Социалдеп(р)есираната власт си нацистка парцалите пред нацистите

Къде са управляващите в България в нацистката картинка, пречупени мълчаливо в кръста?

Пречупеният кръст на социалдеп(р)есаните отговаря на въпроса:

Нацисткат си парцалите.

Нацисти дефилират с изпружени ръце по улиците на България.

Нацисти крещят срещу бежанците, но крепят властта на уж социално и интернационално ангажираните социалисти, сродени обаче тук с нацистите по парламентарен взаимен интерес.

Някакъв цветен по рождение чуждестранен изрод наръгал с нож българско момиче в центъра на София и това се превърна в повод за масажиране на клюмналия авторитет на фюрера Сидеров и сродните му нацисти.

Жадуват да заявят с нацистки крясъци присъствието си, за да не им пишат в Москва отсъствие в следващия парламент.

Това им отива на черните униформи от кафяв тип.

Хранят политическата си далавера на кресливо малцинство, върху което паразитира охолството да са крепители на социалдеп(р)есираното мнозинство зад днешното правителство.

Къде са обаче „антифашистите”, „интернационалистите” и борците за правата и свободите на бежанците от България?

Стотици хиляди са „само” прокудените български турци, последвани от три пъти по толкова български българи, решили да напуснат България без да е имало гражданска война, а „само преход” към сегашната й власт.

Няма ли да въстанат социалдеп(р)есираните срещу нацистите?

Няма ли да изригне на принципна основа някой техен елемент, разголен с червен потник, показван да протестира като разгонен ден след ден цяло лято в централните новини на телевизиите в България край шадраванчето в центъра на София, крещейки срещу гражданската опозиция на властта?

Нали са уж социалисти и техният лидер е главен (в) ПЕС?

Той в коя колибка се крие, че не лае?

Ами Доган,който се сврял нейде в онзи свой рай в боянския сарай?

Когато червените мълчат, подобно на Сталин- като съюзник на Хитлер ( август 1939- юни 1941-ва), кафявите маршируват, но не на Изток, а с благословията на Изтока, за да противопоставят България на Запада.

15 мнения за “Социалдеп(р)есираната власт си нацистка парцалите пред нацистите”

 1. Много болезнено вярно!
  Но знаете ли, всичко това поне показва на малцината останали мислещи, както и на мнозинството колебаещи се, истинските лица на “лидерите”…
  Така че и в този дефект се крие ефект.

 2. Поредната илюстрация доколко извратено е “кръвосмешението” в днешната управляваща коалиция!
  Това, че прорусофилските АТАКА и БСП/к/ са заедно е очаквано познато и естествено явление – определено е като НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ или ХИТЛЕРИЗЪМ /да не се бърка с фашизъм/.
  Присъединяването обаче на етническата формация ДПС /основен враг на атакистите/ към шайката идва в повече! То е така противоестествено и извратено, както хитлерови националсоциалисти да се колаборират с някаква /хипотетична/ партия на евреите в Германия и да съставят съвместно правителство?!

 3. Много точно казано.Такова двуличие има в тези протести.На колко от участващите роднините им са емигранти?На много, защото почти няма българска фамилия, без емигрант.Е , как ние може да си търсим правото на живот и препитание, а хората, в чиито държави се води война , да не могат.Но това е политиката на комуно-фашистити, които ни управляват.Явно расистките протести се дирижират от управляващата коалиция.

 4. Г-н Инджев , преди седмица имаше подобно “активно мероприятие” срещу ВЪТРЕШНИТЕ “емигранти” на Путин, в самата му метрополия – Москва!!!
  Нашето “активно мероприятие” с “нашенските” бежанци последва много скоро след путинското!
  Дали няма (раз)връзка между двете “активни мероприятия” на една и съща тема ,и по едно също (КаГеБистко) време?!?!?

 5. Shapka vi svaliam G-n Indzhev i za tazi statia! Zhalko che niama da bude prochetena ot podruzhnicite na bezrodnite izrodi koito unishtozhavat bulgaria mahaiki s rukata na Moskva ot parlamentarnata tribuna!

 6. Г-н Инджев, като коментар по вчерашната и днешната Ви статии бих искал да предложа в блога извадки и текстове от аналогичен закон в Италия, забраняващ престъпната тоталитарна партия, в сравнение с който, българският закон издиша отвсякъде, даже не е закон а просто едно изявление, плахо обявяващо “те са били лоши”. До такава степен , че просто няма аналогия в двата закона. Докато аналогията м/у фашизма и комунизма е толкова колосална, всестранно изследвана и необорена от никой досега и няма смисъл да се спираме отново да я описваме.

