Щом рециклират Сидеров като “бунтар”, значи парламентът е зациклил предсмъртно

Най-сигурният знак, че това Народно събрание е зациклило в предсмъртна фаза, е рециклирането на Сидеров. От строител на парламентарното мнозинство,какъвто го направиха, отново го връщат в ролята на рушител на същото- в името на неговото оцеляване като играч по въжето, опъвано от кукловодите.

Орешарски казва- при това от трибуната на ЕС в Брюксел, че мораториумът върху продажбата на земя за (чужденци, ще бъде прегласуван.

Същото заяви и ДПС, които поначало не го подкрепиха.

Борисов се разграничи от себе си и даде ясен знак, че този път ГЕРБ ще гласуват правилно.

Ясно е, че мораториумът няма да го бъде.

Ще „пребъде” обаче Сидеров, който употребява тази ситуация за рециклирането на зациклилия рейтинг на „Атака”.

Сидеров се ангажира със заканата, че ако се отмени мораториумът „този парламент трябва да се разтури и да се отиде на избори”.

Ако Сидеров иска да оцелее политически в очите на онези, които го правят значим с гласовете си, той е длъжен да спази обещанието си.

Понеже среден вариант не се очертава, можем да
приемем за сигурно, че наистина се задават предсрочни избори.

Сбъдва се прогнозата ( ми), че заиграването с „Атака” ще е доведе и до развръзката в момент, когато кукловодите преценят, че Сидеров им трябва и в следващия парламент. Ето защо сега рециклират имиджа му на бунтар срещу статуквото ( което самият той създаде на практика с кворумната си подкрепа за „кабинета Орешарски”).

Ако тези предсмъртни белези за края на това Народно събрание не ви се виждат достатъчно видими, вгледайте се в косвените доказателства.

Защо е това трескаво бързане с пожелателното оповестяване на нови и нови социални харчове в бъдеще неосъществимо време?

Управляващите просто бързат да заложат капани на следващата власт в случай, че я изпуснат при нагласяването на новото парламентарно мнозинство. А извинения, че обещаните „придобивки” не могат да бъдат осъществени във вида, в който са заложени ( като мини) през есента на 2013-та, винаги ще се намерят през пролетта на 2014-та.

Стигнат ли до фазата на необратимост в това рециклиране, очаквайте нови пируети на изцикления паркет от страна на паркетния парламентарен лъв Сидеров, който вече си има конкурент в скъпо платената клоунада на популизма от страна на достойния си ученик Бареков- двама любители на луксозния живот в Брюксел и Сан Тропе, конкурентни състезатели за любовта на мизерстващите!

8 мнения за “Щом рециклират Сидеров като “бунтар”, значи парламентът е зациклил предсмъртно”

 1. Понеже българската политика е най-мръсната и болна курва, нищо чудно да видим новата парламентарна коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС, гласуваща като един, преди да са ги зачеркнали всички вкупом заради Болен.

 2. За да рециклират Сидеров, значи Бареков не става за нов проект, въпреки многото пари наляти в турнето му на чалгар.Как обаче ще рециклират Сер-Гей, ПЕСовете да му мислят, че направо харикири си направиха с него.За Борисов да не говорим, той направо се оля.Най-много гласували мораториума са от ГЕРБ.Т.е. ГЕРБ и ДПС ако бяха гласували против, мораториума нямаше да мине.Сметки без кръчмаея, като в Брюкселска кръчма.

 3. Тези действия показват ,според мен,напълно обхваналата ги паника .Изпускат властта и панически се опитват да се спасяват.Голям страх ги е обзел.Кант ше се окаже прав,твърдейки ,че природата на злото е такава,че в крайна сметка то само се унищожава.

 4. Vse o6te ne mislq, 4e se zadavat predsro4ni parlamentarni izbori.
  Situaciqta e predizborna zaradi izborite za EP i parlamentarno predstavenite bg partii ne mogat da si pozvolqt luksa v EP da ne se povtori konfiguraciqta ot na6iq parlamentaren cirk.
  Osobeno silen e natiskyt v/u ATAKA, za6toto se o4ertava da ostane izvyn EP /kydeto, vpro4em i e mqstoto/.

 5. Рециклирането на Сидеров е видно и от внезапната поява на стотици рекламни пана с лика на Болния по пътищата на цяла България през тази седмица.Прилича на “бума” Янето.Говеждия пазар наближава. Поздрав за постингите -удрят тия в Народната Спалня и под креватите,по пришките.

 6. Г-н Инджев, за тези,които “милеят” за българската земя ще бъде много полезно да разберат какви земи до сега са разпродадени на чужденци, предимно руснаци по досегашното ни законодателство. И тогава да се обсъжда “потребност от мораториум”. Надявам се да съществува възможност да се направи публично достояние състоянието само на няколко лица като др. Лушков например, за да му стане ясно на бай Иван кой му е изкупил вече земята.

 7. Моля Ви подкрепете подобен вид разследвания.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.