Ятаците на Атака с план “Ятака”

“Както сме признали, че ДПС са силна партия, трябва да признаем същото и за “Атака”. Не можем да избягаме от това”.

Колко малко думи, а колко много казват, когато са произнесени публично от виден функционер на партията-майка на ДПС и Атака, като Дора Янкова.

Признанието на депутат от БСП, в частта за Атака, бележи края на дълго проточилото се лицемерие на опитите за разграничаване, при които скачените съдове от конструкцията на властта непрекъснато се гърчеха, борейки се да скрият очевидното.

Както за изобретяването на монархо-социализма под формата на дружбата с последната издънка на кобургите за все по-пълно задоволяване нуждите на българския посткомунизъм и съветския постколониализм, така и в откривателството на сегашния „симбиоз“ между националисти ( наричани до вчера от социалистите фашисти), социалисти и техните жертви от турския етнос, главното отбранително оръжие на прогандата им досега наблягаше на „неизбежността“ на противоестествените връзки между антагонистични по декларираната си стойност на политическия пазар формации.

Днешното откровение на дългогодишната кметица на Смолян, един от „талисманите“ на БСП ( Първанов я включваше в делегацията си при пътешествията си по света), разбива важно табу: Янкова, типично за манталитета на прекланящите се пред силата адепти на тоталитарните идеологии, пипна със зле прикрит възторг мускулчетата на Волен Сидеров почти по начина, по който Бойко Борисов позволяваше на репортерки това удоволствие в зенита на своето мускулесто управление.

Винаги и при всички обстоятелства, особено пред смаяните чужденци, функционерите на БСП са се оправдавали, че си сътрудничат с Атака едва ли не с голямо нежелание- като в онзи руски виц за пияницата, който пиел, но с отвращение.

Янкова, поне според мен, за първи път напусна този резерват на лицемерието и си призна, че в БСП си харесват др. Сидеров, както др. Доган. „Ожени“ ги, обедини ги като в друг виц- онзи за сутиена, като най-голям социалдемократ, защото обединявал левите и десните, притискал силните и подкрепял слабите.

А най-забележителното, че това признание на нерегламентираната от избирателите греховна връзка между близки роднини, от което се роди сегашното уродливо политическо статукво, е , че тази въздишка на рядка откровеност за чувствата към Атака идва от страна на БСП в момент, когато атакисти започнаха да се изпускат, че ще пропуснат следващия парламент и да показват средни пръсти от прозорците на парламентарните си лимузини.

Атака се е самозакопала на дъното повече от всякога, откакто този руски проект за укрепване на петата колона в България нахлу в законодателния храм през 2005-та за радост на руските си кукловоди. И тъкмо в този момент Янкова обяви бедстващата в очите на потенциалните избиратели партийка за „силна“, призовавайки публично БСП да не бяга (повече) от „силната партия“.

Не става дума за падане на маските, а за вдигане на едно табу, което като смокинов лист прикриваше най-голямата срамотия на столетницата, съюзила се в националсоциалистически сговор в името на властта. Очевидно в БСП осъзнават, че повече няма смисъл да се крият партизански и като ятаци на Атака да вземат курс на въоръжена с откровена пропаганда борба за оцеляване на загазилите екстремисти, на които да прелеят червени кръвни избирателни телца в момент на наложителна операция по спасяване на остатъците от управляващия „симбиоз“.

Усилието на ятаците да спасяват атакистите е план „Ятака“, който говори, че говоренето за безсмислието на този парламент в този му вид, не е случайно подхвърлена в края на изтичащата седмица реплика от страна на Ятаки…пардон, Янаки Стоилов- лявата ръка на Станишев.

10 мнения за “Ятаците на Атака с план “Ятака””

 1. Интересно обаче, какво мислят едни други ятаци на АТАКА? Не онези от секциите на ГРУ и КГБ в генералгубернаторството на ул. НЕЗАБРАВКА,пардон!-в посолството на Русия.Принципът “приятелите (АТАКА)на моите приятели (БСП) са и мои приятели” дали важи за гламавите соцфактори в Европа, които се скъсаха от реклама на модерния евросоциалист Сергей Дмитрич Станышев, а иначе все протестират срещу “расизма, нетолерантността и ксенофобията”?

 2. На времето мадритското недоразумение ( да не употребявам точния епитет ) искаше да се смени чипа на хората, а сегашните бандити искат направо да сменят хората. И май ще успеят – българите емигрират, а тук се напълва с бежанци от къде ли не. Разграден двор. Да не би това точно да е целта?

