Сидеров порасна до говорител на руската тройка във властта

БНТ и Би Ти Ви излъчиха последователна тази сутрин репортажи за купуването на провоатори на протестите Обобщено казано, репортажите ДОКАЗВАТ, че в конкретния случай от „Атака” набират и плащат на статисти- с или без мускули.

Георги Флоров, 18 годишен, заяви пред БиТиВи , че от „Атака” са му обещавани 15 лева дневно плюс храна. Сборен пункт на наемниците е имало пред храма „Александър Невски”- и ка н, нали сидеров е пръв „борец” за правата вяра!

Имало е платени протести, пак от „Атака” за по 5 лева за протести в деня на обесването на Левски ( друга обсебена от Сидеров кауза), казва пред камерата с физиономията си проговорилият младеж.Ставало дума за „голям бизнес”.

Оказва се, че пазаруваните статисти, повече опитни в тази „работа”, получават и подробни инструктажи как да се държат пред медиите. Най-важното било да не признават, че са платени.

Това се случва на микро ниво с мокрите поръчки по линия на мутрите.

На макро равнище уж няма вече мутри. Има обаче гърчещи се физиономии.

Военният министър Ангел Найденов, дългогодишен говорител на БСП, се бореше досущ днес в Би Ти Ви точно като Лютви Местан вчера пред камерите и микрофоните, да убеди зрителите, че „Атака” не подкрепяли БСП. Не му било известно тази партия да е гласувала в подкрепа на неговата партия…

Истината е, че, както каза малко преди изборите в националния телевизионен ефир емблематичният за БСП Бриго Аспарухов, Волен Сидеров много израсна.

И се превърна в едър фактор.

На Консултативния съвет по национална сигурност при президента Плевнелиев се видя, че всъщност говорител на съзаклятниците ( особено като опозиция на президента) е точно вождът на „Атака” Волен Сидеров. До него в пълно мълчание седеше Лютви Местан, бившият заместник и днешен наместник на Ахмед Доган.

Същото съгласно мълчание прозвуча от позата на наведените глави на лидера на БСП ( че и на ПЕС) Сергей Станишев, както и от страна на червения ( но явно не от срам) председател на Народното събрание Михаил Миков.

Откога мълчанието означава друго, освен съгласие?

Така че Сидеров вече е говорител на руската тройка във властта.

49 мнения за “Сидеров порасна до говорител на руската тройка във властта”

 1. “…. точно вождът на „Атака” Волен Сидеров. До него в пълно мълчание седеше Лютви Местан,… ”
  Извинявам се, но ще повтора това мое писание от вчера:

  Наближава /дори вече е дошъл/ моментът да бъдат прекратени, заличени и забранени етническите и националистическите партии тук. Едновременно и от раз. Ама няма кой …

 2. Българските граждани учредиха на 14.06.2013г. най-голямата комисия за всеобхватна лустрация, и който трябва да стигне до края….

 3. Ама господин Инджев, то той Волен Сидеров е против тези неща и не знае за купуването на статистите. Това разбира се е на шега казано, а сега сериозно: този човецец Волен ли е Болен ли е, не знам колко е “израснал”, но шизофренията му се развива с бесни темпове и ако отговорните фактори в тази жалка държава не предприемат мерки за озаптяването ме, ще стане страшно по някое време.Щеше да е много смешно, ако не беше тъжно. Това се отнася и за тези около Сидеров и за тези, които го изпратиха в Парламента. По тази причина е по-добре избори веднага, а после всичко останало.

 4. Има г-н Инджев, а и Вие го написахте – “Мълчанието е злото”. Резултатът от продължилото десетилетия мълчание виждаме с очите си днес.

 5. Дано на това момче не му се случи внезапна злополука. От няколко дни си мисля дали трябва протестите да продължат все така мирно? Дълбокото ми убеждение досега беше, че на насилието не трябва да се отговаря с насилие. Така съм възпитавала и децата си, които вече са големи. Като гледам обаче как се развиват събитията през последните дни, не съм сигурна, че тези хора, срещу които протестираме могат да бъдат преборени с демократични средства.Техните методи са: компромати, насилие, купуване на влияние- как да се борим с тях?

