Лъжата на властта обслужва със зъбки и ноктенца “политическото животно” Борисов

С лесно разпознаваемите лъжи, манипулации и фалшификации властта е всъщност тази, която със зъбки ( по Христо Бисеров) и нокти ( на Доган „ Сокола”) обслужва на практика реваншизма на ГЕРБ.

Най-прясното доказателство е лъжата на МВР за 50 000 участници в митинга на властта на „Орлов мост”, където митингуващите бяха видимо с просто око по-малко от участниците в най-големия подобен митинг през юни, оценен тогава от същата тази пропагандна централа марка „МВР” на само…5 до 7 хиляди души.

Лъжата може да бъде ефективен инструмент, когато този бич на властта е изплетен от елементи на истината. Но когато преувеличиш към 10 пъти, това е неосъзнат мазохизъм и бичът се обръща срещу онзи, който го размахва.

Ако не бяха толкова семпли в обслужването на лъжата, шефовете от пропагандната централа „МВР” можеха да бъдат заподозрени в таен заговор в полза на довчерашните си началници. Защото дават всички основания на Борисов и Цветанов да заклеймяват полицейската лъжа и да тържествуват, че този път говорят истината, която може да се види и пипне от всеки, когото не го мързи да я забележи на улицата, където тя се търкаля.

Всъщност от МВР са …невинни. Те просто повтарят на своето милиционер…пардон, полицейско ниво, онова, което правят управляващите партии и правителството им, нарушавайки фундаментални предизборни обещания, с което наливат вода в мелницата на ГЕРБ да ги уличава в управленска непригодност с реални обвинения и аргументи.

Да изброявам ли?

Ще започна от изтърканите зъбки на пропагандата, които скърцат все по-безпомощно, че ГЕРБ стоели зад протестите.

Денталната хирургическа намеса на будните студенти, които се озъбиха в своя декларация срещу ГЕРБ, беше като юмрук в муцуната на столетницата в това отношение. Но властта и нейните рупори продължават да фъфлят мантрата за гербаджийския генезис на протеста. С това лъжата постига два автогола едновременно: героизира едни антигерои, които избягаха не особено геройски от отговорността за управлението в опасен за тях момент през февруари. Същевременно, упорито дъвче опроверганата от студентите лъжа и така кани по-будните българи да прогледнат за истината за будните студенти. Така помага на доста хора да провидят лъжата на собствената си пропаганда.

И аз нямам високо мнение за ГЕРБ, но чак пък да повярвам на тъпата инсинуация, че на ББ и ЦЦ са им притрябвали тъкмо социалисти за митинга им в Пловдив, заплашвайки ги по разни учреждения да се домъкнат там с гербаджийски знаменца, е такава тъпня, че само една дементирала столетница може да се сети за такава сюжетна линия в пропагандната битка. Нищо, че я лансира в националния ефир младата Гергана Алексова от столичната организация на БСП, пременена в алено, но имунизирана срещу изчервяване при произнасяне на подобни обобщения.

Дори и да е имало отделни подобни случаи, те едва ли са представителни за масовостта на гербаджийския митинг и това оплакване на практика се опита да ни накара да преглътнем невъзможното: че гербаджиите си умират да си вкарат червени таралежи в и без това хлабавите откъм задръжки гащи по линия на идеологическата всеядност.

Ако забелязвате, в инвентаризацията на услугите, които властта оказва на ГЕРБ с глупостите си, не включвам случайностите- като изтичането на информацията за „опорните точки” на грешен адрес. Наблягам само на фактите, които говорят, че властта не е в състояние да прецени обратния ефект от прозрачния воал на лъжата, наметнат върху столетните й телеса – отблъскващо е дори и за мнозина, които са женени за Партията поради лоялност, инерция или сляпа вяра ( за брака по сметка не говоря- той устоява дотогава, докато бракуваният има сметка и никакви лъжи не могат да го разведат).

С такава власт, не е чудно, че дори тази сбъркана опозиция може да се справи без особено усилие, ползвайки за рикошети бонусите на лъжливата пропаганда.

Иначе казано, най-голяма заслуга за успеха на Борисов и компания да се задържат в относително добра предизборна кондиция, има не друг, а лъжливото орешарче и неговите съселяни от управленската кръчма, които дружно викат „дръжте вълка” там, където него го няма.

