Роджър Уотърс бабохулства срещу властта на българската столетница

Във връзка с поисканата от британеца Роджър Уотърс оставка (на правителството) в София, което е намеса във вътрешните работи на България, моментално, на секундата ставам инициатор на шестиция „София без Пинк Флойд”.

От утре започвам контрапротест срещу английската кралица под надслов „извини се, ма, извини се, ма!”.

От името на своите многобройни съмишленици, които не бяха сред подкупените да участват в малобройния откъм симпатизанти концерт на Роджър ( „Роджър” не случайно е нарицателно за „пират” в английския език), настоявам за оставката на г-н Уотърс от всички узурпирани от него постове- като”легенда”, „велик рок музикант” и т.н.

Кого изобщо представлява този соросоид г-н Уотърс?

Упълномощен ли е от парламента в Лондон, който попари надеждите на агресорите за военен удар срещу мирния сирийски режим заради някакви си химически атаки срещу немирното население на Дамаск?

Истинските звезди от калибъра на Мадо Шикалката, Сладея, Мишо Шамана, Грета Миманчева, Пепа Байбуклиева и прочие знайни великани и великанки на балканската и световната музикална арена никога не са и помисляли да искат оставката на прекрасното българско правителство, а този пришълец си позволява бабохулството срещу правото на българската столетница да палува под сянката на могъщия Орешарски!

Знае ли английският пират, че София не е България и България не е София, та си развява тук концерта?

Дава ли се сметка, че с градската си акция разваля селския мир у нас?

И ние можем да докараме автобуси с наши привърженици на порно фолка. Много сме, силни сме!

Изобщо- кой му дава право да разединява нацията като подучва българите да рушат стени , изградени от поколения роби на труда и пролетарии от всички страни, които си умират да се съединяват?

Роджър Пирата не е ли чувал шедьовъра на българската култура „Радка Пиратка” с градивното послание към него „само да те гепна…”? Да внимава!

Стените, за които той намеква, в България са паметник на културата, символ на освобождението ни от свободата!

Разпространявайте и се подписвайте под тази шестиция!

71 мнения за “Роджър Уотърс бабохулства срещу властта на българската столетница”

 1. Подпис даден!
  Подпис приет!

  Сега червената цензура ще забрани гостуването на всякакви западни групи – да не развалят интонационната среда… 🙂

 2. Много ми е кеф! Чакаме прес-центрово БСП изявление с огромен интерес. Bulgaria belongs to the free world. DANSwith me!

 3. Прекрасно г-н Инджев!! Към тази ШЕСТИЦИЯ можем да добавим и 750 000 бр. подписи събрани в подкрепа на любимото ни правителство “Орешарски” от истинските защитници на демократичните ценности и радетелите за просперитета на милата ни родина (и славянска общност начело с братска Русия).

 4. г-н Инджев болшвеишките тролове са потресени от случилото се и дават сигнал заето по всички фронтове. Очевидное, че очакват вести от кремълския пудел какво къде и как да кажат за да намалят вредата от смъртоносния удар на капитализма върху най-верния сателит на СССР в Европа 🙂

 5. Просто съм омерзена от коментара по БТВ,че видите ли,имало хора,които се възмутили от надписа ОСТАВКА.
  Не че много често следя високопарните им тъпотии,които бълват.
  И все пак Ви благодаря за това,че Ви има и свободомислещите хора имат все пак къде да прочетат нещо със стойност.Бъдете жив и здрав.
  Поздрави на всички,които четат този блог.

 6. А Роджър Уотърс, който се намесва във вътрешните работи, без разрешение на съответните НАШИ органи, незабавно да бъде екстрадиран и да му се забрани завинаги да посещава нашата страна (и не само България, а и други наши братски страни)!

 7. Хахаха, щом дори и рок звезди се подиграват с тях а те мълчат като бити, след като си изпукаха леката (Шамара, Петното) и тежката (Царя) артилерия спукана им е работата 🙂

 8. Подписвам се-Борис Ташков,30.08.2013г

 9. ахахаха…г-н Инджев оправихте ми настроението тази вечер 🙂 Обаче наистина си мисля че утре ще си направя автоцензура да не чета новинарски сайтове и да не гледам телевизия че що другар ще е наизкочил да брани суверинитета на майка България от такива самозвани изразители на свободната воля като господина Уотърс ( кой е той да ни се меси бе еиии… ) Ще е страшно…сигурно и новопокръстения другар М.Ш. ще сипе интелект и възмущение я от контрапротест я от някое студио 🙂

 10. Култова! Разплаках се от смях! Поздравления!

