Еврейският заговор на Сидеров и Станишев дава плодове

Турският вицепремиер Безир Аталай обвини „еврейската диаспора”, че е участвала в организацията на антиправителствените протести в страната, предаде АФП.
„Инцидентите в парк „Гези” в Истанбул бяха дирижирани от еврейската диаспора, която бе особено активна”, заяви Аталай. ( Actualno.com)

Искам аргументирано да подкрепя подозренията, ако не и убежденията на нашия южен аркадаш, които напълно съвпадат с вижданията на най-прелестния съюзник на социалистите у нас, националиста волен Сидеров, осигуряващ националсоциалистическото управление на днешна процъфтяваща България.
Мога да го направя по много начини, но най-ефективният е това да стане черно-на бяло със семената на черно-бялото мислене. Видно е например от еврейския вестник Ню Йорк Таймс, който в тълкуванията си за протестите в България пуска следната еврейска лъжа, твърдейки, че едно политическо назначение било взривило България ( макар да знаем отлично, че от взривяването на мавзолея на великия Г. Димитров насам нищо не е взривявано тук: най-малко пък самочувствието на управляващите ни националсоциалисти.
Майката на Делян Пеевски оглавяваше държавното тото и ръководи нарастваща медийна империя със силни политически и икономически връзки в тази малка, бедна и корумпирана балканска нация. Затова може би не бе изненада, че назначението на 32-годишния Пеевски за шеф на Държавната агенция Национална сигурност разпали ежедневни протести на хиляди хора в последните две седмици, които по нищо не личи да отслабват“, лъже еврейският Ню Йорк таймс.

Ще ви спестя останалите гнусни еврейски лъжи от статията, но не мога да се въздържа да добавя приноса на полуевреина Сергей Станишев. Той е омразен на мнозина доблестни български патриоти не заради безчинствата на партията му, а именно по полуеврейска линия.
Станишев успява хитро в подпомагане на еврейския план тук. Работи плътно в тандем с прикрития евреин Сидеров ( защото само истински евреин, макар и без да си признава еврейството, може да е толкова полезен за налагането на националсоциализма в една отделно взета страна днес в Европа).

След като видя, че скритият евреин Сидеров не успява да взриви достатъчно България, полуевреина Станишев се подигра на протестиращите, че протестът им затихва и той избухна с нова сила- почти като Райхстага, подпален от евреите, за да има повод Хитлер да им подпали синагогите.

Еврейски поздрав за което:

Ицхак (ни е) Инджев

15 мнения за “Еврейският заговор на Сидеров и Станишев дава плодове”

  1. Тази силна статия да влиза в учебниците. Адмирации Г-н Инджев.

  2. …И, след като Самият Спасител е по плът юдеин, излиза, че християнският хуманизъм, на чиито основи се крепи европейската цивилизация, не е нищо повече от подъл, “еврейски” заговор… За разлика от путинизма, например, от новия, православен интернационализъм, към който смело ни водят полуруснакът Станишев и полунацистът Сидеров.

    (Това, мое “полу-” не бива да ги обезкуражава.
    Самият Пушкин е казал в една епиграма, че има надежда всеки от тях да постигне съвършенство, ето и цитат:

    “…Полу-подлец, но есть надежда,
    Что будет полным наконец.” 🙂

  3. Евреите са хора като всички останали,имат качества и недостатъци.Възхищавам се,че успяват да съхранят нацията си през всички години на скитания,да имат най добрите архиви,да пазят интересите на сънародниците си по цял свят.Симон Визентал упорито търсеше истината за нацистките лагери,за жертвите.Недоумявам,защо сега никой не търси жертвите евреи,пострадали по време на тоталитарния режим?Даниел(Дано)Георгиев Зенович,вуйчо на легендарния български режисьор и актьор,Нейчо Попов.Зенович се обесва в лагера Белене.Баща му,Георги Зенович,бургазлия,уважаван човек ,след 1944г.е интерниран,вече на преклонна възраст,прерязва си вените и умира от загуба на кръв.Евреи комунисти,евреи англофили и американофили,всички участват в борбата за падането на Райха.Защо пишат само за евреите комунисти,а никой не говори за българските евреи помагали на англичани и американци,по времето на Втората световна война.Николай Котев повдигна завесата с книгата си “Британското разузнаване в България 1940-1944”.