  В Конституцията на Република Италия в преходната разпоредба XII се ЗАБРАНЯВА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ФАШИСТКАТА ПАРТИЯ.
  Със закон от 20 юни 1952 г., п. 645 са приети положителни разпоредби, които НАКАЗВАТ всякаква дейност, насочена конкретно към възстановяване на забранената Национална фашистка партия, така също И СИМУЛИРАНА ПОД РАЗЛИЧНИ НАИМЕНОВАНИЯ.

  Под “възстановяване на фашистката партия” законът има предвид:
  «… реорганизация на забранената партия, когато сдружение или движение преследващи антидемократични цели присъщи на фашистката партия, екзалтиращи към, използващи или заплашващи с насилие като метод на политическа борба или отстояващи потискане на Свободите гарантирани от Конституцията или очерняне на демокрацията, нейните институции и ценностите на Съпротивата или прокарвайки расистка пропаганда, както и насочващи дейността си към превъзнасяне на лидери, принципи, факти и методи на тази партия, или извършващи външни демонстрации от фашистки характер.»

  Сред наказателните мерки , накратко , тъй като текстът на закона е дълъг има следните пасажи:
  • Затвор от 3 до 10 години (за организатори и ръководители)
  • Затвор до 2 години (за участие в такива организации)
  • Затвор от 5 до 12 години (за въоръжени организации, средства и методи)
  • Затвор до 2 години (за използване на медиите с горните цели)
  • Затвор до 3 месеца (за изказвания, лозунги или извършване на жестикулации или други публични прояви присъщи на тази партия)
  • Конфискация на имущество и закриване на офиси на такива организации
  • Горните наказания се увеличават ако извършителите са били колаборационисти или амнистирани.
  • Горните наказания се увеличават ако извършителите са финансирали такива прояви.
  • Дори преди да е започнал процес, замесените вестници, публикации и печатни материали се секвестрират в рамките на 24 часа.
  Законът предвижда така също и обявяването на конкурси от Министерския Съвет за съставяне на “Хроники на фашистките акции”, и развиването на теми съгласно правила, определени от Десетчленен Комитет от назначени от председателите на двете камари, председателстван от Министъра на образованието, за да се направи публично достояние и се запознае обществеността в обективна форма особено младите хора в училищата, в който да участватзавършен подходящи публикации, които да бъдат приети за обучение, и разкриващи недемократичния характер на дейност на фашизма.

  По закона има голям брой осъдени и понесли наказания.

 7. Не псувайте националсоциалистите-те не бяха реформирани и просто изчезнаха.Това е разликата с
  кумунуидите,които се реформираха,
  модернизираха и се прекръстиха на
  социалисти.Кажете на някой от
  тези идиоти,че комунистите са престъпници,убийци и мародери и
  му вижте реакцията!

 8. Към ваш коментар е много трудно да се добави каквото и да е.
  Но тъй като става въпрос за фашизъм искам зрез вас да попитам:
  -Ало! Цацаров ! Какво дремете ? Сезирайте се ! Никой ли не насажда омраза ? Какво става с биячите на Енимехмедов ? Хуманитарна акция ли проведоха етническите ни приятели от ДПС ?
  Ало, Цацаров ????????

 9. Моля за извинение! В поста ми “да се колаборират” да се чете като “да колаборират”.

 10. Както винаги ТОЧНО ,КРАТКО и ЯСНО !Това е стил ! Браво г-н Инджев !.

 11. Bratia balgari, tezi IZRODI (DPS,BSP i ataka) sa si stafoto novo BKP!! I tazi stoletnitza se kani da vlasee BG oshte 100g.!! I NIKOY NE SE PRITESNIAVA ??!!

 12. @ ROSSEN IORDANOV:
  Напълно прав сте. Но да се очаква, че българско НС би приело закон за декомунизация, подобен на италианския, според мен е утопия. Още повече, че за най-голямо съжаление и Западна Европа и САЩ проявяват двоен стандарт при оценките си за фашизма и комунизма!Знаете как беше осакатен в ЕП законът за осъждане на комунизма, предложен от Лъчезар Тошев!
  Трагедията се състои в това, че дори приетият у нас закон за осъждане на комунистическия режим като престъпен да “издиша отвсякъде” и да е непростимо компромисен и неефективен, НЕ СЕ ПРИЛАГА И НЕ СЕ СПАЗВА!

 13. В десетката! Де да имаше голяма маса хора, които да го прочетат, разберат и да реагират!