 6. Тази сутрин Найденов ми напомни за една приказка от тошовото време “Защо да си правя сепуко, когато съм непуко?”

 7. Приятели, Иво (respect, Иво, ще ме извиниш за оффтопика) – нова инициатива #ОкупирайНДК – разпространявайте връзката на събитието – https://www.facebook.com/events/136440763224798/

  Нека да покажем на делегатите от ПЕС какво мислим за техните “колеги” от БСП.

 8. Вместо сериала “Къде е Маги?” новата мегапродукцията е “Къде е Делян?”

 9. И от операта пропищяха от лумпениадата, синдиката на МВР разпространи писмо в което недвусмислено заявява, че няма да търпи да охранява провокатор, който се крие като плъх под масата !До кога ще търпим тава унижение?

 10. Сидеров ми прилича на преяла въшка изпълзяла на челото!Само дето няма кой да я сплеска навреме!

 11. Мълчнието освен знак на съгласие (особено вчера на КСНС) е и злато.

 12. ОКУПИРАЙ НДК!Важна, бих казала, задължителна инициатива в дните на срещата на ПЕС в столицата ни. На 69 години съм. Аз и немалко мои близки и приятели от поколението на т.н.”връстници на свободата” сме непосилно засрамени от мимикрията, лъжата, подмяната и прочие безсрамия от днешните леви в Родинта ни. Не сме във Фейсбук, затова решихме чрез няколко много уважавани от нас форуми да апелираме към Столична община и властите да не пречат на видимо интелигентния ПРОТЕСТ ЗА МОРАЛ на изучените и достойни наши деца и внуци. Гласът им ТРЯБВА да стигне не само чрез медиите, а НА ЖИВО, до европейските, вярваме НЕ КВАЗИ а истински, социалисти!Много наивно дори глупаво е да очакваме, без вънщен натиск и без категорична принуда, каквото и да е оттегляне от страна на закоравели потомствени кьорсурати в БКП(БСП)начело със Сергей Дмитриевич Станишев и младежи оглавявани от Явор Руменов Гечев! Д(П)С креатурата на БКП, и пмощната нискограмотна, но високо АТАКУВАЩА банда от тепегьози са само щрихи от натрапената ни днешна деиствителност. Извинявам се за обидните турцизми, но те ми се сториха доста подходящи за кликата БКП(БСП)+ Д(П)С + А(ТАКА!,която трови живота на достойните българи и позори името на страната ни. За чужденците е много трудно да проумеят метаморфозите на новото поколение КОМУНЯГИ в България. Станишевският морал и етика, вече поверени на грижите на вманиячения национал-социалист Сидеров са непоносими за преглъщане и от старите КОМУНИСТИ, и от всеки нормален човек под слънцето. ПЕС ще заседават в столицата ни. Осмият, Деветият, а и, ако се наложи, допобедният последващ ден на протеста, ТРЯБВА да покажат истинското лице на безскруполния Председател на ВСИЧКИ евопейски социалисти. Те ТРЯБВА да осъзнаят на каква манипулация вероятно са станали жертва за да ИЗБЕРАТ наглец като Сергеи Дмитриевич за свой водач….Те могат да ни помогнат за неговото оттегляне. Защото, ако по време на далеч по-малобройните и очебийно различни февруарски протести предишният ни Премиер Борисов доброволно подаде оставка още при първата(провокаторска, но българска) капка кръв, не бива да очакваме подобно достойно поведение от политическия номад и ярък олигтархически представител Орешарски, неслучаен избор на най-аморалните издънки в БСП начело със СерГЕЙ Дмитриевич. Станишевщината е НЕ-ЖЕ-ЛА-НА в България, вероятно все още добре дошла в родната му Украйна, но това да продължи да шества и да заблуждава Европейските социалистически терени е направо нелепо! Той и неговата маша – правителството на Орешарски ТРЯБВА да бъдат ПРИНУДЕНИ да си отидат час по-скоро!Веднага!

