Автобусите с контрите отмениха агитките на “Атака”

Под мотото „нека автобусите да дойдат” бутафорната битка срещу ветото на президента приключи с пирово реализиране на лозунга на контрите , скандиращи против софийските протестиращи: „победа, победа”.

Денят започна с ехидни напъни на официозната ТВ7 да внуши очаквания за организиран протест срещу властта с помощта на хора от провинцията. На публиката бяха показани цели 4 автобуса край Ихтиман, заподозрени като част от пъкления план.

Много скоро се разбра, че както и в останалата част от своята пропаганда, лъжеца се гледа в огледалото и разказва колко лош враг вижда. Защото тъкмо властта докара безпрецедентна бройка автобуси с клакьори.

Настъплението на властовите автобуси този път беше успешно обгрижено от полицията, която така позорно се провали с белия автобус на депутатското бягство в нощта на 23-ти срещу 24-ти юли. В различни телевизионни репортажи се видя как бяха пазени и предвождани от полицейски мотоциклети автобусите на властта, от които се изсипаха подкрепленията за обсажданите в столицата от два месеца другари от управляващата коалиция.

Контрите настъпиха навъсено с еднакви плакатчета и с помощта на полицията създадоха край парламента първата масовка в угода на управляващите, които също така за първи път напуснаха за ръкостискания и партийни милувки яйцеубежището си, в което притичваха досега под страх от някое демонстрантско яйце.

Традиционно протестиращите пък отстъпиха пред контрите с явната цел да не им дадат възможност за пряк сблъсък, за какъвто бяха нахъсани.Нищо като “игнорирай контрите” по подобие на популярната досега контрамярка срещу провокациите “игнорирай Волен”.

Орешарски изрази надежда ГЕРБ да го подкрепят за „някои проекти” .

От ГЕРБ подкрепиха Първанов. Борисов за пореден път даде да се разбере, че знае дори помислите на бившия президент, който страшно съжалявал за решението си да издигне навремето Станишев за шеф на БСП ( макар никога да не сме чували такова признание от самия Първанов, Борисов е достоверен източник в случая и може да му се вярва).

След всички изприказвани приказки, включително от страна на мандатокрепителя Местан, че във ветото на президента няма нищо фискално, а е чисто политическо, Станишев дръпна една чисто политическа реч, в която нямаше нищо фискално.Особено по ленински прозвуча от неговата уста оприличаването на бившия финансов министър Дянков на “парцал”.

„Атака”, чиито кресливи щурмоваци бяха скрити от масовката пред парламента ( а те толкова обичат да си демонстрират банерите!), крещящо потвърди подкрепата си в и за парламента на тройното мнозинство. Направи го чрез присъствието и гласуването си.

Така премина един ден, в който управляващите си наложиха вето върху искреността за мотивите да се вкопчват във властта.

БСП, ДПС и „Атака” единни в мир и в бой, под строй!

Р.S. Между другото отхвърлиха ветото на президента Плевнелиев върху актуализцията на бюджета, което не е никаква новина.

Ако е вярно, впрочем, че целта на Плевнелиев е била да си види от всички неразривната дружба между трите субекта на властта в парламента, значи всъщност президентът е победил. Видя се.

Какво ще има да става, след като командированите контри се завърнат по местоживеене и столичната народна любов се завърне на жълтите павета, предстои да видим.

Контрите и „Атака” наложиха отпечатъка си в този парламентарен ден, но контраатаката срещу управленското властолюбие е неизбежна.

57 мнения за “Автобусите с контрите отмениха агитките на “Атака””

 1. Прост , много прост народ сме Полуграмотни и невежи защитават управлевнието на комунисти , фашисти и етническа партия ! Е хайде 1000 000 грамотни и предприемчиви , да се изправи пред тези 6 000000 невежи !Не става…..,затова не 23 не 73 ами 223 години ще ни управлява мафията ! Защото болшинството сме прост , много прост народ ! Ужасяващо е , целият ми живот мина под властта на комунистите , и сякаш оттърване няма !Демагогия , цинизъм, лицемерие , край няма !

