Автопортрет на един атакист

Що е партия „Атака”?

Не се подвеждайте по мимикрията на вождовете й, които понякога се опитват да се гримират с приемлив образ пред широката публика, за да си отговорите на този въпрос.

Ето два коментара в ivo.bg, които показват страхливото, но агресивно, скрито зад анонимността, лице на един доста представителен за въпросната организация типичен атакист: слабо образован, силно мотивиран от антисемитизма примитив, който пет пари не дава за фактологията, приписвайки например на автора на стотици пъти демонстрираната съпротива срещу безобразията на Бойко Борисов зависимост от… същия.

Колкото до хулите, примесени с видения за долари- фашистващите другари толкова си могат в спора с несъгласния. В главата им, празна откъм аргументи, се блъскат  в тъмното безброй заместители на логиката под формата на обидни епитети.

В този смисъл изригналата откровеност на атакиста Любо заслужава вниманието на изследователите на падението на индивида, представителен като типаж за колективното нещастие на обединените в нацистки юмрук нашенци, които не просто са оставени на свобода от симпатизиращите им власти, но и на практика решават съдбата на България.

Както се казваше при комунизма, „ с решаващата помощ на СССР”…

И сега е така- с решаващата помощ на „Атака” управлява триумвират от безпринципен сговор от постсъветски тип.

Ето какво има\няма в главата на въпросния екземпляр:

Любо
lyuboferre@abv.bg

Изпратен на 05.10.2013 в 14:29
Г-н Инджев,вярно ли е ,че сте Еврейн ционист и за това мразите Българската нация и АТАКА зад която стоят няколко стотин хиляди Българи?Вярно ли е че сте подлога на Бойко за някой друг Долар и сте симпатизант на Сорос който винаги се е опитвал да разруши България чрез престъпните си организации тук в България?Вярно ли е господин Инджев ,че всеки един Българин който се опитва да си изкаже мнението срещу вашите господари вие го сочите като ”фашист” и ако толкова мразите фашистите означави ли това че вие сте Комунист или по лошото Неолибералист капиталист..Моля отговорете най накрая.Благодаря
Любо
lyuboferre@abv.bg
Изпратен на 06.10.2013 в 14:19
До Чушева
Аз госпожа за разлика от платения чифут Иво Инджев не клеветя хората в различни сайтове и рубрики и постове…Не аз съм човека който е словоблудствал срещу някой друг долар..По горните редове го доказват…Той плюе срещу Волен защото така му е наредено от неговите господари и така му е платено..Точно заради типове предатели като Иво Инджев сме на този хал вече 24 години и сме толкова зле..Защото предателите на България и истинските врагове са сред нас..а не отвънка…България винаги е страдала от предатели и чумори които са с разсейки като ракови образования….Типажа Иво Инджев е разсейка която трябва да се изреже до основи за да може раната някога да зарастне…Историята никога не е прощавала на предателите…..Иво Инджев мрази Българския народ в душата си защото той е подлога на САЩ и иска Българите да страдат,за това плюе по АТАКА..но той забравя ,че зад АТАКА стоят стотици хиляди българи..да вземе да плюе директно по тях…Скапан дърт платен Боклук нещастник българофоб”.

36 мнения за “Автопортрет на един атакист”

 1. “Г-н Инджев,вярно ли е ,че сте Еврейн ционист и за това мразите Българската нация и АТАКА зад която стоят няколко стотин хиляди Българи?Вярно ли е че сте подлога на Бойко за някой друг Долар и сте симпатизант на Сорос…”

  Толкова много глупост, събрана в толкова малко редове…И това със Сорос… Абе откъде ги измисляте тия?

 2. До Любо:

