Белите якички срещу белите дробове

Пушенето вреди само на хората. За депутатите, избрани с хазартната бюлетина, е полезно.

Ето защо те се борят упорито за правото си да им дишаме пушилката в препускането към миналото, което гарантира финансовото им бъдеще.

Череп и Костов ( за баланс) трябва да слагат на кутиите с цигари.

Череп, който символизира ползата от цигарите и Костов, който олицетворява вредата (от борбата срещу Черепа) .

Череп има, Костов нема- това е белег за прогрес в парламента, който пак изрови лулата на войната в полза на животворния за всеки български собственик на казино дим.

Вредата от непушенето е доказана единствено в България, защото причинява рак на българския парламент- кара го да се движи рачешката.

Лишаването от цигарен дим води до задушаване на пуританите-т.е. на онези с пурите в казината, за които почервенелият ( не само от напъване да услужи) напоследък лобист Мартин Захариев чореполюбиво се застъпи в едно телевизионно интервю, защитавайки конституционното им право да пушат пури с уискито ( докато разиграват България).

В тази рулетка печалбата е гарантирана при залагането и на червено в ляво, и при атакуването с пачки на черното в крайно ляво- ситуацията с лобирането чрез БСП и „Атака” е „win-win” ( „выгрыш-выгрыш”).

Рулетката е руска само за губещите непушучи, докато за светските босове с пурите печалбата е съветска по своята необятност.

Булгартъпак е онзи, който си мисли, че беше случайно преминаването на най-трудно продаваемия български държавен монопол Булгартабак в руски ръце, когато руската външнотърговска банка го придоби с лекота миналата година при управлението на ГЕРБ- ДПС удържаха фронта на съпротивата срещу продажбата близо четвърт, докато най-после дойдоха братушките ( на Бойко Борисов).

Капиталите отиват там, където има благоприятна среда за тях и пристигането на руските освободители от българския държавен монопол доказа тази максима.

Много са яки белите якички в схватката с белите дробове, срещу които се борят червените в защита на социално силните.

21 мнения за “Белите якички срещу белите дробове”

 1. Здравейте,да не забравяме и кого благодарните руснаци поставиха за представител за България във ВТБ-нищожеството милен велчев-за какви ли заслуги към “матушката”!!??

 2. Страхотен коментар, Г-н Инджев!
  Жалко за България!

 3. На това позорно управление му трябват дим и оглушителни крясьци,за да не се вижда какво правят и да не се чува гласа на истината,която те мразят до смьрт.Перефразираики любимият им Ленин ,те буквално дават опиум на народа.Ако могат да унишожат целия народ,да обезлюдят напьлно земята ни и на североизточната граница да посрещнат с радост любимите им руски господари,подарявайки им цялата бьлгарска територия,ще са най-щастливите.ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЬРПИМ?

 4. И още една крака назад – по предложение на Ментата само в България /задължително за ЕС/няма да се вдига акциза на цигарите от 2014-та остава за 2015-та.Навеждането на килимчето пред руснаците е по-силно отколкото на мюсюлманите в джамия.Пак загърбваме ЕС, на който уж сме член.Купувайте и пушете на воля, да осигурите печлбите на Ментата, Доган , КТБ и Внешторгбанк.А за белите дробове на непушачите не ги е грижа, естествено, както и за дробовете на миньорите,без заплати с месеци.Докога ще приемаме да ни лъжат и изолират от Европа?

 5. Бедата си е беда или деградация към пещерния начин на живот (с много дим), а какво да кажем за леснотата и безнаказаността при закупуването на леки и тежки наркотици, особено в близкия (така наречен) Студентски град, от дилъри със сигурната опека на патрулираците полицаи, усърдно следящи да не се прекрачват от случайни дилъри разпределените територии …
  Естествено всяка пролет родителите на 5000 абитуриенти избират децата им да учат в кампуси по света, където пушачите са екзотика, а за леки наркотици с лекота влизаш за месец в пандиза …

 6. Това може да се случи само в най-демократичните общества , каквото е нашето.
  Трябва да се спазват всички прище…. пардон ПРА-ВА на гражданите. Дори “правото” да не се спазва закона.
  Тава е старо болшевишко право,НАЙ-основното,което е НАЙ-свещеното от всички болшевишки “ПРАВилА” – това да не спазваш никакви закони , освен личните, и разбира се тези на партийните вождове и вождчета, т.е. “правото” на БЕЗзаконие.