 2. Тези от вас, които досега са виждали Плевнелиев като противник на червената мафия, май е крайно време да прогледнат. ТОЙ трябваше ТАЗИ СУТРИН ДА Е В ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА защити ПОЗИЦИЯТА “СИ”(?!), НО НЕ беше. С цирка около ветото другарът Плевнелиев просто предизвика поредната буря в чаша вода, за да могат в суматохата комунистите да си гласуват каквото си искат. България има не само спешна нужда от ново правителство, но и от нов президент – някой ЕРУДИРАН мъж с ХАРАКТЕР! Имам странното усещане, че Плевнелиев ще падне преди Олигарски и все повече се убеждавам, че загубата няма да е голяма.

 3. И какво? – Една тумба от въшкари и мангали. Да го е гнъс човек да си хвърли сопола върху тия жалки нещастници.

 4. Най-искрен беше контрапротестиращият с портрета на Сталин. Тези хора в кой век живеят? А и какви промени могат да се направят с тях? Отчайващо е.

 5. Един репортаж на Nova TV ми направи отвратително впечатление. Кратко интервю с един контра протестиращ, докаран от Пазарджик, който трудно свързваше изречение и затова го завършваше с “разбираш ли”, облечен във военна униформа, в края на интервюто извади от една найлонова торбичка портрет на Сталин. Те БСП(к)извадиха от “нафталина” най-дълбоките резерви свикани под лозунга “За Родину, за Сталину”. Оставаше да видим и как някой подръжник на Волен извади портрет на Хитлер. До къде ли може да стигне наглостта.

 6. Преди време,писах на Призидента.Предложих му да подаде оставка в знак на протест срещу самопровъзгласилото се управление.Избора на президент,ясно ще очертае първо:Може ли да се намери човек зад който да застанат критична маса от хора,което да послужи като катализатор за измитане на постноменклатурата от властови позиции.Второ:В крайна сметка гражданите ще покажат ли достатъчно воля да променят бъдещето си,участвайки масово в изборите/примерно 70-75%/? Ако не се случат двете неща,кой за къде е!

 7. Поздравления към Иво Инджев за навременния и точен коментар относно позорното самоподпиране на властта от горе на долу чрез преданите й поданици. “Разделяй и владей” беше приложено от властта успешно за сега.Но който прави услуга на нечестна власт,прегръдката й ще го задуши…

 8. Днес полицията се погрижи успешно да скрие депутатите от погледите на протестиращите, като от към изток (срещу Университета) бяха подредени един до друг жандармерийски камиони за да пречат на визуалния контакт между протестиращи и депутати.

 9. Поздравления! По някои телевизии показаха доста обикновени хорица, които простодушно си разказаха, че са организирани от БСП. А един дядо направо разказа как е организирал хората и че са поискали от местната структура на БСП “хора до 45-50 години най – много”.Смешна и тъжна картинка беше женицата, която подсказваше на едно момче какво да говори пред камерата, а то така усърдно декламираше казаното….. Много братя роми имаше, “дошли на разходка”….. Мила родна картинка! Надъханите пенсионери така и няма да разберат как са били използвани.

 10. Наистина днешният ден е поредното доказателство, че БСП/БКП и техните дъщерни партии (ДПС, Атака и ГЕРБ) подкрепяни и от “големия брат?!?” – Русия, не са научили нищо ново и не са забравили нищо от старите конспиративни методи, с които са закърмени от “славните” отдавнашни времена. Битката за Истината с такива малокултурни бетонни глави ще бъде много, много тежка, но не трябва да я изоставяме ако искаме България да я има (тези малоумници са в състояние да затрият държавата?!?) и децата ни, които останаха все още тук да живеят свободно и с достойнство!!! Ако не успеем да изринем тези мутро-мафоити от властта, струва ми се все повече кадърни деца ще ни напускат и на фона на тежката демографска криза у нас, картината е доста мрачна. Трябва да дадем всичко от себе си (всеки каквото може) да спасим държавата, децата и себе си от тази ужасна напаст!

 11. Тъжна картина бяха контрапротестиращите-бедни,невежи,примитивни хорица,щастливи от оказаното им внимание.Боже,прости им,те не знаят какво правят!Тези ,които ги организират са престъпници,държат ги умишлено в това състояние,за да ги употребят при нужда.Тези хорица още са на етапа на нечленоразделната реч,каква трагедия за българската нация!

