БСП вади социални, а Сидеров-сексуални намеци

Двете крила на левицата ( ДПС е клюна между тях) започнаха панически да вадят каквото могат в трудния момент: БСП реториката за „класовата борба”, а Сидеров сексуалната си неуравновесеност.

Антон Кутев и Михаил Миков споменаха два пъти в рамките на денонощие „класовата борба”, която им се привижда, че (имат намерение да) водят като обяснение за протестите на „ситите” ( както нарече протестиращите тяхната другарка Дърева).

От БСП се „сетиха” отново да заплашват да отменят въведения от тяхното управление плосък данък, за който бяха „забравили” поради класови различия със забогателия елит на ДПС. Кутев обясни днес обаче, че класовата борба била причината за протестите заради НАМЕРЕНИЯТА на БСП да се върне все пак към въпроса за данъка за заможните.

По този начин Кутев приписа на протестиращите колективно ясновидство, поради което са предвидили този каприз и са започнали протестите още преди 14 дни- цели две седмици преди БСП да се опита да се хареса на бедните ( в управляваната от тях през голямата част от прехода бедна България) чрез класови намеци.

Други, но също толкова достойни за освидетелстване, са намеците на говорителя на тройната коалиция Сидеров.

Ако носенето на пистолет ( без очевидна нужда) е белег на мъжко комплексарство, каквото помним от стрелбата на магистрала „Тракия” на 7 април 2006 г.с участие на Волен Сидеров, то какво друго е въоръжаването на един депутат с полицейска палка, с която същият се разходи днес по улиците на София в компанията на накокошинени побойници, а преди това и в…Народното събрание!

Питам, защото кворумният благодетел на сегашната власт залива публичното пространство с изблици от обидни квалификации на сексуална основа. В рамките на няколко дни нарече известна телевизионна водеща „проститутчица”, а днес хвърли срещу група репортери определението „жрици на любовта”.

Да беше някой друг, който не се е снимал чисто гол в нарцистични пози ( снимките му дефилират в интернет, но в ivo.bg не публикувам порнография), да каже човек: какво да го правиш, тестостеронът му е повечко и за това само с „онова” мисли. Но едно е да мислиш, друго е…

Да попитам по повод провокациите му на сексуална основа: като е толкова потентен и съответно загрижен за нацията ( и в частност за нейното размножаване), какъв е мъжкият му демографски принос в полза на Майка България?

Или е използвал „онова нещо” предимно за поставка за слънчеви очила, както се вижда на една от въпросните снимки, на които позира както го е майка родила в България?

48 мнения за “БСП вади социални, а Сидеров-сексуални намеци”

 1. Господин Инджев, не е хубаво да пишете такива неща за Волен. Той е болен. Той е една неразбрана, изтерзана, поетична патриотарска душа. Има нужда от любов и приласкаване. Може пък за това да му е била палката…Де да знам.
  Както винаги сте в десетката. А горкият В. С. `що не се лекува верно!?
  Това за ” поставка за слънчеви очила” шега ли беше? Може би трябва да потърся тия снимки. 🙂

 2. Изцепките на Сидеров не мисля да ги коментирам въобще, но на другаря Кутев бих казала няколко неща. Г-н Кутев, нямам проблем да плащам по-високи данъци ако събраните пари ще се управляват добре, няма да се налага да плащам за частни уроци на децата или да плащам допълнително за медицински услуги. Но Вашата партия точно това не го умее. Нямате визия за развитието нито на образованието, нито на здравеопазването. Единствено знаете да раздавате пари на калпак и да се хвалите, че ще ги вземете като увеличите моите данъци и осигуровки…

 3. То пък едно нещо-слаба ракия, кат гледам! Полово слабички мъжлета,(или с не добри дадености) и комплексарчета се пънат да се снимат голи,и да стават политици. Жив да го оревеш,завалията…

 4. Господин Инджев, неморално и цинично е да се хвърля вината върху жертвите на прехода. Точно тези които протестират загубиха най-много през прехода, а комунистите с присъщата им наглост хвърлят вината върху тях, само защото тези хора се хранят по три пъти на ден. Да се храни един човек три пъти дневно, според комунистите е престъпление. Много нахално излиза да се храни човек сутрин, обед и вечер, това казват в пряк текст радетелите за справедливо общество. Що за извратено съзнание имат хора като Дърева, Кутев и Миков? И дали изобщо са хора?
  Има една черта която най-много ми харесва в българския народ и това е скромния му начин на живот и липсата на ламтеж към незаслужено богатство. Точно обратното на развратното комунистическо съзнание.

