Златното средно пръстче на Атака

Докато в Гърция продължават арестите на депутати от тамошната парламентарно представена националистическа истерия „Златна зора”, у нас нейният аналог „Атака” демонстрира самочувствието на приносителя на златната акция на властта в българския парламент.

Вчера публикувах цитат от изказване на контрапротестиращ ( регистрирано в Actualno.com), който пледира да бъде изказана благодарност на Волен Сидеров за неговото „златно пръстче”, което крепи управлението на кабинета на Орешарски.

Днес депутатът от Атака Десислав Чуколов, дясната ръка на Сидеров, състезаващ се с шефа си по демонстриране на агресивност и простотия, показа въпросното златно средно пръстче през прозореца на служебната си лимузина на протестиращите срещу властта.

Ето, на такова златно средно пръстче седи днешната власт.

Със средни пръстчета власт лесно може да се вземе, но трудно се седи върху тях, би казал Фуше, перифразирайки афоризма си за властта и щиковете.

Може би във Франция е трудно, но в България е възможно, както се вижда.

"Чуколов поздравява суверена #оставка", е коментарът на автора на снимката.

“Чуколов поздравява суверена #оставка”, е коментарът на автора на снимката.
Фотограф: marrreto

58 мнения за “Златното средно пръстче на Атака”

 1. Нима българите не виждат, че парламентът е претъпкан с такива индивиди?! Възвисените откриват паметник на Евлоги и Христо Георгиеви, а безтълковните депутати нагло се хилят, почесват кирливите си телеса и пресмятат на ум келепиреца си! Докога ще допускаме представителство от неуки простаци?

 2. Това прьстче е толкова подло,че само мракобесници могат да го позлатят.Задавам си вьпроса доколко БСП,ДПС и Атака са конституционни партии,като имам предвид,че по Конституция комунистическата партия и неиното минало са отречени,че има забрана за партии от ксенофобски тип и сьздадени на етно-религиозна основа.Но според Основния закон на дьржавата и Сьдебната система е отделна,независима власт.Де факто не е така…Поради коя,бихме искали да знаем,причина?!…И оше един глупав вьпрос ми се вьрти в главата:Зашо една партия се е разделила на 3 части и се именува с 3 различни имена-БСП,ДПС и Атака?…Може и да греша,но много ми прилича на болшевизьм и готов сценарии за реставрация на комунистическото мракобесие.

 3. Така е, като няма кой да го тресне с едно паве по “средното пръстче”, ще ни го навира в очите!
  Ама нали и наште хора лесно им се хващат на “културата на протеста”, те “културно” ще ни показват средните си пръстчета… А когато бяхме с паветата пред парламента, се бяха изпокрили като мишки и не смееха да излязат въпреки огромния брой полиция.

 4. Не мога да разбера защо Реформаторският блок,чийто привърженик съм, критикуват последните действия на ГЕРБ в Парламента?! Ето, че с две седмици “процедура” Борисов е на път да предизвика избори! Нали това е целта на всички “десни”?! Три месеца протести не доведоха до падане на правителството или разпускане на Парламента? Значи трябват нови, пък били те и “нестандартни” или “непопулярни” действия. Иначе Тройната коалиция ще се прави, че не схваща, че 76% от народа искат да се махне от властта. От друга страна разбирам РБ и постоянното им говорене против ГЕРБ – нали очакват преливане на гласове от неговите привърженици – не могат да очакват вразумяване на фенове на БСП,ДПС или Атака,я. И все пак, дори и “под сурдинка”, трябва да се подкрепи всяко действие, допринасящо за свалянето им от власт.

 5. До Аз
  Не под сурдинка,а открито и масово трябва не само да подкрепим,но и да се обединим за сваляне на това управление.Това е желанието на 76процента от бьлгарския народ.

 6. Простотия!
  Мнооого са ербап, много!
  Егати депутатите, егати държавата!

 7. Нима българите не виждат, че парламентът е претъпкан с такива индивиди?! Възвисените откриват паметник на Евлоги и Христо Георгиеви, а безтълковните депутати нагло се хилят, почесват кирливите си телеса и пресмятат на ум келепиреца си! Докога ще допускаме представителство от неуки простаци?

