Официално становище на Мишо Псувнята, говорител на смълчаната власт

„Мишо Шамара също се намеси в коментарите от шоуто на Роджър Уотърс и надписът “Оставка”, който шокира всички зрители на грандиозния спектакъл. Според рапъра всичко това било подготвено отдавна. “Бойковите телевизии почти месец ни обясняваха колко велик спектакъл ще е “Стената”. Още тогава си знаех, че Герги Уотърс ще вика оставка. Но си траех. Явно Сашето Безуханова му е дала тоя съвет да хвърлят едни милиони да кажат на хората в България да свалят демокрацията и да върнат диктатурата. Е.м ти и рока, е.м ти и Е.м ти Пинк Флойд-а, е.м ти Джордж Уотърс-а! Никога повече диктатура – нито комунистическа, нито сикаджийска”, пише на стената си във Фейсбук Мишо Шамара.

Надписът се появи в момент, в който Роджър Уотърс бе допял куплет от “Мама”, в който се пита: “Мамо, да вярвам ли на президента?”( което е лъжа, пишеше „трябва ли да вярвам на ПРАВИТЕЛСТВОТО- бел. Ivo.bg) В този момент върху стената се появиха огромни, червени букви, изписващи “Оставка”. В този момент голяма част от публиката започна екзалтирано да крещи “Оставка”./БЛИЦ

„В този момент, в този момент”….както виждате официозната пропаганда дава заето с повторения, характерни за заекващи- особено за такива, които са оперирани от изчервяване заради почервеняването на своите своите политически шавливи началници от КТБ, чиято мутренска кандидатура начело на държавната сигурност в България отприщи вълната от протести.

По липса на друга официална реакция, освен тези официозни писания в медиите на Пеевски и компания, най-меродавни аа мнението на управляващите са псувните на говорителя на контрапротеста Мишо Псувнята.

Не ми казвнайте, че не е важен и не трябва да се занимаваме с него- антисемитското му изявление по официозната ТВ7 накара една доста могъща американска организация да изрази тревога за демокрацията в България и същевременно показа, доколко управляващите другари владеят положението с пропагандата тук. Защото държавният регулаторен орган, призван да осъщестява някакъв надзор над правилата в електронните медии, също се занима с антисемитизма на говорителя на тройната коалиция, но постигна куриоз : публикува становище без да посочва повода за него. Органът не спомена за антисемитското изказване на Мишо Шамара, но препоръча повече никой да не прави така- цензура, лъснала в целия блясък на комунистическото ни минало, имплатнирано в СЕМ чрез назначаването там на др. Иво Атанасов, закрилник на Мишо Анти(СЕМ)ита.

Псуването в националния ефир е запазена марка на Мишо Псувнята, но поради липса на международна реакция, както в случая с антисемитската проява на същия, реакция тук не очаквайте. Поне докато на власт са хора, чието управление срещу проевропейската ориентация на България е вид псувня срещу гражданите, с които Мишо Псувнята води хулиганската си битка с мълчаливото съгласие на властта и овластените за целта медии.

17 мнения за “Официално становище на Мишо Псувнята, говорител на смълчаната власт”

 1. Надписът в червено “Оставка” изпълни стената малко преди изпълнението на Mother, знакова със стиха си “Mother, should I trust the government?” и изпята “в дует” с по-младия Уотърс от първото турне към албума през 1980 г.

  http://www.dnevnik.bg/shimg/zx980_2132179.jpg

 2. Ами то след надписа на Стената – Оставка, могат само да псуват и скърцат със зъби.Който трябва е против това урудливо правителство на рубладжиите,готови и майка си да про(е)дадат.

 3. http://www.blitz.bg/news/article/219775
  “Мишо Шамара: Е.м ти Пинк Флойд-а, е.м ти Джордж Уотърс-а!”

  Е.м ти културата и чудото! От толкова е.не изтече му мозъкът и едно име не може да запомни, като хората. Мишо Пръднята еманация на “колтурната ни революция” на “прехода”! Такав им всичката контра работа!
  ОСТАВКА!