20 мнения за “Лъжата на властта обслужва със зъбки и ноктенца “политическото животно” Борисов”

 1. А може би на гербаджийския митинг са излезли и хора, недоволни от управлението и амбицирани срещу митинга в София. Допускам, че някои са били там като израз на недоволство, а не като подкрепа.

 2. За съжаление ДС е в медийно настъпление. Преди малко гледах Всяка Неделя, само дето не се просълзих как родната полиция опазва обществения ред и колко добър министър имаме. Всичко се прави за да се заглуши гласа на нормалния български гражданин. В момента толкова агенти ни обясняват как нищо не разбира ме от демокрация, така че цифрите просто нямат значение.

 3. “Всъщност от МВР са …невинни.”

  Не мога да се съглася с това.

  Крайно време е всеки да осъзнае ролята си в обществото: по какви правила (закони) работи, кой му плаща, на кого дължи отчет, какви са отговорностите му.

  Милицаите (наричам ги така, защото де юре са полицаи, но де факто са си още милиционери) по затвърден тоталитарен инстинкт продължават да смятат, че заплатите им идват “от държавата” (Кой?) и че дължат лоялност единствено на силните на деня.

  Кучетата на властта.

  Умилкват се около стопаните си и се зъбят и нахвърлят срещу всеки при командата “Дръж!”.

  Тези объркани хора искрено си вярват, че са някаква издигната над народа каста, радваща се на неголеми, но все пак доста приятни привилегии в сравнение с “простосмъртните”.

  Разбира се, тези привилегии не са законово регламентирани. Те се осигуряват от началството чрез “намигане” (или затваряне ту на лявото, ту на дясното, а понякога и на двете очи), като в замяна на това, за отплата, милицаят дължи пълна лоялност “когато трябва”.

  *Обобщението в постинга ми е не защото не вярвам, че има свестни полицаи (напротив!), а защото броят на милицаите в МВР е много, много над 50%.

 4. Кофти.Нацита,атакисти,цоциалисти,шайката от агенти на ДС в ДПС заедно със стадото.А,забравих Дудука,ама той е прект на ДСДПС.Лумпениадата е във вихъра си.Доколкото чета и Молдова се опъва повече от нас на Путлер.Срам.

 5. Вижте тази статия във в-к “Капитал” – статия за реда и организацията в пиратските кораби в средновековието. Много е интересна – непременно й обърнете внимание. Вярвате или не, тези хора са гласували важните решения, избирали са с избори капитана си и са можели с избори да го свалят, имали са форма на здравно осигуряване, чернокожите са имали право на глас 100 години преди за първи път официално да им се даде това право изобщо, и освен това…са имали независима съдебна система.
  Същите тези, които са били съставени от брутални авантюристи и престъпници, които са ограбвали кораби и понякога са избивали цели екипажи. Вижте в статията как основните постулати на демокрацията се налагат при тях по естествен път без значение от личния им морал.
  http://www.capital.bg/vestnikut/capital/k2013/readitlater/2012/12/21/1974431_nevidimata_kuka_skritata_ikonomika_na_piratite/
  Противно на това, на официалните търговски кораби често е било чиста форма на диктатура от страна на капитаните, назначени от някой богат търговец, намиращ се далече на брега.
  Виждате ли, дори и в общества с най-нисък морал в крайна сметка се достига до идеята, че демокрацията е най-безопасната и носеща полза за всички система.
  Ще си позволя да направя оценка на отделните демократични фактори на пиратските и търговските кораби по шестобалната система (оценките са си мои и не претендирам за пълна изчерпаемост).
  ***
  Гражданско общество – пирати-6; търговски-3;
  /При пиратите рискът от бунт при нарушаване правата на екипажа е огромен, при търговските кораби очевидно е било доста по-различно/
  ***
  Независимост – пирати-6; търговски-3;
  /Пиратите сами са решавали маршрутите, по които да поемат и начинът по който да се държат с околния свят – с общо гласуване. При търговците корабите са били изцяло подчинени на една външна сила-търговеца, която е имала представител на кораба, който да “коли и беси” – понякога буквално, екипажът няма никакво отношение към избора на маршрут, не може да смени търговеца и да го смени с друг, може само…да смени кораба – за това не им слагам кръгла двойка по този параграф/
  ***
  Съдебна система – пирати-5; търговци-3;
  /Пирати – имали са вероятно не съвсем независим от капитана орган, но все пак самостоятелен, такъв, който е можело да бъде сменен с гласуване ако не си върши добре работата. Търговски – картинката е ясна/
  ***
  Образование – пирати-5; търговци-2;
  /Да, според мен пиратите са имали високо образование по отношение поведението на целия пиратски кораб – все пак живота им е зависел от това, както и печалбата. Търговски – всеки член на екипажа е трябвало да разбира от своята конкретна работа, нещо повече – на самите капитани и търговци едва ли са им били притрябвали хора, които да разбират от маршрути и търговия/
  ***
  ***

