ПЕСбук, Фесбук и SSbook-технологична база на тройната коалиция в България

Тези дни получих поредна заплаха да бъда разстрелян, като преди това бъда подложен на брутална сексуална гавра, характерна за комплексарското бръщолевене на примитивния национализъм, болезнено изживяващ критиката към Русия, т.е. по майчина линия. Характерно е за привържениците на „Атака”, но беше подписано от името на Славянския съюз SS.

Реших да не замърсявам коментарната част на блога, което понякога правя с отвращение, за да илюстрирам образа на „врага” такъв, какъвто сам се е нарисувал.

Научавайки обаче за намерението на БСП да създава свой Facebook платформа с разни модерни интернет финтифлюшки, реших да се върна към темата за абсурдното съчетание на средновековния манталитет със „славянски” корени и технологичния напредък на Запада, мразен дивашки от същите тези националисти.

Агресията към мен на анонимно подписалия се като Славянски SS беше предизвикана от моя саркастична статия със заглавието „Здравствуйте бухалки”, което използвах и като лозунг на протестите срещу проруската власт в София.

Не обичам позоваването на Уикепедия, но за т.н. Славянски SS може все пак да се получи бегла представа от следната кратка информация в световната клюкарница:

История
Основано през месец септември 1999 година, с лидер Дмитрий Дьомушкин, движението застава зад идеите на Адолф Хитлер за бяла нация Към движението се присъединява боксьора Вячеслав Дацик.
Забрана
На 27 април 2010 година, Московския градски съд определя движението като екстремистко. На 29 юни 2010 година, Върховния съд на Русия уважава решението на Московския градски съд да забрани организацията, на същия ден Дьомушкин заявява че саморазпуска организацията. Решението на съда е свързано с церемониите по честването на 65-годишнината от съветската победа над нацисткия режим на Адолф Хитлер, които се провежда на 9 май.
След забраната
През месец декември “Славянски съюз” зове в битка за Москва, на сайта си. Войната, обявена от руските крайнодесни, взима поредните си жертви в нощта срещу понеделник. В южната част на града десетина младежи нападат мъж от Централна Азия и го убиват с ножове. В източната част непознати стреляли седем пъти с газов пистолет в продавач от Азербайджан и го ранили тежко. Друг азербайджанец, е заклан в центъра на града.
На 3 май 2011 година Дьомушкин, съвместно с лидера на ДПНИ Александър Белов учредяват нова националистическа организация на име “Руснаците”, и планират създаване на политическа партия.”

Не ми е ясно на какво основание хора, изоставащи в мисленето с някой и друг век, гонят целите си със средства на 21-вия век като аборигени, докопали се до ядрено оръжие. Признават неговата разрушителна сила и искат да я използват срещу същия този модерен свят, който я е създал, но отричат яростно правото му да служи за пример за развитието на човечеството.

Как да им кажеш, че първо трябва да дадеш собствени доказателства за претенцията да си уникален и върховен, а след това да се перчиш на световната сцена с някакви исторически права за водачество, базирани на митове, легенди, полуистини или факти от древността!

Този „разговор” не се получава и мога само да пожелая успех на БСП в откривателството на собствен Facebook за нуждите на клубовете на пенсионерите.

Да здравствует ПЕСбук , Фесбук и SSbook, руската тройка на властовия прогрес в България, роден принос към технологията на славянско-турското побратимяване с помощта на гадните американски технологии!
Р.S. За конете с капаци, които веднага ще привидят в иронията за феса и за турците форма на същия този национализъм, пояснявам: иронизирам предрасъдъците и злобата на глупостта да мразиш някого по етнически признак, но въпреки това да се съюзяваш с партията му, когато имаш интерес да се клатиш заедно с него на върха на управлението.

21 мнения за “ПЕСбук, Фесбук и SSbook-технологична база на тройната коалиция в България”

 1. Може би е добре да хвърлите едно око на документалният филм “The Soviet Story”. В самият му край се разказва точно за подобни крайно-националистически организации в Русия и престъпните им действия, които очевидно са безмълвно подкрепянеи от управляващата вихрушка на другаря Путин.