  Нещастнико, заблуден!
  В главата ти очевидно е пълна каша, забъркана от неграмотност и простотия!
  Не е работа на умни хора като Иво ИНДЖЕВ да си губят времето с такива като теб! Те имат друга мисия! По тази причина (признавам, не без отвращение) ще се нагърбя с нелепото занимание да ти отговоря аз, като моля дълбокоуважавания от мен господин ИНДЖЕВ да ме извини, че ще си позволя изявления от негово име:
  1. Не знам дали Инджев е „чифут”, но знам че „Еврейте ционисти” не мразят българската нация, напротив – славословят я и й поднасят своята благодарност за историческия й подвиг в защита на българските евреи по нреме на ІІ СВ;
  2. Общоизвестно е, че журналистът Иво ИНДЖЕВ е крайно безкомпромисен в атаките си срещу политиката на ГЕРБ и персонално срещу поведението, стила на управление и политическите решения на Бойко Борисов; всеки, който твърди обратното е или лъжец или глупак;
  3. Нямам спомени журналистът Иво ИНДЖЕВ да е демонстрирал симпатии към Сорос, който междувпрочем е интернационалист с леви убеждения, също (поне на думи) като дружките на АТАКА от БСП;
  4. Убеден съм, че журналистът Иво ИНДЖЕВ ненавижда в еднаква степен проявите и на фашизъм и комунизъм; както и да погледнеш комунистите и фашистите са си първи дружки още от времето на Ленин и Хитлер (за Джугашвили да не говорим); за твое сведение, хитлеризмът, който червените хитреци преименуваха във фашизъм си има истинско име – НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ – нещо като днешното извратено сдружение между АТАКА (националисти) и БСП (социалисти);
  5. Прав си в едно (без да искаш) – „…предателите на България и истинските врагове са сред нас… а не отвънка …” И наистина са българофоби (те наричат себе си русофили, макар и такива да не са)! Това са хората от проруската продажна „пета колона”, захранвана и управлявана от ГРУ и КГБ, а тяхна политическа еманация са централите на БСП , АТАКА и ДПС! Основна роля на любимия ти Волен е защитата на руските имперски интереси!
  Пиша ти бавно, защото знам, че четеш трудно. Ако имаш и други въпроси – аз съм насреща.

 3. Точно на такъв душевен тип човек стъпва Ленин, за да извърши своята комунистическа революция – слабо грамотен, ниско културен, прекланящ се пред силата и военната дисциплина; отнасящ се с недоверие към образования, културния, възпитания. Предците му също са неграмотни или слабо грамотни. Това недоверие много лесно прераства в омраза, в мъст, в свирепост. Този тип човек най-често има селско-работнически произход и човекът-идеалист му е съвършено чужд и непонятен. Изпитва към идеалиста смътна омраза и го принизява до примитивните си възгледчета за долари и келепир. В тези води се чувства у дома си.

 4. Демократичната система не позволява управление чрез диктатура на една партия. Затова тази партия(БКП-БСП) в България си създава различни спомагателни сателитни партии- ДПС,РЗС, Атака и много други, които да подпомагат нейното непрекъснато участие в управлението на държавата. Този метод е много успешен в държави с нереформирани съдебни системи и контролирани медии като Русия и България.Затова дори и да не е във властта, БСП пак е на власт, защото самата тя направи преврата през 1989 та и промяната на тоталитарната система беше контролирана от нея. За да стигнем до днешното жалко политическо и икономическо състояние на държавата . Атака е продукт по руска рецепта за отклоняване на 5-10% от гласовете на избори, които да подпомагат гласуването в полза на компартията. Както установихме и тази година дори и с един глас, генномодифицираната сателитна партии Атака успешно задържа на власт БСП повече от 100 дни.

 5. Този субект сам казва всичко за себе си – няма нужда от коментар шовинистичната му логорея.

 6. Имаше един лаф. Не милиони, а стотици хиляди!
  “Браво”, Любо!

 7. Няма какво повече да добавя кьм статията,а да се коментират подобни изказвания -няма снисьл.
  Бих задала само един вьпрос на т.нар.Любо-Какьв е Сергеи Станишев и какво е отношението му кьм него?Защото на мен С.С. ми прилича на бьлгарофоб.

 8. Съмнявам се в автентичността на слабограмотния индивид. Прилича на мотивиран драскач. Квартален комарджия с изпопадали зъби, набутан от някого през сервизния вход в клуб за политически беседи . Има късмет, че не е нахълтал в покер-клуб със скъпи маси и посетители с пури.

 9. Картината, поне за мен, плавно се прояснява! Патриотът Сидеров в белгийския ресторант е преследвал Сорос! Трябвало е само да пробие защитата от сервитьорки, за да се докопа до злодея, и той, и сподвижниците му именно затова са открили масирана стрелба с тапи от шампанско. Но белгийските сервитьорки, нали карат велосипеди всеки ден, устояли позицията до пристигането на полицаите, а и мунициите на българските патриоти, въпреки отчаяното им възстановяване чрез интензивно пиене, се изчерпали. Но Сорос няма как да се измъкне от гнева на автентичните български патриоти! Само е нужно да се пие повече шампанско! Народът (разбирай Любо) плаща!