  Posted by Bari | октомври 4, 2013, 13:14

  ________________________
  Бари, ще се получават средни пръстчета от онанисти като деси чукундуров, до тогава, докато фрустратите им гласоподаватели им предоставят възможността да се разхождат из Брюксел н разноски на същият този техен електорат!

 8. Към Posted by Аз | октомври 4, 2013, 15:41…….
  Няма нужда да подчертаваш симпатиите си към Р.Б., защото те веднага те препращата към ГЕРп . Излишни са хитростите на литературлния герой на Елин пелин “андрешко”, защото този който има вкус да чете Иво Инджев, е поне на средно ниво интелигентност 🙂

 9. Нямам думи,да изразя възмущението си от показания среден пръст!Какво може да очакваме от примитивен човек от примитивно семейство(кой грамотен човек може да кръсти детето си Десислав,на царица Десислава,няма вариант в мъжки род)?Кой знае какво е правил в ресторанта в Брюксел?Да видим дали прокуратурата ще се сезира?

 10. Приятелю, А3,
  мисля, че грешиш. По последни данни БСП и ГЕРБ събират едва по 17 процента одобрение. Сиреч общо не повече от 35 процента. За гласовете на останалите 65 процента би трябвало да се борят партиите от РБ.

 11. Възмущение…

  Хасан насилил малко Айшето и тя се развикала:
  – Аууу, Асане, какъв си нахален, Защо го вкарваш, като не ти давам, бе!!??
  – И сега кво, да го изкарвам ли…
  – Ами то не е въпроса да го изкарваш, като си го вкарал вече… Ама се възмущавам, да знаеш.

  Така се възмущаваме на средни пръстчета, показани от хора, на които плащаме заплати, от прозореца на ултраскъпи лимузини, купени с наши пари. Мир да има! Те да знаят, че се възмущаваме, пък да си правят там, каквото си правят – така и така вече са започнали…

 12. Ами това затлъстяло пръстче най-лесно се пречупва със жълто паве, или още по-лесно с АК-47. Дебил с дебилите, нещастен! Хайде юруш сега всички да гласуваме за атакистите. Те са най-достойните българи в страната ни. Възрожденците ни, а още повче опълченците ни се въртят в гроба и пъшкат.

 13. @Чушева:

  Задавам си вьпроса доколко БСП,ДПС и Атака са конституционни партии,като имам предвид,че по Конституция комунистическата партия и неиното минало са отречени,че има забрана за партии от ксенофобски тип и сьздадени на етно-религиозна основа.

  Г-жо Чушева, и трите не са законни.
  БСП може да бъде забранена по ЗАКОН-а ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН.
  В Устава на БСП пише:

  I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
  ..
  Чл. 4. Символите на Българската социалистическа партия са:
  ..
  4. Празник на партията е 2 август, денят на нейното основаване през 1891 г.

  Същност, ценности и цели на БСП
  Чл.5. БСП е наследник на богати революционни традиции. Тя е част от българската, европейската и световната демократична левица и споделя идеите на Социалистическия интернационал.

  Знаем коя партия се основава 1891, как се преименува, как взема властта, как я упряжнява…

  Настоящата БСП директно декларира, че са правоприемници на БКП. Това е нарушение на закона.

  С ДПС нещата са по-трудни. Там трябва да се докаже, че са етническа партия. В управата и има и етнически българи, за парлама.Тук трябва да се доказват политики, т.к. в устава и няма етнически елементи.

  С Атака нещата са по-лесни от ДПС.

  За мен най-лесни за забрана е БСП. При друг състав на КС тая партия ще бъде забранена. Сегашният КС е от гъби червенушки.

 14. Чуколов да си употреби пръстчето автоеротично / да се авто-чуколова/.

 15. Много ярко, кратко и ясно казано за златното средно пръстче на Атака. Благодаря!
  Силно се надявам, че в НАЙ-СКОРО време на тези наглеци ще им стана НЕУДОБНО ДА СЕДЯТ върху това средно пръстче на простаците (подлоги на руските интереси и консумиращи техни пари) от Атака! ОСТАВКА!!!

 16. Ей на това му казвам аз “платформа” на политическа партия – СРЕДЕН ПРЪСТ!