 2. Г-н Инджев,
  Те се опитаха да копират навремето IBM 360/370 с името ЕС 1030/1035, но беше пълна пародия, опитаха се да копират PDP 10/11 на DEC – също несполучливо, накрая преди “издъхването” на “Развитото социалистическо общество” се опитаха да копират супер мини машините от висок клас VAX 730/750/780 – беше трагично, фирмата в която работех беше потърпевша от едно такова копие на VAX 730- ИЗОТ 1055, което така и не проработи въпреки усилията на сервизите на ИЗОТ в Стара Загора и Пловдив! Оказа се че платките са вносни – “крадени” през Югоизточна Азия, понеже тази технология беше ембаргова по това време и когато се повреди една платки чакахме 4 месеца да откраднат друга сътрудниците на ДС от 1-во главно управление( Техническото разузнаване)! Така, че и опитът им за ПЕСбук ще е със същата съдба – в това НЕ СЕ СЪМНЯВАМ!

 3. Здравейте г-н Инджев,
  Браво за хубавия коментар, но каквато и мрежа да създадат тя няма да оправдае техните очаквания. И понеже минавам покраи руското посолство забелязвам, че са дигнали 1 м. бодлива тел от страната на парка, последната седмица. А това ме учуди много :).

 4. Личи стремежът към модния “технологически прогрес”, който да им осигури “окончателното решение” “для болгаров”. Обаче няма да минат без “мужиков” от същите тези българи. Копелетата обаче не стават. Цялата работа е в това – да се махнат. И за тях ще е по-добре.

 5. Г-н Инджев,
  вашият “любимец”, Агент Гоце, раздаде толкова много български паспорти на украинци, “бесарабски българи” и руснаци, че нищо чудно т.н. “Славянски съюз” да действа вече и в България!

 6. Не мога да разбера русофилите в България!Не съм видял нито един от тях с “Лада”,макар и от по-ново поколение.Или да си внасят руска битова техника/ако има такава/.Виждал съм да носят тениски с надписи “СССР”,което винаги ме е напушвало на смях.А иначе слушат чалга,карат бмв-та и мерцедеси и ползват цялата гама от западни благинки.

 7. Употребата на модерни средства сред русофилите хич не е новина. Още на миналогодишните шистови протести те много добре успяха да се организират и репетираха успешно за февруари 2013. Използваха гадните американски, еврейски, капиталистически, соросоидни и пр. блогове, фейсбуци, чатове, за да направят опитът за еманципация на родната енергетика на чат-пат.

  Явно добре познават новите технологии, а едно електронно правителство не успяха да подкарат за повече от 450 млн. лв. Така им е угодно.

  http://www.segabg.com/article.php?id=662073

  P.S. Може да съм интернет лумпен и соросоид, но важното е, че не съм комуноид! :))

 8. Поздрави Г-н Инджев! ПЕСбук, Фесбук и SSbook е страхотно! Н еповторима и много сполучлива пародия! Озадачи ме обаче само едно, защо не обичате да се позовавате на Уикипедия? Наистина ме озадачи, защото аз я намирам за нещо много повече от енциклопедия Британика и Болшая Советская Енцоиклопедия взети заедно. Там съм намирал компетентна информация по какви ли не въпроси. Практически по всички. Или ако няма информация, това значи, че наистина няма. Има танданциозност в статиите когато се ровите на Български или Руски езици. Но тя лъсва веднага когато направите справка на същата тема на Английски. И това е разбираемо, защото всяка статия е минала през субективното отражение на съответните си автори. Преводите не са дословни, както и в повечето случаи изобщо не са преводи, паралелни статии на същата тема. Но и това е ценно за да се оцени манталитета на съответните нации, на които принадлежат съответните автори. Признавам обаче, че Уикипедия може да служи добре само на добре образовани хора.

 9. За Православно,Арийска,Съветско-Евразийска Република Муджахидирия -SS – с пазарджишките ислямизирани цигани от автобусите финансирани през Пеевски с едни сирийско-катарски рубли през една софийска банка и приласкани с месианско съчувствие от Бареков.