 13. Позволявам си да се намеся в “бъдещите творчески планове” на г-н Инджев, като дам една идея за нова негова книга, която да разкаже за политическото ( и не само ) житие и битие на многострадалния Волен.
  Ако г-н Инджев запази неподправения си стил и сарказъм, както и в другите си книги, съм убеден, че и една книга, “посветена” (кавичките са задължителни! ) на Сидеров ще бъде абсолютен бестселър!
  Хрумват ми няколко заглавия – “Националист на Ръбъ”, “Псевдонационалист на РъБъ”, “Популист №1 на РъБъ”

 14. Инджев, не вярвам да сте специалист по избирателни системи, но как ще коментирате призивите на Шоуто на Слави, да се въведе мажоритарна система в България?

  За мен това е система, която би провокирала двупартиен модел на управление. Такава има във Великобритания и Франция, а смесена в Германия.

 15. Присъединявам се към коментара по-долу:
  “Защо се примиряваме със злонамереното намаляване на броя на протестиращите – според мен снощи бяхме поне 50 000?
  Предлагам още една гражданска инциатива – да бойкотираме медиите на Пеевски.Според информация, почерпена от Инет, те са следните:

  вестниците: Монитор, Телеграф, Политика, Уикенд, Шоу, Всеки ден, 24 часа, Труд, 168 часа, Седмичен Труд, Стандарт, Марица, Струма, Борба, Преса, Новинар, 19 минути, Супер19, списание Тема, както и TV7, NEWS7, Btv, радио Веселина, сайтовете Blitz, bnews.bg, inews, vseki den, bgnes и други.
  Моля за съдействие сега и веднага да посочим кои са тези “други”, а ако някои от посочените не са негови, да ги премахнем от списъка, за да не пострадат без вина.”

 16. ИВО. АЗ СЪМ ЧОВЕКА НА КОГОТО ЧУКАЛОВ ОТНЕ ПЛАКАТА ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.
  БЯХ ПОБЕСНЯЛ ОТ “ВОЖДА” ИМ.
  SKYPE – “knqz55”

 17. Явно сидеров се явява като гаулайтер на Путин в България.Ако не ги изгоним, ни чака нова окупация.Те вече се опитаха да я наложат.С преврат създадоха парламент, нямащ нищо общо с парламентаризма – и 4-те партии са проводник на руските интереси.Орешарски е като аватар на олигархични кръгове.Маската зад която се крият поръчителите. Най-зловеща роля играе банката, която купува и продава правителства, постове,медии, фирми – КТБ.И тя с руски капитали, но и управляващи български държавни такива.Трябва да се справим с тази окупация с или без чужда помощ.Нямаме избор -не се живее под окупация, само се мре.