  Тук давам пример с това, че веднъж достигната, демокрацията не изисква морал, тя налага морал /е,не го разбирайте в абсолютни величини/. За останалите неща аналогиите с днешната ситуация и събития в България всеки само може да си ги направи, само ще вметна за независимостта – това не е да крещиш по площадите нелепости като “Не на продажбата на българска земя” и “Вън колонизаторите!”, независимост е сам да вземаш решенията си – без външна намеса.

 6. Тези които се оравдаваха ,че протестите били платени, официално платиха за тяхния митинг-нещо си.Без срам – рейсове, влакове, лозунги.Показаха как си купуват местата в парламента – същите, които покараха сега , подкарват и на изборите.Добрата новина е че са много малко – даже и за пари.Това явно е причината да се страхуват . И БСП/ДПС и ГЕРБ.А дали в момента ДПС , благодарейки на Станишев, като за последно, не са обърнати към ГЕРБ?Всички са за измитане.

 7. Започва да ме гложди съмнението (след всичко, което четох, чух и видях), че митингът на Българска Социалистическа Атака за Права и Свободи е изцяло в стил “потьомкински села”. И че единственият му “таргет” е Олигархски.
  Тоест, театърът е направен набързо (нямали са време за организация и затова доведоха набързо 7-8 хиляди хорица от прованса), защото май-май Пацо от Бобов дол/ Дупница се е разколебал. За да бъде отново надъхан и да не предава Путиновата чета, са му спретнали “всенародна любов”, “исторически извинения” за смяната на имената и прочие сапунки, за да му навият отново пружината…

  Даже мисля, че пропагандата ще използва максимално свалянето на окупацията на СУ в същата посока – “нашият огромен митинг от събота така ги фрасна, че се предадоха, др. счетоводител!”.

  Лошото е, че въпреки всички заклинания за капитулация на олигархското правителство, тези престъпници срещу бъдещето ни са решени НА ВСЯКА ЦЕНА да устискат поне до лятото на 2014. Стимулирането на фашизоидните изцепки от последните дни е именно такъв опит на смяна на важните проблеми (оставка, нови избори при нови правила, връщане на поне малко европейска линия във вътрешната и външната ни политика и т.н.) със страх от погроми, срещу които ще ни накарат пак насила да се прегърнем “заради България”…

 8. @ММ

  Споделям напълно гледната точка.

  Друг пример е Нова Зеландия – страна населена предимно от нежелани в метрополията криминални елементи.
  Сега, няма и 200 години по-късно, тази страна е известна главно с това, че корупцията там е… 0% (Нула процента).
  По-малка, отколкото дори в Скандинавия.

 9. MM, разликата е, че капитаните и офицерите на търговските кораби са били добре образовани и подготвени. Правилата са били(все още са) “железни” и ясни. Екипажа е бил осигурен. Адмирал Нелсън е бил пират, но това не означава, че всеки екипаж на пиратски кораб винаги е избирал, правилното управление(взимал правилните решения), напротив.

 10. Към ММ
  Благодаря за статията в “Капитал” за пиратите! Сега навярно се досещате защо някои от нововъзникналите в мрежата “он лайн” движения в Западна Европа се наричат “Пиратски партии”!
  А ситуацията у нас обект на темата на настоящата публикация на Г-н Инджев би могла да се илюстрира кратичко със стария виц за българския футболен отбор: “Треньорът на отбора на трениртовъчно упражнение разположил по терена единадесет бидона, като “противник” на отбора и играчите трябвало да дриблират и си подават между тях. На полувремето резултатът бил два на нула за бидоните!”
  Все пак бидоните нямат вина за резултата, нали?

