Злототърсачите от Атака се изложили самородно и в Брюксел

Пошегувах се, че Сидеров се крие луксозно в Брюксел като Ленин в Швейцария, но животът си прави шеги: направо съм познал със скандалната аналогия.

В няколко сайта се появи информация с все повече подробности за революционната дейност на Сидеров и компания в центъра на белгийската столица в ресторант, знаменит с това, че там Карл Маркс е написал своя „Комунистически манифест”.

Отбраната на атакисти, опитали да отрекат по-рано днес сведенията за скандала, предизвикан в ресторанта от българските политически скандалджии, се пропуква все повече от факта, че дори медии, подчинени на проправителствената пропаганда, се присъединиха със свои версии за случилото се.

Общото между всички преразкази на историята за това как атакисти са пирували в една от най-луксозните атракции на пъпа на Европа ( която иначе ругаят в България и презират в речите си на местна почва пред сиромасите), е самият факт на груповия гуляй на депутатите, проникнали в българския парламент на вълната на лицемерната си загриженост за мизерстващите избиратели.

Ясно е, че каквито и опровержения да изтъкнат относно вида на шампанското и степента на безобразията, които ( по различни твърдения) са сътворили във въпросния ресторант с просташко поведение, те са били там и са направили съответното „впечатление”, включително с опита си да не платят сметката накрая.

Не знам дали наистина са се опитали да се измъкнат безплатно на финала, както споделят източници от заведението ( цитирани от български медии, включително от сайта БЛИЦ, притежание на Пеевски) , но знам със сигурност, че досега Сидеров се измъква от подобни ситуации няколко пъти: например на българска територия през април 2006-та след стрелба и участие в побой на магистрала „Тракия” и през януари 2010-та след пиянско изпълнение на борда на германската авиокомпания „Луфтханза”.

Докога?

Преди Борисов се правеше на глух и сляп, а сега и Станишев.

В съседна Гърция погнаха тамошните политически скандалджии от „Златна зора”, които предизвикаха демократичните устои на страната с изстъпленията си. У нас Сидеров обаче държи „златната акция” на парламентарния кворум и се чувства недосегаем за упреци от страна на партньорите си Станишев и Местан- какво остава за белезници, с които гръцките полицаи подкараха към прокуратурата тамошните крайни скандалджии от „Златна зора”, изпратени в парламента от себеподобните си.

Вярно, в Гърция поводът демокрацията да задейства институциите си срещу екстремистите беше едно убийство, каквото тук ( още) не се е случило. Наблюдаваме обаче публичното политическо самоубийство на партиите на властта БСП и ДПС, които са заложници на носителя на „златната акция” , инвестирана в тяхното управление.

11 мнения за “Злототърсачите от Атака се изложили самородно и в Брюксел”

 1. Е! Няма по-големи “русофилистици” от българските сифилистици…

 2. Сидеров е много важна кукла на Путин. Спомнете си кой ходи в Москва с раболепното намерение да да поздрави кремълския Господар за рожденния му ден.

 3. Да проявим малко разбиране!
  Изцепките и издънките са единствения начин Атака да заяви съществуването си???

 4. Явно тази ненаказаност, която му осигури прокуратурата у нас, след изстъпленията срещу мирни протестиращи, им даде крила и в Брюксел да се държат мутренски.Докога ще търпим да ни проваля този мафиот.Простотия в Народното събрание, простотия в Брюксел, простотия в Луфтханза.Затова сигурно не е получил достъп и до ЕП.Молил се на кого ли не за достъп.Питам се как ПЕС приема това държание на другарчето на Станишев.Ако държи в шах нашето правителство, и ПЕС ли държи в шах?А нас?Докога?

 5. след Франция и Белгия ще има основание да не ни иска в Шенген-а Волен ни дискредитира по поръчка на сибирската мечка

 6. Важно е и другото, впечатлението за варвари, което са оставили в брюкселския ресторант българите с имунитет, т.е., представителите на българската висока класа и изводът за обикновения българин, че вероятно е с рога и копита? Как да очакваме добро отношение към нас? Тези уроди трябва да отговарят заради това, че ни представят в такава дивашка светлина!!! Срам, срам и срам!

 7. Е, това е Баи Ганьо в Европа!Ако не друго атакистите ни показаха какви са им коренчетата.Не че не знаехме,но по друго си е и Европа да разбере.
  Наистина е огромен срам,но ние ще се срамуваме заради тях,а те…те ще си продьлжат по сьщия начин.

 8. Много точен текст, поздравления и за колегите коментатори от форума! Продължавам мотив от ДАРИ: зависимостта,макар и по-остро казано, е ясна- каквото Ал Кайда прави, това Кремъл мисли (и попрайва, ей тъй на, леко,де, шъ знайш, – че кой международен изрод от Ким до Кадафи, от Чавес до Лукашенко, от Садам до Асад не се ползува от нейната пълна подкрепа!) Така е и с другата зависимост-каквото руската банда катили, наречена АТАКА, крещи, това БСП си го мисли (ама, все таки, товарищи, нали, евросоциалисти се водим, что делать, такие времена, эх, като беше Леонид Илич, но и сега не е чак толкоз зле, я, дечицата ни-все евроексперти с брюкселски и лондонски дипломи!)
  Интересно обаче, дали кретенясалото руско мекере би си позволило тази простащина в някойновосбирски трактир? Бас държа, че там ще помага на келнерите,а после- и на чистачите на кенефите! Руски са, свикнал е да ги лиже!

 9. За какво парламента отстрани от заседание/или изгони/ Жорж Ганчев в началото на 90те ??? Май за подбиване на авторитета на НС! Няма ли аналогия в случая?

 10. Skandalite za Ataka sa kato salatata za rakiata – ednoto bez drugoto ne mozhe. Chudia sa na otkrovennoto hiper maloumie na tehnia elektorat.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.