 17. Сидеров и групата му са за АЕЦ “Белене”.
  Сидеров и групата му са за “Южен поток” и “Бургас Александруполис”.
  Те единствени от българските политици отидоха в Москва да честитят (коленичат) 60-ия рожден ден на благодетеля им Путин.
  Те са се снимали пред паметник на Карл Маркс в Брюксел.
  Те са против Европейския съюз и НАТО(САЩ).
  Сидеров участва в сбиване на магистрала “Тракия”, в присъствие на Павел Чернев. Същият “патриот” орезили България пред служители на немската авиокомпания “Луфтханза”.
  Със същия “успех” той и групата му направиха това в Брюксел.
  Е колко пъти Сидеров и компания трябва да покажат среден пръст на избирателите им, за да разберат що за птици са и кому и защо служат.

 18. “Атака” със средно пръстче са я взели властта – само със средно пръстче ще я дадат!

  А друг въпрос ме вълнува, когато стане дума за национализъм – у нас, в противовес на някои надигали се настроения и тенденции в други държави: има ли някъде другаде по света националистическа партия, ПРОДАЖНА СПРЯМО НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА СТРАНАТА СИ В ПОЛЗА НА РУСИЯ?

 19. Не се сещам за по-добър коментар от Ботевия към “златната” трипръстова парламентарна комбинация:

  ПАТРИОТ
  Патриот е – душа дава
  за наука, за свобода;
  но не свойта душа, братя,
  а душата на народа!
  И секиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави?
  продава си и душата.

  И е добър християнин:
  не пропуща литургия;
  но и в черква за туй ходи,
  че черквата й търговия!
  И секиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави?
  залага си и жената.

  И е човек с добро сърце:
  не оставя сиромаси;
  но не той вас, братя, храни,
  а вий него със трудът си!
  И секиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави?
  изяда си и месата.
  ***
  В МЕХАНАТА
  Тежко, тежко! Вино дайте!
  Пиян дано аз забравя
  туй, що, глупци, вий не знайте
  позор ли е или слава!

  Да забравя край свой роден,
  бащина си мила стряха
  и тез, що в мен дух свободен,
  дух за борба завещаха!

  Да забравя род свой беден,
  гробът бащин, плачът майчин, –
  тез, що залъкът наеден
  грабят с благороден начин, –

  грабят от народът гладен,
  граби подъл чорбаджия,
  за злато търговец жаден
  и поп с божа литургия!

  Грабете го, неразбрани!
  Грабете го! Кой ви бърка?
  Скоро той не ще да стане:
  ний сме синца с чаши в ръка!

  Пием, пеем буйни песни
  и зъбим се на тирана;
  механите са нам тесни –
  крещим: “Хайде на Балкана!”

  Крещим, но щом изтрезнеем,
  забравяме думи, клетви,
  и немеем и се смеем
  пред народни свети жертви!

  А тиранинът върлува
  и безчести край наш роден:
  коли, беси, бие, псува
  и глоби народ поробен!

  О, налейте! Ще да пия!
  На душа ми да олекне,
  чувства трезви да убия,
  ръка мъжка да омекне!

  Ще да пия на пук врагу,
  на пук и вам, патриоти,
  аз вече нямам мило, драго,
  а вий… вий сте идиоти!

 20. Чушева, чини ми се се че не случайно подминавате в критиките си към парламента и паразитната парламентарна “партия” ГРРБ”, афишираща се като опозиционна сила.
  Или се лъжа, а?

 21. Пожелавам им, да си харчат парите там, откъдето са ги взели!

 22. Предлагам на вниманието ви една анкета:

  Според Вас, способен ли е Станишев да се превърне в българския Башар ал-Асад за да задържи властта си?

  * Да, като нищо.
  * Да, много би искал, но нама как да стане – все пак сме страна-член на НАТО.
  * Да, в НАТО сме, но в Съвета за сигурност на ООН Русия блокира всички инициативи на Запада. Така че…
  * По-скоро не.
  * Категорично не. Станишев обича народа си и отдава всичките си сили, здраве и енергия за добруването на българите.