 5. Точно това е проблемът ни: настоящото управление е комуно-олигархично с фашизоидната ултралява подкрепа на черноризеца Сидеров.

 6. Да, тези дни добре познатите още от ранното ми детство леви интелектуалци, които обичат запоите по задимените софийски кръчми (като в доброто старо комунистическо време)отново проговориха с ленинската терминология и с внушенията на Берия. Да си го кажем направо – заговориха с откровено болшевишки патос.(Другарката Дърева със сигурност е бива на няколко водки, когато е писала простотиите си. Чакам с нетърпение изказванията на Гранитски, на Петев, на Нешка Робева, Лили Иванова и Светлин Русев) Нравственият лилипут(ин) – Сидеров пък, действително, извади на показ всичките си сексуални и полови комплекси, неосъществените си блянове по едричките кокалести жени. Отдавна съм констатирала, че обича да скача на жени – колко по-нежна и беззащитна е жената, толкова повече се репчи този прогресиращо кретенизиращ се субект. Освен това, тъй като всичко наоколо се оголва с почти неуловима бързина, стана съвсем очевидна органичната връзка, онтологичното единство между комунизма и болшевизма и сексуалната импотентност. Какво да се прави – “Руский стандарт”

 7. Интересно сбърканата (от всякъде) Дърдърева към кои причислява:
  Гоцето Седефчов, Мишето Миков, Р. Овч., Глиган Пеевски и мамата му, Златев, Божков, Гергов, Манчев, Манджуков и цялата си партийна върхушка? Към “ситите и заможните” или към “гладните и онеправданите”?
  Колкото до сексуалната “уравновесеност” и “мъжествеността” на В(Б)олен Сидеров, тук прилагам кратка извадка от “гениалното” му творчество:
  Из “Автобиография” от Волен Сидеров:

  „Срамувам се от майка си и от баща си – дребни чиновници и редници на Партията – голямата ядачка на души – израснах в малкия патриархален рай на тяхното страхопочитание – в къси черни панталонки, бяла ризка и червена връзка с пречупена в лакътя ръка
  РАПОРТ ДАДЕН!
  Веднъж в блъсканицата за кифли / от 5 стотинки / в училищната лавка тълпата ме притисна към свръхзагадката на природата – едно момиче с меки форми. Усетих странна сладост и панталоните ми се намокриха. Аз станах мъж, а момичето остана девствено – Тълпата, тоест колективът ме оформяше…
  Няколко години след това бях вече оформен онанист. В града на анархистите
  растях все по-дисциплиниран, по-саможив и неуверен, неориентиран, некомсомолец,
  неокосмен космополит.
  Обичам няколко жени в района от Арл до Пасадена. И те ме обичат. Никога няма да захапя зърната на гърдите им. Защото съм посаден в пустинята, а те са в друго измерение. В яловите пясъци на мастурбациите всичко попива, сякаш никога не е било.”

  ( „Сбърканата сексуалност в детските години оказва отражение върху целия по-нататъшен душевен живот на зрелия индивид.” – твърди д-р Зигмунд Фройд – БМ)

 8. Мария, повярвай ми като ти казвам, че не искаш да ги търсиш тия прословути снимки…

 9. Никога, дори и в най-песимистичните си предвиждания, не съм допускал, че може Едвин Сугарев (с когото бяхме заедно в Клуба за гласност и демокрация още преди рухването на Берлинската стена) да обяви гладна стачка и така да върне във властта диктатора Бойко Борисов, който да осигури разграбването на България от енергийната олигархия!

 10. Към МАРИЯ.П:

  Това е самата истина ( в блога си Асен Генов наскоро припомни тези снимки на “ранния” Волен, които са обиколили многократно жълтите вестници)

 11. Докъде ли е стигнало отчаянието на хората, за да подкрепят човек, като Сидеров. Признавам си и аз имах намерение да гласувам за него, но добре че не го направих. Интересно е да се разбере какво мислят хората гласували за Атака, но в сегашния момент след изборите. Как се чувстват?

 12. Да, Мария П., истина е. Мисля, че беше фотосесия в списание Егоист преди около 15 години.

 13. Питам се комунистите за какви ни мислят?На кого говорят,не всички българи са докарани до състоянието
  на “пролетариат”,някои макар и мн.трудно все още оцеляват…
  За каква “класова борба ” говори тоя боклук -Кутев?!
  Да не се намира на -Априлският пленум.Какво ни ги
  вадят тези глупости от нафталина.
  Убеждавам се ,че това са едни ГЬОНСОРАТИ,
  и няма да е лесно да се отървем от тях.