  4. Силно ме кефите, г-н Инджев. А когато съм на кеф се размечтавам: например как всеки протестиращ започне за седмица да се упражнява в иронията, сатирата и сарказма по материала, който ни натрупа това правителство и този парламент. Ако пък това изобилие намери формата си по плакати и листовки на улицата, голям смях ще падне!.. Да осмеем смешниците!

  5. Един коментар от форума на дир.бг. Става дума за това, че ДСБ не влязоха в парламента:

    Те не изпаднаха, а бяха изтласкани. Разликата е голяма. Да си изтлакан от голяма струя лайна не е обидно за изтласкания, обидно е за оня, който пръска струята лайна.
    А струята я пръска БСП. И самата тя няма полза от това, но природните закони правят така, че който лапа милиарди безразсъдно, се подрисква и единственото му спасение е да пръска съответната рядкост. И понеже БСП са свикнали на милиарди, диарията на политическия им дайджестинг генерира невиждан в Европа лайномет. От него беше изтласкан и ГЕРБ, дори беше победител в изборите.
    Устата на социалистите е голяма за лъжи, лъжливи обещания и скрити зад тях огромни кражби. Но са некадърни, което се вижда в цял свят. Ако някой тук ми каже едно социалистическо правителство да е направило ръст в икономиката на страна, ще си променя мнението. Беше Гърция, сега е наред Франция, за която само за една година започна дда се говори официално за загубена година. По-лошото идва.
    В училище трябва да обясняват на децата с оценка на знанието по предмет: социализмът е лайна и помия, и от където е минал, следват бедствия, бедност, простотия и упадък за нацията, които дълги години не могат да се възстановят. Добре ще е да е описано в учебника с други думи, но тези пък са самата истина. БСП 3 пъти управлява и доведе до 3 кризи. Честито четвърта криза, български тъпаци!

  6. Г-н Инджев вдигнахте много нивото.
    Сигурно и еврейския заговор срещу се разпростря и в ЕК, където ще се разглежда положението в България. Слушам го в момента.Атака си отива.Сбогом.

  7. Извинете ,
    искам да се поправя “Еврейския заговор се разпростря и в ЕК”

  8. Ivo,
    в отбора на червени-ТЕ, евреите се котират като Клаудиней Алешандре Апаресидо – Ней ! но все пак -знае се,че става дума за трансфер в евро и не само еврейското ни е хак,а вероятно една прилична сума, варираща между 500 хил. и 1 млн. евро .
    Истината е ,че липсва ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР ,а обещанията са по-скоро личен принос в политиката или в спорта …все игри ,които носят за зрителите различни евро-послания. Интересът -като причина Е, за да се случи нещо , но всъщност е водещ И САМО ТОВА Е!Креативност,нация,оцеляване,дълг ..отнася се до всеки индивид ,а не толкова до колективното творчество.Забранената сантименталност и новата Елоиза не вълнува толкова българския гений или само така изглежда:”…Преди време препрочетох “Новата Елоиза” и за кой ли път ме замъчиха подозрения за стария ми приятел Жан-Жак. Познавам Русо от години, обичам чувствената, плътска радост от живота, която е неотменна част на книгите му, особено от небезизвестните “Изповеди”. Често сравнявах пламенния защитник на правата на човешкото сърце с “маймуната на сухия разум”, както неласкаво описват съвременника му Франсоа Мари-Аруе, наричан още Волтер. Тъй като правех това сравнение в крехката юношеска възраст, когато сме много чувствителни към сладостите на битието, ясно е в чия полза беше сравнението.