 23. Права сте г-жо Чушева, но пропускате ГЕРБ, правилно би било БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ – те са А и Б отбора на Путин в България. Останалото е театър

 24. Чудесно ПРЪСТЧЕ !….? Неам думи !

 25. Ами точно това и ще получат Атака, на принципа “Каквото повикало, такова се обадило.”
  Атакистите са бесни , че първо Европа им показа среден пръст, като не ги прие в парламента си.Сидеров, подобно на Станишев се величаеха при мисълта, че въртят на същия този пръст и руските си господари и Европйските структури.А сега като хлопна вратата пред носа на Сидеров в ЕП, показаха и на Станишев, че скоро ще приключи и неговата кариера в Европа.

 26. Чета тук по темата и стигам до убеждението, че показаният среден пръст не се отнася до нас – тези, които открито определяме дегенератите от въпросната “партия” като най-скапаната част от контингента на комунягите. Недоразумението чуколов (Боже, каква фамилия само)е показал средния си пръст на собствения си електорат. На тези …, които гласуваха до днес за образуванието “атака” и на онези, които в бъдеще ще гласуват за него. Право е добичето, има основание.
  🙂

 27. До г-н Терзииски
  Благодаря.Изводите следват по необходимост.

 28. Към Дончо Тончев, Вие продължавате упорито да не осъзнавате проблема ои акоп така се разсъждава ще има още много години да лъкатушим из лабиринта на “прехода’. Това в което обвинявате Г-жа Чушева може спокойно да се отправи и към Вас, само сменете ГЕРБ с ДСБ/Реформаторски блок. И прочетете какво е написал Павел Тинков, защото там е истината. Не е време сега да спорят между себе си всички въпзможни сили настроени срещу комунистите рублофили. Сега е време за единни действия и обща борба. Защото става дума не за ръководствата на партиите, а за редовите членове и симпатизанти. И точно както казва Павел Тинков трябва всеки да привлече гласове от неориентираните. От нежелаещите да гласуват или от гласуващите по традициоя за БСП, ДПС или Атака. Стремежа за “отмъкване гласове от ГЕРБ към Реформаторския блок или обратно е точно нещото, на което разчитат комунягите мафиоти. Разбирам резервите ви към ГЕРБ (ББ, Цв Цв и прочие), но разберете го, че без тези един милион гласоподаватели не може да се мине и само наливатве вода в мелницата на рубладжиите.

 29. GB, отдавна ми е ясно, че не сте прозрял, че целият парламент, барабар с ГЕРБ, е съставен от комуняги (епитетът е на цитирания от от Вас П.Тинков) и техни фракции-мутанти.

 30. До Дончо Тонев и Дими:
  Пропускам ГЕРБ само по една единствена причина-всички са срещу тях,демонизират ги,приписват им и собствените си грехове(напр. обвинението,че ГЕРБ готви преврат,а кои извьрши преврата се видя и т.н.),а това ме кара наи-малкото да се замисля.Нека пьрво да се справим с незаконните БСП,ДПС и Атака,а след това ще видим и другите,напр.другарката Прьмова,не само ГЕРБ.
  Освен това от юридическа гледна точка ГЕРБ е легитимна партия.
  Приятелски сьвет-оставете засега ГЕРБ,а си помислете за вьзможностите за антиправителствена коалиция.Отстраняват се главните причини,ядрото,а не периферията,ако искате наистина да се направи нещо истинско.Дребнотемието и ненужното политиканстване в настоящия момент са пагубни,ако си давате сметка какьв ковчег се кове за Бьлгария и народа и.

 31. @Чушева

  ГЕРБ се постараха доста да унищожат Синята коалиция, така че хич не ми ги хвалете. Затова в парламента днес няма опозиция. Впрочем, затова и рейтингът на ГЕРБ галопира надолу!

  Колкото до “другарката Пръмова”: и в ГЕРБ е пълно с другари, и то на най-високо ниво, явно отърване от тях няма. Но вие си разчистете собствения двор, преди да надничате в този на съседа. С вас имаме обща цел (да свалим БСП/ДПС/АТАКА от власт). И дотук. В последните си интервюта (има ги в dsb.bg) Радан Кънев съвсем ясно обяснява, че правителството на ГЕРБ не пожела да проведе реформи в областите, в които това е спешно необходимо, поради което РБ възнамерява да ги проведе ако управлява. Ако ГЕРБ преживеят катарзис и се окажат някога готови да участват в провеждането на реформи и извадят някой и друг читав кадър като например Лилянчето Павлова, може и да има правителствена коалиция РБ/ГЕРБ. Иначе – не.

