Орешарски си подписа оставката с полицейска палка

Предупреждавам читателите със силни нерви да не четат, ако се самоопределят като националисти- каквото и да означава това самоопределение с днешна дата на фона на историческата традиция българите да се делят на русофили и патриоти ( като националисти са определяли себе си противниците на русофилството по времето на Стамболов).

Горчива ирония по линия на деградацията на нацията е фактът, че днешните български бръснати, блъснати и откъснати ( от историческата ни традиция) глави, определят себе си като националисти и едновременно с това-русофили.

Ретроспективно погледнато, това не е за е за гледане…

Явно и други, освен ivo.bg, са забелязали обаче, че България е разделена и днес на проруска и прозападна.

Доколкото в западните страни не са възприели нищо руско, докато в Русия културата и всичко рационално има изцяло западен произход, няма да уточнявам коя „половина” заслужава подкрепата на давещата се в мъртвото вълнение на демографията българска нация.

Определящ себе си като националист учредител на поредната формация, зачената в пренаселената зона на политическия национализъм, изненадващо напусна територията на забраната и призна в телевизионно предаване, че тук има проруска олигархия ( която се борела с прозападната в България).

Същевременно в предаването „Референдум” на БНТ на 12 ноември ляв социолог също застъпи тезата за разделението на България между западната и проруската ориентация.

Множат се гласовете на това признание. То си пробива път по разни причини и с различни окраски, мотиви и аргументации, заседнали в плитчините на все по- дълбоки прозрения.

Време е да осъзнаем съществуващата на ментално ниво двупартийна система и да се определим ясно по този признак, валиден от времето на Стамболов: патриоти, срещу русофили.

Русофилите са на власт и заповядват да бъдат бити български студенти, които им се противопоставят.Иначе казано, проруската ориентация на България се опитва да се закрепи на върха на полицейските палки.

Надявам се ранобудните българи да разбират какво иска да им каже назначеният да управлява тази политика от върха на изпълнителната власт Пламен Орешарски, който отново не пожела да ни каже нищо ( говорил е обаче – в стила на „царя”, пред чужди журналисти, както разбираме от агенция Блумбърг). Идвайки на работа тази сутрин той подхвърли към камерите и микрофоните на медиите едно лаконично „добро утро” и ни показа гърба си.

Има гръб, облегнат на петата колона, показва си го…Но „времевия му хоризонт” от четири години, за който той е говорил пред Блумбърг, не зависи само от русофилски обърнатата към миналото България.

Вчера, когато на полицаи беше наредено да бият бъдещето на България в лицето на протестиращите студенти, Орешарски си подписа оставката. И е въпрос на доста по-кратък „времеви хоризонт” тя да стане факт. Под подписа му, сложен с палка, остава само да се добави датата.

36 мнения за “Орешарски си подписа оставката с полицейска палка”

 1. Към всички русофили:

  Отговорете си на въпроса: Как искам да изглежда България след десет години – като сегашна Русия или като западните държави?

 2. И една анкета за русофилите:

  Защо обичам Русия?

  1. Защото е напредничава страна с уникален принос към цивилизацията. Руският народ е щастлив и всичките му нужди са задоволени.

  2. Защото съм женен за рускиня/омъжена за руснак.

  3. Защото съм учил/а (работил/а) там.

  4. Защото ми е казано, че трябва да обичам тази страна. И аз я обичам.

  5. Всъщност, дреме ми за Русия. Аз обичам парите. Руснаците са щедри на подкупи, а тъпанарите от Запада нищичко не дават!

 3. Каква трагедия само! Не можем и не можем да се откъснем от пустата Русия и да заживеем самостоятелен и нормален живот. Дано наистина да има надежда някаква, но аз изгубих всяка надежда вече, виждам втвърдяване на политиката им, виждам изключителна наглост, зад която според мен стои самият путин, иначе тези малоумници и страхливци биха се скрили вдън земя, виждам деменстрация на болшевишка безпардонност, уви, това ми говори много лоши неща. Бог да пази България и нейната надежда, прекрасните студенти!