 18. Първо искам да кажа, че говоренето от типа: тия протестиращи не са като ония, понеже тия са умните и готините, а ония бяха бедните и тъпите, е типично за една комунистическа идеология. Тази идеология поставя класови бариери и от свое име обявява кой какъв е. Много медии и анализатори се поддават на този тип говорене. Другото, което е, че обществото така настръхна е поради причината, че хората наистина мразят БСП и ДПС и ги мразят повече от Бойко Борисов и ГЕРБ. Това е отговорът на въпросите на Станишев, Местан, Сидеров и други, защо сега така се протестира, а при безобразията на ГЕРБ, не. Хората направиха един огромен компромис с Бойко Борисов и ГЕРБ. Те не са тъпи. Те прекрасно знаеха що за човек е той и въпреки това го подкрепяха и не протестираха само в името на това, БСП и ДПС да не се върнат на власт. БСП и ДПС не осъзнаваха, а може би още не осъзнават, какъв негативизъм има струпан срещу тях. Те не разбираха, че ходят по един много тънак лед. И когато на този лед стъпи Делян Пеевски, всички пропаднаха в ледената вода. Представяте ли си какъв е този негативизъм щом едно общество търпи една бивша мутра и всекидневните му изцепи, само да не е БСП/ДПС ?! Как и защо се получи именно Бойко Борисов да е този, който да канализира това противопоставяне е една друга тема. А, защо хората мразят БСП/ДПС ? Причините са неизброими. Аз ще кажа моите. Първо, защото БСП никога не призна, не се извини, не се разграничи, за 45 годишния тоталитарен режим. Смени една буква и тръгна да зарибява наивните, манипулираните, носталгиците, горките баби и дядовци, които наистина вярват във всички ония лозунги, които се оказаха само една художествена измислица. Остави бившите служители на репресивния апарат на Тодор Живков в редиците си. Дори днес, външният им министър заявява, че щал да ги реабилитира. Организира походи на Бузлуджа – най-големият идеологически монумент в България, дом-паметник на Партията. Ежегодният митинг, който БСП организира там започва винаги с химна на България и забележете Интернационалът. В тази партия все още използват обръщението “другарю”. Освен всичко това, което е принципно, БСП заедно с ДПС всячески се опитваше да провали прехода в България, да пречи, да осуетява опита на България да се промени, да тръгне по нов път – към Запад, да скъса с миналото си, да проведе бързи реформи, които закъсняха с цели 7 години, заради тях. Когато се е приемал закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен, през 2000 година, тогавашния председател на БСП – Георги Първанов е казал: че той е “„триумф на посредствеността“ и „Този закон цели реабилитация на фашисткия режим до 1944 г., на онези, които ни вкараха във войната на страната на нацистите“. Забележете начинът на мислене. Забележете каква посредственост и отказ от промяна и разбиране. Законът целял реабилитация на фашисткия режим ! В БСП и до ден днешен е пълно с такива хора. Последно, един такъв член на БСП, нарече протестиращите индиректно – интернет лумпени и заплаши пак индиректно родителите, че ще им бъдат отнети децата, може би за ужас на малките, които не разбират още от закони и регламенти и в тяното въображение някой просто иска да ги вземе от майките и бащите им. Всичко това се обявява публично, безцеремонно. Те, нарекоха и онези повратни, исторически времена през 97-ма година, най-големият провал на прехода, а самите тогавашни протестиращи – наивници и глупаци. Те, били излъгани. СДС било тяхно дело, за заблуда на публиката, пък е друго доста долно твърдение, което просто смачква и смазва всеки, който е повярвал в промяната, в новият път на България, който е имал някакви мечти, идеали… за една нова, различна България. Тези мечти са унищожени, защото видите ли няма смисъл да мечтаете, защото опозицията пак ние сме я създали и ние я контролираме, а вие сте едни заблудени идиоти дето подскачат като глупаци по площадите. Това е толкова тежко, внушение, че просто е почти престъпно. Да отнемеш и сринеш вярата и мечтите на хората е най-тежкото посегателство, именно това направи БСП, чрез своите подмолни трикове и говорители. Погледнете Волен Сидеров. Волен Сидеров е най-непримирим и най-брутален спрямо Костов, приватизацията през 97-ма, чатната собственост, Европа и САЩ, сините и т.н. Той скоро обяви, че ако Костов се върне във властта шял да поведе партизанска война. Какъв е този националист и патриот, който денонощно плюе срещу опозицията на БСП/БКП и мъли за времето, когато България на практика беше изгубила своя суверенитет ? Днес, вече стана ясно какъв е и с каква цел съществува. Той е тук, за да не би случайно някой пак да повярва в синята идея, в Костов, в сините, в някаква истинска опозиция на БСП/ДПС и алтернатива на ГЕРБ. Това е ужасно за БСП/ДПС и Волен Сидеров ще направи всичко възможно това да не се случи. Може би, обществото започва да се оттърсва от всичко това. Може би, то започва да си връща мечтите, които му бяха отнети, от разни кресльовци, бивши комунисти, агенти, другари и цялата тази паплач. Атаката, която организираха БСП/ДПС и Волен Сидеров срещу Президента, цели да срине и последната останала опора. Колкото и да е невероятно, единствената опозиция на всички тези хора са хората на улицата, защото ГЕРБ вече не присъства в Народното събрание. Народното събрание е превзето от БСП/ДПС и тяхната креатура АТАКА. На ред е Президентството. Тези хора, които излизат всеки ден в 18 и 30 са толкова ценни в момента, че може би ви е трудно да си представите. Пазете ги и ги защитавайте от всякакви хули и нападки, подигравки и внушения, опити на съмнителни партии и организации да се внедрят сред тях. Те са единствената ни опора.