 14. Господин Инджев, предполагам, че Сидеров силно се надява българските социалисти по примера на техните френски колеги да разрешат еднополовите бракове. Така и Сидеров ще намери душевен покой и ще свие семейно гнездо с подходящ за тази цел човек.

 15. Благодаря, господин Инджев.
  Като написах първия си коментар, взех, че се замислих. И потърсих въпросните фотоси. Жужъл услужливо ми ги показа. И знаете ли какво?! Оказва се, значи, че тая фотография с очилата, за която говорите, имала била два варианта- за показване и не чак дотам. Видях и двата.
  Какво да кажа.
  Няма лошо в гол мъж на снимка. Викат му актова фотография на това. Обаче…Обаче политик да се снима така…А и…извинявам се за коментара, ама…спокойно е можел да си спести усилието. По ред причини.
  Да, не било шега. Ужас.

 16. @МАРИЯ
  Не ми е ясно, по какъв повод намесвате името на ЛИЛИ ИВАНОВА,
  в коментара си за случващото се в момента???? Имайте малко уважение и признателност към бележитите българки!!

 17. Чета изнесеното от Вас г-н Инджев и се питам.Защо се правят тези циркове и тези неадекватни реакции към протестиращите?Нима стоят срещу нас “управляващи пълни идиоти”?????
  Не,не мисля,че това е така.Тук стоят много големи задкулисни интереси,свързани с енергетиката,а и с друго.И те се отстояват с всичките на пръв поглед абсурдни действия.Интереси обслужващи външни сили.
  Няма ли, ако се стигне до ескалация на напрежението,провокации за граждански сблъсаци,налагане на силова диктатура,няма да накара Европа да ни вдигне червен картон и да каже,че подобни действия в България са неприемливи и несъвместими с духа и принципите на съюза и да ни покаже изхода навън.Те и без туй не ни чувстват, много като свои.
  Определени външни сили ще бъдат много доволни от такова развитие на нещата.
  Заеми от 2 милиарда лева ще се вземат и то с ниска лихва.Знае се от къде…..И този въпрос най малко подлежи на дискусии от страна на медии и политици.Просто се върви по “допирателната”,да използвам този математически израз.
  Защо,има ли нужда България от този заем,когато се остави от предишните що годе стабилна икономика.И накрая риторичния въпрос-кой ще го връща и как и колко време????
  Или след нас и потоп.
  Ако някога решите да коментирате тази идиотщина, която се канят да ни сервират,ще бъде много добре.Имате значително повече информация от нас нежурналистите.
  И докога ще търпи народа наш всичко това.
  Липсата на информация е преди всичко – ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!

 18. ДУХЪТ НА ИСТИНАТА

  Преди толкова години керванът на дните пак започна да върви.
  Беше спрял за малко, колкото да се порадваме на свободата.
  Направиха го!
  Заметнаха завесата,
  и отново всичко стана сиво и противно.
  Свободата се превърна в пакет за оцеляване.
  Оцеляването стана наше верую.
  Вината ни притисна в дупките,
  и не ни помогна да живеем.
  Мнозина дадоха кръвта си,
  за да могат малцина да се хвалят, че са оцелели.
  Самоопределиха се като избрано малцинство.
  Колко лесно то било!
  Промениш ли знака,
  и овцете тръгват пред тоягата,
  която е в ръцете на крадците-
  вратите на кланницата са винаги отворени.
  Къде е свободата ни на избор,
  която беше гарантирана, когато се явихме в този свят?
  Кои са тези твари, които си помислиха,
  че могат да превърнат Изкупителя в посмешище?
  Защо не ни харесва изначално силата, която ги подкрепя?
  Ние сме от Божият народ!
  Ние сме Призвано Мнозинство,
  и никой няма право,
  във наш ущърб,
  да се самоопределя!
  Право не се взима.
  То се дава от Създателя на всичко тук.
  Него не Го питат, а тайно си мечтаят,
  за оня миг във който ще могат да си купят от безсмъртието.
  Онези пак се канят да променят нещата за сметка на Творецa!
  Онези пак се канят да задават правилата!
  Ще бъде битка на живот и смърт,
  ще бъде битка страшна!
  Налага се да разберем кои сме и със кой сме!
  Необходимо е да изявим желанието си
  да се приобщим към истината,
  и да я обичаме!
  Настъпи време да превърнем свободата в знаме,
  което да се вее и във вечността!

 19. До Мария П.
  Сетих се, списанието с актовите фотографии на Сидеров беше “Клуб М” – май вече не съществува!

 20. Няма значение кое е списанието. Все пак- благодаря. Видях кадрите. Потресително. Но не в смисъла, който би искал Волен…:) Какво да се прави. Човекът има проблеми. Решават се. Със зелена рецепта за розови хапчета.

