Медийната собственост броди призрачно в нашия заден двор на Европа

Банкерът Цветан Василев заяви днес в интервю за радио „Дойче веле”, че няма нищо общо с медиите на Делян Пеевски.

И Делян Пеевски декларира практически същото ( че няма нищо общо с медиите на Делян Пеевски), ако се съди по оповестената му имотна декларация.

Предстои някой щастлив ден да научим, че и Ирен Кръстева майката на Делян Пеевски няма вземане-даване с Делян Пеевски (по отношение на медийната собственост). Сигурно е спечелила въпросните медии с честна игра на тото, докато беше шеф на тази държавна хазартна институция.

Бедните медийни сирачета! Никой не иска да си признае родителските права над тях. Явно е много срамно…

Положението е като в Русия през 1917-та: медийната собственост се търкаля по улиците и някой просто трябва да се наведе и да я вземе по формулата на Ленин, който определял революционната ситуация по същия начин, за да оправдае факта, че болшевиките навеждат цяла Русия в името на властта си над нея.

Наведена България благодари на колене за скромността на другарите и другарките, които от медийни императори, за каквито несправедливо сме ги набеждавали, се превърнаха в нашите изумени очи в обикновени милионери, погнусени от най-срамния бизнес в нашата държавица!

Призрак броди из( задния двор на) Европа- призракът на прозрачността на медийната собственост.

11 мнения за “Медийната собственост броди призрачно в нашия заден двор на Европа”

 1. Господин Инджев, както би се изразил любимецът на старите моми по нашите земи, Бойко Борисов, всичко в този живот е една голяма делюзия.

 2. Много са “стеснителни”тези наши медиини сбственици.Де да бяха такива ,когато “лапаха” пачките от Червената Биг Мама…Сигурно от”притеснение” превьрнаха свободата на медиите в слугинаж на тяхната маичица-кьрмилница.А може да страдат и от амнезия,колективна? Или може би корективна?”Не вярваите на очите си,вярваите на нас!” е техния безсрамен лозунг.Какво да се прави?!И четвьртата власт е като останалите три.Това се нарича комунистическа демокрация.

 3. Аналогичен случай и с нашите червени прятели . Заруменели от скромност и самежливост не искат, ама хич не искат да се каже, че управляват. Та от пустата му скромност пръкнаха тризначета именувани Любчо (Беров), Тройчо и Тройчо младши. Само някой да не си помисли, че бягат от отговоност, току виж се изчервили още повече. Ама са си прави да се изчервяват, туй зачатие си е баш за срамотиите. Та на всичкото отгоре този срамния Червен вятър лесно се прихващал. Взел, че тръшнал и Делян и Цветан.

 4. A vijte kakvo pak kazva edin drug drugar.
  Samo che ot UN mu go zabivat tutaksi niakolko kata. Taka e – ako lajata minava vinagi tuka, to tia ne minava vinagi tam. Nali, drugarju Stanishev.

 5. ВКБООН отново заявява своята готовност да предостави техническа помощ и съвети на правителството на България, докато страната работи за посрещане на международните си задължения за закрила на бежанците.

  Read more: http://news.plovdiv24.bg/458983.htm#ixzz2hj62iK5H

  Da obache komuniagite iskat mangizi, ne iskat saveti. Te savetite si gi imat na severo-iztok. Sashtoto vaji i za DPS – Dvijenieto za Pari i Slujbi!

 6. “Истинският шамар е, че България ще научи – евентуално – за българските сметки в офшорните зони с посредничесвото на Румъния. Данните, засягащи региона, са предоставени на румънски център за разследваща журналистика.

  И правилно. На СБЖ ли да ги дадат”

  Дотам е докарана криеницата със собствеността на медиите, че са аут.Как да поръчаш разследване за собственост на офшорки, като самите те са най-законспирираните офшорки.Да не говорим за данъчните декларации на собствениците, които надминават по секретност “шифъра на Леонардо”.

 7. Медиите в България си нямат нито майка нито татко, защото са заченати в епруветка от същите генно-политически инженери, които сътвориха в стерилна среда генномодифицирания политико-журналистически продукт Бареков – кръстоска между палачинка и някаква кафява смес със специфичен аромат (не е шоколад…).

 8. И ся кво,ква стана тя…?
  Оня църен циганин със смешният коцкарски мустак Цв.Василев си немал нищо чиляка.
  Завалията,набеден,пък той да сЪ окаже чист паднал ангел…
  Ша ма умори от смех тоа зализан убавец – пЪ и си мисли ,че некой му верва

 9. Рано или късно форматът на сегашнияте медийни балони (на когото и да са) ще претърпи крах като повечето назначени милионери по списък от началото на дирижирания преход.
  Ако имате време разровете се из архивите от 91-95 година и от тогавашните “герои” няма и следа.
  Такава ще е съдбата и на сегашните.
  Лъжовността на медиите няма шанс да оцелее във втората декада на 21 век.

  ЗА НАЧАЛО НЕ КУПУВАЙТЕ СТОКИ И УСЛУГИ ОТ РЕКЛАМИТЕ В ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ.

 10. Нов девиз имат днешните завоеватели на България:
  ВЛАДЕЙ МЕДИИТЕ И РАЗДЕЛЯЙ!
  За да владееш още!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.