 7. ПП. По-правилното определение на БЕЗзаконното “право” на болшевиките ,е “правото” им на БЕЗзаконен(тотален) ПРОИЗВОЛ!!!

 8. Искам да споделя наблюдение,косвено свързано с темата.В последните 10-20 години все повече се увеличават площите,засявани с тютюн в Старозагорския и Казанлъшкия край,където живея.Едно време ,въпреки че бях пушач,не знаех как изглежда растението,защото в Старозагорското поле и в Розовата долина нямаше такива ниви.Явно е,че държавата насърчава отглеждането на тютюн противно на европейската и световна политика.

 9. Аз пък си мислех, че някои си мислят, че ГЕРБ са антикомунисти. Обаче някой от коментиращите тук май ме опроверга в помислите ми!

 10. “Честито”! Вече надминахме 122 %! Ог спирането на VІ блок “за планов ремонт” се поддържаше до 117 % ПРЕВИШАВАНЕ на средното ниво на радиационния гама фон над София.(!) Тази нощ то надхвърли 122 %! Така работят известните ви. Чакайте жертвите.

 11. “Булгартъпак”… – много силно!И смешно, и тъжно – поздравления,г-н Инджeв!Дано този израз накара всеки българин да погледне с нужната самоирония на своите заблуди. А последното изречение е като руското “конец делает венец” – пълно и най-кратко резюме на целия коментар. Лошото е само, че от многобройната група на социално слабите още не са разбрали колко измамни са обещанията на техните “защитници”.

 12. смешник :))))))))))))))))))))))))

  мнооо си тъп баце ,,,,,,

 13. Жалко е и срамно е! Ако президента наложи вето (като и се очаква да направи и с другите им зулуми) и тези си прокарат закона напук. Това ще е дори по-нагло и от назначаването на Пеевски. За такива и целия речник с обидни думи да събереш едва ли ще можеш да ги опишеш точно. Срамното е че са ни народни представители. А е жалко че всички страдаме и ще страдаме заради тях.

 14. В един документален филм за живота в СССР показаха опашка за алкохол, на която нетьрпелив клиент ходеше по главите на бльскащите се желаещи да си купят водка. Пушачи, алкохолици… Това е идеала.

 15. TENKO, защо проявяваш садистичен мазохизъм ,спрямо себе си ,като наричаш изметта в парламента “свои” “народни” “представители”???
  Ти избрал ли си някоя от м(у)атрьошките , които се крият в сградата на “парламента”???

 16. След като вчера слушах Лютви Местан да казва, че ще гласува против закона, очаквам да лъсне дори четворната коалиция между 4-те партии в парламента, защото уж по съвест но и депутати от ГЕРБ ще гласуват ЗА…това ще покаже, че ГЕРБ и БСП+компания са двете страни на една и съща монета.

 17. И все пак, защо ли заведенията се изпразниха, когато се въведе забраната и не се напълниха до сега? Чудно ?

 18. @”до TENKO”, не зависимо че не са мои представители пак ме е срам! (не знам защо нека някои психолог да каже). Както ме беше и срам когато западната преса написа по повод изборите “Българите поискаха още от същото”. Тези хора ни излагат пред света както и ние самите се излагаме като им позволяваме да го правят. А ако вие се чувствате горди или безразлични към това не съм убеден че е по-нормално.

 19. TENKO, вие твърдите за скритите в парламентрьошката – няколкостотин м(у)атрьошки , са “ваши”, “народни” “представители”.
  Сигурен съм , че това е неистина, а колкото за чувствата ви, можете да изпитвате всякакви чувства , те са си ваши!

 20. ПП. Тенко те не се интересуват от вашите чувства, ето и самият Миков си го е казал: НЕ МУ ПУКАЛО!
  Както виждате него , от нищо не го е срам.
  Той не е чувствителен ,като вас,все още не. Суфльорите ,които му дърпат конците , все още не са му заповядали да проявява някакви чувства ,дори към него самият. Той е безчувствен и към себе си,като същинска безчувствена матрьошка.Дали и криещите се в нея, и зад нея проявяват някакви чувства ,това е точният въпрос?!?!?
  Вие какво предполагате???

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.