 12. @СИМПАТИЗАНТ/КА на ДСБ (по скоро на БСП, ДПС и АТАКА)??
  Не виждам защо трябва да използваш конспиративен ник. ДСБ никога не е споделяла подобна позиция, а тъкмо напротив: разобличавала е такива, който не зачитат президентската институция и президента. ДСБ може само да се срамува, ако действително има такива симпатизанти, сбъркали “ориентацията” си!

 13. @Тодор Костадинов | август 16, 2013, 19:03
  Подкрепям напълно написаното от Вас.
  Освен това ми се струва, че никът “Симпатизантка на ДСБ” е някак си преднамерен

 14. Въпрос към “Симпатизанка на ДСБ” – мнението ви за Плевнелиев е ясно. Интересно ми е обаче мнението ви за Кунева, К.Дал, Царя и другите саратаници на ДСБ в новосформирания “Реформаторски” блок? Какво ви обединява с тези подлоги на БСП, освен неистовото желание да се наредите на държавната партийна софра?

 15. Поведението на Държавния глава през последните два месеца е обида за българската нация! Много правилно симпатизантката на ДСБ охарактеризира действията му като “буря в чаша вода”, с която се цели да се прикрие трагичното състояние на държавата и разграбването й от олигархията и монополите.

 16. Това стадо от зомбирани старци, неграмотни цигани и вс, др. паплач което заля София са “цвета” на управляващите БСП и ДПС. Фанатизирани, заблудени и прости хора – за съжаление те са мнозинство в страната! Хайде циганите хич не му мислят ами тези старци кога ще проумеят как съсипват бъдещето на внуците си! Отврат!!!

 17. Колко трябва да е сбъркан човек за да бъде едновременно рокер, модерен ляв, председател на социалистическата партия, на европейаската такава и да участва като основен изпълнител в тази клоунада наречена правителство на България. Клоунада поръчана и платена от саветските имперски интереси. В историята на България никога не е имало по- долни същества от тези окупирали в момента властта.
  Нещата отиват към общонационална стачка и тогава да ходят и да си работят тия палячовци. И най- вече големият работник на държавата Станишко, шарената крава и всички знайни и незнайни пиавици.

 18. Последното, което чух: “…циганолюбеца чичко Сорос”..”

 19. Това днес пред парламента приличаше на военно положение.Толкова жандармерия , само за да скрият депутати и чиновници от хората и да внушат, че ако е необходимо , силово ще се приемат необходимите им закони.Какво ли следва – закон за забрана на протестите?Десния блок да се стяга, защото хората в другите градове/освен София/ имат проблем с организирането си и нужда от някаква подкрепа.виждаме как ги карат с автобуси организирано.И заблудени, но комунистите на това разчитат, на демагогията.Голяма част от тези “контра” нямат представа, че “главните социалисти” са безмерно богати и сега са на път да забогатеят още много и не им пука ни за народ, ни за държава.

 20. Към СИПАТИЗАНТ/КА НА ДСБ,
  като Гоце например – ерудиран, вчесан и напомпан със самочувствие!Вие не се различавате май много от малоумниците на Волен!?

 21. Чухте ли “възторжените” контрапротестни възгласи: ” Станишев – президент!” Това обяснява офанзивата срещу президента. Най-вероятно на Станишко са му отрязали всички въжделения към Брюксел и прочие постове. Нищо чудно при това сталинистко поведение! А речта му пред парламента беше само от плюнки срещу ГЕРБ, Борисов и Плевнелиев и пошли, недоказани обвинения. Но дали червените искат или не, ние си имаме един легитимен президент. Мисля, че ако сега се оставим да бъдем прегазени от БСП&Ко, лошо ни се пише!