 10. Tujna kartinka.
  Rodinata e pulna s Bezmozu4ni sushtestva,modelirani ot “Velikata Komunisti4eska Ideologiya”…

 11. Аз не мога да си обясня дали индивиди от типажа на Любо просто пишат, каквото им се нарежда, или наистина са убедени, в това? Склонен съм да допусна, че просто се подчиняват на волята на повелителите им и не си дават сметка за действителната ситуация. Защото действителнта ситуация според мен е, че белокосия фюрер открива нов фронт срещу “соросоида Инджев”, за отвлече вниманието от оргията, която провеждат с голям кеф в компанията на “резаците” от ДПС. Позволявам си да използвам техния жаргон, защото имам спомени от общуване с такива индивиди из киберпространстовто. Спомням си даже вербални конфликти между много религиозни мюсюлмани и открито арогантни симпатизанти на белокосия фюрер, и ми става жал за горките хорица, на които сега им се налага да участват в оргията на лидерите си, които е ясно че са обикновени руски блядки в българската политика.
  Спомням си също сарказма на един радиоводещ, който се хилеше, че турчин(агент Сава) призовава българите да преосмислят националните си ценности, а как ли изглежда коалицията между избраниците на ксенофоби и изплашени от репресии обикновени хора???
  Ами ето така изглежда-като Любо!
  Търси се нов враг, за да бъде заметено акото под килима!
  А че миришело-ще обвиним ромите за това, малцинства ли нямаме в България я???

 12. Любо Фере.

  Не трябва да е истина това.

  Човек не бива да е толкова тъп, това е прекалено унизително. С такова унижение не може да се живее. Дано да е бил пиян или нещо друго… Ако си е така постоянно – дайте да му помогнем, да пращаме смс-и, да съберем пари за присаждане на мозък и да спрем тази агония.
  Знам ли… може пък да помогне.

  Г-н Инджев, Вие можете да направите една услуга на социолозите и да дадете данни за броя на подобни коментари. Понеже блогът Ви е доста посещаван, извадката ще е повече от достатъчна. И така ще разберем процента на турбоидиотите в БГ.
  С надежда този процент да не е критично висок…

 13. Любо, Любо ,
  Както виждаш, мястото ти не е в този блог.Никой не те кара на сила да четеш Иво Инджев.Той се чете от друго качество хора – такива, които обичат България и ненавиждат управляващите я комунисти подкрепяни в грабежите си от КГБ.А между комунисти и фашисти разлка няма.Този симбиоз между БСП и Атака е доказателство освен многото други.Колкото за евреите, Сорос – не си никак наясно.Почети и то много и тогава пиши.А че ви дразни Иво Инджев , то е ясно.В кожата си не се побирате, че интелигентните хора са против вас./не заслужавате гл.буква/

 14. Една възрастна жена,семейна приятелка,напуснала България 1947г.,идва няколко пъти след промените за по 5-6 дена.Това лято остана 3 месеца,доби впечатления за ситуацията и ми каза-това не е българския народ,който оставих!Преди 1944г.,през месец май вестниците започват да печатат снимките на отличниците, завършили гимназиите в страната.Така всички виждат бъдещите студенти,бъдещия елит на нацията.А сега вестниците са пълни с миски,силиконки,мутри и мутреси,голи мъже и жени.Аз много се страхувам,че хора,като Любо,ще се увеличават,защото простотията ражда жестокост и агресия.Свободата е за интелигентни хора!

 15. Телевизорът работи,чувам че на гости на Павката ще бъде Митю Пищова.Какво може да каже този човек на българския народ?Защо го канят?Вероятно ще обсъждат казуса с рояла Блютнер?Пищова долре знае,че Клод Дебюси,Бела Барток,Щраус и Шостакович са свирили на същата марка роял,който в България ще бъде употребен за трески за варене на компоти и лютеница?Любо,много от най известните пианисти,свирили на Блютнер са евреи,вкл.българския евреин Алексис Вайсенберг!