 14. Г-н Тинков, за да бъдем точни трябва да добавим че италианския закон е за де-фашизация и че и там комунистите са ЗАЩИТЕН ВИД, въпреки че са отговорни за безброй престъпления, макар да не са упражнявали тотална власт. Има термин “червени фашисти” в италианската политка и това е съсловието на т.нар. “добри фашисти” (аналогия с нашите “добри комунисти”) които след войната преминават на страната на комунистическата партия и се вливат съвсем естествено в нея и в която се чувстват перфектно, удобно и като в костюм по мярка. В същността си са непримирими анти-демократи, неприемащи чуждо мнение и преследващи унищожението на политическия противник с всякакви средства вместо политическа борба, тази на идеите. “Излъгани” били от авторитарния фашизъм на йерархите във фашистката партия но са патриоти вярващи в класовата борба и достатъчно фанатични за да може компартията да им даде убежище, отвори обятията си и ги приеме в редиците си. В края на краищата остават “излъгани още много пъти”, най-вече след падането на стената в Берлин, но нали са добри и са патриоти и уверени в правотата на делото си, продължават да съществуват и да са ядрото на левия електорат. Но това са тези вярващите и те са малко, в процентно отношение също колкото и заблудените в БГ и навсякъде. В голямата си част са фашисти, т.е. италиански болшевики и наследствени такива, добре усвоили комунистическите лозунги и още по-гласовити и от тях и най-вече заклети анти-американисти, твърдо убедени в правотата на ленинската анти-империалистка идея , чието олицетворение за империализъм е политиката на САЩ. Сега с Путин начело на Русия са като със току-що заредени батерии. Темата е много, много обширна но ако трябва да я дефинираме с две думи, трябва да кажем че всичко присъщо на фашизма, пасва и е присъщо и на комунизма и то не може току-така да изчезне, както виждаме непрекъснатите мутации продължават, в Италия стават вече 70 години докато в БГ стигнаха 24. Сега всички са “демократи”, имитират и вътрешно-партиен демократизъм дори, приели са за “модел” но само за пред обществеността вътрешно-партийните предварителни избори, както партиите в САЩ. Но това е фасада зад която текат чудовищни манипулации, подмяна на вота, потискане на вота, клиентелизъм и масови фалшификации с членове-мъртви души. Тяхната чугунария е в ядрото на този водовъртеж, но трябва да се каже че италианската чугунария е добила много, много хлъзгавина и еластичност през годините. Затова аз очаквам че и БГ-чугунарията ще тръгне по тоя път, тя е тръгнала вече, искам да кажа че ще прибави още повече от тези допълнителни качества.
  Най-ярък представител на това съсловие червени фашисти, хипер-мутантът , ултра-конформист и неразличим хамелеон, член на фашистката партия като младеж и активист във фашисткия комсомол (сега в БГ го представят катo анти-фашист даже, т.е. един вид пил-водка-но-с-отвращение), след войната влял се в редиците на компартията и прослужил в нея към 45 години в непрестанен възход и изкачил се до върховете, доказал вярността си към комунистическите и анти-империалистически идеи, колаборирал активно с режимите на Чаушеску, на Кастро и другите подобни, подкрепил пламенно съветските интервенции в Унгария, Чехословакия и Полша и т.н. и т.н. в този дух, след падането на стената станал ярък демократ и кацнал най-накрая на върха на италианската държава като президент, където вече десетина години играе ролята на истински монарх, с президентска институция харчеща от бюджета три пъти повече от Бъкингамския дворец. И тази смесица от червен мухъл и спаружен фосил определя политиката на Италия чрез активно подпиране на некадърността на комунистите от всички страни и разпъване на всевъзможни чадъри над тях и над насраните им гащи , всичко това подкрепено с всекидневно ръсене на мозък в медиите от позицията “супер-партес” за прикритие.
  Това е моделът, тотемът, идолът, шампионът по фашо-комунисто-трансформо-конформизъм и монархо-демократизъм едновременно и във всеки момент, ПРЕЗИДЕНТЪТ НАПОЛИТАНО, комуто нашето президентче отиде най-първо да се поклони и целуне ръка.
  Enzo BIAGI, Giorgio BOCCA, Dario FO, Pietro INGRAO, Leonilde IOTTI, Luigi LONGO, Pier Paolo PASOLINI, Dino RISI, Roberto ROSSELLINI, Eugenio SCALFARI
  Това са някои имена, които може да говорят нещо на някого в БГ, една малка частица от хилядите и хиляди фашисти които преминават под крилото на компартията, някои достигат до върховете в йерархията и, други са цветът на червения интелектуален елит, а последният от изредените е основател на медия и привлякъл в нея от фашистките медии en-bloc маса фашистки журналисти които стават една от най-влиятелните леви медии на Италия, позната и цитирана в Европа, по света, така и в БГ – това е вестник “Република”, понастоящем трибун и на EU (тази която е 10% EUrss + 90% EUrabia).
  Написах всичко това с мисълта за това какво може да се очаква и от нашите родни фашо-комунисто-трансформо-конформисти, все още личащ им шумкаро-ДС-мутро-генезиса, когато мине още някое десетилетие и не се извърши една тотална лустрация в БГ.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.