Триетажният автобус БСП-ДПС-“Атака”

Автобусният сблъсък между двете, съзнателно противопоставени от управляващите физиономии на България, отеква като затихващи трусове след земетресение.

Ако не сте го забелязали, отбележете го като белег на тази втора седмица от настоящия ( по дефиниция) политически апатичен август, която вещае какво да очакваме от политическото противопоставяне през хиперактивния по историческа традиция септември.

В интервю на президента Плевнелиев пред БНР и в коментарите на шепата контри, излъчени в новините на телевизиите тази вечер, се открои отново и отново образът на автобуса от изминалата седмица на утвърждаването на съюза БСП-ДПС-„Атака”.

Манифестираща в полза на тройния съюз сподели в националния телевизионен ефир, че не вижда нищо нередно привърженици на трите партии да бъдат докарвани с автобуси за целите на проправителствената подкрепа.

На трите партии!

Фокусът с прикриването на третата глава на ламята зад останалите две вече е безвъзвратно дискредитиран- дори и желаещата да бъде лъгана публика ( поради партийната целесъобразност да не се признава срамната истина) не му ръкопляска.

Вече и симпатизантите на БСП, както и да са били инструктирани, не виждат начин да спестяват истината за действащата тройна коалиция.

Този факт стана толкова очевиден, че междувременно атакистите и депесарите престанаха да си правят труда да се правят на врагове. Съответно бесепарите не отричат партийната си дружба с „Атака”.

При всичките ми критики към Плевнелиев, че не проветри президентството спрямо заварената плесен от десетилетката на своя предшественик, съм принуден и аз да призная нещо: той успя да освети заверата на далаверата с трите сестрински партии във властта до степен, че смокиновият лист на този сговор стана ненужен и за най-фанатичните лъжци.

А да накараш изпечените лъжци от това котило да си признаят каквото и да било, е успех, който е бременен с нови „разкрития”, полезни за проглеждането на някои от заблудените, манипулираните, подкупените и вкупом разочарованите от тази небивало непопулярна на толкова ембрионален етап управляваща върхушка.

15 мнения за “Триетажният автобус БСП-ДПС-“Атака””

 1. Комунягите са велики комбинатори,като същински Остап бендеровци имат “поне 400 СРВНИТЕЛНО ЧЕСТНИ начина за печелене на пари /ИЗБОРИ/.
  Още не мога да си обясня как симеончо им полегна за първата тройна коалиция ,та Болен ли ще им устои.Всъщност обяснявам си го ,както биха казали коалиционните им партньори,интереса клати феса.

 2. Превърнаха парламента в селски рейс, пълен с терористи и вече имаме взрив. Та Болен ли не заплаши с въоръжени отряди, в случай че дойдел Костов/преди Райков/; БСП ли не са доказани и плашеха с танкове; ДПС представлява селекция от предатели на тяхното малцинство от времето на “възродителния процес”.

 3. “А да накараш изпечените лъжци от това котило да си признаят каквото и да било, е успех,…”
  Е, аз ще ги попитам: Къде са децата ви?

 4. 90% от “контрапротестиращите” най-вероятно не могат да прочетат написаното на плакатите, които държат. Настъпват безумни години за България.

 5. Не работи ли тогава президентът предимно в полза на ГЕРБ? Сигурно на Реформаторския блок му се е вдигнал рейтинга покрай тези събития с бюджета, но за мен най-много “нам(р)азват” ГЕРБ…

 6. @ ТАНЯ
  …сега плашат с автобуси,няма танковете. Танковете на стопилка, мутрите избити в мътната мътилка, парАта в банка за хранилка. С/танко-катарзис – С/авто, не,не е Сав(то)а, агента, не е.

 7. Реваншизмът продължава. Дръпнаха протестът от най-гледаните емисии и го засилиха в “тъча”. Управляващите са спецове по пропаганда и агитация. Те са учителите на Ердоган, а сега взимат неговия модел за обществено въздействие и го прилагат у нас. Така и контрапротеста, с автобусите, се превърна в мила разходка на белобради старци и хилави юноши и млада леш(със сигурност техни внуци). Леваците смазаха десницата. Остава много малко място за компромис. Дори такова, май, че няма.