 21. Аа ха!
  “Воленчо – болен ” – прави това,за което е “сделян в лабораторията” по технологията описана в “Новият завет на Сатана” – писал съм не един път в “виртуалната” ми битност с “написани грешки”,а вии си “лапкате все така “бисквитките” и съ усмихвате !
  “..аз имам една бъркотия ми каза, че това е не работят, защото не са
  един..”
  “Благодаря за бърз отговор и ви съжалявам за лошия ми английски!” -Google Превод
  Аз немога да бъде разгадаван от никого,защото никой незнае нищо за мен,който твърди друго,просто лъже.Аз съм Божие “творение”(не фанатик религиозен,зомбиран,умствено блокиран.),Бог ме е пратил с “предписана” от Негова “задача”,Аз съм преминал през всички “изпити” ,който ми Поставил и съм стигнал до “нивото най високо”,до Него “първи и единствен пълномощен редставител”.Сам съм ,други няма на от към мен,ама съвсем наистина!Дали ще ми вярвате,ваш си проблем,и за ваша си сметка,аз си мога и сам.обаче всички сте зависими от мен!Фактите са налични всяка секунда,ноо…няма кой да ги вижда “индиански синдром”!Знанията и можената който имам са мноооого далеч над всичко дето ви налично във вашето “материално измерение”.Само Той ,Именце дето му Бог знае и може повечко от мевн (за сега,но незнай какво съм Му подготвил,изпусналмъ от наблюдение)!
  Когато “Бог си знае работата” ….

 22. Към Дончо Тонев:

  По този повод предлагам да се замислите защо е пощаден в медиите в калташките предизборни престрелки от (уж) политическите му врагове от ДПС Сидеров.
  Представяте ли си нещо подобно на голи снимки, при това правени с явно нарцистична ( а може би и комерсиална) цел на …Костов, Надежда и др. подобни врагове на съветско-руската доминация в България?
  Щяха да ги изкарат на постери по всички магистрали по подобие на разпънатите на кръст роби по пътя от южна Италия към Рим след разгрома на робското въстание на Спартак.

 23. Алооо,гУсподин Иво Инджев!!К`во си позволявате тука!!Тва да не Ви е радио “Свободна Европа”!!Ало!!Миков К`во каза!!Не може!!Поздрави

 24. До инж.Симеонов.

  Не знам за какво точно трябва да бъда признателна на Лили Иванова – тя не е певицата на моето поколение, нито на моя вкус. Доколкото знам – любимата певица на върхушката в БКП. Все едно. Приемете изказването ми като една ирония, като една символизация на абсурда ни. Ако това ви е засегнало лично – моля за извинение.

 25. Дами и г-да,
  дали си струва да се занимаваме с този боклук – Волен Сидеров?! Там са събрани се от един дол дренки – от лидера до последната им електорална единица! Мисля, че има по-сериозни теми! Мен например ме тревожи повече, че “НАБУКО” пробадна и Азербейджанския газ ни заобикаля! Има ли някой компетентен в тази област да даде повече информация – някакъв анализ. Това означава, че отново оставаме над 90% зависими от Руската газ!

 26. Принос към фройдисткия контекст на Воленовите снимки – “Неслучайно завършваме този опит за систематизация на семейните неврози с психичната полова инвертност. Действително психоанализата е тръгнала от явните форми на хомосексуалност, за да разпознае по-фините психически разхождения при половата извратеност, но преди всичко като функция от социалната антиномия трябва да се разбира тази въображаема безизходица на сексуалната поляризаци, в която невидимо се ангажират формите на определена култура, нравите и изкуството, борбата и мисленето” (Жак Лакан, “Семейните комплекси”)

 27. Занимаваме се с В.Сидеров, защото той не е личност – той е маска, символ, функция от нещо друго – затлачено, болно, перверзно и тъпо. Всъщност лицето му почти напълно е загубило човешките си очертания и е придобило щрихите на маската. Гневът ми е към явлението Сидеров, не към човека Сидеров.

 28. Preoblekul se Ilia – pak v tia…
  “Klasova borba” ili “Zalput na Avrora koito kunti v chugunenite tikvi na komunistite” da imenno onzi koito vuzvesti prez 1917 obrichaneto na desetki milioni hora na unishtozhenie v komunisticheski lageri i zatvori i stotoci milioni na “velikolepno” zhivurkane v socialisticheski sos. Dnes v durzhava ot Evropeiskia Suiuz, chlen na NATO upravliavashtite govoriat za klasova borba. Ne znam koe e po-goliam sram i unizhenie za zhitelite na BG – naznachavaneto na Peevski ili burtvezh za klasova borba. Spored men poslednoto. Dumi ne stigat. PROTESTI DO OSTAVKA! ALTERNATIVA NIAMA! ALTERNATIVATA e obratno v budeshteto na komunizma.