 32. Уважаема г-жо Чушева, дребнотемие и политикантстване казвате, че е невярата и недоверието към ГЕРБ. Затова казвате да не го критикуваме ГЕРБ, а да сме за антиправителствена коалиция заедно с него – за да свалим сегашната тройна коалиция!? Да, ама – не! Коалицията официално е тройна, а задкулисно – четворна и конците ѝ се дърпат от едно и също място – МОСКВА. Този номер вече сме го гледали много пъти – и от цар, и от пъдар, и от кой ли не. Апропо, откакто се появихте в този блог ми намисривате на колаборационист, уж опортюнист за благо роду.
  Sorry, ние двамата с Вас мислим диаметрално различно и нямаме общ език! Тук ще прибавя и още един “Матросов”, т.е. защитник на ГЕРБ – GB, представящ се за отдавна изселил се в някаква си неизвестна пустиня, но пък дистанционно и силно запленен от Бойко и неговата вярна чета от тъпанари и малоумници.

 33. Иво Инджев ни поднесе поредната убийствено точно диагноза на властта и нейните партийни щикове, изродили се в средни пръсти.Не че не сме свикнали да ни ги показва периодично, но това е вече нетърпимо. Скоро ще съжаляват всички тези набедени депутати, те просто не разбират какво значи да вървиш срещу народа си…

 34. Г-н Дончо Тончев, доколкото разбирам връстници сме, хайде да не се обиждаме. Това в което ме обвинявате, че не съм го прозрял съм го видял и предрекъл още на 11 Ноември 1989г. Спомням си, че тогава на една опашка за помощи за безработни си говорихме с един колега и той ми каза: “Ти не разбираш ли, че тия (другарите) ни туриха кръста?” Отговорих му: “Не само на нас ами на още 2-3 поколе3ния след нас! Поразиите стават бързо, рушенето е лесно, но след това се гради бавно. Много бавно.”
  Не само последния парламент, ами и кръглата маса и всички следващи парламенти от началото на прехода досега са съставени от все едни и същи, ако не в буквалноия смисъл то поне по качество на “матряла” лица. Комуняги. Именно комуняги, не казвам отвлеченото комунисти защото това са съвсем различни неща. Имаше една Маришка в блога на Сугарев, на която и насметох сърмите, която упорито се опитваше да води всички за носа с едно такова червено парцалче размахвано пред носа на биуковете, каквото е този термин комунисти. Написах и “Стига водене за носа! Удряйте по тялото, не по сянката му!” Ето
  четете горе съм постнал две Ботеви стихотворения:
  “И секиму добро струва,
  само, знайте, за парата,
  като човек – що да прави?
  изяда си и месата.”
  Както виждате и Ботев, който несъмнено е имъл понятие какво е комунизъм никак не смесва нещата и много точно е дефинирал на практика комунягата, който нарича “патриот”. За съжаление този тип “патриотизъм” или да си го наречем с истинското име – егоизъм е доста вкоренен в гена ни и това обяснява най – добре незавидното ни последно място по всичко, каквото се сетите в ЕС.
  Но господине не разбирате ли че други няма или поне няма как да се изберат в парламента освен при някаква тотална революция и пак това би било за кратко именно поради този наш прословут “патриотизъм”. Нещата не могат да станат отведнъж, като с магическа пръчка. Другите, които са по-напред сега и са имали подобни проблеми са се лутали с векове докато достигнат сегашното си състояние, а и то далеч не е идеално.
  Та ако разбирате всичко това укротете “комсомолския” си плам да “мразите страстно” врага ГЕРБ и ” да любите страстно” месията спасител Реф. блок. Така не се различавате много от нахъсана комсомолска секретарка или дружинна ръководителка, на която всичко и е “лазурно” ясно и затова “морето и е до колене”! Поздрави!