    Възхищавах се от гордия мислител, който няколко пъти отказвал поканите на Луи XVI да му гостува в Тюйлери, защото имал… цистит. Това е класически пример за независимост на интелектуалеца от властта.
    ……..”Въпросът за ада кореспондира със самочувствието на поне един български поет ,който е написал за прозрението си така : адът-това съм аз ,но защо ли не замълчи пред паметта на друг български мислител ,който е написал вече в смиаъл ,че може да изневери на всичко у себе си ,освен на поетичната си същност ,с която остава завинаги в сърцата ни -Г.Марков!Ней-нското не е като хак “ни Е”-то,което Е:Само Това Е!
    Поздрави!

  9. Смятам, че е крайно време да приключим с евфемизмите! С последните си действия бандитското образувание,именуващо се БСП и понастоящем оглавявано от сергей станишев недвусмислено доказа:
    – че не е партия;
    – че няма нищо общо с идеите на европейските социалисти.
    Бяха и си остават перманентно мимикрираща камора, приела за свое кредо принципите на азиатско-болшевишкия комунизъм и верността към финансиращата я престъпна кремълска посестрима!
    Стига сме ги наричали “социалисти”! Социалисти, още повече социалдемократи те никога не са били! От времето на Благоев до днес 12 пъти са сменяли името си, за да прикрият престъпленията и гадостите, които са извършили!
    И днес дори на избори не се явяват с името си, а с абревиатурата на измислената от тях “Коалиция за България”!
    Те и комунисти не са, по смисъла на утопичната комунистическа идеология! Поколението на баща ми, им беше лепнало сполучливото определение “комуняги”!
    Крайно време е да проглушим ушите на европейските социалисти, пък дано проумеят, че БСП не е социалистическа партия, че “лицето”, което са си избрали за лидер на ПЕС не е социалист, а продажна креатура на КГБ и кремълските сатрапи и под “вещото му ръководство” днес в България (страна-пълноправен член на ЕС)се налага националсоциалистически (путинофашистки) режим на управление!

  10. Izvesten e postulata che silata na vsiaka sistema se opredelia ot nai-slaboto i zveno. Evropa da vnimava, zashtoto silata i dnes se vizhda v tova kakvo stava v Sofia.

  11. Хубава е статията и си мисля колко ли ще му трудно на някой преводач да е преведе на английски, така че да разберат смисъла евреите от двете страни на океана 🙂 В тази статия има нещо повече от ирония – даже не знам как да го нарека.

  12. Наречете я образец за аналитична журналистика.С малко думи-казано всичко.Браво,Иво!И тоя подпис: “Ицхак(ни е) Инджев ме подлуди от кеф.Цар си на играта на думи,но това е направо “ТрепаЧ”.

  13. 527. Иво Инджев
    журналист, майка му Люба Инджева е офицер от ДС; бабата на майка му е чешка еврейка; И. И. Е стипендиант на ДС в Москва, където учи. Бивш резидент на българските тайни служби в Бейрут; бивш генерален директор на БТА; бивш главен редактор на в. “Демокрация”; бивш коментатор на “Дойче веле”; водещ предаването за политика “В десятката” в еврейската телевизия бТВ; член на СДС; педофил и дегенерат.

  14. Към лора
    margi.styanova@ABV.bg
    5.53.181.152

    Стоянова- няма нужда да се опитваш да си скриеш самоличността, както всички страхливи нацисти. Защото разпространяването на нацистка пропаганда у нас де факто не се преследва, въпреки съществуващите законови основания. Справчицата ( в която истините за “Демокрация” и БТА са в абсолютно малцинство спрямо лъжите за почти всичко останало)е част от разпространявания от години списък на евреи в България ( какъвто не съм- бих се гордял, ако бях евреин точно толкова, колкото и като българин).
    Но я публикувам именно по тази причина: да се види доколко в русофилска България е безнаказано да се нарушават законите от откровени нацисти, като теб, които би трябвало да са в затвора.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.