 22. Все пак да не забравяме че бюджетът е най-малкото зло което ни очаква. Предстои: Опит за смяна на президента. Стартиране на Южен поток. Въстановяване на Белене. Днес бе една тренировка, как ще изглежда гласуването за Белене. Следва Южен поток и даване на руски фирми за проучване на шистова газ. Батко Бойко ще ви изглежда “малка нощна музика (пърдялка)” пред задаващият се ” Багдатският крадец” + ” Танц със саби”. Днешният извод от тренировката – Всичко е готово за прилагане на “новата икономическа политика”. Моят извод – Той се подразбира от умещите да мислят и виждат защо МИКА не е съгласна с МОЧА. Ха, бях забравил, ще ударят Президента на следващичт ден след Цветанов и това ще бъде по времето на Сименс скандала в Астрииският съд.

 23. Осман Октай: Днес е зловещ ден за българската демокрация – турците и мюсюлманите, жертви на Възродителния процес се обръщат в гробовете, виждайки от небето как агент Павел и агент Сава бранят властта на Държавна сигурност и БКП, представлявана днес от БСП, Атака, олигархията и мафията.

 24. Олигархията не би могла да съществува без половинката си – лумпените. Кои елементи от населението подкрепят властта на олигарсите у нас? Това са мнозинството от нискообразованите, селяните, възрастните, циганите и турците. Ние работим и плащаме сметките, а те ни яхат и ни мразят. Докога? Кога ще им врътнем кранчето? Ние сме по-силните, но те са по-организираните. Ето това трябва да променим.

 25. Добре,а сега какво???за съжаление в провинцията е така.Няма от къде да чуят и видят какво става,няма и къде да го прочетат.И какво правим??
  Това ме убива,целият ми живот си отиде в омраза към тези прости хора,наричащи себе си социалисти.
  Добре,кажете ми какво правим.Знам,че сте умни хора,след като си позволявам да следя коментарите ви.
  С поздрав

 26. (към инж. Симеонов, който се е вживял в ролята на говорител на ДСБ) Важното е, че вече нашият президент не бърка Чехия с Полша.

 27. Цв.Йо. е по-страшен и от Цв.Цв.
  Тепърва ще има да видим)

 28. Политиката е реалност,а не фантазия!Комунистите завладяха Парламента,изпълнителната власт,единствената ни връзка с демокрацията и западната цивилизация остава президента Росен Плевналиев.Пазете го и не забравяйте,че когато едно куче не знае кога да лае,вкарва вълка в кошарата!

 29. Това, което изпълзя вчера от автобусите доказа единствено, че в София протестира по-добрата част от Народа!

 30. Жалка картина, но за сьжаление реална картина беше днешният ден в София.
  Невежи, неграмотни, пьрвосигнални сьщества демонстрираха подкрепата си за правителството. Каквито избирателите, такова и правителството.
  Провинцията тьне в мрак и страх. Никой не смее да излезе и заяви несьгласие с властващата БКП. В София е лесно, хиляди протестират и не е проблем за никой да излезе и се включи в множеството. Но в малките градове и села, кьдето всички се познават, кьдето бившите комунисти или техните отрочета, шуранайки и баджанаци дьржат местната власт, минималните вьзможности за работа и безнаказаността им при каквито и да било извращения и престьпления е извьн всякакво сьмнение. Провинцията, кьдето принципа “Бог високо, цар далеко” е оставена на своеволията на местните помешчици. Някой замисля ли се е как биха се решили тези хора да имат собствено мнение, да го изразят, недай си Боже да излязат да протестират?
  Протестиращите в София и големите градове, партиите от реформаторският блок, трябва да потьрсят послания и средства за установяване на врьзка и приобщаването на тези хора кьм искането за по-справедливо, морално и национално достойно управление на Бьлгария.
  Писанки от сорта, срам ме е, гнус ме е и подобни, не помагат. Хората в селата и малките градове имат нужда от помощ, подкрепа и приобщаване кьм недоволстото от 69 години морално нечистопльтно, алчно и ненаситно на власт комунистическо и неговите мутации престьпно проруско управление на Бьлгария.

