Скачените на руска орбита БСП и Атака имитират разкачване

БСП и Атака, при емблематичното отсъствие на главния бенефициент на изпълнителната власт ДПС, разиграха днес сюжета със скачените съдове: Атака имитира оттегляне от парламента, а БСП, уж изненадана, вече допуска да падне правителството по вина на…Атака.

Да прехвърлиш отговорността върху Атака като мотив най-после да си отпушиш ушите за исканията на протестиращите е като да плашиш Дуче с кремвирш. Сидеров със сигурност потрива вече ръце като „герой”, който ще се извърти в ролята на фактора, свалил не само Борисов ( за което той упорито претендира), но и БСП ( с тайното съгласие на самата БСП).

Това е класически пример за сития вълк при запазване на агнето – приказка, в която червената шапчица Сидеров се опитва да стане невидимка, стреляйки по столетната си баба с халосни патрони за заблуда на големия син вълк, дебнещ за ужас на съзаклятниците с плакатите край парламента.

Така Станишев, обявил преди минути новата си позиция, се опитва да запази себе си и същевременно подава топката на своя крепител Сидеров да се прави на герой за пред оредяващите си избиратели. Защото патерицата Атака пак ще е нужна на БСП като тоягаза народа и в този тандем вече кроят нова сделка със старата цел да си разпределят ролите в скачените съдове на задкулисието.

Апропо, уличната драма с обсадата на парламента се развива под прозорците на телевизията на властващата ( при тройната коалиция, при ГЕРБ и сега) олигархия ТВ7, която се опитваше да оседлае статуквото с истеричните напъни на забогателия от слугуване български „журналист” Бареков , претендиращ да е говорител на народния гняв. Не му се налага да ходи далеч, за да покаже площада под прозореца. Обаче нищо подобно не се случва- още една „сполука” се спука!

16 мнения за “Скачените на руска орбита БСП и Атака имитират разкачване”

 1. Ники Дудука лъсна като чифт свински т-ци, с тази разлика че той няма собствени такива и тази липса очевидно му пречи. Радостното е, че “проекта” Бареков няма да успее. Иначе се готвеше една псевдо дясна партийка под ръководството на Дудука на която да се подпира столетната к-ва БСП.
  В другия вариант имаше някаква хипотетична възможност да отцепва заблудени десни гласове в посока СССР.

 2. Сидеров действа само под масата – видяхме го нагледно,
  а БСП досега не е ставала от масата и ще чудо, ако се случи.

 3. След “Часът на Орешарски” предложен от М.Бехар идва “Часът на Мая М (М -не по Фриц Ланг)”, която търси уединение в “Александър Невски”. Не е истина!
  АТАКА ги изнасили, имат кадри на насилие от страна и на протестиращите част, от които днес са доста по-различни ,могат да се оттеглят, а маските да останат. Ще ни залеят с БСП-вирусоносители!

 4. Добре ще бъде и лявото да се разкачи от пребладаващото дясно в БСП. Това ще облекчи столетницата където тумора на олигархията е по-голям от лявото социално слабо тяло.

 5. Това съм го “казал” някъде във ‘виртуалната реалност ” умряла с умрели букви ,дето нито виждат,нито чуват,нито чувстват реалноста,такава,каквато Е!
  “На 23 март се навършиха 3 години от както Майче Санда беше пратена на оня свят за това,че на мен неми е възможно да не казвам Истината.Тя истината от Бог е,пък аз страх имам от Него,несмея да премълчавам Исината.
  Три гогони казвам ,викам,крещя ,писах даже,нищо ,никой не чува.Аз сили нямам от къде повече да извадя,за мен ,а и за баща ми(МВР ме шлуша,навсякъде ме слуша,но пак не се чува).Аз имам едни “специални” помощници ( грозници на галено им викам),та мисля да легна и да опитам от костите ми да неби някаква силица още за изтегляне да е останала,а през това време “грозниците” някакво “представление” да представят (по техно усмотрение).Надявам се на цялата прогнила от бездушие българска територия да се разпрострят(да не пропуснат някъде),така за чуваемост евентуално да се получи.Надявам се да не се престараят,защото съм много изморен и немога да ги наглеждам.(нещо като шок и ужас)”
  това също го има ,като “факт” във виртуалното ви умрело пространство “точка.БГ” :Това
  “Прости ни Румене,че допуснахме един от нас да откраде от теб (думи на неграмотните цигани,между които живея цял живот).Неграмотни цигани,който почти никога не са стъпвали в църква,а и да се прекръстят незнаят.Прости цигани!”
  Това също:
  “Празник на мързелите храненици на малцината работещи бедни.
  Баща ми го храни “Социалният патронаж” с помия,която котката неще да погледне,камо ли да яде.Четири дена вече е на гладна диета,както и всички останали “хранени” “социално” възрастни.Празници на търтеите чиновници понеже,та на пости за здрав дух на пенсионерите,повечето от които поклонници на “най сиоциалните социал комунисто/капиталисти !Станишев и Първанов най първите из между първите трудещи се на нацията! ”
  И това:
  “ПОСЛАНИЕТО НА АПОСТОЛА ПАВЛА
  КЪМ ГАЛАТЯНИТЕ
  ГЛАВА 3
  3:1 О, несмислени галатяни, кой ви омая, вас, пред чиито очи Исус Христос е бил ясно очертан като разпнат?
  3:2 Това само желая да науча от вас: Чрез дела, изисквани от закона ли получихте Духа, или чрез вяра в евангелското послание?
  3:3 Толкоз ли сте несмислени, че, като почнахте в Духа, сега се усъвършенствувате в плът?
  3:4 Напусто ли толкоз страдахте? Ако наистина е напусто!
  3:5 Прочее, Тоя, Който ви дава Духа и върши велики дела между вас, чрез дела, изисквани от закона ли върши това, или чрез вяра в посланието,”
  И мноооого ощо,много все Истинска Истина,на която не вярвате,понеже по ви на “сгода” да вярвате на мръсните,долни,античовешки,зли сатънински безбожни ,лъже пророци,”фройдовци” с прогнили до гнус душички,на подлости на тези дето ви разделят и владеят във ваша вреда !
  Ане проверявате никога ФАКТИТЕ,ТАКИВА каквито са.Истинската Истина,която изглежда непоносима,невъзможна,”шизофренична”,”неграмотна”,”несвързана с главният мозък”,”побъркано писмена” и ве от тоя род “неразбираеми” ви мой.
  Ми неразбирате Бог бре “чада”.Лошо,многолошо сте я “наколонили”!
  Аз ЗНАМ и несъм виновен за това !А и никък несъм луд,Аз несъм луд,но май сам съм,други няма ….Да няма никой (очи ми това виждат,ръчички ми това пипат,периферия нервна ми това чувства).А е и циганчето (второкласник,но със знания ,като на професор) не дойде да ме изпитва по смятане,понеже го сплашили “грижовни граждани” да бяга далеч от мен,понеже луд съм,пък аз купих млякото дето обещал бяхна него и сестричета му,за гоито се грижи !
  Г-н Инджев това ми е “телефончето” (има го в “написани грешки ivo.bg”) +359 897 73 02 39 (на постоянно “обгрижване” е,както и всичко ми друго,виртуал и на риалити,сигурна работа,че няма къде да избягам и да се скрия).И само аз ЗНАМ всичко да “разчета” и поясня на незнаещите,който си мислят ,че знаят,но само си мислят,че мислят ! С “умрели букви” реалност дето трябва да се “бръкне в раната” неможе да се направи правилно “прояснение”,невъзможно е!
  Имам само едно измършавяло телце,двенки ръчички,само един ляв и един десен крак (с който пиша без запетайки),а нужни ми поне 1000 минимум на риалити от “вида” – “…с ум и разум надари ме да немога да греша”!Да ми поправят “краснописа”,не за друго !