 11. Подписвам се с две ръце под тази шестиция?!? Как не можа да се провали концерта на този Пират (заради заповед на професорката! или по друг повод???), че “българската столетница” на воля да си “палува” във властта “под сянката на могъщия Орешарски!”

 12. Поздравления г-н Инджев!
  Разгромихте този пират.В някои от по-предишните “новините” май съобщаваха, че той е отдавал почести и на някакъв си Томсън,свързан със славните партизани. Добре е, че поне стената с надписа ОСТАВКА много много не се показва по телевизиите ни.

 13. А бе Иво, а бе Инджев, то бива бъзик, бъзик, ама т’ва т’войто сие е живо…. 😉

  Поздравления за текста!!!!

 14. “Майко, трябва ли да вярвам на правителството?” изпя Роджър Уотърс и на големия екран на сцената се появи надписът “ОСТАВКА”… Сорос е намесен…и МОСАД…да не забравя и АлКайда…Бойко Борисов, да знаете му е платил….и няма нищо,ама нищо общо с ДЕМОКРАЦИЯТА.

 15. Триумф!
  Долу правитеството на олигархията и техните слуги!

 16. Г-н Инджев,
  Тиези, за които сте предназначили горния текст не разбират от ирония. Или в най – добрия случай са гьонсурати,, бездушни и дебелокожи претъпници и предатели, които жилото на иронията не докосва,не прониква през гьона с който са покрити душите и телата им. За да ги докосне това жило те трябва да имат сссссссърце и съвест, а те нямат.
  А ние останалите знаем отдавна, че Роджър Уотърс и “Пинк флоид” са велики! Няма да забравя концета им на стената в Берлин 1989, когато събориха стената на комунизма в Европа. Но не и у нас. Сега Роджър идва за да си довършщи работата. Да му / си пожелаем успех!

 17. Велик коментар!

  Само се опасявам, че някои другари ще го вземат на сериозно. 🙂

  Като гледам по форумите как са се развихрили жалки душици и как се манипулира по КТБ (КГБ) медиа, нищо чудно да видим поредното огромно безумие на ДС.

 18. Да сте жив и здрав,г- Инджев,това журналистиката е в кръвта ви,удоволствие е да ви чета!

 19. Аз пък искам оставката на Английската кралица и Джеймс Камерън. Що не искат да нападат Сирия?

 20. Присъединявам своя гневен глас към протеста и подписвам шестицията с всички свои крайници! Позволявам си само една коректорска забележка- призивът към Н.В. Елизабет Втора би звучал по-добре и с по-ярък националнополитически колорит като “Извини се, ма! Извини се, ма! Извини се, ма! Извини се, ма! …”

 21. И aз се подписвaм под подпискaтa: Болен Лидеров!
  П.П. Долу империaлизмa! Сaмо руски чaстушки и кaзaчок!

 22. Добре дошли в страната на Димитровград, Благоевград и МОЧА! Стените се рушат, като всеки вземе своето парче тухла от стената, за начало от стената в България.
  Не е лошо да напомним чрез г-н Роджърс на гражданите на Ковънтри и Лондон да си издигнат по един монумент на войници със шмайзери в ръце и униформи на Wehrmacht и Luftwaffe!

 23. С най–голямо удоволствие се подписвам!

 24. След розовите флуиди от 21.08 по родната стена на срама – паметника на сталинистката армия, снощи от Стената на Пинк Флойд окончателно им призля! 🙂

 25. Много добре лъсва демагогията на властващите с помощта на такива текстове. Най-добре да пишете повече сатира, господин Инджев. Посланието е много по-сбито и ефикасно.

 26. Хак им е на псевдокомунистите, получиха си го.Много им беше гот, за Томпсън.Сега след надписа ОСТАВКА как са?Явно тук е последната стена на комунизма и трябва да се събори като Берлинската и комунизма дим да го няма от тези ширини.Всички защитници на правителството, ряпа да ядат пред великан като Роджър Уотърс и неговата ОСТАВКА.А на Асад няма да му се размине.Нашите хубавци ще са следващите изхвърчали или затрупани под съборената стена.

 27. Браво!!!
  Подписвам се с две ръце.
  И аз смятам, че подобни сатирични текстове са много по-ефикасни и с по-голям ефект. Очевидно ви се удават, затова ги пишете по-често.

 28. Иво,
  обръщам се към теб-софиянецо ,но не и без чувство за хумор -така:Обединителю,нащ!
  Доживях да видя,че успя да ни обединищ 🙂 с това , от което ни разделяш. Стената е разрушена и тези ,които я разрушиха са си свършили добре работата.Остава нашата работа,съдържаща се в това ,което се неруши/оставката остана/и събаря не само правителства:ОСТАВКА!