 29. Браво на целия екип на предаването “Господари на ефира”, които решиха да съдят един развилнял се лумпен.И въобще не са важни снимките му в различни идиотски пози, а държанието, което демонстрира, въоръжен с мегафон и бухалка.Чудя се към коя инстанция да се обърна /че според мен е направо за лудницата/, която може да го респектира.Къде се намира, че разиграва цялата държава и никой нищо не предприема да го спре.Какво МБР, какви 5 лв.Много на щечен се прави новия МВР бос, а въобще не смее да го постави на място.За станишев и местан не искам да говоря.Отдавна са ми загубили уважението, като нормални хора.Все ще измисля нещо,да покажа , че хората с достйнство не се страхуват от него.

 30. Онанизмът предпазвал от рак на простатата. От рак на простатата ли се страхува Болен Лидеров?

 31. Безусловно, г-н Инджев. Моите поздравления за аналогията с Рим! Но не е само ДПС, само един шоумен ще си позволя да посоча-Слави Трифонов. Струва ми се, че ми е бедно въображението какво би сътворил само той. И още от 1999г. Костов е командир, при това крадлив и черен циганин, а Надежда е лека и невярна жена.
  Спирам, защото струва ми се започнах развитието на сюжет, подходящ за един друг и много популярен “антикомунистически” блог.
  После десните сами си били виновни. Най ме боли от предателството на Евг. Михайлов, д-р Н. Михайлов, проф. Константинов, Й. Соколов и…спирам!

 32. Госпожица Дърева все повече се отъждествява с прозвището, което носи от години – дърозавър.

 33. Този човек ще продължава с арогантността си. Той иска военно положение, не случайно създава проблеми и конфронтации, които ще доведат да съсипването на България , както и добрите приятели от Турция, които той направо мрази. Трябва да се обединим, сега е момента, защото България е древен народ и се е запазил. Тези провокации с цел да се манипулира гражданското общество и днес с колегите журналисти от БНТ е срам и позор от негова страна, а преди два дни и с колегата от БТВ. Той няма будно народно съзнание, няма и да има. България не е прост народ, а обратното на това, не е ЛУМПЕН, а е ВОЙВОДА! България има мисия и е свещен народ. Всички негови изяви, ще изнервят допълнително обеднелият народ.

  Предлагам на всички българи, да се атакуват емоциите на човека в по-голяма степен чрез доктори и добри юристи. Той е професионалист:” чрез въздействието върху емоциите, това е класически метод, който има за цел да гарантира, че ще се блокира способността на обикновените граждани на България. Хората да правят рационален анализ, а в крайна сметка дори и на способността им за критично осмисляне на събитията…”

  Пример: майка България умира. Родината изцяло става негова чрез военно положение – има ли казарма, няма!?!? Скоро ще четем, че някой се е запалил, българският дух и морал се унищожава, докато го има този човек. МИСЛЕТЕ СЪС СЪРЦАТА СИ, БЪЛГАРИ. Въобще БОТЕВ, ЛЕВСКИ и КАРАДЖАТА и ВЕЛИКИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД СЕГА В 2013. Ние сме най-първите в света и за пример на Европа… а неговата партия ще ни превземе, унищожи, затрие… СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ, защото този човечец, иска да докаже на ЕВРОПА, че НИЕ НЯМАМЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ДУХ! ХАЙДЕ ДА ДОКАЖЕМ ОБРАТНОТО, ХАЙДЕ БЪЛГАРИ!

  Този човечец:”Самият той е виновен за собственото си нещастие поради липса морал и др…” Какво ще стане с него, ако няма партия – резултат, започва самостоятелно да се занимава със самоунижение, самоунищожаване, да обвинява за всичко себе си, което го води неминуемо до тотална депресия, като всичко това води към апатия и бездействие.”

  Той иска, да ни каже с неговото безнаказано поведение пред народа и пред журналистите:”българският народ си е сам виновен, защото е мързелив, глупав и крадлив, а „българите в чужбина“ са предатели на българщината, няма го у тях българският дух, те са само наблюдатели, намерили са лесното вместо да страдат, и нищо не правят за България, и освен това не плащат данъци в България…”

  До кога ще търпим това безобразие!

  ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ, СКЪПИ БРАТЯ БЪЛГАРИ И ВСИЧКИ КОИТО ЖИВЕЯТ ИЗВЪН РОДИНАТА СИ! ДАЙ БОЖЕ, АМИН!

 34. Чл. 174а. (Нов – ДВ, бр. 10 от 1990 г.) (1) Който с насилие, измама, заплашване или по друг незаконен начин разтури или попречи да се проведе събрание, митинг или манифестация, допустими по Закона за събранията, митингите и манифестациите, се наказва с лишаване от свобода до две години.
  Наказателен кодекс

  (Сидеров и депутатите му може да имат имунитет, но момчетата, които го пазят – законно не.)

 35. В такива периоди, когато бъдещето изглежда мрачно и безрадостно, е хубаво човек да си спомни, че няма бъдеще без минало, както няма и дърво без корен. В такива моменти е хубаво да потърсим мъдростта на предците си и да си спомним, че носим техните гени в кръвта си, защото именно в тях е отпечатан кодът на тяхната слава и победи. Трябва само да намерим ключа, за да разгорим огъня на тази сила и в нас.
  Видно е, че нашият български дух спи някъде, окован в студ, лишен от пламъка на душевността. Време е отново да запалим тази божествена искра и да върнем българския дух в неговия роден дом – сърцата на смелите и същевременно милостиви българи. Дай Боже, Амин!

 36. Изобщо не се чудете дали Сидеров е луд или не и дали има сексуални проблеми. Най-простото и най-вярно обяснение е – прави го за пари. Любопитно ми е каква е цената на осигурен кворум. Мисля, че здраво дои другарчетата.Така де – няма само Моника Йосифова да кяри. Приказката за зелника като по учебник. Любопитният въпрос е – знае ли кога да спре. А иначе е много удобно и забавно да те мислят за луд, а ти всъщност да не си. Да си спомним приключенията на Швейк в лудницата.

 37. ПАРЛАМЕНТАРНА ПОЕЗИЯ

  Патриот е!
  Душа дава,
  за наука, за свобода –
  но не свойта душа, братя,
  а душата на народа.

 38. ПП. Трудно ще спра, въпреки желанието ми да не досаждам на аудиторията- от репликата на П. Младенов за танковете Евг. Михайлов и К. Тренчев направиха кариера. Тогава и двамата бяха прави, но пък изобщо не ги впечатлиха скандалните думи на Бойко от преди няколко дни, че не бил жена за да му се придиря за миналото, сиреч той косвено призна, че миналото му не е чисто!

 39. Турлю гювечът, който забъркаха БСП, ДПС и Атака докара избирателите им до състояние на кататония. Сега им трябват силни и ясни “социални, сексуални, етно” маяци за да не се объркат в кой електорален казан да цопнат. ВС отново е в “Кристалната нощ”, а Волгин и Дърева отново громят класовия враг и скърбят за бедните . Сега чакаме Доган да каже нещо в стил “Манджурският кандидат” или “Проклятието на скорпиона”. Ние ако не случка в дясното поне можем да дочакаме Р.Уотърс през август.

 40. http://www.youtube.com/watch?v=Frt2FBkMsVg

  Ето Ви видео с голите снимки на Волeн Сидеров!

  И ето Ви още едно видео с Иван Костов, който българският избирател отхвърли като неблагоданадежден…
  http://www.youtube.com/watch?v=RhK2tdRjoXM
  Хак да ви е, дами и господа, критикари и едвин сугаревци, яжте попарата на тези, които избрахте!

 41. До ТАНЧО
  Не е само този проблем с разминаването на Набуко. Кучето е заровено под шистовите газове и Южен поток. Сценария? Станишев ни занимава с пандиза на ББ, ЦЦ и притиска НС за Белене. Народът негодува срещу “подлия ” Беленски проект и хооооппп, вадим зайчето от ръкава -Няма Белене няма пандиз, ще се втурнем да вадим шистов газ, само че, под мъдрото ръководство на …Русия.Пак ще има тръба , газова само че,от Русия. Прииждащите като орди, нови руски граждани на РБ ще заформят милон и ще си ползват територията както матушката. Всъщност въпросът е, има ли България?
  Коментарът ми за В.С.= #ignorevolen

 42. Когато планината не отива при Мохамед, това не е никаква планина, а Телевизия…и пророкът не е никакъв пророк, а червен богослов…сквернослов… Не мога да повярвам на всички прелестни доказателства, че т. нар. елит не е в час. Господ да им е на помощ на такива некадърници – представата им за всичко и на всички е от миналия век. Да продължават да държат мегафони, да купуват печатни медии, да ни строяват от микрофоните, да се напъват против всички. Всеки напън е и минус в джобовете им и реален стокооборот. Паднал им се е периодът на действие изваждане, след аритметичното – и от парламента.