 11. Г-н Инджев и колеги коментиращи, извинявам се за “оф-топика”в моя коментар но смятам че е полезно за всички да разберат кои са истинските опорни точки на управляващото БГ статукво – БСП-ДПС-Атака-ГЕРБ. Постът ми е предизвикан от отговора на г-н М.Иванов (GB) след онзиднешния ми коментар съдържащ ПРИНЦИПИТЕ НА РУСКАТА ИМПЕРСКА ПОЛИТИКА, в които аз намирам ИСТИНСКИТЕ ИМ ОПОРНИ ТОЧКИ. Не бих желал г-н Иванов да се засегне от това че аз не смятам идеологиите на този кагебистки “философ”, син на генерал от КГБ за несериозни, а напротив – за мен са ПОВЕЧЕ ОТ СЕРИОЗНИ защото са КРАЙНО ОПАСНИ, особено за народите на страни като България които и след 24 години от падането на Берлинската стена са все още твърде слабо звено, в която и геополитическа формация да членуват. Предпочетох да му отговоря като пусна коментара си под тази статия с надеждата да не се изгуби в потока от коментари а бъде видяна от повече хора.
  Не се имам за вещ по темата, нито много информиран а само за обикновен читател, навигиращ доста в интернет, изключил от две години тотално телевизията като медия за себе си и с възможности да ползва няколко езика.
  Като отговор няма да представям анализи, които не са мой специалитет а единствено линкове c елементи показващи масовата дифузия на “идеите” този “мислител” и в Европа и в Азия, с което ми се ще да дам една по друга представа за явлението Дугин, което не се изчерпва само с лекции в руски университети, сборища на евразиатски активисти и речи пред дебилните руски нашисти.
  Всеки може да потърси материали по темата като въведе в търсачката Dugin in Germany, Dugin in Italia, Dugin en France, Dugin in Turkey и много други страни и ще се убеди в мащабността на този проект на КГБ и изключителната заплаха за Европа който той крие.

  …ето го тук в дружествен разговор с германски обидени песоглавци
  http://openrevolt.info/2013/02/20/germany-is-not-a-sovereign-state-a-interview-with-manuel-ochsenreiter/

  …тук изнася пространна евразиатска лекция пред италиански левоментални онанисти
  http://www.evrazia.tv/content/alexander-dugin-italia

  …тук е с френски съмишленици-революционери
  http://4pt.tumblr.com/post/34709559648/alexander-dugin-in-france-with-gauthier-bouchet

  …с турски марксисти, националисти и антиглобалисти
  http://traditionalistblog.blogspot.com/2012/02/dugin-in-turkey.html

  Както се вижда “пост-модерният философ” и “мислител” е проникнал доста надълбоко и в европейските страни, ръси успешно мозък сред цялото евразиатско песоглавие надлъж и нашир и е радушно приет и слушан със зяпнала уста.

  За г-н М. Иванов специално ( а и за всички които се интересуват) поствам линк към един задочен дебат по темата между ДУГИН и ОЛАВО ДЕ КАРВАЛЬО, философ и професор от ИнтерАмериканския Институт за философия, управление, и социална мисъл. Заслужава си да се прочете, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕРЕСЕН СПОР и пълно разобличение на словестните еквилибристики на кагебисткия “философ”.
  http://debateolavodugin.blogspot.com/

  А за неборавещите с английски имам един линк където Дугин показва истинското си лице на ОТВРАТИТЕЛЕН ЦИНИК И АБСОЛЮТНО ПЕРДЕ, доволно потриващ ръчички с ехидна усмивчица при идеята за връщане на източноевропейските страни в орбитата и под влиянието на Русия, нарича ги едновременно братя-славяни и в същото време тумори, гадове, недоразумения и ОТКРИТО АПЕЛИРАЩ КЪМ НОВ ПАКТ МОЛОТОВ-РИБЕНТРОП.
  Впрочем думите са недостатъчни да опишат възмущението и погнусата от проповедите на този МАНИПУЛАТОР.
  http://www.youtube.com/results?search_query=A.Dugin+o+przysz%C5%82o%C5%9Bci+Wschodniej+Europy&sm=12

 12. През почивните дни и в понеделник сутрин имам свободно време и използвам случая да се поровя из Интернет, из българските източници, та да съм в час по случващото се в България. Аз съм човек, живеещ извън родината и 100-процентово независим от казионните български медии – телевизии, радия и прочие. Блогът на г-н Инджев е сред най-надеждните в моите очи. До тук с прелюдията.

  Информирайки се за най-актуално-случващото се в България, усещам едно завъртане в порочен дяволски кръг. Бих го олицетворила така:
  БСП – бла,бла,бла…
  ГЕРБ – бла,бла,бла…,
  БСП – бла,бла,бла…,
  ГЕРБ – бла,бла,бла…,
  ДПС – най-важният политически фактор за българското общество – Бог да го пази, горкото общество!
  Атака – как така без този цирк?
  Мисия невъзможна?!?