 6. Красен Станчев: Кабинетът ще си отиде, когато съвсем обърка нещата в енергетиката

 7. Какво повече от имитатори(те), … освен имитации (?).

 8. От “Атака” могат да си изградят фонтан- паметник тип “пикаещо (анаболно) момченце” край Операта като символ на един особен изчезващ* вид хомо сапиенс- платен поддръжник на политическа партия.
  * Дано да е изчезващ!!!

 9. От както съм се появил в това измеррение материално,правя това за което Бог ме “създал” !Аз това ,което съм и ще продължа да си изпълнявам задълженията,такива ,каквито Той ми вменил!А който срещу мен е,ще си счупва личната глава в Неговата “невидима стена”,която “поставил” навсякъде околовръз Ми,да ме пази от тези ,дето са чада сатънински !Сам съм във “видимата” ви умствена ограниченост по ваша си вина,не по моя!
  “Красен Станчев: Кабинетът ще си отиде, когато съвсем обърка нещата в енергетиката
  Posted by Айде холан… | юни 26, 2013, 15:05”
  @Айде холан,благодаря !От постинга Ви тоз се сетих да се обърна с молба към “фотоволтаиците” !
  Трябва ми спешна помощ за еди от “Мойте Циганчета”,понеже къщата им остана без покрив,а нямат възможност сами да се справят (нито финансова,нито физическа,нито знания,а имат маки деца).Къщата им е на място,дето е “достъпно за слънцето “целодневно”,А да направите едно добро дело,пъкБог може да ви погледне с “половин око”!
  Тук в Криводол “най черната и тъмна дупка”,във “вашата България”,по далеч от “крайният квартал на жълтите павета”!
  Спешно е!

 10. Аз мисля, че се сбъдва прогнозата на г-н Евгений Михайлов в тази му статия:
  http://www.svobodata.com/page.php?pid=11697&rid=154&archive=

  Партия ЮРУШ се махна днес от парламента. Дали после ще претендира за заслугата за свалянето на правителството-със сигурност! БЕХ е предприел смяна на шефове, остава дестабилизацията на финансовата система и етнически конфликти, които тлеят в Благоевград! А на сянка кукловодите потриват самодоволно ръце.

 11. А според мен, Сидеров вече е решил, че е заработил достатъчно и ще се пенсионира. Ще вземе хем пари от ГЕРБ, хем от Станишев персонално, за една и съща работа – да не ходи на работа.
  Защо мисля, че е персонално от Станишев, а не точно от БСП – защото БСП еднакво губят. Единственият, чиято персонална вина се размива е Станишев.
  Сидеров ще осребри проституцията си.

 12. Волен Сидеров щял да се върне в парламента само ако полицията разчисти протестиращите…Каква новинка а?
  Мисля, че първия удар по някоя протестираща женичка ще бъде нанесен лично от Волен Сидеров, но не с палка, както писах, а с патерицата с която подпира БСП и ДПС.

 13. @Шумаров
  Моля Ви, бъдете по–прецизен с “изразните” си средства, в коментарите си. За какви етнически конфликти в Благоевград говорите? Не смятате ли, че това са твърде опасни и безотговорни твърдения?

 14. @ RUMJANA

  ГЕРБ си е при другите (ДПС и БСП) от много години. Изпълняват си договора (пардон, уговорките). Ще се включат веднага след като получат нареждане от господарите си.

  @ ШУМАРОВ
  Смяната на шефове в енергетиката не са предприети от БЕХ, а от правителството в оставка (на Орешарски, де).

 15. Докато търпим да има паметник на окупатора ссср, лакеите му – национални предатели все ще драпат за власт.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.