 31. “за съжаление в провинцията е така. Няма от къде да чуят и видят какво става, няма и къде да го прочетат.”
  Хайде, холан! Цял свят чу, видя и разбра, само нашенецът не успял!
  Глупости! Пълни глупости!
  Не са прости социалистите, г-жо ГАЙДАРОВА! Напротив – изключително съобразителни, хитри и перфидни са! Просто ни е природонаселението (в огромната си част), което им поднася властта на тепсия и подкрепя всичките им свинщини! И не е толкова страшно, че е просто! Ужасно е, че мрази да мисли! Отказва да “сглоби” елементарното “2+2”! Обича друг да мисли вместо него, а то да му “верва”!
  То, хасъл, много трудно е да проумееш с “кратуна проста”, че едни мошеници за ЕН-ти път искат законно (парламентарно) да те изгъбаркат, да си дръпнат от гадните капиталисти едно милиардче и да си го изхарчат, а после ти и децата ти (и внуците) да го връщате! И понеже кръщават далаверката с гръмкото и наукообразно “АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТА”, тъпунгерите им верват, яхват автобусите и – право в София да ги подкрепят и да ръкостиснат станишката! Обхванати от пориви на суеверно преклонение и телешки възторг! “Защото требвало да се приеме биджето, че иначе за къде без бидже!”
  Прав е г-н ЛУКОВ! “Преходът” беше успешно извършен, “почвата” (Д. Благоев) е благоприятно разработена и “червената сеитба” може да започне!”Жътвата” ще бъде страшна! Сантименталната столична интелигенция (“это дерьмо” – Ленин) може да продължи мирно да протестира (“Пияно – да; павета – не!”). Докато не ни посяга – не ни пречи!А и да посегне, плахо ще да е – зад нас са автобусите, тракторите, комбайните, “селяци, работници, груби простаци, безимотни, неграмотни, профани, хулигани, глигани (дори Пеевски не е пропуснал поетът – бм), скот като скот”!
  А Вие, г-жо ГАЙДАРОВА – не чул, не видял, не разбрал завалията…

 32. Г-н Инджев, мисля че и в БГ прехода приключи, комунистите изградиха “вертикалната демокрация” по модела на “ най-големия демократ” , синеокият левент с горещо сърце, хладен ум и влажни очи, великия диверсификатор ( на измамата и изнудването), иноватора въвел в енергетиката такива епохални ноу-хау като горенето на архиви за отопление и заградителните газопроводи за извиване на ръце, Н.В. Другаря Государь Пу. Както и в любимата им матушка, и в БГ парламента са настанени послушните “партии”, президентчето ни и то е копие на ранния Медведев, силно желаещо да покаже че съществува, сега внедриха успешно и метода на извозването на електорален добитък наречен НАШИСТИ където трябва. Ще дойде времето и на забраната за демонстрации, на забраната на НПО и т.н.
  Жалко че в БГ многознайковците и всезнайковците наречени интелигенция и интелектуалци които се вайкаха в последните години че народа бил мърша и го дамгосваха с разни други унизителни сравнения и определения продължават ВЕЧЕ 2 МЕСЕЦА след като “мършата” cе размърда и показа че не е такава , да не могат една СВЯСТНА ПРОГРАМА и ПЛАН ЗА ДЕЙСТВИЕ да измъдрят. Поне да бяха наблегнали на ИЗВОДА че трябва да се гласува, винаги!!! Не, нищо подобно не се вижда на политическия терен, затова пък упражненията в анализите на злощастния преход бълват от всички страни, ( нещо което не би трябвало да е основната им работа ако се смятат за политици). Оставаме си с непонятните методи на съпротива и борба чрез фолклорно-карнавални изпълнения от рода на бял роял пред НС, гладни стачки, метли, водолазни транспаранти с надписа “Оставка”на плажа на Евксиноград. Утре парламентът ще отиде да кара ски – ще му спретнем делтапланеристи с транспарант “Червени боклуци” да кръжат над ски пистите.
  Много съм озадачен, кой е мършата все пак?

 33. Плащаш на хиляди хора да ги изсипеш на паветата и след това се “къпеш в народната им любов”… Това без извинение е политически онанизъм!