 35. Г-н Дончо Тончев ще преглътна това за Матросов закриващ с гърдите си амбразурата на ГЕРБ. И наистина съм в Арабската пустиня в Кувейт. Нищо не си измислям. Опитвам се да да Ви спася Вас от самиия Вас. Не подозирате колко сте неспасяем! Лошото е, че не сте само Вие.

 36. Не сьм член на ГЕРБ,и затова ,моля не ме идентифицираите с тази партия.Говоря от свое име.Нямам навика да се запленявам от партии и лидери.Просто сьм обективна,вьпреки че отдавна сьм установила,че привьржениците на ДСБ не тьрпят различно мнение или което не е в изцяло в тяхна подкрепа.
  Твьрдението,че ГЕРБ се е опитала да унишожи синята коалиция ,ми се вижда смешно.Поради простата причина,че не сьшествуваше през1997.Има един американски филм на ужасите ,които се казва”Още помня какво направи миналото лято”,та в този дух ше ви напомня,че управлението на Костов сьсипа не само синьото единство,но и синята идея.Знам как ще подскочите на това изречение,но сами си го изпросихте.Лично аз мисля,че ДСБ и РБ обслужват БКП и ДПС.И не сьм единствената.Резултатите от изборите са си заслуга на Костов и костовистите.А това,че Лютви Местан е предложил Радан Кьнев за заместник на Командира,сигурно не се врьзва с обещанието на управляващите за 7процента на РБ в следващия парламент.Втори пьт нито аз,нито голямата част от бьлгарския народ няма да трьгне след Юда Искариотски.Не си миите рьцете с други партии,защото убихте надеждата и вярата в демокрацията .Имаите поне срам,ако можете.Но вие сте по-зле от Юда,защото тои от срам се е обесил,а вие ламтите за още власт ,вьпреки,че ясно се видя през 1997 коя е синята рькавица на комунистите,сложена за да заблуди хората и да ги дьржи в сьщия ярем.Маи че за тази цел е била сьздадена.А сега се вмькнахте в протестите и благодарение на вас та стихнаха,и кабинета Орешарски може да е спокоен.Слава Богу,бьлгарския народ не е толкова глупав,че да не може да разграничи истината от льжата.Нито пьк забравя кои са предателите му.

 37. Към Чушева:Използвайте БЪЛГАРСКАТА буква “Ъ” вместо руската “ь”, и използвайте “Й” вместо “И” там където е необходимо.Отблъскващо е!

  Към GB:Според мен стихотворението на БОТЕВ “Патриот”с пълна сила се отнася за герб и най-вече за Вашия любимец б.б., който съм сигурен, че не е отишъл и до ден днешен да си купи книгата на г-н Инджев “ПРЕМИЕР на РъБъ”,както наивно си мечтаехте преди време налегнат от старческа немощ.А ако искате любимите Ви герб и б.б.да ги има все още, то посъветвайте ги с Вашата изключителна логорея да приемат правилата на РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК.

 38. Чушева, Чушева, ясна сте ми като бял ден. От немалкия ми житейски опит съм научил, че който е обилен на думи и напоителен до удавяне като пороен дъжд не е стока.
  Питам се какво правите в този блог и защо заедно с другите палячовци като GB, Драгулев и кой ли още не, не си организирате на друг терен един ваш “дискусионен” клуб на шмекерите!

 39. Проблем на клавиетурата,но оше по отбльскващо е умишленото използване на малки букви за сьществителни собатвени имена.Моите грешки се дьлжат на технически проблем и могат спокоино да се решат с нова клавиатура на компютьра,но вашите са тенденциозни и…не ме интересува дали ще ги решите.Носите хубаво име,но не го заслужавате.

 40. Пропуснато:
  Няма руски букви,има старобьлгарска азбука,писменост и език.

 41. Тервеле, Тервеле, ако това ти е името наистина, много е права Г-жа Чушева. Срамиш го! Преди да пишеш затова колко ми е любим “б.б.” да беше прочел побнне какво съм писал по-горе в 13:44ч! Това стихотворение се отнася за всички комуняги във или извън парламента. А в парламента осевен комуняги други няма и досега не е имало през всичките тези години на прехода. В това число и “любимия” ми “б.б.”, както и “любимия” ми Ив.Костов. Поздравявам Г-жа Чушева за изключително точния отговор на критиките на Дончо Тончев. Но да знаете вие двамата, ти и Дончо Тончев, че аз независимо от “старческата си немощ” едва ли някога ще намеря общ език с б.б. но вие ще намерите. Защото той е прост и вие сте прости, та затова ще се разберете.

