Безпринципният принц Бойко пак погали “дамата”Атака

В политическия театър в България понякога се получават карамболи, които от стремеж към приличие ще нарека „приемственост“ в груповия секс, практикуван публично в момента в храма с червеното правителство, претендиращо ( точно както едни жрици, наричащи се професионалистки) да е експертно, т.е. безполово по партиен признак.

Метафората на Станишев за Борисов като „джентълмен“, канещ дама на среща без да се явява на нея, когато дамата склони, оживя вчера в едно българско село, превърнало се назабележимо за масовата публика в декор на поредния опит за прелюбодеяние от страна на неотразимия за слабохарактерните дами сваляч Бойко.

Под привидно леката насмешка в заглавието „ Борисов отри селска църква“ всъщност се крие самородна информация, която само родната ГЕРБ може да роди чрез безкрайно потентния в това отношение свой лидер. Ето какво ни съобщава в. „Труд“:

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи изненадващ комплимент на водача на “Атака” Волен Сидеров.
“Независимо от големите обиди, които е изсипвал към мен, Волен Сидеров е умен мъж. Той няма как да не си дава сметка, че крепейки това пагубно правителство, не може да каже, че харесва БСП и ДПС”, обяви бившият премиер.
Той се “окъпа” в народна любов в русенското село Дряновец, където откри обновена с дарение от ГЕРБ църква и видеосистема за наблюдение за борба с битовата престъпност.
 “Сидеров ще трябва да обяснява защо държи ДПС на власт и не иска избори. Разбирам го, че не ни харесва нас, гордее се, че е свалил ГЕРБ. За мен отговорът на този въпрос е в цената на “Атака”, която, както каза Станишев, се е повишила.”
Борисов допусна, че националистът сам ще обясни защо е избягал чак в Брюксел за вота на недоверие срещу кабинета “Орешарски”, внесен от ГЕРБ”.

Не е ли смайващо! Всъщност не е…Не и за Борисов, който наскоро, след истерични обвинения към Доган, отново го похвали. Сега е ред „в същия ред на мисли“ да обърне себе си с хастара нагоре и по отношение на Сидеров. Предлага му отново интимен танц като на селска вечеринка, в която се опитва да впечатли селската дама с тайно сложено в джоба на панталона лимонадено шише- нещо като подплънки за сутиен в мъжки вариант.

Ухажорът Борисов играе себе си, когато не се гнуси от никаква политическа плячка. Пробва с всяка „дама“, готова да му пристане, когато сластно я пошляпва отзад. И да получи шамар, няма притеснения. Обръща го на майтап и пробва със следващата.

Реформаторският блок му се дърпа и той демонстрира, че няма проблем да заговори умилително за самия детонатор на протестите Делян Пеевски, който е главен дразнител и дори катализатор за обединение на реформаторите. Ядосан, че те не му „пускат“, Борисов демонстративно погали (слуха на) Пеевски с думите, че не бил виновен за нищо, а виновният бил Станишев зад него.

Съответно най-злостните хули срещу галантния Бойко в медиите на Пеевски секнаха.

Само Бареков, който така се увлече да обръща палачинката в угода на новата линия на Партията ( т.е. на Банката), че му се обърна колата на завоя. Не можа да го вземе пак и изхвърча от ТВ7. Сега броди все още мил и драг (на КТБ, но само в тази роля) на седенки по страната като чисто нов „политик“ на същите конци, които могат винаги да му резнат, лишавайки го от тях, когато кукловодите му се споразумеят да му врътнат финансовото кранче.

Лесно е да му ги клъцнат, след като са му взели опасната телевизионна играчка. При смяната на табелката „журналист“ все пак работодателите рискуваха да му сложат на бръснатата глава трънения венец на цензурирания страдалец, докато улично-площадната кампания на „политика“ Бареков може да бъде прекратена мигом без никакви публични щети за банкера, разполагащ с парите си както си иска за забавление или всякакви прищевки във финансирането на пътуващия театър на Бареков.

При такава любвеобвилна всеядност, с която днес Борисов ухажва отново и Сидеров, никой не бива да се учудва утре ухажорът да се окаже в един будоар със Станишев, изневерявайки в това отношение на съперника му Първанов, който изригна срещу своя стар задкулисен приятел от гуляите Бойко с обобщението, че именно той носи основната вина за цирковете в парламента.

Понеже най-атрактивният парфюм в арсенала на сваляча Борисов в опитите му да прелъсти Реформаторския блок е забъркан с трибуквието ЕНП, където миризмата на прецъфтели гербери все още е по инерция основната българска съставка, не е лошо да отбележим, че същият този „умен мъж“ Сидеров сътвори поредната си глупост с бягството си от парламентарния дебат чак в Брюксел ( като Ленин, който луксозно се е борил за правата на руските пролетарии от Швейцария). Там обаче от ЕНП не са го признали за „умен“, а са отказали да си говорят с него- за разлика от Борисов, който не само си говореше, а направо се подпираше две години и половина на парламентарната му подкрепа и не веднъж ( дори и след това) е изтъквал, че няма проблем да си общува с Атака.

Когато човек няма принципи, а се държи като политически принц, който си въобразява, че има правото на първа брачна нощ с всяка „дама“ във феодално владение България, изводът на хората, изповядващи принципи, е да не позволяват да ги опипва принцът на белия троянски кон.

