(С)помен за един погребан скандал с Първанов

За протокола:следите , които съзаклятниците искат да унищожат, остават. Манджуков ( баща) нямал спомен за продажбата ( осъществена от Манджуков син) в полза на близкия приятел на Първанов от Перник Владимир Лазов?!

Документите, публикувани в книгата “Президент на РъБъ” , от които е видно как синът на Петър Манджуков продава на Лазов двата мезонета, са достъпни за всеки, който иска да се увери как съзаклятниците лъжат. Поради което Лазов и Първанов крият дружбата си като лалугери.

“Нямам спомен” е класическо косвено признание за безсилие срещу истината, която на Манджуков му е много добре известна.

( ivo.bg)

Манджуков: Връзките с Русия трябва да бъдат развивани

16 Ноември 2013

Манджуков: Връзките с Русия трябва да бъдат развивани

София /КРОСС/ Аз съм нескрит русофил. Мисля, че връзките на България с Русия са нещо полезно и трябва да бъдат развивани, каза бизнесменът Петър Манджуков пред Нова телевизия.
Манджуков коментира твърдението, че е бил представен на руския президент Владимир Путин от българския държавен глава Георги Първанов като „новият човек на „Газпром” в България”: „Истината е съвсем друга. В търсене на партньорства по проекта Би Би Ти, проведох серия от срещи, включително с руската НТВ, която по-късно бе купена от „Газпром Медия”. На коктейла в Москва бях представен на президента Путин като активен член на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД”.
Съжалявам за проблемите на Иво Инджев, но твърденията на журналист с добра репутация трябва да се основават на факти. Все още може да се провери как, чрез коя фирма и на кого са продадени апартаментите, свързвани с този случай. Нямам спомен да познавам приятел на президента Първанов, на който да съм продал апартаменти, заяви Петър Манджуков.
Фирмата „Машиноекспорт”, в която аз и Борислав Дионисиев притежавахме, съответно, 60 и 40 процента, осъществи една сделка по програмата „Храни срещу петрол”, печалбата от която възлезе на 40 хил. долара. Девет години след това, спекулациите по темата не престават, макар че сделката бе осъществена по всички правила на програмата. Може би по тази причина ми бе отнета и американската ми виза, посочи Манджуков.
Не мога да бъда категоричен за причините за решението на пловдивския митрополит да ми присъди архонтска титла. Повече от 20 години съм спомоществовател на църквата, без намек за очаквана награда, допълни той.

 

9 мнения за “(С)помен за един погребан скандал с Първанов”

 1. Б.х ти наглеца комуноиден!!!пфу….позитанска смрад!!!

 2. За Манджуков е ясно, но Дикофф ?…
  Защо не се гнуси от “мероприятия”?
  Нали беше за обективността?

 3. Международни престъпници и терористи – това са те!
  “Програмата” “Петрол срещу храни” беше между БСП и Садам Хюсеин и нарушиха световно ембарго, но за комунягите и руснаците това е геройство!

 4. Също много интересно е съвпадението – награден с орден “Стара планина” І-ва ст е с отнета американска виза за връзки със Садам Хюсеин.А френския посланик без орден „Стара планина” , защото подкрепи протестиращите.Това си наподобява нацистки , пардон комунически режим отвсякъде.То разлика няма – най отвратителните форми на тоталитаризма.

 5. Бегло познавам архонта Петър Манджуков. Бяхме в един поток на МЕИ-София.Мисля, че не дойде от Пловдив, а от Сопот. Не блестеше с нещо особено, освен с много активната си комсомолска дейност. От тогава само слушам за бляскавата му кариера.

 6. Това е още един повод да кажа колко ми е тъжно, че приятели протегнаха ръка и взеха този орден от нищожеството Гоце.

 7. Този “другар” на снимката е първокласен мошеник!

 8. Ето др. Тони Филипов в “Из делниците на един луд” как е изтипосал убийствено лай…о агент Гоце
  http://offnews.bg/index.php/268383/toni-filipov-d-r-iz-delnitsite-na-edin-lud-11-15-noemvri

  “…Още на 29.12.1989 г. на пленума на БКП Лилов изнесе доклад „За преодоляване на извращенията сред мюсюлманското население”, в който обяви смяната на имената за „насилствена” и обяви покръстването за „груба политическа грешка”. Обаче чугуните в БСП по места не желаеха връщането на имената. В Кърджали, Хасково и Разград се организираха протести, които скандираха „България за българите”, „С турски имена в Турция”, създаде се Комитет за защита на националните интереси, впоследствие партия ОКЗНИ, с лидер Минчо Минчев, щатен служител в ДС и говорител стана познайте кой! Георги Първанов. Това няма да го намерите в официалната му биография… През 1990 г. Първанов е кандидат за депутат във ВНС от ОКЗНИ, а през 1994 г. е вече и депутат в 37-мото НС. На този етап Параванката обявяваше Доган за враг на България и обещаваше да го бори до дупка, но после забрави и стана архитект на тройната коалиция…”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.