 16. Страшно е,че с подобна матилка в главата са доста хора,а други,като безпаметни, ги подкрепят.А всички вкупом са бъдещи гласоподаватели,чийто ръчички и пръстчета ще предопределят съдбата на страната ни.

 17. Гледам и не вервам? Е те’ толкова тъп човек нема!

  Мъкааа мъкаааа…

 18. Само при мен ли се явява една реклама на “България без цензура”, на точно тази страница? И от нея ме гледа Бареков със лазурния поглед на “политик” замечтан в светлото СИ бъдеще! По-добре посъветвайте това наше нещастно “журналистченце” да озаглави партията си “Българоия без мозък”. Ще намери веднага маса поддръжници и електорат. Ей го на този Любо ще си намери истинската партия и дори може да се издигне в йерархиата. Ще направи голяма кариера!

 19. ЛЮБО(?!?), то бива цинизъм , ама твоето си е гадория….
  От простотия ли, от що ли, вероятно си забраил(!) , че сътрапезници на фюрерът ти на държавната баница са все твоите архиврагове(бутафорни) – тюрките и чиф…. пардон евреите, в лицето на А.Доган и С.Станишев?!?
  Освен т’ва СС е бил на соросоидната ясла ,и е бозал соросидно мляко – ПФУ, гадост да му се не види!
  Та човек да се чуди дали наистина си ли си платен драскач , или толко си можеш?!?

 20. Човешки огризки има много, както винаги.
  И все пак въпросните най-много обичат да се крият зад паравани като “национализъм” и “патриотизъм”, които сами по себе си са проявления на родово-племенните инстинкти, които нямат място вече на тоя свят.
  Тези хора живеят в каменната ера.
  Не са ли точно патриотизмът и национализмът каузите, в името на които са извършени толкова много свинщини и продължават да се вършат?

 21. Иво!Аргументите на Атака са че имали стотици хиляди последователи . Скромността ти като аргумент не позволява да кажеш ,че зад теб са над един милион българи посетили твоя блог.Но по скоро искам да цитирам една мисъл на Катон “Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина. “.

 22. Към Чърчил:

  Коректността изисква да съобщя, че към днешна дата посещенията в блога надхвърлят 15 милиона и половина, но какво означава това точно като българи, които споделят приблизително еднакви възгледи- не знам. Знам само, че са много, има ги и си заслужава битката…

 23. Силно се надявам този джентълмен любо да е платен трол, защото в противен случай явно страда от неизлечима болест, засягаща способността на мозъка му да роди нещо различно от помията, която другарите изливат в главицата му.

 24. nadiavam se turbo- idiotite da sa po-malko ot nas ,koiti mislim kato “chifuta” ivo indjev…

 25. Винаги съм смятал,че нито г-н Инджев нито огромната част от посетителите на блога му,трябва да коментираме или влизаме в спор с такива индивиди като автора на този пасквил!Мисля си,че това би било под достойнството ни.Все едно,да отидеш в едно заведение с тежко увредени душевно болни и да влизаш в спор с тях….

 26. Към “соросоида Инджев” – Шапка Ви свалям за цялостно творчество! Вие сте ключова фигура за оцеляването на България и нормалноста в нея!

 27. Господин, МАДЖАРОВ,
  с цялото уважение, което изпитвам към Вас, позволете ми да изкажа несъгласието с изявената от Вас позиция.Коментирам изявите на подобни индивиди и влизам в спор с тях, не заради самите тях. Мачкам ги последователно и аргументирано с убеждението, че този блог се чете и от много хора, нямащи необходимия интелект и ерудиция, позволяващи им да формират собствена политическа (а дори и гражданска) позиция. Това са част от онези 65 процента, които бях споменал по-преди и заради които си струва да се воюва. Мисля, че по същите съображения господин Инджев е поместил тук тъпотиите на лЮБО.

 28. Всичко това е поучително. На такива като атакувания от всички нас екземпляр наистина не трябва да се отделя толкова време. Лошото е, че те наистина не са малко, но е по-важно ние да сме повече и все повече…Иначе е добре, че г-н Инджев ни поднася “бисерите” на тази патриотарска простотия – трябва да я познаваме откъм всичките й страни.