 19. G-n Indjev tazi sutrin mom4eto kaza 4e i GERB sa pla6tali za da izliazat hora i da podkrepiat Borisov.Az bih podkrepial i bez da mi pla6tat samo istinskoto diasno DSB.

 20. Ubeden sam 4e ako ima sega novi izbori 6te se varne nai otvratitelnoto pravitelstvo na Borisov.Obarnete vnimanie na plakatite.Hristiansko li e da se prizovava za omraza i vsi4ki biv6i v zatvora.Za6to se vodiat deca na protestite,strah me e da si pomislia kakva cennosna sistema 6te imat te v bade6teto.

 21. То бива тепегьозлък, но чак толкова не бива. Изпитвам потрес и погнуса. А като видя това ямболско фотографче, уж изучило вече за поп и Данчо – ментата да морализаторстват / и двамата натирени от Костов/ ми идва да счупя телевизора. Красива гледка са усмихнатите хора по митингите. Спомних си как и аз водех невръстните си синове на първите с каски на главите им, защото тези, които ни управляват сега, бяха и тогава, но биеха. Иво, енергията на хората ще отшуми. Започват и отпуските. В Интернет има много предложения какво да се прави. Сега трябва да се събере българската интелигенция, независимо от цвета и да поведе народа. Утре ще бъде късно и историята няма да ви прости!

 22. Спящата клетка на СС(СР) – Сидеров се задейства.
  Крие се зад Левски ,но не споменава най-вярната мисъл на Апостола – “Който ни освободи- той ще ни пороби.”

 23. Е добре де какво искате всъщност , да се върне ГЕРБ ли? Пак високи, непосилни сметки, пак ниски доходи, пак подслушване и страх. Затова хората не смееха да се покажат на протеста февруари , защото машината на цветанов е страшна. Как тогава се държа полицията , сега как се държи ? Бъдете обектвни моля ви , Иво Инджев е страхотен журналист , аз съм му голям фен . Но е много пристрастен . Показвайте както хубавите неща направени от някого , така и лошите .

 24. Ако няма резултат утре-събота Орешарски и Станишев да се изнесат следващия призив да е до цялата страна извън столицата “Окупирай София”. Хората при всички положения няма да дойдат пеша. Само така един народ си взема родината обратно, като си върне първо столицата!

 25. Отдавна е ясно, че “Атака” и ДПС са скачени съдове. Ясно е също, че са рубладжии.
  Много трябва да се внимава с евентуалните нови правила за избори, защото свалянето на 4% граница не е разумно, понеже ще се разводнят нещата и къде остава отговорността на избирателя. Трябва да се разреши гласуването по Интернет за българите в чужбина и въвеждането на образователен критерий за правото на глас.

 26. Останах крайно изненадан от това колко ниско интелигентен (тъп) е “емблематичния за БСП” Бриго Аспарухов, слушайки го в едно интервю при Гарелов (две ченгета “ръсят мозъци”). Безвкусен хумор на тема мъжественост и никаква (нула) информация за “Хамас” и “Хизбула”. И този чугунен екземпляр с парализирано мислене е бил 6 години шеф на Българското разузнаване!? Както се казва: “Е.ем ти разузнаването!”