 4. Точно в десетката!Отново сте много, много прав господин Инджев.Дошло е време разделно – или си патриот-българофил,или си русофил-петоколонник.Няма други опции за избор.Всеки сам трябва да реши! На колебаещите се мога да помогна с подсказващ въпрос:Какво е отношението ви към МОЧА?

 5. В ПАРЛАМЕНТА СЕ ПОДВИЗАВА ЕДНА СЛУГУВАЩА НА ОЛИГАРХИЧНАТА КЛИКА ПАСМИНА ,ЗАЧЕНАТА ОТ РУСКИТЕ ЯВНИ ИНТЕРЕСИ И ТАЙНИ СЛУЖБИ .ТОВА СА ХОРА ,НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ,КОИТО ПРЕВЪРНАХА ПЛОЩАДА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В КОРИДА И САМОТО НС В ОБСАДЕНА КРЕПОСТ.

 6. Аз не виждам разлика между България и Сирия. И в двете държави един комунистически режим, подкрепен финансово от руснаците, води война срещу народа си. Както виждаме, в Сирия управляващите трепят наред и са готови да изгонят всички от държавата, но да не пуснат кокала. И у нас е така.

 7. Г-н Инджев, ще ви дам едно равенство:
  МОРАЛ=ЗАКОНност!
  Вие си правете изводите, как се вписва сегашната ситуация в това равенство?!?
  Вярно ли е , или ни пробутват пак НЕравенствата си?!?

 8. другаря станишев (не заслужава главна буква) тази сутрин ни нарече метежници,нямат срам червените безродници,на тези “другари ” червения ботуш им прилича на вибратор,който задоволява всичките им нужди…оножда ги и им пуска в шепичките няколко копейки или няколко рубли,но нас ни омръзна този ботуш да ни мачка близо 70 години.Живеем в полусвободна страна и затова призовавам всички русофили да заминавт за истинската си родина и да оставят нашата съдба да си я решаваме ние…..другаря димитриевич може да ги води към светлите съветски бъднини,а и да не забравят да си приберат и символите на нашето изнасилване ситуирани по васички градове и села.

 9. Нещата вече искристализират доста точно.Руската окупация на страната ни с това правителство се налага видимо.Лукойл – Р Овч, Газпром – Южен поток,Атомстрой- рестарт Белене, Внешторгбанк – оперира с български държавни средства чрез КТБ и налага монополно разпространение на тютюневи изделия и преса, чрез веригата си.И с куп назначени български олигарси.Само в България и Русия говорим за олигархия.Това не е случайно.Крайно време е да се противопоставим, защото без правила,само с мачкане, какъвто е руския модел , стигнаме до тук – крещяща мизерия и на бита и на морала и на духа.Цивилизационния път е друг – Европа, в която слава богу сме.Вижте какви усилия прави Украйна за да се отдели от Русия.А българските управници, с уж европейски постове ни вкарват в курт капана, което означава вълчи капан.
  А ПЕС докага ще се правят, че не виждат как действа председателя им Станишев.Каква е тази жандармерия и полиция накарана да пребива уж тези, които ги били избрали.