 29. ТАНАС е упълномощен да заяви!

  “По повод изявлението на Агенция ЕЖК, че HAPPY ROGER е казал:
  ”Егати и държавата, в която мога да ИМ искам оставките!”
  Уточнявам:
  Оставка беше поискана! На ръководството на Комунистическо движение “Че Гевара”-България. ЕЖК твърди, че повод за това е станало неспазеното обещание за приемане в партията.
  Контактна група ще координира изглаждането на това недоразумение.”

 30. “Стените, за които той намеква, в България са паметник на културата, символ на освобождението ни от свободата!” – великолепно написано! 🙂

 31. Тъжното е, че нашите тоталитаристи отново се окопават… (не ограждат, защото е ясно, че те и една стена не могат да построят)…

 32. Брате иво, поздравления за текста.Останалото си го знаеш. Но нека пресметнем колко години след “пик”-ът на шоуто си тоди титан идва у нас. Това вече ни говори много повече от частушките на Шамара. Както знаеш, Султан Незнамкойбеше забранил пресата за печатане на Гетемберг в империята си. Така и до сега.Прочее нищо ново.А, кралицата наистина да подава оставка и да идва във Врана с правнучето си. Там ще я показват и ще изкарва мангизи, като родното ни величество. Може да валидира и марки от фотосите си с Горби. Сладка работа…

 33. Иво ти сериозно ли го мислиш това ? Годината е 2013.

 34. Чакам днес от БСП да обявят, че искането за оставка е било към Дейвид Камерън, а не към Орешарски.Също така ще стане ясно,че то беше изписано на кирилица, защото Камерън има македонски корени.

 35. Че си позволи и да издигне гигантска надуваема дива свиня с нарисувани на нея съпр и чук, какво изобщо си позволява тоя ааааа? Той питал ли е руския посланик преди да прави каквото и да е в Задунайская аааа? Концерта е нелигитимен!

 36. Голем мискин излезе тоя Роджър Уотърс, ей! Уж прогресивен бил, идеен бил, ама на края показа империалистическата си муцуна. То и оная фръцла, английската царкиня, затуй го е кичила с медали.

 37. Страхотна статия!Подписвам се с голямо удоволствие и очаквам голям наплив в “Пирогов”от “покрусени и възмутени граждани”!!!Дано да стигнат сърдечните стимулатори за някои от по-първите “другари”!

 38. Ако трябва,всеки ден ще подписвам този шедьовър-ШЕСТИЦИЯТА!И го правя сега!Не зная доколко е вярно което прочетох в един пост по темата в Медияпул,че след посещението на гроба на м-р.Томпсън,Уотърс е бил приет от Станишев.Там на госта е било обяснено,че протестиращите искат оставката на Президента Плевнелиев.И,обърнете внимание,последния е бил на концерта,и в момента когато е прочел ОСТАВКА,го е напуснал….Как мислите:възможно ли е това да се е случило?

 39. Скучно, шаблонизирано и невротично писание…

 40. Много ми хареса това: “Стените, за които той намеква, в България са паметник на културата, символ на освобождението ни от свободата!”

 41. До ИНЖ.ЛАЗАР МАДЖАРОВ – посетете страницата му във фейсбук и му задайте въпроса лично. Човека отговаря на въпроси :).

 42. Съпрузите Плевнелиеви наистина бяха на концерта и останаха до края му.

 43. “новопокръстения другар М.Ш. ще сипе интелект” – той мисля отдавна е разсипал всичкия интелект който е имал някога 😉

 44. Браво, Иво! Страхотен си! Но трябва да се извинят и Кейт Мидълтън и новороденият й син! Как така ще се скатават!? А видният музикант Балшой Ша веднага да спретне контрашоу “Бригадирски труд за нова стена на мястото на разрушената”. Тъй ами, откъде накъде някакъв си уотърс ще ни руши стените! Веднага балшой шамар!

 45. Много яко !!! Браво !Подпивам се !

 46. Песента “Mother” задава въпроса “Mother, should I trust the Government” (“Майко, да вярвам ли на ПРАВИТЕЛСТВОТО”) В този момент на екраните се изписват “No f***ing way” и “ОСТАВКА”. Някой още да не е разбрал за чия оставка става дума?

 47. Всъщност г-н Инджев не е разбрал. Поисканата оставка е на президента Росен Плевнелиев, защото като бивш строителен предприемач е градил стени. Не може да е на правителството, тъй като преди това подкрепи и придружи Янаки Стоилов при посещението му на паметника на майор Томсън

 48. Ради, а според Вас въпросът на инж. Л. Маджаров не е ли риторичен?