 27. Г-н Инджев,
  предвиждате ли утре протест пред паметника на съветска армия?

 28. Ако Атака са гласували “против”, както нагло твърдят и не подкрепят Пееввски, защо не подписаха искането на 97 депутати от ГЕРБ за отстраняването му от Народното събрание?

 29. Stoev | юни 21, 2013, 16:46
  Стоев,
  Не бери грижа за децата, които са заедно с родителите си на тези протести. Ще научат какво е почтено и какво е лъжа. Неща, които цялата пасмина, гласувала за Пеевски, никога няма да научи.

 30. Волен лудо болен и много долен.
  Не е ли време да искаме всичкия комунистически боклук (представен в парламента без иключения) да се маха. Дано в протестите се роди ДЕКОМУНИЗАЦИЯ.

 31. Потресена съм от изказването на Барозу – партиите в България да стигнели до консенсус. Нали затова сме я докарали до тук, защото те се договарят срещу народа. Май и Барозу не разбира за какво става дума, не само Станишев, Местан и вся остальная сволач. Лошото е, че много хора не припознават ГЕРБ като част от бандата негодници, но и това ще стане.
  Още много трябва да се прорестира. Протестиращите от Благоевград ги излъгаха, като Палев влязъл и излязъл от задния вход. Жалкото е, че хората не са разбрали, че протестът е срещу наглостта на ДПС, а не срещу личността Палев.
  Изказвам лично мнение, че акцията им Пеевски беше успешна. За достатъчно време му беше осигурен достъп до най-секретната информация на държава и той е вземал, каквото е трябвало да вземе, но това ще стане ясно по-късно. Докато Волен Сидеров ни забавляваше, те си свършиха работата. Така че, тая пасмина трябва да бъде изметена незабавно, а Станишев да си го вземат в ПЕС, да им е честит.
  На този клип можете да видите Барозу като студент какъв пламемен социалист е бил – да се чудим ли тогава защо и Европа я докара до тук – http://www.youtube.com/watch?v=wAHv3UnXvmM

 32. Към Г-н Севделин Панев :
  ” И този чугунен екземпляр с парализирано мислене е бил 6 години шеф на Българското разузнаване!? Както се казва: “Е.ем ти разузнаването!”
  Още много има да се “изненадвате” 🙂
  “Сите” са така ,то щото от “мъжкарческите работи” им,особенно от “мезетата” (чичко диоктор така вика “холестерол”,треперене на ръчичките съ получавало,ама било от някакво повреждане на “хипотеламусът”)!

 33. За да подпомогне активно подкрепяното от него правителство на Орешарски, Волен Сидеров е влязъл с единия крак в залата на славата на големите световни изобретатели, издигайки “граждански присъстващ” до професионален статут. Както са му тръгнали работите, като нищо може да ликвидира безработицата!

 34. Не чакайте тези да гласят нов изборен закон! Да се разкарат на момента от властта. Ето утре ДСБ ще излезе с обръщение (надявам се) към техните избиратели и да ги почваме!
  Трябва една силна десница, която да затвори устите на тези които заявяват – “Добре де. Нови избори и кой ще дойде след тях.”

 35. STEVAN, бестселър ще бъде книга за Местан, не за Сидеров. Сидеров е молекула от най-простите. Местан е сложният герой с много качества и драматична политическа съдба. Той е най-талантливият, най-съвършеният политик на прехода, при това е от лошите. Сега е на върха. За последно. В съседната стая се разпада Джаба. И го мъчи с крясъци и невъзможни искания. Джаба няма да изкара вечно, но драматичният герой – точно този, не може да бъде предател, нито да отмъщава.А трябва и да се бие срещу враговете на Джаба, които са ги обкръжили – един дълъг списък от чудовища и “невинни” земляни…Докато Джаба е жив, героят ни е с него…има ли смисъл…колко дълго – и за кого? – А Сидеров е по-скоро работа за медицинска монография, писана от финансист.