 4. Pink Floyd Mother Lyrics
  ”…Mother should I run for president
  Mother should I trust the government”

 5. Уважаеми г-н Инджев,

  Извинете за завързалата се полемика между мен и госпожа Айде Холан

  В днешно време когато се питаме , Защо се случва това в нашата държава , е редно да търсим и отговори .
  И тъй като тя реагира остро на моите квалификации , за съществуваща простотия и невежество в Българи, ако позволите нека отговоря .Тя възрази и на израза Турско робство , а аз на времето така съм го учил, сега било модерно Османско присъствие.

  Така или иначе , според мен както за случващото се в живота на всеки , така и за настоящата обществена ситуация , причините са в миналото .

  Уважаема госпожо АХ (Айде Холан)

  Много са споровете в нашата държава как да тълкуваме историята , и кое как да наричаме .(Дори в нещастното начало на така наречените реформи имаше спорове за названието на държавния глава Председател (президент).Всички тези излишни спорове бяха видим израз на вече зародилото се малоумие на новоизлюпилите се български политици. ) Важно според мен е да анализираме последствията от тази наследственост.

  Факт е , че от 14-18 век по нашите земи е пълен мрак.И помен не е останало от гордите български боляри , а историята ни се е превърнала в пепел .Българите нямат своя държава поне 10 поколения наред и това се наслагва в нашата мисловност.Едва в началото на 19 в , с разпадането на империята се появяват нашите възрожденци ,а населението е в крайна изостаналост.И от наследниците на някогашният горд болярин се излюпва Бай Ганьо .Той вече е убил Ботев , за да прави с парите му капитализъм.А по късно на същия този симпатичен тарикат много му допада и комунизма .И той влиза в хармония с това модерно потисничество , така като никой друг народ в Източна Европа. Цената обаче е ново избиване на елита , така както е в началото на всеки диктат.Та до днес …… все същото…..на улицата едва зародилият се елит протестира, но никой не го чува .
  Е не го стрелят , но му убиват душата , волята, порива за по добро.Често психологическата война е по мъчителна , защото е трайна и не можеш да си превържеш раната , а болката е заседнала някъде дълбоко в теб.
  Но нашият Ганьо и днес е мнозинство, а и властта е негова .Само дето Президента нещо не му се вижда читав , та е застанал пред президентството да го освирква , че няма работа , щото така са му казали главните онбаший.

  Да са разбира (Ганьо – мнозинството, което вече 13 години прави грешен избор за съдбата си .)

  И какво става днес , като направим справка с Оруел.
  “Войната е мир , свободата е робство, невежеството е сила . “

  А … ми то това се отнася за нас .
  Войната на властта срещу народа си , за да си пази нейния мир (който всъщност за нас хората е война )
  Свободата която за Ганьо е тежест и отговорност , има и които я желаят, но Ганьо упорито им открива паметници на Живков.
  И невежестото за което г-жа АХ не е съгласна.
  Ами сила е и то голяма , изглежда малко автобуси стовариха , но те могат и повече .
  По лошото е , че на 1 читав излизат 3-ма такива на изборите.

  Днес като се запитаме , защо сме такива , защо другите успяват , а ние не ?

  Отговорът започва да тече от 14 в та до днес !Наслоенията в манталитета на нацията ни дават своето отражение , и то е във всеки един от нас .Не е достатъчно само образование и можене .Липсват ни онези години когато наред с катедралите и дворците си , хората са изграждали култура и непреходни ценности .И макар преминали и те през размирици , все пак са извървяли този труден път.

  Днес виждаме прехваленият специалист Орешарски какъв Ганьовец е, пльоснал се пред господарите си .
  Днес наследникът на онези , управлява държавата заедно с еничарите си , говорейки от трибуната на НС ,опитвайки да ни впечатли с превзети термини.Смесица от думи взети от чужди езици , преплетени с философски съчетания , за да стреснат с дълбокомислие простия Ганьо.
  Търпим да ни “разпределя назидателно баницата – от мен зависи , от мен зависи “ философът хидролог.

  Поради всичко това до тук, следват грешните ни избори на грешните хора .Хората които избираме да ни управляват са некачествени .