 42. От ИСТИНАТА боли,Тончев,вас ви боли.
  Когато не можете да оборите фактите говорите глупости и слагате етикети-по комунистически образец.Много ви се иска да сьм ви ясна,но няма как да ви се получи-не притежавате нужните качества за да ви се изясня.
  Що се отнася до блога на уважаемиия г-н Инджев,това е негов блог,а не агит табло на нечия партия.Не си присвояваите чужди позиции и собственост.
  А шмекер може да наречете себе си и подобните вам.С обиди и клевети няма да скриете истината.Твьрде агресивен,твьрде клеветнически и злобен сте за демократично мислеш почтен човек.Злото е рожба на невежеството.

 43. Българсият народ хубаво ще му скърши средното пръстче на следващите избори, като му покаже среднен пръст на тоя малоумник ЧУКалов.Тогава ще видим кой ще се смее последен…

 44. Към Чушева:Използването на малки букви за съществителни собствени имена и др. понякога тук, има оценъчна стойност,а не правописна. По отношение на отблъскващите Ви “грешки”: Ако наистина са технически би трябвало неспокойствието Ви да Ви принуди да ги премахнете час по скоро.Но аз съм сигурен,че Вие спокойно ще продължите да пишете по този начин или ако е възможно ще използвате руническата азбука на БЪЛГАРИТЕ.

  Към GB:Г-н GB, Вие използвате езика на б.б.Как разбрах ли? Помогна ми Вашето заключение:”А в парламента освен комуняги други няма и досега не е имало през всичките тези години на прехода……..” А по отношение на уравнението Ви-“Защото той е прост и вие сте прости,та затова ще се разберете” разбирателството е невъзможно, защото едната част на уравнението не е равна на другата.Сигурен съм, че ще откриете частта с нулева стоност,защото доколкото си спомням разбирате и от точни науки.

  Към Чушева и GB:Родителите ми не само са ми дали хубаво БЪЛГАРСКО име, но са и горди с мен, че го защитавам ежедневно.

 45. А,дано ,ама надали,Тервелчо!Не ти достигат познанията и почтеността ти не е особено силна,а за мислене с разбиране,няма надежда при тервелчо.И родителите на Сталин и Хитлер сигурно са се гордеели с тях.
  Както се казва в поговорката:”Крушата не пада по-далеч от дьрвото.”Каквито рпдителите,такива и децата.
  Твьрде зьл сте за демократ.

 46. Тервеле, хубаво име са ти дали родителите ти, де да ти бяха дали и по-добро възпитание! Можеше да видиш какво съм посветил на моя “любимец” б.б. преди да ме критикуваш тук в този блог в архивите:
  https://ivo.bg/2009/12/05/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%88%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0%BE-%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B5/
  И обърни внимание на датата:
  ДЕКЕМВРИ 6, 2009, 7:46
  та белким изпиташ малко неудобство за “старческата ми немощ”. И не ме учи как да се справям с уравнениата и неравенствата! Правил съм го още преди да се родиш. Разбира се, че използвам езика на б.б. все пак това е Български език, който ми е майчин. Нищо, че мисълта му е накъсана и говори с малко на милиционерски диалект, та понякога ми е трудно. Аз за разлика от него използвам и Английски език не по-зле от Българския. Не съм останал само на “конграчюлейшънс”. А за разбирателствата не са нужни непременно уравнения. И осъзнаването на различията също води до разбирателство. Стига различията да не са несъвместими, защото тогава само разбираш, че разбирателството е невъзможно.

 47. Струва ми се, че ритнах пчелния кошер завладян от зли оси.
  Какво “мислите” по въпроса Чушева и Джи Би? Усещате ли се демаскирани и засрамени или пък сега е момента за люта атака към натрапника, развалил рахатлъка ви в този блог, на който дори не съм стопанин?
  Апропо, може ли изобщо всеки от вас да мисли самостоятелно?

