Сини българофили тайно ваднализираха в зелено червен символ

„Зелена плътна маса във водата на яз. “Копринка” стресна рибари и посетители на водоема, съобщи БГНЕС.

Незабавно след подаване на сигнал на място бяха изпратени екипи на РИОВ-Стара Загора и служители от община Казанлък. “Явлението, което днес се установи по време на проверката е обичайно нещо за края на лятото, когато температурите са най-високи. В случая нивото на язовир “Копринка” много е паднало”.

От тази информация става ясно, че някой гаден българофил пак иска да оскверни любовта ни към всичко руско по-малко от седмица дни преди юбилейния 10-ти събор на русофилите край язовир „Копърка”, където се събираме нагъсто всяка година, откакто Путин дойде на власт в Кремъл.

Най-вероятно злосторникът, боядисал в зелено резервоара на течната ни дружба с Русия, станал легендарен вече втора петилетка с непресъхващия патриотизъм на любовта ни към нашата братска окупаторка, най-напред е взел мерки за пресъхването, а след това и за позелeняването на винаги бистрия извор на патриотична ни безкористна страст към СССР, Русия и кебапчетата.

Може да се направи обосновано предположение, че това е един от резултатите на присъединяването на зелените към сините в т.н. Реформаторски блок.

Явно демократите позеленяват от яд, че пак ще ни транспортират безплатно ( по традиция, както пише в съобщението на организаторите до желаещите да пътуват на 7-ми от Стара загора до „Копърка”).

Не могат да сдържат синята си злоба от факта, че пак ще имаме богата литературно-музикална програма – богата ще е, каква друга!

След като боядисаха в розово монумента на червената ни армия в омразната София, където четвърт век почти откровено червен кмет не вирее ( та се наложи да пробутаме чрез Бойко учителката по руски език др. Фандъкова), сега не ни оставят да се порадваме край нашата „Копърка” на червените си знамена, някои от които имат малко синьо и бяло, за да не изпъква само съветската символика.

Позеленяването на „Копринка” е коварен опит да ни изтровят идеологически с надеждата, че при толкова много зелено и червено на едно място ще вдигнем бялото знаме и ще се получи трикольора, който редовно трием от любимия ни паметник в София, цапан вече няколко пъти с бяло, зелено и червено от местни вандали-българофили.

Ние от „Копърка” обаче сме на всеки километър. Много сме, нагъсто сме и с рядка, невиждана на света упоритост на любовта към истинската родина, заявяваме ясно решимостта си да продължим непресъхващото дело на русофилството като най-висша форма на българския комунизъм.

Нивото на „Копърка” може да е паднало ненормално, но червените ни кръвни телца крещят все така пламенно и единодушно: няма да се поддадем на провокациите на някакви българофили, които оскверняват съкровените ни чувства към нашата истинска Родина- пробвайте нея да боядисате, изроди такива, няма да ви стигне всичката зелена боя на света за една шеста от земята!

Но дори и да успеете, др. Шаренкова няма да допусне подобно безобразие и още преди да е съмнало на вашата улица пак ще изтрие следите от вандализма ви- бързо, безкомпромисно, среднощно, по сталински!

.

6 мнения за “Сини българофили тайно ваднализираха в зелено червен символ”

  1. Ще намерим достатъчно зелена боя, та ако ще и военновременните запаси от боя тип МНО да отворим! Опасенията ни идват от факта, че като залеем червеното със зелено ще стане…кафяво

  2. Надписа ОСТАВКА на Стената на Р Уотърс беше в червено.Пак не им хареса – заговор било.

  3. ДрОгарката Шаренкова да беше организирала спешно спасяване на “Копърка”. Колко му е 4-5 цистерни да щъкат напред и назад и така да допълнят копърката до по-високи води за всеобща радост на любителите на червени кебапчета.

  4. Др. Шаренкова е много полезна за съборището на яз. Копринка. Както на тези които ще се съберат на сушата така и на другите и “братовчеди” във водата ако се гмурне по-дълбоко ха-ха!

  5. Браво, Иво! По добре от тебе никои не може да го каже.
    Алекс

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.