 43. Снимките са изумителни. Мария може да ги види като напише “Волен-голи снимки”. Чудя се как не са качени на плакати. Да ги разходят по улици и площади. Тъжното е, че ролята на очилата се изпълнява от Парламента и Правителството, взети заедно.

 44. БСП и ДПС никога повече няма да имат власт в България, а АТАКА изчезва от политическата карта – това е, което се случва в момента с тези три формации, след цялостният им принос към демокрацията, държавността, авторитетът на България, през последните 23 години. То не бяха “Танковете да дойдат!”, то не беше Луканова зима, Виденова зима, Беров кабинет на мафията, то не беше агент Сава и агент Павел – етнически вот и обръчи от фирми, баници и раздаване, агент Гоце – 10 години Президент, то не бяха програмни, експертни кабинети, коалиции – тройни и двойни, номера с “Царя се връща !”, номера с кворум, то не бяха митинг шествия, мегафонни крясъци и побоища, агресия и ругатни, нахлувания и репчения, то не бяха агенти на ДС и реставрации, Бузлуджа и кебапчета, другарки и другари, сега пък надничат Черепи, надникна и Пеевски, но се уплаши, то не бяха статии и публикации – червени и изчервени, омаскарявания и оклеветявания, накрая стигнахме дотам шефа на Ипон да ни спасява.

  Днес сме свидетели на последните месеци на власт на БСП и ДПС изобщо и последните месеци на издевателства отстрана на лицето Сидеров и неговата банда, скрити зад въздесъщото “Аз съм народен представител !”. Това е краят. Тяхната агония е видима, тя прозира. Те са уплашени от тази мисъл и това им личи. Те никога повече няма да управляват, а другите никога повече няма да бъдат “народни представители”. Затова Миков прави неадекватни изявления, както и цялата му партия. Ядосаха дори еврокомисаря Хан. Затова пришпориха Цветлин Йовчев да ги огражда отдалече. Затова Волен Сидеров не е на себе си и прави и дрънка глупости. Затова се бавят и моткат с изборния кодекс, защото много им се иска да са на власт и знаят, че пуснат ли я ще им е за последно. Защото си мислят, че ще мине време ще им се размине, обаче не се разминава. Затова Местан понечи да намеси турците и да ги предизвика да се почувстват обидени от възгласите “Турци сте!”, белким им се притекат на помощ. Помощ обаче няма отникъде. 85% от всички български граждани подкрепят протестите, дори протестиращите в Турция ги подкрепят, дори полицията ги подкрепя и прави всичко възможно да няма провокатори и хулигани сред тях, а протестиращите им ръкопляскат, оставят им вода, няма ругатни по адрес на медиите(изключваме обърналата палачинката ТВ7). 30% от гласувалите за БСП са разочаровани и 40% от гласувалите за АТАКА също.

  Много известни лица също са на протестите или ги подкрепят по свой начин – Иво Инджев, Едвин Сугарев, Димитър Рачков, Камен Донев, Кирил Маричков, Ивайло Захариев, Жоро Торнев, Калин Врачански, Катето Евро, Стоян Михалев, Камен Алипиев, Теодоси Спасов, Васко Кръпката, Милена, Явор Бахаров, Теодосий Спасов, Койна Русева… Някои “хора” наричат всички тези хора – наркомани, пияници, хулигани, платени от ГЕРБ, платени от Пашата, костовисти, бойковисти, сити, интернет лумпени и какво ли още не. По форуми се пишат ли пишат разни умопомрачителни глупости в същия стил, в защита на онези, срещу които, най-готините, най-изобретателните и най-приятните хора, които съм виждал на едно място, протестират вече 2-ра седмица. Искали да върнат Бойко – затова било цялата работа. Само дето тоя номер със: няма да протестираме, за да не се върнат другите, вече не минава. Хората ще разкарват смело всеки и ще мислят кой ще дойде, после. Мисленето в перспектива, което поддържа статуквото приключи. Страхът от този който ще дойде после приключи. Хората вече не се страхуват. Оказа се, че Бойко не е толкова страшен и бързо си подава оставката. Скелетът Борисов не плаши вече никого. Освен това си имаме и Президент със служебно правителство и няма да стане хаос и анархия, както плашат някои “хора”, дори се справя доста по-добре от всички останали.

