Путин е гол

Манфред Вебер, заместник-председател на ЕНП, произведе днес новина за която са нужни сетива, за да бъде извадена пред скоби в дискусията около българската политическа криза в Брюксел.
Вебер постави въпроса за цената на подкрепата на „Атака” за БСП и ДПС, споменавайки руските интереси в ядрената енергетика, купени постове и даване на пари.
Смея да твърдя, че свързването на българската политическа криза с руските интереси от високопоставен западен политик,заявено толкова публично и на висок глас, е пробив в стената от гузно мълчание сред съюзниците на България.
Никога и никъде досега в обозримото минало на т.н. преход на България към демокрация, пазарна икономика и обща политика със Запада в областта на отбраната и сигурността, очевадната истина за руската намеса в българската политика не е била поставяна ребром по този начин от трибуна с международно значение.
Който смята, че не съм прав, нека ме опровергае кога, къде и кой значим западен политик е бъркал в тази рана, назовавайки нещата с истинските им имена в тази взаимна връзка: руски интереси, ядрена енергетика, подкупи.
Това е пряко попадение като изстрел в класирането на причините за българското изоставане на европейския хиподрум, на който Кремъл разиграва българската карта като свой троянски кон.
Всички добре информирани фактори, определящи политиката към България на отделни държави или на евроатлантическата общност като цяло, отлично знаят за какво става дума, но никой не желае да хване бика за рогата, т.е. не желае корида с руската мечка заради толкова мършава плячка, като България .
Не твърдя, че от изявлението на Вебер ще последва кой знае каква промяна, но пробивът си е пробив и през него просветва поне надеждата, че някой ден ще ни бъде признат статут на защитен европеиден народ, заплашен да бъде записан като изчезващ в червената книга след систематичен отстрел с руски бракониерски оръжия като БСП, ДПС и Атака.

Някой най-накрая се провикна, че Путин е гол.

21 мнения за “Путин е гол”

 1. Знаех си че няма да го подминете това с лека ръка. Наистина се почувствах за малко европеец.

 2. Да не забравяме и ГЕРБ, които подписаха неизгодния за България “Южен поток”.

 3. Е това е новина!!!
  Едно е да се мисли нещо – друго е да се вербализира!!!

 4. Почнах от “нощен хоризонт”,на тях им писах най напред,като на тази лицемерка бездушна Снежана Георгиева най много и тя най много гадости ми сътвори ,защото е слугинаж на Първанов,и въобще “националното радио – радиоточката” е най комунистическото слугинско место.През всичките години на лъже прехода от това местенце се разпространяваше “лъже демокрацията”.А коресподенката им от враца е 100% “другарка”!.Вече нямам нищо за губене,всичко човешко дето има един човек ми отнето беше,абсолютно всичко.Без капка милост!Вече съм напълно освободен да направя АДА!
  Вече съм напълно освободен да ЧЕТА “ЗАПИСИТЕ” В БОЖИЯТА КНИГА И ДА ПРАЩАМ ВСЕКИ,Там за където Му записано!

 5. Моите искрени поздравления за тази добра новина, г-н Инджев!
  Дано повече политици в ЕС да чуят и разберат подобаващо думите на г-н Вебер!
  А, за нас наистина остава надеждата, “че някой ден ще ни бъде признат статут на защитен европеиден народ, заплашен да бъде записан като изчезващ в червената книга след систематичен отстрел с руски бракониерски оръжия като БСП, ДПС и Атака.”
  Използвам Ваш цитат, защото по-добре не мога да го кажа. Но, мисля, че и от нас самите зависи много как ще действаме в близкото бъдеще. Дано не се подхлъзнем по плоскостта да избираме отново полуграмотни, самозвани десни – нароили се от БСП (справка ГЕРБ) заради закъснялата им позиция против “Белене” мислейки, че могат компетентно да ни управляват и спасят от руската хватка.

 6. През всичкото време от есента на 2009г да до сега,наясякъде където пишех,ама абсолютно навсякъде с “умрелите” ви “високотехнологични” идиотси букви,КАЗВАХ ИСТИНАТА НЕАНОНИМНО!И за това срещу мен бе употребен през всичкото това време целият зловещ “арсенал” на “модерният човек високотехнологичен”,на “виртуал умрело” и на реалити до смърт и оттатък!И всички,ама аббсолютно всички взехте дейно съочастие в това!Всички срещу Бог!

 7. БРИЛЯНТНО!!!
  Това е истината, която трябва да се крещи от всички възможни трибуни!