  През 2001 година изборът на мнозинството разгроми политическата система.Невероятно всенародно сепуко!
  След това отново , само , че този път крадяха като официална власт.И след това изгря новият освободител (Русия ще ни освободи )на който акъла може и да му дойде , ама късно.Но днес това е пикът на омерзението !

  Само целенасочени усилия и личен пример могат да направят малцинство днешните Ганьовци, за да тръгне напред държавата.

  Госпожо АХ вие ме съветвате да чета Илиян Василев относно енергетиката и Иво Беров Това което те казват не са новости , съсипана е цялата държава във всички направления .Все от “специалисти”!
  България избра грешен път. Сега сме не само отзад но и отстрани !

  И аз на свой ред ще Ви посъветвам да прочетете Ботев , Вазов, Петко Славейков какво те казват , ще Ви е от полза !

 6. Какво падение и срам за една нация,щом войнстващата посредственост и цинизъм,с угодничеството и слугинажа на медиите,ни се натрапва като”авторитет” и пример за подражание.Погнусена съм!!

 7. Но вие видяхте ли как левия сайт “поглед.инфо” откри къде е заровена собаката в призива на Роджър Уотърс за оставка? Той всъщност поискал оставката на..британския премиер заради Сирия! Това много размества ситуациите и ролите в стария виц за диалога между Хрушчов и Кенеди във Виена,където Кенеди казва, че американските граждани могат свободно да критикуват Президента на САЩ, а Никитата му отговаря, че и съветските граждани могат свободно да критикуват… Президента на САЩ. (Между другото, историческата истина за този диалог е много неприятна за Кенеди- той позволява на Хрушчов да го въвлече в празни приказки за хуманната същност на марксизма, наглият и безогледен съветски апаратчик бързо разбира, че насреща си има слаб човек и Стената скоро е издигната, но това е друга тема).
  А иначе, като гледам, сайтът “поглед.инфо” стръвно догонва недостижимия орган на международния ляв екстремизъм и всякакъв антизападен бандитизъм, скрит под елегантното френско име име МОНД ДИПЛОМАТИК. Макар че би трябвало да се казва “В МИРЕ КАЛАШНИКА”. Или “ГОЛОС АЛ-КАЙДы”. А може и “ПО СЛЕДАМ КИМ ИР СЕНА”. Че и “ПАМЯТь ЧАВЕСА” става като нищо. Хич да не е и “ЛУКАШЕНКОВ ЖУРНАЛ” е добро решение.

 8. На тази корумпирана и нагла власт няма да й помогне да оцелее нито “мълчаливото съгласие” с духовното нищожество – Мишо Псувача, нито подкрепата (платата?!?), която му оказват да обикаля страната и да ръси псувни и простотии по села и градове в нейна защита?!? Какво може да се очаква от подобен елементарен и първичен тип, на когото умствения му и речников багаж е твърде, твърде ограничен? Нищо, освен да псува най-вулгарно! А, може би и да се изживява като “голяма работа” след като “високопоставените персони са му гласували доверие да ги защитава?!? Докъде я докараха другарите?!? Ама, те май от срам и позор не разбират!

 9. До Огнян Георгиев
  Огняне, какво разбирате под
  “България избра грешен път. Сега сме не само отзад но и отстрани!”

 10. хахахах на варненският селтак Мишкара са му баннали страницата….:)

 11. все повече посоченото лице се отъждествява с Ибрикчията в султанския двор на Османската империя – за незнаещите: изключително важна личност при сутрешния и вечерния тоалет на султана при исвежаването му с надарени младежи, с малки разлики – нашия герой действа с микрофон в ръка, основно вечер и във Фейсбук, а ибрикчията помага със зехтина от ибрика; интимната близост към властта и на двамата е безусловна и реална, консуматорът на услугата е султана и съответно столетницата сега; ибрикчията е бил първи по важност в двора, и сега нашия герой е всеки ден в новините по всички медии, с една дума – пълна идентичност. Все пак близо 15 поколения сме живели в една империя, нищо, че е от азиатски тип.
  Ибрикчиите са били реални исторически личности, потънали вече в анонимността на изключителната си важност …

 12. За Огнян

  Признавам, че и аз разбрах много малко от коментара Ви като тези и аргументации. За “гордите ни боляри” например има и други исторически сведения. А именно, че в огромната си част са били византийски, татарски, кумански, печенежки, сръбски, турски и всякакви други продажници. Като сегашните ни московски васали-явно на тях са се метнали.