 34. Много съм съгласен с коментара на Тодор Узунов че освен да научат хората да гласуват ВИНАГИ политиците трябва да обърнат внимание преди всичко на това което той пише в последните си редове, т.е. да се създадат такива програми и планове за действие които да са ДОСТЪПНИ и ДА ПРИВЛИЧАТ повече хора и от провинцията. Добре е да не се обръщат никога към народа с определения като “мърша” и други подобни. А точно обратното, трябва да му се покаже на българина че ТОЙ МОЖЕ и ТОЙ Е ПРАВ и да му се помага да става все по-самостоятелен, независим и свободен.
  Изключения от това правило винаги има, аз също съм го нарекъл в коментара си добитък, но това е потвърждение на правилото. Потвърждават го и милионите българи в чужбина които стават свободни и постигат успехи, не малка част от тях забележителни.

 35. До господин Todor Uzunov – Хората от селата и малки градове нямат нужда от помощ да бъдат човеци. Ако пък са избрали да бъдат роби на комунягите, това е тяхното желание. Не виждам смисъл да обвинявате хора като мен, за простотията, неграмотността и страха на другите.
  И още нещо, не познавам хора които да се крият сред протестиращите и да протестират анонимно. Лично аз нямам такива познати и приятели. И ако има от нещо да се срамувам, това е, че че децата ми много по-често са на протеста от мен.

 36. “Това, което изпълзя вчера от автобусите доказа единствено, че в София протестира по-добрата част от Народа!”
  “Фрунзе” не беше ли някакъв савецки функционер?

 37. Ген. М. В. Фрунзе е “герой” от болшевишката рев. Благодарение на такива водачи като него няколко млн. руснаци се простиха с живота си!

 38. Никъде не съм писал/а, че Плевнелиев не е трябвало да упражни правото си на вето, напротив. Но той трябваше и да отговори достойно на провокациите на БСП, като се яви вчера в парламента и защити тезите си и достойнството на президентската институция. Като беше тръгнал да върши една полезна за България работа, поне да я беше свършил докрай. Вместо това той се покри и така предостави широк терен на критикарите за пореден път да си излеят помията върху него, докато правилното становище по въпроса за актуализацията на бюджета остана абсолютно незащитено в пленарната зала в решителния момент преди гласуването (което впрочем за пореден път показа болезнената липса на Синята коалиция в 42-ия парламент).

  И не разбирам защо като симпатизант/ка на ДСБ трябва непременно да одобрявам Плевнелиев?! Не, не го одобрявам. Смятам, че нито интелектуално, нито характерово, нито като дар-слово, нито дopи възрастово става за президент. Ако това във вашите очи ме прави близък/а до комунистите – здраве да е, разконспирирана съм. Приятно ми е: Мая Манолова.

 39. Планът за действие е ясен: трябва да вземаме властта, със или без избори. Кои ние: всички които носят страната на гърба си: работници и честни предприемачи. Не сме мнозинство, но сме гръбнака на обществото. Страната съществува само благодарение на нас. Затова властта ни се полага по естествено, божествено и всяко друго основано на разума право. Паразитите (олигарсите + лумпените) нямат право на власт, но въпреки това я притежават поради абсурдността на социализма (социалната държава). Но България загива. Тенденцията към смърт на българския народ може да се обърне, но само ако в най-скоро време ние, здравата, активна, производителна, творческа част на обществото вземем нещата в свои ръце. Първото нещо което трябва да направим: да запишем в конституцията, че България е страна на трудещите се (не социална държава). Срещу това не могат да възразят нито социалистите нито капиталистите.

 40. До Сотиров,
  Хората от селата и малки градове за съжаление не са избрали да бъдат роби, а са ги принудили – спомнети си за рудник Ораново – последния трагичен случай не е единствен.Наистина хората от така наречената провинция са в капан.вижте как само ги докарват с автобуси.И големите градове са зле.В Бургас само руснаците живеят добре.Чух и за Варна такива неща.Синдикати няма и единственото спасение са може би едно дясно обединение.

 41. Ваня Гайдарова
  Чети си коментарите, но недей задава въпроси. Няма да ги получиш тук 🙁

 42. Тодор Тодоров | август 17, 2013, 12:49
  Типажите от фото сесията са отвратителни. Но, за мен, са още по-отвратителни тези коментиращи снимките, които твърдят, че съзнателно били подбрани такива физиономии. И че било имало, цитирам – “светли образи” всред контрапротестиращите.

