая Морозова – към момента атрактивността й значително намаля. И аз обичам Пеевски! И БСП! И ДПС! И АТАКА!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.