 10. Те познаваха благинките на запада много отдавна и затова ни държаха в телените мрежи на концлагера “България”за да вярваме че строим сияйните върхове на комунизЪма.

 11. комунизма трябва да бъде забранен със закон и неговите потдръжници да се вкарат по затворите за много много дълго време.

 12. По темата на господата ТАНЧО и ПЕТРОВ:

  ТЕХНИЧЕСКИ ПОСТИЖЕНИЯ
  ПРЕД НАСТЪПВАЩАТА 2013
  ГОДИНА

  Първо съобщение:

  Японците произведоха прототипа на пътнически влак от типа МАГЛЕВ (от магнитна левитация), който няма механично задвижване и колела, респ. няма допирни точки с трасето (движи се върху елмагнитна възглавница). Влакът достига крайслерна скорост от 500 км/час и ще изминава разстоянието Токио – Нагоя за минути. По мнението на компанията-производител такъв влак превъзхожда по всички показатели съществуващия въздушен транспорт.

  Второ съобщение:

  Британците са завършили проектирането и до няколко години ще преминат към производство на прототипи от серията пътнически самолети SKYLON. Секрета на технологията се състои в това, че съмолетът е снабден с двигатели, даващи възможност за преминаване от реактивна на ракетна тяга. По този начин при реактивен режим на летене (като самолет) ще се достига скорост около 5 пъти звука, при височина на полета 25000 метра, след което ще се преминава към ракетна тяга, осигуряваща за броени минути, при рязко снижен разход на гориво, достигането на ниска околоземна орбита. По такъв начин този самолет ще осигурява облитане на планетата за не повече от 4 часа. Освен това самолет от този тип ще позволи изключително опростено, бързо и евтино снабдяване на повечето спътници.

  Трето съобщение:

  Руснаците се готвят да преминат към нова серия леки автомобили от марката „Москвич”. Основните цели, които са си поставили конструктори и технолози са: олекотяване на конструкцията, пределна скорост над 240 км/час, рязко снижаване разхода на гориво /вероятно под 7 на сто/, нов конкурентен дизайн на купето и луксозно оборудван салон.
  Някой нещо да не е разбрал?
  🙂

 13. Благодаря Ви, господин Тинков, за тази важна информация! Както знаем “Москвич” е преди всичко начин на мислене!

 14. Поздравления, г-н Инджев! Удоволствието да Ви чета е несравнимо с каквито и да са интересни четива по актуалните теми на деня в страната ни.Сегашната власт повече от всичко се нуждае от такава силна ирония. Радвам се, че Вие го правите блестящо! Успех във всичко, подкрепям Ви всячески!

 15. “Москвич” освен начин на мислене, е и символ за ниво на развитие, технически “прогрес”, цивилизационен избор, переспективи в бъдещето и какво ли още не!

 16. Имам идея за карикатура.
  Триглава ламя. На гърдите й пише БКП, на едната глава (може би средната) – БСП, на втората – дясната (?!) ДПС, а на третата – “АТАКА”.
  За съжаление не мога да рисувам. Който може и иска – да я нарисува. Нямам претенции за авторски права над идеята.

 17. Доста отдавна Збигнев Бжежински беше казал, че последното убежище на комунизма ще бъде национализма.

 18. S kakvo drugo, osven s gruba sila mogat da se “pohvaliat” takiva pitekantropi kato tezi ot slavianskia suiuz?

 19. към МЛАДЕН:
  Ето още една мисъл от същия автор:
  “Православието е последното убежище на комунизма”. Збигнев Бжежински
  И ето пример, показващ правотата и на двете му съждения:
  Нещата в Русия все повече клонят към Православен Фашизъм. -http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NudAx6zXZnQ – или може би Порнославен Фашизъм според блогера Евгений Новожилов. – http://russkajapravda.blogspot.com/2012/08/blog-post_3901.html

 20. Г-н Инджев, надявам се няма да кажа нищо ново за никого от четящите този блог, но ще си позволя да се обърна публично към Вас: продължавайте, не спирайте нито за миг – повярвайте, Вие ставате все по-умел, по-актуален, по-настъпателен и по-завладяващ публицист. Имаме нужда от Вас и сполай Ви!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.