 48. Господи, неведоми са пътищата ти! Безкрайна е човешката глупост! Като Вселената, че и по – безкрайна от нея. Имало и по – простти от Бойко Борисов! И са опасни, като осите мутанти в Китай. Нали ги гледахте по Юронюз и Си Ен Ен наскоро? То бива, бива първосигналност, ама чак толкова не бива! Че ще вземе да се развали рахатлъка не само в този блог, ами и “хубавия рахатлък”, дето си го имаме в България! Грабвайте горелките! Газовите горелки, рахатлъкът ни е застрашен!

 49. Тонев,ако притежаваш поне една хилядна част от ума и прозренията,за които претендираш,цена няма да имаш.Но не ги притежаваш.Ти си просто един лозунгар и агресивен немислещ субект.Кого и с какво си демаскирал?Кьде са ти аргументите и оборването на фактите,кьде ти е елементарния прочит на забучни истини?Имаш ли поне малка представа от сьдьржанието на понятието демокрация?Нямаш никаква представа от нищо.Такива като теб и тервелчо дават много лош имидж на РБ.Пишман режолюционери сте и се дьржите като атакисти,реториката ви(която си вьобразявате ,че притежавате)е точно като на Болен.
  Човек сьвсем трябва да е загубил способността си за разсьждение за да пише толкова самодоволно такива чутовни глупости.От революционери като вас сме на този хал,

 50. Запрете се,бре…
  С лични нападки и обиди не се решават политически спорове.Айде молим по- хладнокръвно и умно,щото ставаме за резил

 51. Обръщам се към талисмана на блога Дончо Тонев и по-рядко пишещия тук, но винаги на ниво Тервел. Класа сте! Класа сте!! Класа сте!!! Не обръщайте внимание на хора правещи политически шпагати и объркани в собствения си душевен лабиринт. Приличат си по това, че за всеки казват по нещо добро и по нещо критично. Исключение правят само ДСБ, Реформаторския Блок и ….Иван Костов. За тях има само “тояги”, с повод и без повод. Мисля, че всеки е направил изводите си отдавна.

 52. Към Чушева:Казвате, че Вашите грешки се дължат на технически проблем. Не съм убеден.Мисля, че най-напред трябва да смените чипа,а след това клавиатурата.

 53. Чушева, от тона Ви и безразборно насипаните като кофа с рядка кал “обосновани” констатации по мой адрес лъха на самочувствие за лично превъзходство и менторство на човек, имащ се за последна инстанция по въпроса за демокрацията, нейната стратегия и тактика.
  Като сте толкова нескромна в самооценката искам да Ви попитам (защото вече се появиха призиви да не се излагаме и ставаме за резил?)- дали помните как започна всичко? Започна с мой въпрос към Вас защо подминавате в критиките си към парламента “партия” ГЕРБ. Е, тогава не знаех, но вече добре знам, че се имате за специалист по демокрация и революции, както и за лектор по тези важни теми.
  Вие старателно бягате от отговор на моя въпрос, но аз, макар и косвено, получих Вашия отговор, с което ставате втори “просветител” в този блог, след уважавания Джи Би, взет на мушка от мен на тема “бойковизъм и антикомунизъм”. Всъщност така получих потвърждение на предположението си.
  Все пак,обяснете ми как в един текст се обръщате към един и същ човек ту в първо лице ед. число, ту – във второ лице мн. число. Тук вече грешката не може да се дължи на клавиатурата, защото такава грешка си е чисто ментална.

 54. Тонев,и да искам не мога да ви сьпернича по самочувствие.Нито по лични нападки.Като Димитьр Общи сте.”Хвала!”

 55. Тонев,препрочетох това,което сьм написала и ясно се вижда кога и защо е употребено сьвсем правилно мн.ч.Менталните грешки са си ваши.Не мога да ви помогна,не сьм ресурсен учител.И не искам.Все едно да обяснявам на тервелчо що е то старобьлгарска азбука.Честно казано,не ми е минавало през ума,че е вьзможно такова незнание.

 56. Тонев и Чушева, не е лошо да посетите психолог, още по-добре – психиатър. И преминете на лична кореспонденция, не замърсявайте блога на Monsieur Ivo INDJEV.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.