 13. “България избра грешен път. Сега сме не само отзад но и отстрани!”
  Допуснахме компромиси!Не направихме лустрация , не се очистихме !Когато Филип Димитров поиска доверие за да прави реформи го предадоха.Връх взеха парите и сливането на власта с бизнеса започна.Сдобихме се с престъпност която се избиваше с автомати.Задкулисието придоби сила.
  Днес правителството се крепи единствено и само на волята на Сидеров, въоръжен с палка и пищов!Тази власт е нелигитимна!Особенно след анонсите на посланниците!
  Това ни прави да сме отстрани, защото е недопустимо!
  Днес се борим за да видим постъпка ,като на ФД,отклонили сме се настрани от правилата за правене на политика!

  Гордите боляри имам предвид събирателен образ на българските царе направили България велика.Влиза едно излиза друго.
  Основната теза е , че до тук сме показали такива възможности да се справяме и така живеем !Осъзнали това,с упорство и личен пример можем да променяме нещата към по- добро !

 14. ДАРИ, аз като представител на т.нар. от вас “РУБЛОФИЛИ”, КАТЕГОРИЧНО не мога да се съглася с това НЕвярно определение!
  Аз не съм рублофил, аз съм ДЕНГИЛЮБ, защото АЗ обичам денгите, НЕ рублите, и НЕ ФИЛствам, а ЛЮБя денгите.
  Всички ние денгиЛЮБите искаме да ни се заплаща ,даже от самият ни господар – Путин в някакви твърди ДЕНГИ, не в рубли!
  А вие с твърденията си ,че сме рублофили може да го вкарате в заблуждение ,че предпочитаме рубли, и така той може да са изкуши да ни плаща вече само в рубли!
  Поради това аз ви призовавам, заедно със своите близки приятели – ДенгМЪ(А)НИ , ДенгЮРО, ДенгМАРК, ДенгФРАНК, ДенгЛИРА и др., да престанете да лъжете ,че сме рублоФИЛи, НИЕ сме ДенгиЛЮБОВИ, и точка!
  Но ако вие желаете рубли , господарят Путин може да ви предостави, даже и награда за развитието на рублоФИЛството ще ви връчи!
  И накрая се сетих ,че моят приятел ДенгиЛЮБ РУБЛИН няма нищо против да го наричат рублофил, ако и вие желаете, бих могъл да ви запозная с него, при изразено от вас желание да опознаете отблизо “рублофилите”?!?

 15. до Огнян Георгиев
  Ама Вие не мирясвате…
  Много патетика, мн. нещо-като ученическа тема по литература -а уж сте възрастен и прагматик.
  Казах ,че няма нужда от толкова черни краски,от толкоз вой до небесата.
  По – полезно ще е да се води разяснителна работа,и смислена борба,а не да се вие на умряло и да се хленчи, колко са ни потънали гемиите.
  Спрете моля!
  Хората нямат нужда от обезоръжение,обреченост примиренчество и безволевост ,каквото виждах във Вашите предишни писания тук ,а от осъзнаването,че промяната е в техните ръце,и те могат да я постигнат.
  Говорите за Ботев-ето Ви кауза.

 16. До АХ

  Скоро , когато комунистите запеят приспивната си песен омайна и залюлеят люлката си , нама да има вой до небесата!
  Госпожо , вие не разбрахте ли , че толкова можем?Това е начин на мислене и живеене!То когато беше питомно не стана та сега ли при тези захитряли артисти с пачки.

  Нали затова се изнасят умните , защото знаят отдавна това ,усещат го подсъзнателно !

  Моето не е хленчене , а ясна сметка , за да няма разочарование и изненада!Пък иначе от действие не се отказвам никога!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.