 43. Аз не мисля да се вайкам, а да продължа да протестирам.
  Да не забравяме, че сме членове на ЕС и НАТО. Това е трудно преодолимо обстоятелство, дори и за такава терористична партия като нашите комунисти.

 44. Страх ги е ог децата на България!

  Моята внучка – на 13 години – идва вееки обяд при мен. Днес беше спряна от кордон на бул. Дондуков да дойде при нас. Беше много разстроена. Oбясних, че тъй като е хубава,интелигента и млада, са я взели за протестираща…..

 45. @ СИМПАТИЗАНТ/КА НА ДСБ
  и аз като вас не съм фен на Плевнелиев, нито му вярвам докрай, но за неговото малодушие ветото си беше героизъм. За това, което Вие искате от него той няма нито капацитет, нито кураж. Той може да издрънка например, че от приватизацията Костов е трябвало да получи 30млрд, пък той само 3млрд! Т.е , разбирай, че е откраднал двайсет и седем-осем! Не го беше срам да повтори тъпотийте на Филчев, или пък толкова му е акъла! И това не пред някое събрание на герберасти, а пред сериозни хора в Австрия.

 46. Симпатизантката на ДСБ,какво иска,Плевнелиев да отиде в Парламента и да отвърти по един шамар на комунистите?Тогава твърд куражлия ли ще ви се стори?Аз към десен избирател и намирам,че Плевнелиев е сериозен,възпитан,умен ,уравновесен човек.Американски и гръцки президент,разговарят коя държава се управлява по трудно.Американецът казва,че управлява 200 млн.,а гръкът отговаря-аз управлявам 10 млн.,но всеки от тях е уверен,че е по добър от мен,никак не е лесно!

 47. Мария, това с “отвъртането на шамар” го оставям настрана. Изглежда, копирате стила на говорене на Бойко Борисов, а това ви е под нивото на грамотна жена, затова по-добре се откажете.

  A зa Плевнелиев нямам какво да ви отговоря, освен да се повторя: накратко, той с действията си не изписа вежди, а извади очи – при това собствените си. Не натрапвам на никого мнението си, само го споделям. Жива и здрава!

 48. Г-жо симпатизантке,аз бих се изразила с езика на бриджьор-да изиграем по най добрия начин картите ,които имаме.Не винаги на добрите играчи се падам хубави карти,понякога лоши играчи получават чудесни карти.Изкуство е да постигнеш максимума с картите,които съдбата ти изпраща.Нищо лично,поздрави!

 49. Paзбpax ви. Ho Cтoичкoв гo e казaл по-кpaтко и яcнo oт вac: “Aйн-цвaйн-дpaйн-дpън”.

 50. Г-жо симпатизантке, няма да е зле да си повишите политическата култура. президентът е отделна власт и не е негова роля да дебатира в НС, да прави реплики и дуплики. каквото е трябвало да каже и направи, той го е казал и направил, както повелява конституцията.
  разбирам, че не харесвате плевнелиев, понеже е номиниран от омразния бойко (който пък изяде електората на неповторимия костов), но трябва да си давате сметка, че така ставате жертва на комунистическата манипулация за пореден път. затова пак ни упралвяват бандитите.

 51. Ало, Разбирача, правителството също е отделна власт и въпреки това се явява в парламента, нали? Ако ти смяташ, че е достатъчно президентът да хвърли в публичното пространство едно вето, формулирано от екипа му, и после да се сниши, докато отминe бурята, значи имаш съвсем ниски изисквания към президента си. А трябва да са най-високи поне към “бащата на нацията”!

  Трогна ме до сълзи с наивността cи да верваш, че през трите и половина години правителство на ГЕРБ не са управлявали бандитите. Ако всички гласуващи мислеха като мен, в 42-ия парламент нямаше да е представен никой от четирите филиала на БКП/ДС, които сега седят там, включително неповторимият бандит Бойко Борисов, който преди две години се лиши от най-рейтинговия си министър, премествайки го като пионка в Президентството, за да му топли трона.

 52. аз изисквания към президента нямам. конституцията има. говорите за политика като в ганкиното кафене. айде със здраве. мечтайте си за времето, когато костов ще се върне на бял кон и ще изгони рубладжийте. звучи ми като библейски сюжет.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.