 10. Много обезпокоителни събития станаха през тази година. Вижте какво правят всички около БГ , на чиято територия датчиците за ПРОМОСКОВИТЕТ се чупят от извънредно високите стойности на тази ЗАРАЗА.
  1. ЮЖНИЯТ КОРИДОР заобиколи БГ с избирането на ТАР вместо Набуко.
  2. ХЪРВАТИЯ влезе в EU и веднага предложи разклонението IAP (йонийско-адриатическия пайплайн) в края на октомври през АЛБАНИЯ, ЧЕРНА ГОРА И БОСНА с което новият член на съюза веднага увеличи своя престиж в рамките на ЕС, за сметка на изгубения такъв от БГ (спомнете си натиска към Хърватия от преди година).
  3. EU вече предложи идеята за Набуко-шорт по северното поречие на Дунав за да каптира бъдещите добиви на неконвенционален газ от РУМЪНИЯ и ги съедини с Европа чрез този нов коридор.
  Вижда се ясно как всички се дърпат от ЗАРАЗАТА и гледат да стоят настрана и да заобикалят.
  Най-лошото за ЕС обаче и положително за Алфа-Дога се случва в УКРАЙНА, която е омаломощена и безпомощна, просната с жестоко извити ръце и в края на месеца ще падне в огромната паст на EURASIAURUSа. http://www.flickr.com/photos/89835083@N05/ Допотопното изкопаемо е заседнало безнадеждно в североазатските плитчини и блата , неспособно да изплува оттам, немощно и да пусне късите си пипала към Китай и Индия, достатъчно яки обаче за да успее да омаломощи всички наоколо и да ги затисне под туловището си. И което е най-лошо, да провре долната си челюст в слабия и ЗАРАЗЕН хълбок на Европа, като е зинало да я налапа и нея.
  Украйна се съпротивляваше, но след като ЗАРАЗЕНАТА С ПРОМОСКОВИТЕТ тамошна управляваща партия отказа да освободи Юлия Тимошенко, а вчера е арестувала и нейния адвокат, повече от ясно е че ЕС няма да я приеме в такъв вид и Янукович ще я предаде на Алфа –дога с последни издихания.
  Дали ще се намери в БГ някой да строши долната челюст на огромното животно. Може да стане единствено ако се изхвърли ПРОМОСКОВИТЕТНИЯ ТУМОР от парламента и се имунизира населението от тази поразяваща БОЛЕСТ.

 11. Към безнадеждно изостаналите от историческия момент Станишев, Местан, Сидеров и Борисов (последният се опитва да играе особена роля в текущите събития, но все пак не мога да го отделя от другите трима, тъй като ГЕРБ е само един от вариантите на олигархията/мафията, която се е погрижила за това, както и да се завъртят нещата, да не е валат):

  Колкото повече се инатите и се вкопчвате във властта, толкова повече утежнявате собствения си изход от политическата ситуация, чиято развръзка наближава.

  За сега обществото иска просто да се махнете. Скоро ще добави към това и искания за преследване (съдебно) и носене на отговорност. Следват желание за телесни наказания и за последното… Надявам се безумието и властолюбието ви да не докарат нещата дотам.

 12. Господин Инджев чест и почитания .
  Чета ви от много време и споделям много ваши тези , но твърдението ви за пребитите младежи не е ли пресилено наистина ?Цял ден гледах репортажи вчера , та те момчетата сами се хвърляха по колите якаш да ги блъсат нарочно . Нека са млади и ранобудни , а онези млади и ранобудни които в делничен ден са на работа и няма как да присъстват на “Бблокадите” . За тях какво ? Комунисти ли са ? Защо позицията ви за ГЕРБ омекна ? Ника Борисов не прави издънка след издънка ? “Див каратис ” на чело на държавата ? Къде бяха тези ранобудни студенти , нима изпитват уважение към неуките и тарикатски похвати на предишната власт ? Преди нападкие да започнат ,не не съм комунист нито подкрепям правителството ,но питам като падне Орешарски кой ? Кой , кой ,кой ?

 13. Razbira se ,che otkole v B-a sme razdeleni na svobodomisleshti,demokrati,prozapadnipatrioti i…proruski podlezurkovzi, hitrazi,nagli, bih kazala podmolni,”tihi”teroristi,kravopiizi….

  Blagodaria Vi G-n Indzev!

 14. Явно руснаците са започнали курс към предизвикване на нови избори, след като днес Бюреков и Сидеров са преговаряли в парламента. Целта обаче май не са самите преговори, а да се демонстрира нещо на някого. Ако искаха да си говорят за (съвместното си) участие на изборите, щяха да го направят тайно на най-сигурното и правилно място – руското посолство или корпоративно-търговския офис на Цв.Василев.
  Според мен това си е публичен рекет към Станишев и Доган – или се подчинявате (на това което пак искаме да изпълните безпрекословно), или разтуряме седЕнката и ще имаме много по-голяма група напълно подчинени петоколонници в следващото НС, където ще си редим играта още по-безпрепятствено.