 49. Към zashev:

  Ами да, щом правителството е ничие- не е на БСП, на ДПС и никак на “Атака”, явно целта е никой да не разбере…Само че все пак става дума за ПРАВИТЕЛСТВОТО и опитите това да бъде преиначено прилича на едно скимуцане на настъпано пале, което се умилква за паничката в момент, когато го подритват.

 50. Не оспорвам правото на всички ентусиазирано да приветстват великото дело на Роджър Уотърс. Съмнявам се обаче той да е наясно какво е написал, нито за какво иде реч, нито дали изобщо различава България от Румъния (и флаговете им, впрочем…). Отвращава ме обаче самочувствието и на този певач, и на други западняшки гурувци да дават оценка на това, което става у нас, при нас и се прави от нас. Наистина, това е един от най-великите певци на нашето време, но самочувствието да ни светва какво да правим… И екзалтираните наши глупачета които с изплезени езици се кефят на тази елементарна изцепка…

 51. Г-жо/-це ALJA,

  Пише Ви едно екзалтирано глупаче.

  Склонен съм и аз да разбера подобна Ваша позиция, но е очевидно, че се изказвате по темата при наличен остър дефицит от фактология, и подозирам, че името на този артист не Ви говори особено много.

  Същият този “западняшки гуру” е посветил цялото си турне на бразилски емигрант в Англия, който е убит от английската полиция, бидейки заподозрян в организирането на терористичен акт. Подозрения, които в последствие се оказват напълно безпочвени. Следователно, гуруто е просто един свободен човек с активна позиция по вътрешно и външно-политически проблеми. А и не се става така лесно гуру, особено “западняшко”.

  Имайте предвид, че подобно послание едва ли щеше да бъде отправено, ако не беше изключително дърварският опит на червените бг пиари да го изкарат “техен човек”. Подобен опит за гнусна манипулация с името и авторитета на гуру от такъв ранг неминуемо води до остър и смазващ отговор, който нееднозначно да разсее и най-малкото съмнение по въпросната тема. И те си го получиха. Ботев няма как да се защити от подобни опити за игра с името му, но Уотърс е жив и активен творец.

  Накрая ще си позволя да Ви препоръчам да свиквате с оценките на”западни гурута” по “наши си” въпроси поради простата причина, че вече (за мое щастие) делим един и същ жилищен блок с такива като тях.

  Желая Ви крепко здраве и приятни мигове с музиката и текстовете на Pink Floyd.

  “Ваше” ентусиазирано глупаче.

 52. Posdravleniya g-n Indzev.Bravo!.Dobre, che Vi ima-sledia s udovolstvie vashite komentari na tolkova visoko zurnalistichesko nivo.Mislia si, che Vie ste dostoen da oglavite kato lider nashiya protest na zultite paveta i da ste chlen na SEM i dr.intelektualni instituzii.

  Podpisvam.

  G-n Zshev, s vas mislime ednakvo na 100%.

 53. A na vas koi vi kupi dushata? Daje ne iskam da vi naricham gospodin. Uzasna statia & presa v BG, pod vsiakakva kritika.

 54. Prekrasen shamar po mutrata na nashite sunarodnici – primati (a te sa milioni) – da imenno tezi koito bez chuzhda pomosht ne mogat, ili niamat s kakvo da misliat.

 55. БАЛСАМ ЗА ДУШАТА! Още два подписа с две ръце (моят и на моята майка)! И понеже тя е на почтената възраст 86 год. и не й е лесно с интернета, настоя точно да предам нейните думи относно грозилището с шмайзера: “Тоя паметник трябва да го гръмнат, а не да го демонтират!” Концертът беше велик и овациите на надписа “оставка” се чуха прекрасно чак в района около Румънското посолство (щото бяха малобройни феновете)! 😉

 56. Четейки статията ми дойде на ум едно стихче, което прочетох скоро…
  Мълчах до скоро… Не, че нямам думи.
  Та те са ми едничкото имане…
  Но знам, че беше казал някой Умен –
  Простаци се убиват със Мълчание!

  Обаче не умираха… Напротив –
  Уютно сред Смълчаните им беше…
  Продаваха на бит – пазар Живота.
  А цял народ в краката им мълчеше…

  И чудя се дали да проговоря…
  Дано пък Бесовете да събудя!
  Те, Лудите, уж нямали умора!
  Но кой ще ни повярва, щом сме Луди?

  И нека прах от мен да не остане…
  Да ме разпънат с всички кръстни знаци!
  Простаците не страдат от Мълчание…
  Ако не разберат, че са Простаци!

 57. Знаех си, че Иво Инджев е аутсайдър. Демек “Outside The Wall”. Страхотно написано!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.