 29. @Павел Тинков, подкрепям вашите мисли. Начина все повече хора да разберат истината е като се оборят коментарите на такива като Любо. Но според мен точно такива коментари са в резултат не толкова на подкрепата за Атака или коя да е друга партия. А са си чист вид пропаганда (тоест някои има лична облага от това). И това се наблюдава във почти всички форуми. Само от споменаването на Сорос или Капитал ми става ясно че коментатора изпълнява поръчка. И не очаквайте смислени отговори от такива идеята е да се сее омраза и разделение. Признавам си че и на мен са ми избивали нервите но точно от това трябва да се пазим.

 30. С цялото ми уважение към господата Маджаров и Проданов, този път не съм съгласен с миролюбивата им позиция към агресивните малоумници и идиоти в този блог. Според мен, когато игнорираш такива “лауреати”, само ги поощряваш да продължават да бъдат такива и въобще не ги убиваш със собственото си мълчаливо презрение. Вярвам ще се съгласите, че в интернет няма обективен критерий кой е спонтанен и кой – користен, поръчков, заплатен коментатор. Затова си мисля, че няма място, време и ресурс за премълчаване към неправдата.

 31. Господин Инджев, не обръщайте внимание на неграмотници като това недоразумение Любо, просто не си струва да си губите времето.

 32. Случи се през 2005 г. – по време на парламентарните избори. Озовах се случайно в зала, в която очакваха да се появи “Волен”. Най-сетне се появи Волен, следван от Митко. Сидеров беше с черно кожено яке и поздравяваше с вдигната по нацистки ръка. Смръщени му поглед и цялата му “осанка” на водач изправи на крака пълната зала с възгласи”Атака”. По-интересното беше какви хора бяха в залата – целият среден живковистки ешалон в един областен град, бивши военни, предимно беловласи хора. Почти нямаше младежи и жени. По-късно ми стана ясно, че тези хора дошли тук, защото гледали някаква телевизия СКАТ. Още в хода на кампанията ме порази говоренето на разни наблюдатели за партията на Сидеров като “крайнодясна”. По-скоро тези хора, в онази зала, си бяха комунисти,крайни левичари, които псуват оня “белязания” – Горбачов, и предателя Луканов…

 33. Кой чете Иво Инджев? – хора, които търсят друг поглед на нещата, различен от “гьобелсовия”.
  Какво прави “Любо” тук?….нямам идея.
  Към ГДБОП /дано не бъркам абревиатурата/ има отдел, който следи интернет писанията и привиква хора за антисемитски изказвания и такива, “подбуждащи расова омраза” и ги карат да подписват нещо като декларация “няма да правя повече така”.
  Така че “Любо” ще се срещне с господата, освен ако, / чувала съм, че нашата кейджиби ДС имала хора, на които работата им е да правят коментари в е-медиите и да подстрекават/ не е един от тях.
  За първите съм сигурна, за вторите – непотвърден слух / но е много логичен.
  …Все пак смях се от сърце на бойковата подлога..

 34. Who is Who ? LYUBOFERRE’S RESUME{SexyJobs ID #129153}
  http://www.sexyjobs.com/talent_details.asp?ID=129153

  Location: Kkrichim, Bulgaria
  Age/Sex: 25 year-old straight male
  Desired Job: Actor/Actress
  Available For as Actor: Softcore, Hardcore
  Body Type: Athletic
  Experience Level: Some experience (seeking representation)
  Nudity Okay?: Yes
  Comments: Hi I am serious man who wants to work as a porn actor.
  Photos?: A photo gallery of Lyuboferre is posted for registered employers
  http://www.sexyjobs.com/employers/talent_details.asp?ID=129153
  Login Dates: Last Update: 7/2/2011 Date Joined: 10/14/2009

 35. Кой е “lyuboferre@abv.bg” ?
  http://www.expat-blog.com/forum/viewtopic.php?id=144571
  “Hello for everyone.I am 27 years boy who looking for job in Denmark. I am from Bulgari,.but now i am living in Malta.I work like a Bartender and i would like to search same position for the first place.I have my experience and i am professional Bartender.I wish to move in Denmark becouse i like this country and my dream is to work and live in Denmark.If somebody can help me to find job in Denmark,i will be bound for life to him and ofcourse i will be repay to him. I speak English and i am very positive and smiling person with good manners. My e-mail : lyuboferre@abv.bg
  skype:lyuboferre”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.