  След заплахата, отправена им чрез случая “Бисеров”, след излизането под прожекторите отново на агент Гоце с ултимативна подкана за старт на беляНЕ, след поредната масова кражба на Протеста от Боко Тиквата (в събота щял да прави национален митинг на Герб в Пловдив), след вклиняването на ултрасите в протеста снощи, днешните развития само затвърждават убеждението ми, че руснаците вече готвят първите наистина ТЕХНИ избори у нас (техни не като резултат – те повечето бяха такива), а като цялостна логистика, всички правила, почти всички участници, основния сценарий…

  Как да се противопоставим, е въпросът?!??!

 15. Ето го и коментарът ми за тук:
  @ Верноравен
  Предлаганото от вас равенство често е вярно, но е подчертано тесногръдо. Защото не рядко е абсолютно погрешно. Колко примера има за законни, но неморални действия. Впрочем и обратното много често е вярно.

 16. Г-н Инджев, За съжаление само вие от журналистите поставяте точния анализ за русофилите и националистите в истинския смисъл на думата.Любовта към руснаците е насаждана по най- бруталния пропаганден начин през ужасните години на комунизма.Изучаваше се дори в детските градини/еди колко си години от рождението на ленин/,да не забравяме и огромните надписи за българо-съветската дружба во веки веков,поставяни на вхововете на всеки град!Да не споменавам за гадните предмети във вузовете по история на кпсс и т.н.Винаги съм се отвращавал от тази пропаганда и съм намирал смисъл в изучаването на западноевропейската литература и изкуство.Остана ми спомена от онези мрачни години да мразя всичко руско!Ненавиждам нашите комунисти родоотстъпници,които дават всичко мило да служат на руските имперски интереси,а пребиват децата си,които искат да живеят в свободна и европейски ориентирана България!

 17. Taka e, otdavna v BG liavoto i diasnoto se izmervat s edno – s rusia ili sus zapada. Rusia e vrag na vsichko bulgarsko! I taka e ot vremeto v koeto Rusia se e opitala da otvoiuva Bulgaria ot Osmanskata imperia ne za da ia osvobodi, a za da ia podchini na sebe si! Tezi pukleni planove sa bili iasni na nashite vuzrozhdenci koito ako e triabvalo da izbirat mezhdu ruska okupacia i osmansko vlastvane, sa predpochitali poslednoto. Tova e osobeno dobre da se govori na izmetta ot Ataka, koito se pishat patrioti, a sa nishto poveche ot slugi na Moskva. Te li sa po-golemi patrioti ot Rakovski i Zahari Stoianov?

 18. Не харесвам каквото и да е деление по какъвто и да е признак. Делението обслужва единствено управленската мафия , Divide et impera , познато още от римско време. Важно е държавата да установи стабилни и ясни правила, за който да гарантира да се спазват от ВСИЧКИ. Делението по какъвто и да е признак е вървене назад. Мисля, че краткосрочния план за България е (1) Оставка, (2)електронно гласуване и “Voting for None”, (3)ясно отричане на соца и (4)Реформи в съдебната власт и полиция да се прекъснат своеволията на полицията, прокурори и съдии.

 19. Към Иван Иванов:

  Не държа да опровергавам всяко несъгласие, но ме поставяте пред дилемата дали да одобря коментара Ви без моя реплика ( с което да оставя впечатлението, че съм съгласен за “омекването” ми към ГЕРБ) или просто да не си правя труда да публикувам нещо което ме принуждава да се “оправдавам”.
  Понеже публикувам мнението Ви, що допълня отново онова, което винаги напомням в подобни случаи: не очаквам някой да е прочел и запомнил дори всичките ми статии по дадена тема, но имам право да не се съгласявам някой да говори от мое име с обобщения, които не са верни.
  По този въпрос ( за “омекването” към ГЕРБ) ще трябва да се разберете с онези коментатори, които пък смятат, че съм прекалено твърд към Борисов…
  Впрочем, този упрек е като онова противоречие: за едни съм непоносимо десен, а за други пък съм комунист. Угодия няма и не се стремя към нея!