 36. Макар да не е съвсем по темата, пускам и тук едно от нежеланите личини съобщенияв блога ми , които се изливат от кух профил-фантом kaizer:
  Руската обсада е осезаема, което обяснява всичко и за протестите, и за безочието на волен…
  ………………………………
  Браво на Семерджиев. Унищожи досиетата за да не могат Костовашките гниди да плюят по достойните мъже, работили за сигурността на родината,. И Костов и той не разкри досиетата. Неудобно му беше да издава колегите си. А за паметника не се коси. Вие скачахте 30 онзи ден. Множите се от години но все толкова си оставате. Ходя на събиранията ви от години. Поне десетина човека бяхме наши хора онзи ден. Ама как ни се усмихвахте, а? :). Ти даже и флагче вееше. Която и партия да дойде все ще е русофилски настроена и паметника ще остане. Ама само как виеш във фейса” Костоооов ела не ни изоставяй. Оплете си кошничката Костов и му дреме на кура за вас. 🙂
  Изпратено: 20:22 От: kaizer
  Изтрий | Отговор

  ……………………….
  П.П. Отново, не съвсем по темата: За областен управител на София е назначено ченгето Шесто и мекерето от ГК на БКП Росен Малинов, но никой не реагира!

 37. Г-н Инджев, има група във фейсбук -“Системата reloaded”(вероятно вече знаете, но не видяхме името Ви сред участниците), където аз,съпругът ми и нашият син предлагаме да бъдете включен и Вие. Вече няколко пъти Ви призовавам да застанете в първите редици на водачите на нашия народ, но сега, струва ми се, времето ви вече е дошло. Не Ви молим, апелираме към Вас – излезте на политическата сцена – младите “водят хорото” на протестите, но имат нужда от опитни, талантливи и почтени съветници или сътрудници, или даже водачи и един от тях несъмнено може да бъдете Вие. Нямаме друг начин да контактуваме с Вас, така че, извинете ни, че използваме тази форма на комуникация, но трябваше да Ви осведомим (ако не сте до сега).И не забравяйте – вие сте един от малцината на които вярва едно мнозинство от поне що-годе читави хора! Не ни разочаовайте!

 38. до BGFILES – НЕ ЗНАМ КЪДЕ ЖИВЕЕШ, НЕ ЗНАМ КАКВО ВИЖДАШ, ДОБРЕ ЛИ СИ СЪС ЗРЕНИЕТО ВЪОБЩЕ?? ПРОТЕСТИРАЩИТЕ СЕГА И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ СА 2 РАЗЛИЧНИ АНТРОПОЛОГИЧНИ ВИДА/ЦИТАТ/. И НЕДЕЙ ДА КРИЕШ СОБСТВЕНОТО СИ МНЕНИЕ ЗА УСЛУЖЛИВАТА ОГРАДА “КОМУНИСТИЧЕСКО ИДЕОЛОГИЯ”. АНАЛИЗЪТ ТИ ИМА МНОГО ДУМИ И МАЛКО СМИСЪЛ. СЪВЕТ: НИКОГА НЕ ЗАПОЧВАЙ ПИСАНЕТО С ДУМИТЕ “ИСКАМ ДА КАЖА” – ИЗДАВА ПОСРЕДСТЕНОСТ.

 39. Съществуването на WCидеров(и много други)с всеки изминал ден опорочават името на България.