  А,е толкова очевидно, че и от едните и от другите и от третите и от циркаджиите смърди та не се трае. От този порочен кръг свеж въздух НЯМА да лъхне!!!

  Паралелно на това, на сайта на ДСБ откривам материал за усилията на Реформаторския Блок за разработване на програма за промени в корумпираната българска съдебна система. При това с участието и на неполитически ангажирани граждани.

  Питам се, защо работата на Реформаторския блок привлича толкова малък интерес? При това е видимо и с просто око, че само този блок е алтернатива на дяволския кръг?

  Колко години още българското общество би било готово да чака от шапката “БСП-ГЕРБ-ДПС-АТАКА“ да изкочи зайче???

  А, животът си тече… и си отива…

  Защо не се позаинтересуваме малко по-активно за АЛТЕРНАТИВАТА?

  А може би някой много се старае тази алтернатива така и да си остане в сянка.
  Дезориентирано общество, което се лута между БСП и ГЕРБ. Или по друг начин казано: От трън, та на глог.

  Един български политик, когото изключително много уважавам, който обаче за /мое лично/ съжаление се оттегли от голямата полит. сцена веднъж каза: В България май се налага порочният руски модел на политизиране – както там Путин и Медведиев си се сменяват на всеки 4 до 5 години, така при нас БСП ще смени ГЕРБ, пък после обратно и така докато свят светува… идилия по български. За уточнение – политикът, когото имам в предвид е г-н Иван Костов.

  Та ме е обхванал един песимизъм за България… Ще има ли сили и човешки ресурс нацийката да се измъкне от капана, в който географията и историята са я напъхали?

 13. Господин Инджев, в момента чета “Течна дружба” и в тази връзка си помислих дали не може да се организира събитие тази събота свързано с жертвите на гладомора и да подкрепим така Украйна.
  Благодаря..

 14. MM и Инатия, прави сте донякъде, защото без справедливост – няма солидарност, дори и в “неморалните” общности!
  А моралът е по-глобално понятие, то обхваща и моралните и неморалните въпроси,диференцира ги, но водещата за всички е СПРАВЕДЛИВОСТТА, и моралната ,и неморалната!

 15. От митинга-пропагандата на камарадошевик СС преди 2 дена , ясно се видя – що за “масовка” беше докарал с “побратиеният” камадореортак Местан.
  За цели 12 години камадорешевик СС ,никога , ама никога на се извини на камарадоортаците от ДпС. Що ли го направи сега???
  Отговорът се видя от докараните “спонтанно” “масовици”, една част откровено казано – едвам се тътреше с бастуните, поради многолетието си, и която повече от сигурно не е и достигнала отвъд Орлов мост.Това ще да е била чисто камарадошевишкият принос от “масовката”. Другата част не разбираше даже лозунгите-клишета ,които камарадошевик СС им подфърляше в своят “екзалтирана” тирада.
  А третата бяха с толкова “интелигентни” физономии, че напълно пасваха и надминаваха определенията, квалификациите и диагнозите с които камарадошевик СС , охарактеризираше партийните си опоненти.
  И които не само не разбират идеологемите ръсещи се от камарадошевишката трибуна, те обикновен човешки език не вдяват.
  Защо и как ли се сбира такава “пъстрота”, това са генералните въпроси ,на които камарадотаварищ не отговори?!?
  Сигурно Олигархски може да му помогне в отговорите?!?!?

 16. Всъщност, някой вярва ли, че Станишев спонтанно реши да се извини на българските турци!?
  Дали Лютви Местан не е поставил това условие за да подкара под строй електората си на този митинг, че и той да си вдигне акциите пред неговия електорат!?
  Във всеки случай уж незабелязващата протестите власт, започна да показва признаци, че тези протести всъщност сериозно я притесняват (както притеснява и всички олигархични плазмодии срастнали се скрито с нея, а май и зад сегашната “опозиция”).
  А снимките на Орешарски в ролята на “челник” държащ най-предния плакат на митинг само показва колко ниско може да падне един български премиер – бил той иначе умен и способен като финансист. Както каза Евгени Тодоров в бога си – “Не се мерят идеи, мери се бройка присъстващи.”
  Тези протести, които са платени неумолимо изчерпват поръчителите – започва да им става прекалено скъпо. Изнервя ги, че не могат да се справят с едни студенти и прошляци(от тяхна гледна точка), дето за година не печелят колкото те за ден. Няма как да пратят и танкове за да им запушат устите – ужас! Не им е лесно сега на олигарсите – започват с кожата си да усещат силата на демокрацията и гражданското общество, както и безсилието на парите си пред тях!