 20. Благодаря за отговора ви господин Инджев .Него приемайте като лична нападка . Мен по-скоро друго ме интересува . Реакцията на студентите не е ли твърде избирателна ? Не е ли твърде сляпа омразата ? Съгласете се че тези млади хора немогат да има същата ненавист към комунистите каквато хората от вашето поколение , просто защото те не ги познават в тази светлина . Едно е да си слушал истории , чел и тн . друго е да си бил пряк потърпевш . Защо липсват реципрочни реакции към поведението на опозицията ? Как самоопределил се човек като ” Див каратиС ” стоя на чело на държавата толкова време необезпокояван от нищо ? Че е прост знаехме всички , но от личното потвърждение по-голямо упадък има ли за партия ГЕРБ ? Не е ли най-силното оръжие на недоволните това да имат адекватна опозиция . Борисов неможе един ден да седи на депутатското столче , под достойнството му е очевидно . Аз лично го смятам за селска гордост . Сега се готви да оглави протестите , това няма ли да разклати и без това крехкото доверие в неангажираността на протеста . И един въпрос директно към вас ако може . Вие смятате ли ,че има хора които стоят зад непрестаните брожение срещу властта ? Визирам известни свички нам съпруги на олигарски , ПР-ки и финансови кръгове ? Моето лично мнение е че това е твърде очевидно и тъкмо поради тази причина сегашният протест не е автентичн в очите на много хора.

 21. Съгласни ли сте,че “настоящото ни членство в ЕС и НАТО е формално и неефективно!Енергия и горива – на 90% под руски контрол. Армията ни – технически обезпечена с калашници, МИГ-ове и руска бронетехника. Генералите ни – комунисти под прикритие. Останалите силови структури – изцяло в ръцете на червената мафия. Съдебната система – също. В образователната система – преподаватели/”леви интелектуалци” и учебен материал идейно присъщ за времето от преди 1989. Земята ни осеяна с паметници във възхвала на руското/съветско оръжие и “подвига” на терористите-мандраджии. “Лява партия” на олигарсите-милионери от руската пета колона.
  Като че ли стига, въпреки, че изброяването може да продължи.
  Когато/ако някой ден България стане нормална държава храм-паметникът ще се именува “св.св. Кирил и Методий”, ПСА ще бъде на бунището, национален празник ще ни бъде Денят на независимостта, а всички улици, носещи днес имената на руски/съветски поробители, ще са преименувани с имената на достойните български герои и просветители”.

 22. МИСЛЕЩ , какво точно не ви харесва в това КРАТКО равенство???
  Законите , както и моралът се базират на някакви правила, които трябва да се спазват, без изключения, защото ако има изключения нямо нито законност, нито морал, а произвол.

 23. Към Иван Иванов:Много въпроси г-н Иванов,с много лесни отговори.Ще се опитам да Ви отговоря на някои:
  Въпрос:”Къде бяха тези раннобудни студенти,нима изпитват уважение към неуките и тарикатски похвати на предишната влат?”
  Отговор:Вървяха към днешния си ВЕЛИК ден!
  Въпрос:”…..като падне Орешарски кой?Кой,кой,кой?”
  Отговор:НИЕ,НИЕ,НИЕ-БЪЛГАРИТЕ!
  Занапред преди да започнете с въпросите,започнете с книгата.С книгата и с помоща на БОГ ще намерите отговорите на всичко, което става днес у нас.