 8. Mika
  Бягай до Позитано да си вземеш хонорара.

 9. …Били, бягай и ти с него, но не към Позитано, а към общия ви резидент 🙂
  Извън шегата, г-н Инджев, странно защо не споменавате ГЕРБ редом с “тройката”…а и други – напр. РЗС и т.н. ?

 10. Mika
  си е сбъркала форума.да си ходи при “бракониерските оръжия”.
  Чудесно казано, г-н Инджев.Крайно време е в Европа да ни забележат.А интересите на Путин се увеличават , според мен, и заради шистовата революция,която го изтиква от силовата му позиция на “газово оръжие”, с което да владее Европа.Предстои и шистова революция в Европа, която обезмисля
  строежа на атомни централи.Алекс Алексиев скоро обясни , че благодарение на това в САЩ редица производства стават по-евтини отколкото в Китай, т. е. нови работни места.Путин до тук.А бракониерите да ги хванем, защото ни унищожават като забранен вид/на изчезване сме/.

 11. Како Мико, ти от червените склеро-бабички ли си?

 12. Путин не е гол и няма вина. Той е длъжен да опита преследвайки своите и руски интереси, както го правят и американци, и англичани и германци. Гол е задника на някои български политици, които вместо да преследват националният интерес се продават. Няма значение на кого, нали? Или греша? Така че да не се оправдаваме с турското робство , комунизма и други такива, а да си подредим кочината.Това очакват от нас ЕС и затова не повдигат въпроса.Унизително е за нас.Унизително е да ни обсъждат като бананова република в задният си двор,но се случи.Това е новината, а не интересите на Путин и руската олигархия.

 13. Господин БИЛИ, явно сте нов в ГЕРБ и затова ще си позволя да ви поправя. Когато някой каже нещо против Борисов, Цветанови или партия ГЕРБ, тогава трябва да го обявите за комунист, но в случая аз се изказвам не само против тях, но и против руските енергийни проекти, а според инструкциите трябва да съм “зомби от сектата на циганина Костов” и да ме пратите за хонорар не на Позитано, а на Кърниградска.
  Успех!

 14. В европарламента има вътрешни битки, който се водят по не много различен начин от БГ сцента, като пропуснем само това, че спазватотределен имиджов протокол. ЕНП искат да върнат ГЕРБ и нищо повече. Нормално е да ги подкрешят в решаващ момент. Big-brother on your side.

 15. Е това си е топ новина.
  Но и аз мисля като г-н Инджев,че осъждането няма да е така остро и категорично,както на нас ни се иска.
  Но това е глас от Европа,с който официално се съобщава на света факта и съмненията,че Русия е с основна роля в събитията в България.

 16. И аз едва повярвах на ушите си като го чух това изказване в Европарламента. Чудех се дали само на мен ми е направило впечатление, че ясно се споменаха путинските интереси.

 17. Г-н Инджев, всичко е чудесно написано и за огромно съжаление е самата истина. Но защо вече изключихте ББ от полезрението си? След “премиер на РъБъ” предполагах, че ще започне писането на втора част на книгата. Повярвайте ми, ББ не е седнал на сянка да си ближе раните. Той и сега е доста активен и опасен и шумотевицата , отклонявана в други посоки е идеална за него, да си върши на спокойствие тъмните дела. Не съм забравила за тройката Путин, Първанов и Борисов, за които доста знам и от Вас.

 18. Освен трите руски бракониерски оръжия, БСП, ДПС и Атака има още едно такова – ГЕРБ. В момента то се охлажда след близо четири години стрелба и е в очакване скоро да му бъде наредено да се готви отново за заемане на позиция по десния фланг към центъра още преди да се е охладило напълно. Другите три руски бракониерски оръжия на левия фланг и близо до центъра скоро ще бъдат изведени за охлаждане, смазване и техническа проверка за износени елементи и приведени в готовност за следващата ротация. Съществува и възможност за залпова стрелба едновременно и с четирите руски бракониерски оръжия – БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ при положение че неочаквано някой надигне глава и недоволства и реши да върви по своя си път а не по начертания от Царя такъв.

 19. Наистина е време западните партньори на България да спрат гузната си подкрепа за олигархията и мафията в страната като легитимират всяко безумно правителство, идвало някога на власт.

 20. ,,Мършава плячка” наричаш нашата Родина ? Кой си ти бе, боклук, мръсен национален нихилист и американофилска отрепка, че да наричаш най – голямата държава на Балканите ,,мършава плячка” ? Толкова ли си прост, толкова ли си заслепен от блясъка на доларите,които нямат никаква стойност ? Боклук.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.