  Ех, защо не съм студент във София в момента 🙂 !!!

 17. Г-н Росен Йорданов, пошегувах се на тема “руската душа” защото мисля, че този Проф. Дугин, както и цялата евразийска идеолого-истерио-путински буламач са предназначени повече за външна употреба срещу плануванте страни за експанзия на великоруския шовинизъм. Самата руска душа (нямам в предвид руската интелигенция) според мен доколкото допуска нещо друго до себе си освен водката, това е самочувствието за превъзходство над другите или нешо, като Русия “юбер алес”. С Дугин или без него няма особена разлика. Дугин, както и други мисля са “стока за експорт”. В този смисъл не стоката е толкова опасна, колкото лапнишараните, които я консумират. Между другото в препоръчания от ва линк в резюмето справка за Дугин освен библографското цитиране на трудовете му в края на краищата е синтезирано това:
  His philosophical views are partly traditionalist, conservative and anti-modern, partly post-modern, radical, revolutionary and innovative. Rejects racism in all its forms, advocates the pluralism of societies, cultures, ethnies and religions. Insists that three mainstream political ideologies of Modernity (Liberalism., Communism and Facism) are totally obsolete and fights in favor of the creation of a completely new political theory – the 4th political theory (antiliberal, anticommunist and antifascist). Politically is radically against American hegemony and world domination. Is against globalism and proposes the doctrine of multipolarity. Is in favor of the common struggle of Russians, muslims, Asians and Latins against the countries of Rich North.

  Has close contacts with european New Right (Alain de Benoist). Supports partiallly Putin ‘s and disapproves Medvedev’s policies. The French magazine “Actuel” already in 1995 called Dugin “most influential Russian thinker of post-soviet epoch”.
  Нямам време за дословен превод но като изключим шакнатият му филосовски “пост” модернизъм – имитация на други къде по-велики философи преди него и представляващ един философски “миш – маш”, наречен сполучливо от авторите на резюмето “антилиберализъм”, “антифашизъм” и “антикомунизъм” той дори частично одобрява Путин(смее ли да не го одобрява напълно!)и отрича МКедведев. Какво точно отрича в Медведев (обратната страна на “монетата” Путин – путинката) за мен си остава загадка, тъй като за да се отрича нещо, то трябва да съществува преди всичко. Но както и да е, най общо взето е антиглобалист и анти запада и най-вече естествено анти Северна Америка. С типична русняшка здръстеност не казва нищо за Китай или Индия, с което само би предизвикал съжаление в средите на истинските съвременни геополитици (наука, която не познава и отрича). Той даже не е наясно, че те не чукат вече на вратата, ами са влезли и са се разположили в хола.
  До шакнатото му съзнание даже не е достигнало, че Европейският проект е защита срещу това и че по тази причина непризнаването на нужда от политика вече на регионите, а не на отделни страни е като скриването на главата на щрауса в пясъка. А за руския великошовинизъм съжалявам, но е кауза пердута. И не заради България, и не заради Европа. Даже не и заради САЩ. Заради тези над които все още си мислят че могат да хегемонстват в Евразия. И Евразия сигурно ще има, но за съжалениее на Дугин няма да бъде хегемонствана от Русия, а по – скоро обратно. Това е положението спред мен. Поздрави!

 18. 137 год. по-късно. ” ТЪРЧЕТЕ, ТАМО СА РАИТЕ. И ОРДИТЕ (маскирани с шлемове и щитове) ТРЪГВАТ С ВИКОВЕ СЪРДИТИ”

 19. “Иначе казано, най-голяма заслуга за успеха на Борисов и компания да се задържат в относително добра предизборна кондиция, има не друг, а лъжливото орешарче и неговите съселяни от управленската кръчма, които дружно викат „дръжте вълка” там, където него го няма.” – Да не забравяме това обобщение в поредната силна публикация на Иво Инджев. Посланието тук е към всички нас и вместо изкушението да коментирам предпочитам да се взирам все по критично към окупаторите в парламента. Дали ще издържат изпита, на който ги подложиха студентите?Към отговора на този въпрос трябва да ги провокираме всички…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.