8 мнения за “Безпринципният принц Бойко пак погали “дамата”Атака”

 1. Не мога да се начудя защо още няма червени фенери на сградата, наречена в много стари времена Народно събрание. Би могло същата сграда да си използва и за разширение на затвора, там са си и обитателите му.Палавите дами и травестити да си останат там, а ние да си построим нова, истинска. Уличния език и продажно поведение на така наречените “народни представители” наистина имат нужда от публика, но за тази цел си има специализирани канали, забранени за деца.
  Инджев, май ще се окажеш бяла лястовица в така наречената ни журналистика.Браво, момче!

 2. Смятам, че крайния адресат на това благосклонно изказване на бб седи в Москва, а не е сидеров. волен е само “инструмент” необходим в определен момент. Идва време, да се строи “Южен поток”. По-нататъшно забавяне силно подкопава дори политическия ефект от този газопровод(за икономическия никога няма да стане ясно). На фона на увеличените капацитети за транспорт и продажба на сгъстен природен газ главно заради намаляващото му потребление от САЩ(пустата му шистова революция), подобна огромна инвестиция бързо губи почва дори и в Русия. В същото време, в Германия доста мастити производители на електричество от ел.централи на газ и въглища обявяват планове за спиране на няколко хиляди мегавата инсталирани и работещи мощности, поради ниски изкупни цени на електроенергията. Времето тече, и някои искат те да са тези, които ще осребрят големия чек от руския бащица и приберат на топло в швейцарските си джобчета едни милиони. За тези пари в България много хора ще си плюят на физиономията всеки ден, за съжаление. Дотогава и атака и волен и “цар” киро и всеки осигуряващ електорат, ще е “на пазара” и ще жъне комплименти…

 3. След ПАВЕЛ МАРИНОВ:
  Дори и без “пустата му шистова революция”, по последни ОФИЦИАЛНИ данни от завършилия пореден цикъл проучвания, българският черноморски шелф гарантира конвенционалния добив на природен газ, обезпечаващ потребностите на страната ни за около 150 години!Да не говорим, че само термалните ни води (реки) са достатъчни да покрият голяма част от енергийните ни потребности за необозрим срок от време!
  Какъв ти тук “Южен поток”, каква атомна енергетика, какви пет лева?!
  А относителните изкупни цени на електроенергията ще продължат да падат…
  Управляващите днес българската енергетика са престъпници и национални предатели!!!

 4. Въпросът с Белене има един аспект, който старателно се избягва. Става въпрос за радиологичната “защита” на населението. Става въпрос за това, че се редуцира населението. Да вземем Чернобилската катастрофа и нейното отражение у нас. То още продължава. Не са минали още 30 години – един период на полуразпадане на Цезий 137 и какво наблюдаваме? Поголовно трагично влошаване на здравното състояние на населението. Няма семейство, което да не е дало поне една жертва: рак, инсулт , инфаркт, “необясними” редки заболявания, безплодие, или даже по-лошо – увредени деца и т.н. Цезият е във водоразтворими съединения, което означава, че е включен в растенията служещи за храна; и после напуска отпадъците и мигрира с пътя на водата в почвата, което му позволява да се появи на най-неочаквани места, там, където го е нямало преди. Не е възможно да изчезне; може да изчезне само, ако се разпадне (с полупериод от 30 години! Практически едно количество изотоп се счита за пренебрежимо малко, когато са минали 10 периода на полуразпадане; в случая с цезий 137 – 300 години – !). И т.н. Да оставим другите изотопи; да оставим другите неща – !
  Но “някой” има полза от това! Империята, която има обезлюдяването на съседни територии за своя вековна държавна политика! Която има свои “интереси” от пробив на Средиземно море; която оспорва световното господство на Англия, сега на Щатите, преди – на Хитлер и т.н. И винаги – на по-добрите, там където тя не може и не иска: добруването на населението. Империята на Злото!

 5. Те са национални предатели, защото са тотално некадърни. Просто предателството е единственият възможен за тях начин да изкарат пари. Руските им началници са ги подбрали точно по тези два критерия – некадърност и продажност.

 6. Честно казано срамувам се от нашите политици.Но няма как да е иначе,защото всички са били на комунистическата ясла,а оттам да излезе нещо достоино е невьзможно.
  Мисля че Бьлгария ще трьгне по добрия пьт тогава когато начело на дьржавата застанат личности,излезли от нашето,бьлгарско общество,завоювали авторитета си с делата и честната си позиция,а не някакви с ком.произход и корени,медиино украсени и с льжлив пиар нагласени.Сьздаването на такива “политици” има за цел единствено заблуда на обшеството и контролиране на неговата мисьл и деиствие.Поставят ни под похлупак и не ни дават да дишаме.Но ние сме живи сьщества и естествено ще намерим начин за да повдигнем похлупака и да гльтнем чист вьздух,а и да си осигурим по-голям постоянен достьп до такьв,а успоредно с това ще намерим начин да махнем похлупака.

 7. В една от грамите на американското посолство в България, видели бял свят чрез Уикилийкс се казваше – Б.Борисов се ласкае от похвалите на “Западните партньори”, но душата му е в Русия.

 8. Няма да престанем да си приказваме и убеждаваме в неща, които изглеждат толкова ясни, а когато дойдат избори, да сме толкова мързеливи и неразумни. Изборния ден е 12 часа в неработен ден.
  Скоро минаха избори в Германия и активността беше около 70%. Да се чудиш и да се маеш. Та в Германия който и да изберат за канцлер, той е така ограничен в правата си (след времената на Хитлер) и не би могъл да причини никаква вреда на страната си. Такава изборна активност за някакви евентуални проценти вляво или вдясно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.