 40. Към Васил Костадинов,
  Вижте такива като Сидеров винаги ще има, те КГБ имат и резервен вариант с оня другия боклук Валери Симеонов ли се казваше – собственика на телевизия СКАТ – там е също бъкано с агенти на ДС – даже се гордеели с това били служили на Родината – само дето не уточняват , коя Родина! Разликата е само в това, че Сидеров е шут и палячо, а ония се вземат по насериозно, там има един Касабов през няколко предавания току вади някаква каличка и я целува пред екрана била уж на дядо му! Парите и на едните и на другите идват от Москва – то ачик се вижда! те опъват една струна, която събира едни тъпънари, както мухи на мед! Това са бивши фатмаци, разни военни хрантутници, които цял живот са паразитизирали на гърба на хората под предлога да ги пазят от империалистите! Там има също дребни полуграмотни марзеливци, които си въобразяват че щели да дойдат на власт и чакат тогава да делят някаква баница! Има също една зомбирана част, която мрази турците, ама без да знае за какво точно понеже тоя мушмурок Болен Сидерюк им казвал, че са лоши! Тук там има и някой случайно попаднал – общо взето такъв е профила на гласувалите за АТАКА и този какъв фронт беше не знам – забележете имената им – едните АТАКА, другите ФРОНТ … – колко народ сме и какъв процент олигофренизирани – това е дережето – за съжаление!

 41. До НИКО – Как се държала полицията тогава и сега. Тогава атакуваха полицията, имаше провокации от агитки, имаше откровени идиоти, пияни и на субстанции, имаше самозвани представители на различни райони, взели се насериозно и правещи срещи ИЗ СТРАНАТА да излъчат нещо. По-гротескни “представители” не бях виждала, липсваше им само “дарбата” на Сидеров. Не можеха да посочат кой ги е излъчил, с какъв мандат. Жалко за нормалните в онези протести, но те постепенно се дръпнаха. Ау, тогавашната полицейщина и ах,милата полиция на тройната коалиция. Вие февруари не гледахте ли телевизия? Не минавахте ли към Орлов мост? Сега на Станишев протестиращите му се виждат малко – по този критерий зимните протести са едни кръжоци на открито, с изключение може би Варна…

 42. Не проумявам защо всички се вторачиха в това, кой ще оглави ДАНС, след отстраняването на Глиган Пеевски? Защо никой не се сеща как, от кого и защо беше създадена ДАНС?!
  Защо няма плакати с надпис: “Да се ликвидира ДАНС! НЕЗАБАВНО!”
  Забравихте ли, как украинският съсел чрез ДАНС лигитимно реанимира зловещата ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ! Че сега и ГДБОП набутаха вътре! Сигурно основният мотив според комунягите е, че са ни малко ченгетата! Колко станаха – само в системата на МВР бяха 65000 човека (срещу 30 хил. в армията)!!
  КОГО И ОТ КОГО ЩЕ ПАЗЯТ И ЗАЩИТАВАТ ТЕЗИ 70000 ЧЕНГЕТА?!
  Днес Татяна Дончева заяви, че тя и групичката комуняги, настояващи за оставката на съсела (с Гоце Седефчов начело, разбира се) вече имат своя кандидат-експерт за шеф на ДАНС )”стар кадър, със сериозен стаж в контраразузнаването”). Не се съмнявайте, че който и да е той, ще бъде вариант по-лош от Пеевски! По-интелигентен, по-зализан, ро-малко скандален, но по-перфиден, по-безскрупулен и реваншистки настроен! От онези, които “с кръв са я взели и само с кръв…”!От онези дето бяха “щит и меч” на гадната им партия!
  СТРУКТУРАТА ДАНС ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА!!! НЕЗАБАВНО!!!

 43. Не по темата, НО:
  Горан Благоев в предаването си по БНТ съобщи, че Филип Василцев пак е тук. И то приет от Патриарха!

 44. Dokato nechestivite pipala na rusia v BG ne budat otsecheni, taka shte produlzhava koi znae dokoga. A za da budat otsecheni tezi pipala, triabva grazhdansko obshtestvo – takova koeto da pogledne istinata v ochite i da kazhe NE ISKAM tozi pozoren pametnik v centura na Sofia – ne iskam nai-golemia VRAG na bulgarskia narod da ima pametnik za poklonenie. NE SME MURSHA – DA MAHNEM, RZRUSHIM POZORA!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.