 3. Комунисти и фашисти са си братя близнаци,знае се.Че пьрвите се правят на интернационалисти за да вкарат всички нации в сьветския обор,под болшевишки юлар,то вторите льжат,че са националисти за да оправдаят терора си,но де факто са еднакви от времето на Сталин и Хитлер.Вьпреки че според мен Атака е краино лява екстремистка партия,а Путиновото бабуване на тази партия ясно ги насочва кьм червения евразииски проект,престьпен за Бьлгария,в което няма нито патриотизьм,нито национализьм.БСП,ДПС и Атака са трите лица на мракобесния,предателски бьлгарски комунизьм.Човек трябва да е сляп,за да не вижда това или умишлено да се прави на сляп,което е опасно.

 4. Още повече ме издразни другарката Илияна Иотова в “Лице в лице”. Толкова й е комфортно в розовия облак, в който живее, че направо да й завидиш. Там тя и Олигарски са матръошката и бащицата на пазарджишко, Сергейчо е даже бащицата на ПЕС, les enfants terribles Волен & Деско надминават по патриотична борбеност Левски и Ботев и так далее. Е, има там някакви тъпи софиянци, мръсни французи и европейски комисии, които от злоба и завист развалят тази перфектна идилия, но това са бели кахъри…
  Мисля, че ако нещо някога довърши върхушката на БСП като политически фактор у нас, то ще е фактът, че тя живее на някаква нейна си планета, нямаща нищо общо с територията, наречена България.

  Мъдрата Иотова ни светна нас, глупаците, и че ако искаме да ни уважават, трябвало да имаме самочувствие. Така е, Илиянке, но това ще стане когато вие, които ни излагате пред света, се разкарате.

  Затова: ОСТАВКА!

 5. Дора Янкова единствено може да служи като мерна единица за комунистическа простотия. Такива хора като тази мадама подлагат на съмнение логиката на живота.

 6. До горния пост-че какво и е на другарката Йотова-получава ли си голямата заплата-получава си я,живее ли си царски-живее си,сега малко ще удари едно рамо на тези,които са я уредили със спокойния живот на гърба на едни глупаци,каквито сме си ние,ще ни налее малко мозък и отново-ЕХ,ЖИВОТ,ЗДРАВЕЙ ЗДРАВЕЙ!А вие,пък и аз вече,си пишем ли пишем тук на воля-ОСТАВКА-ДОБРЕ,НО СЛЕД ТОВА ТРЯБВА ИЗ ОСНОВИ ДА СЕ ИЗРИНАТ ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ ДОСЕГА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПРИПАРВАТ ДО КАКВАТО И ДА Е ВЛАСТ!Иначе ще си драскаме тук и след години по същия повод!

 7. Както и писах вече, поведението на атакистите в Брюксел е отговор на игнориранеъо им от ЕП.И след това не им остава нищо друго освен да се държат нападателно/да минат в Атака/ и да размахат среден пръст на БСП.Защото ако не са те БСП си подава оставката.Та затова Станишко си е направил изводите и сега открито ще ги подкрепят.Може това да е добър ход – с Дора Янкова уж само от хората на Първанов.Демек не е директно от Станишев.Но най-важно в момента е Реформаторския блок да ги подпука всичките, до пълното им изгонване от управлението на окрадената ни държава.

 8. Пpaв cтe. 3aтова кaтo нaчaлo тpябвa дa yбeдим вcички oкoлo нac дa нe глacyвaт зa БCП, ДПC, ATAKA и ГEPБ, и тo oщe нa избopитe пpeз май 2014-тa. Пoдлoгитe на Пyт.ин нямaт paбoтa в Eвpoпapлaмeнтa!

 9. За всеки е ясно, че не е луд ядящият зелника , луд е поднасящият му го “евросоциалистически” келнер(не от гъшият ресторант в Брюксел) на ПЕС , а именно СС.
  И да му се чудиш на Сидеров що ли търси в Брюксел ,след като тук го обслужват по-добре и от брюкселските бирарии,по есесовски , както се полага на един вожд на братският на болшевизма националсоциализъм?!?

  Г-н Инджев имам и една забележка към вас – уточнете си терминологията , за да приляга абсолютно точно на дефинициите на явленията характеризиращи случващият се около нас сюрреализъм!
  По-правилният термин е монархо-БОЛШЕВИЗЪМ, вместо монархо-социализъм!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.