 8. “… и ми се доплака от обида. Или защото осъзнах, че това управление на БСП, ДПС и АТАКА няма да си тръгне, дори и ако стане гражданска война. Дори ако страната потъне в кръв, те пак няма да си тръгнат. А още по-страшното е, че живеем в такава мизерия, че винаги ще се намерят няколко бедни и зле образовани момчета, които да те пребият за 50 лева. А най-страшното знаете ли кое е? Че докато те бият винаги ще има и някой, който да може да ги спре, но вместо това ще се подсмихва!!!”
  Милена Дойчева

 9. Уважаеми сънародници, прочели по 10000 книги. Наслаждавайте се на АЛТЕРНАТИВАТА на Борисов… Все още ли мислите, че Борисов е ДИКТАТОР, САТРАП? Да? В такъв случай, моля ви, ИДЕТЕ НА ПСИХИАТЪР!
  Наблюдавайки събитията през последните 2 месеца в България забелязвам, че българите са ЗАБРАВИЛИ какво значи ДИКТАТУРА, манипулации, измами и стремеж към ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА. Ами гледайте сега събитията, анализирайте дълбокомислено, правете изводи и трупайте жизнен опит за следващите 20 години. Явно 20 години стигат, за да загуби обществото всякакво чувство за самосъхранение и да се хвърли в обятията на всеки долнопробен измамник, гаврещ се с нормалните хора с една цел – ДА СЛОЖИ РЪКА ВЪРХУ ОБЩЕСТВЕНОТО БОГАТСТВО. И да ви КРАДЕ! Видяхте как става, нали? Ще видите и ПРОДЪЛЖЕНИЕ, само почакайте до ноември-декември. Май си правите илюзии, че за парите ви КРАДЦИТЕ няма да убиват? Я помислете пак! За какви суми говорим, нима не става въпрос за МИЛИАРДИ, даже ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ? Я напишете числото, да ви го напиша ли аз? 10.000.000.000,00! Преброихте ли нулите…? Очакват ви незабравими преживявания!!!

 10. Уважаема г-жа Милена Дойчева!
  Споделям Вашето мнение. Тройният автобус много здраво се окопава и не виждам кой може да го бутне. Уволняват повсеместно и дори и на най-незначителната длъжност се назначава “послушен” човек. Много жалко за големити ни надежди. Остава ни само Иво с неговата сила на духа и словото.

 11. Към Кравимир
  Вие наистина ли мислите ,че Б.Б. виждайки това,което се случва, не съжалява,че е сдал властта толкова лесно? Че не се е съпротивлявал,не е манипулирал-зер нямаше любовта на по-глуповатата и наивна част от народа че и медиите? Я помислете пак дали не си хапе задника от яд ,че е сдал толкоз лесно властта. Още повече, че падна от високо и сега нещо ги няма лизачите на задни части,за да му разправят колко е велик…
  Драги,отърването от това статукво не е бат ти Бойко,а автентичната десница в лицето на реформаторският блок-набий си го в главата и помисли в/у това,ако можеш да мислиш, де…

 12. Към maria popova и разни др. лесно предаващи се, мрънкащи и отчайващи се…
  Ей това дето го припявате скръбно е мехлем за тия дето ни спретват този цирк-никаво отчайване, борба е нужна за спечелването на умовете на наивните и заблудените. КАТАДНЕВНА разяснителна дейност!
  Още повече, че твърдият, чугуненоглав електорат на БСП се топи с всяка година,не ами месец дори поради естествени причини.Пък и те, БСП-то де,допринасят всячески да мрат старците кат мухи-след некоя годинка ще се стопят до 4%,защо мислите се пробват да правят собствена социална мрежа в нета,белким уловят в мрежите си някое службогонче

 13. Към Красимир: Ако прочетеш 10 000 пъти Винету не значи, че си прочел 10 000 книги, па дори, ако през това време са ти припявали Азис, Преслава или Софи.

 14. Тоя КРАСИМИР
  много думи изучил като за гербераст, бе!
  Ако трябва сериозно да коментираме, би трябвало да си крайно заслепен и неадекватен, че да виждаш алтернативата на антропологичната мутра Пеевски в лицето на антропологичната мутра Борисов. Егати АЛТЕРНАТИВАТА! Да пази Бог! Вярно, че Пеевски е малко по грозен, ама Боко е доказан престъпник.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.