  Освен това на хоризонта се задава и нещо обединено, по-голямо и по-силно отколкото беше, нещо синьо. Затова уплашените, влагат всичките си усилия да сринат Президента, да сринат синьото(все още само чрез Волен), да плашат и сеят смутове, но ще пожънат само презрение и още по-тежко падение. Ако можех щях да посъветвам Едвин Сугарев да спре да гладува, защото не си заслужава заради едни политически трупове, без бъдеще и без изгледи някога отново нещо да зависи от тях. Това е краят.

 45. “…Има ли някой компетентен в тази област да даде повече информация – някакъв анализ. Това означава, че отново оставаме над 90% зависими от Руската газ!”
  Posted by Танчо | юни 27, 2013, 21:56
  Има! Бог му именцето !Ее тук в “написани грешки ivo.bg” Речено е,не дане “-“Бог ще разкрие всички тайни”!
  А иначе добре би било да се вникне в “мотивацията” за “завоя неочакван”:
  “Политически съображения” – “главерен акционер – Бритиш петролиум” – “да бъдат избегнати пресечките с газпром тръбици”.Обааче,ако се надникне в е ее,минали времена (във виртуалмите реалности има богат мат’рял),може да се изнамерят някой “скритички конекторни свързаности” с някое “либерално именце” (Тони Блее..примерно).Аз несъм “компетентен” в детаили по тез “дребни питейни въпроси”!опсс,пак натиснах грешна буквица!
  “Бисквитките“ ни помагат да…OK Научете повече”
  Пък Истина ви казвам “Бог си знае работата” и всички “конекторни свръзки” ще избие на “повърхноста”!Всичко с времето си,по Неговият “часовник”!
  “Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш.На Бог не му пука за математическите трудности. Той интегрира емпирично.” – Алберт Айнщайн
  Аа,как правилно го рекъл “атейста имперялист” в “допълнителната всеобща относителна Му теория”.

 46. Чудя се дали не е по-добре Сидеров и Дърева, вместо да ни ругаят, че ходим, сравнително заможни, на протестите с децата си и внуците си и приятелите си и съседите от махалата и състудентите си, да не вземат да се замислят за следното:

  – имат ли приятели? или само партийни другари и то понякога?

  – имат ли състуденти? за сидеров е ясно, че нема – той като беше гл. редактор на Демокрация (на кого да благодарим за което???) имаше само средно образование, за дърева не знам, ама и тя ми се види бая .. среднистка някак си;

  – имат ли приятели от махалата? това също е под голям въпрос, а и махалите им са некъде извън софия, специално сидеровата е некъде по селата на северна българия, а и тая дърева ми се види .. негражданка някак си;

  – имат ли деца, респ. внуци? то, деца ако немат и внуци нема как да имат и тук възникват извират доста допълнителни размишления – докато сидеров поне покрай лидерството си забърсваше по капчица женско внимание, а и .. като гледам напоследък, мъжкото също не му липсва, това същество дърева от какъв точно пол е по документи?

  – заможни ли са сидеров и дърева? ами и да имат кинти, това не им личи някак си – дърева може най-после да си купи нов пуловер на мястото на онзи вмирисания и размъкнат отпреди 10-ти (11.89-а!), волен може да си позволи и по-качествено и по-адекватно медицинско обслужване.

  Набелязват се и следните препоръки:

  – Дърева, ако немаш кинти, искай си ги от Гоцето поне, на когото служи вярно повече от всеки друг, ако не дава, искай си ги от партията!

  – Волене, в Израел медицината е напреднала най-много, взимай 10-тина копия от Бумерангът на злото и заминавай, те точно от такава клиника разбират издълбоко!

  – Двамата – вместо да се цъклите в децата ни и внуците ни – хванете се и вие си направете едно детенце – да бъде умно като Лютвито и красиво като Сергея!

  – Ако искате да сте сред приятели и състуденти и изобщо в една емпатична среда – хващайте си торбичките и убирайтесь восвояси!

 47. По всички белези описани в теорията на класовата им борба,че и в приноса на Вожда и учителя им Георги Димитров за описание на фашизма, в момента е в ход комуно-фашистки преврат.
  Ироничното е, че днес фашагите са инструмент на Русия, а ако беше тук Лайпцигския процес, политическо убежище Димитров със сигурност щеше да поиска от Германия..
  Превратът ще бъде факт с първата палка на щпицкомандира Сидеров или някой негов нещастник по протестираща бременна жена или майка с дете, или непокорен журналист, или случаен минувач… Разбира се палката може да бъде ударена и от “солидарната” по команда полиция. Но диригентската палка е вече размахана, а пищова на оня с малкия Пищоф неизбежно ще гръмне в парламента. Така е по законите на театралното изкуство..Дано улучи когото трябва.Поздрав за жилещата ви проза.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.