 24. Към г-н Манчо и всички коментиращи
  Напълно съм съгласен с изредените от Вас сфери на обществения живот и тотално несъгласен това да е така. Вие сте казал стига и че изброяването може да продължи. Ще добавя обаче и “ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ЕЛИТ”, поне този който се е запазил като движение както подразбирам, а именно “Екогласност” и всички подобни на него ако ги има.
  Вчера написах един гневен коментар по този повод и споменах че съм изброил 44 ФИЛОСОФА, КУЛТУРНИ И ФИЛМОВИ ДЕЙЦИ в групата на основателите му, а сега си мисля си дали не съм прекалил с недоволството ми към тях.
  Защо поставям въпроса така? През тия дни узнах че в Полша, след като преди няколко години излезе филмът на Вайда “КАТИН”, тия дни е пуснат по екраните и нов филм на същия режисьор за Лех Валенса. Та и въпросът ми е такъв, предвид доста дългото ми отсъствие от БГ и непознаване на днешния културен живот изобщо.
  ИМА ЛИ В БГ РЕЖИСЬОР КАТО ВАЙДА или поне нещо напомнящо за него, ИМА ЛИ ФИЛМ КАТО “КАТИН”? За това че аналогично поголовно изтребване на интелигенцията и елита на довоенна България като това в Катин на полската вече всички знаем.
  ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЛИ ФИЛМ ЗА БГ-АНАЛОЗИТЕ НА ЛЕХ ВАЛЕНСА, на (Бог да ги прости) КАЧИНСКИ И МАЗОВИЕЦКИ И КОГА? Времето тече, минаха 24 години и аз чувам и чета за чалга единствено. Благодарение на отсъствието ми съм съвършенно незапознат и с това явление, опазил ме Бог.
  Някой може ли да даде информация по въпросите ми? Ще му бъда особено благодарен. Боя се обаче че нашият роден “ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЕЛИТ”, не струва и колкото един полски пазач, да не говорим за електротехник или нещо по-нагоре.

 25. @ Иван Иванов

  Дълго се колебах дали да отговоря с нещо на думите ви, тъй като виждам как вече сте просмукан от “истинската истина” (Истинската истина прилича на собствената си липса) и едва ли ще мога да променя нещо в мисленето ви, но надеждата,казват, умира последна.

  1. Според вас комунизмът е останал някъде назад в годините и сегашните студенти нямат лични впечатления от тази система. Сигурен ли сте? Помислете пак…
  “Най-лошото на комунизма е посткомунизма” (А. Михник). Комунизмът в България въобще не си е отишъл – само е мутирал. Ние продължаваме (и през последните 24 год.) да живеем в лъжа, подменена действителност, тънещи в привилегии, държавни и партийни велможи, държавата става все по-голяма, хората – все по-бедни, “държавните мъже – все по-богати и т.н.

  2. Болният за управляващите (а може би и за вас)въпрос: Толкова ли сме отвратителни (колкото ГЕРБ), че скочиха така яростно срещу нас?

  ДА! Тази власт е точно толкова отвратителна, колкото предишната. Просто са отвратителни по различен начин.

  3. Защо при безобразните назначения на ГЕРБ не избухнаха такива протести?

  Протестите започнаха да се заразждат още през 2010 год. – Иракли, Нац. парк “Рила” (екологични), против шистовия газ, Anonimous и се стигна до февруарските протести с/у високите цени на тока. Целият този период беше времето, през което гражданството се събуждаше и накрая избухна на 14 юни т.г. Детонаторът беше дръпнат поради това, че сегашната власт пребиваваше в измамната илюзия, че гражданството е напълно приспано (отколешна тяхна мечта) и че управляващите могат да си правят, каквото поискат без каквато и да било санкция от страна на гражданите.

  4. Ако правителството подаде оставка, ГЕРБ ще дойде на власт…

  Дайте да се разберем: от една страна, протестът е малоброен и това не е гласът на народа (който масово подкрепял правителството), от друга – ГЕРБ ще вземат властта при нови избори. Не може и двете. Или протестът е малоброен и БСП, ДПС и Атака може спокойно да отидат на избори, или протестът е на повечето българи (60-80%) и тогава правителството е нелегитимно и трябва да подаде оставка.

  5. Кой стои зад протеста? От какво се подклажда?

  Зад протеста стоят… гражданите, а подклаждането му идва от самото пребиваване на върха на държавата на абсолютно самозабравилите се “политици”.

 26. Boko tikvata kakto go narichat po gore kato vidia che ne e gelan zaradi smtki za tok,kakvo napravi e ottegli se.Vse pak ne e tolkova bezochliv kolkoto Oresharski…Proshtavaite Dogan i Aliosman-ZAM.SHEF na narodnoto subranie na Republika Turcia(Bulgaria(.A puk kakvo da kagem za Bat Sali?EVALLA

 27. Господин Инджев, ще ми се да сте прав за времевия хоризонт, но дали наистина е така? Да, въпрос на време, но дали това време няма да е три години и половина?… Мислех си, че след Белия автобус няма как да не се стигне до оставка, сега вече ми се струва сигурно, че ако я подадат, то ще е когато те решат. Плаши ме възможността да стигнем до диктатура като тази на Груевски в Македония… Поведението на народната милиция тези дни определено бие на авторитаризъм.

 28. Нищо ново в България(от FrogNews):
  Тогава (I.2009) видяхме полицаи, които се държат като мутри, полицаи, които абсолютно безпричинно пребиват хора и дори полицаи, които се гаврят с младежи, седнали на една пейка в парка: http://www.youtube.com/watch?v=Xu4y3VFzsFs

  – Тези полицаи не бяха ли наказани за скандалното си поведение ?

  – Не, разбира се. Нека да напомним, че на 12 февруари 2009 г. БСП и ДПС отхвърлиха създаването на временна парламентарна комисия, която да проучи случаите на полицейско насилие, извършени на 14 януари. Предложението на коалиционния им партньор НДСВ не беше прието, въпреки че бе подкрепено от цялата опозиция. И нека да напомним, че за да бъде отхвърлено това предложение за разследване на случаите на полицейско насилие, тъкмо отсъствието на парламентарната група на “Атака” се оказа решаващо.

 29. KOLKOTO POVE4E PRODULJAVAT PROTESTITE TOLKOVA POVE4E BULGARIA I CELIQ SVQT 6TE VIJDA ANTI4OVE6KOTO LICE NA BULGARSKATA KOMUNISTI4ESKA MAFIQ !!! VE4E NA ABSOLJUTNO VSEKI E QSNO 4E BULGARSKATA KOMUNISTI4ESKA PARTIQ MAFIQ E ABSOLJUTNO NEPROMENENA OT VREMENATA KOGATO IZBI CVETA NA BULGARSKIQ NAROD. VSQKA EDNA NORMALNA PARTIQ PRI DAJE I PO MALKI VULNENIQ 6TE6E ESTESTVENO SAMA DA OTIDE NA IZBORI!!! ZA6TO LI BULGARSKATA KOMUNISTI4ESKA PARTIQ MAFIQ TOLKOVA BQGA OT IZBORI ??? AMI ZA6TOTO VSEKI VIDQ KAK BULGARSKATA KOMUNISTI4ESKA MAFIQ 4REZ AKTIVNITE MEROPRIQTIQ S BJULETINITE I PODSLY6VANIQTA OTKRADNA IZBORITE !! I DORI I TOGAVA DALE4 NE YSPQ DA GI SPE4ELI. V TIPI4NIQ SI STIL BULGARSKATA KOMUNISTI4ESKA MAFIQ SE E VKOP4ILA VUV VLASTTA NA VSQKA CENA I E GOTOVA DA YNI6TOJI BULGARIA I NARODA NI V IMETO NA SABOTIRANETO NA DEMOKRACIQTA, PRODULJAVANE NA OGROMNITE IM KRAJBI, ZAMITANE SLEDITE OT PREDI6NITE IM OGROMNI KRAJBI, I GIBELNO OBVURZVANE NA RODINATA NI S FEODALNA RUSIQ.

 30. MARKOV, кои избори е “печелила” БКП през цялото си вековно слугуване на СССР???
  Отговорът – НИТО едни!!!
  Как се властва 70 години БЕЗ да си спечелил НИТО едни избори , ето това е ВЪПРОСЪТ на който да си отговорите!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.