Който снимка вади, от снимка умира

В интернет върлуват всякакви истини и е въпрос на интерпретация дали те компрометират физиономиите от поредната тройна коалиция , както на снимката на (про)руската тройка Цветан Василев, Делян Пеевски, Николай Бареков.

Според мен, в тази снимка не би трябвало да има нищо компрометиращо. Руската тройка си е руска тройка. Но е добре да се знае, че е така, както е онагледено- досущ като на на снимка на мутри от СИК, пийващи на коктейл.

Въпросът към чисто новия корпоративен политик Бареков е дали тази снимка е смущаващо съня му на кандидат за премиер доказателство за първия милион на неговата чисто нова политическа кариера.  Или тя доказва обратната страна на палачинката : че Бареков се е борил мъжки с чаша в ръка (с нарочно заблуждаваща публиката усмивка) срещу олигархията- лице в лице с Пеевски и с общия им началник  Цветан Василев.

Вие как мислите?

Аз мисля, че тази снимка не доказва нищо, но показва нещо, което си заслужава размисъла по темата за воплите на крадците, които претендират да изобличават и ловят крадци.

25 мнения за “Който снимка вади, от снимка умира”

 1. Трима сторонници на руските интереси в Бьлгария. Това ги обединява и това ги е сьбрало заедно на снимката за спомен.

 2. Борбата срещу КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ обладал Родината ни , ще трябва да излезе от руслото на мирните протести и да навлезе в сверата на въоръжената борба и всякакво забавяне по този повод ще доведе до много жертви и кървища по улиците . Затова призовавам час по скоро да се организират отряди или групи от съмишленници и с оръжие и бой да извоюваме свобода та си , както направиха в Прага и Будапеща . Всякакъв друг комромис с КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ГАДОВЕ е НЕМИСЛИМ !На ОРЪЖИЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ !.Поне свободни да умрем !.

 3. Много точно попадение,браво!Сега Росен трябва да покаже тази снимка в студиото си и ако не лице в лице, по телефона да попита НБ “Какво значи това, г-н кандидат премиер – наставления ли получаваш или обяснения даваш?” Нямат ли тия хора пари, че да сложат тази снимка на билборд по “Цариградско” редом до тези на Сидеров, та малко да разнообразят входа на столицата откъм Босфора? Така при следващата пишман манифестация докараните хорица в столицата ще извръщат ошашавените си погледи от душманина в “Атака” и “Алфа” и ще се питат “кой кой е в тази снимка?”

 4. Има едно златно правило в културологията: “Фолклорът никога не лъже”. А какъв фолклор по отношение на тези тримата на снимката се създаде по площадите на София – знае се и се помни! – а руската тройка казва: “дъждец вали”.

 5. Тримата глупаци, ама тия не са просто глупави ами с изторбушено подсъзнание
  или проруско безхаберие. Затова направо – тримата едиота.

 6. Такъв тип снимки,сами по себе си нищо не показват.През изминалите 20+год. е имало безброй коктейли,обществени събирания по различни поводи.И практически всеки може да бъде хванат в някакво кадро.Важни са зависимостите и съвместните подмолни действия.Горната снимка едва ли би направила впечатление,ако бившият журналист не бе се саморазкрил с действията си..А фактът,че двама от заместниците на Станишев са висши кадри на СИК, даже и не се коментира..

 7. Към Паоло Роси:

  Снимката може да е доказателство за контакти, близост, свързаност- зависи от доста “подробности”. Защото и снимките биват различни, а не просто сбор от лица .
  И все пак: гледам си колекцията от снимки на публичния ми живот през годините и нямам нито една, от която да се срамувам- от Радой Ралин и Петър Дертлиев, през Далай Лама и Бил Клинтън, лорд Карингтън, Збигнев Бжежински до много посланици и дипломати…

  Е, имам и една с Тренчев в компанията на негови приближени на прием в “Шератон” в чест на израелския премиер Шамир, на която обаче не се вижда, че синдикалният бос е с пистолет на кръста.Как е минал през израелската охрана, не знам, но знам, че беше с пистолет, защото ми го показа след като ми каза , че с такива като мен щял да говори с тоягата и на уточняващия ми въпрос дали ме заплашва пред свидетели поясни, че ни най-малко, защото ако реши, го прави по този начин – разгърна сакото си и ми показа “начина” в кобура.Беше ми бесен заради някаква неприятна за него информация на БТА, на която по онова време бях директор и дойде от другия край на салона с антуража си, нахъсан, да ми ме заплашва.Всички ( които се виждат на снимката) видяха и чуха, но се правят на ни чул, ни видял.
  Години след това, в студиото на Дарик радио,Тренчев отрече това в ефира и тогава наистина съжалих, че през онази 1992-ра не реагирах в “Шератон” достатъчно бурно, за да привлека вниманието на израелската охрана, която едва ли щеше да му цепи басмата като местно величие с пистолет в близост до един от най-строго охраняваните политици в света.
  Така че, да, снимките са важно нещо, но без допълнителни обяснения в повечето случаи са само илюстрация на теза или хипотеза.

 8. 11Всъщност Бареков никога не е обръщал палачинката. Той винаги е работил за Корпоративна банка и кръговете на Доган. Просто Бойко Борисов дълго време не закачаше държавните пари сложени в тази банка. Доказателство например е и фактът, че всички “обучения” на Бареков в Америка и Англия бяха платени от тази групировка, както и създаването на BNEWS и телевизия 7.

 9. Това имах предвид,г-н Инджев,допълнителните фактологически обяснения.Защото на десетки министри,висши държавници,премиери,съдии,прокурори и т.н. могат да се изкарат коктейлни снимки.Но само това е за масовката…

 10. Njama samnenie,che Barekov e novoto taino orazie na BSP. Pod prikritie ,kakto toi si misli !!!No edva li sa ostanali oste njakade hora ,koito da mu se vrazvat na bezsmislenite prikazki.

 11. ПАОЛО РОСИ, наистина е така, но важи ли това за порното?
  И там има някакви си снимки , които “нищо не доказват”!
  И защо щом снимките на И.Инджев, какво да си помислим за снимките, че и “коментарите” към тях на БАрека?!?!?

 12. П.П. да се чете –

  И защо щом снимките на И.Инджев “нищо не доказват”, какво да си помислим за снимките, че и “коментарите” към тях на Барека?!?!?

 13. Тези трима хубавци
  славно си живеят
  а народ като овци
  радостно им блее…

 14. G-n Indjev, molya Vi pak da publikuvate snimkata na d-r Trenchev s N.Vwlkanov (Minstroy-Multigrup,Dogan i oshte 5-6 “eliti”. Beshe nyakwde ot esenta na 1989, v. Podkrepa.
  Izvintete za latinitsata. Samo za informaciya – az togava napusnah Podkrepa (profswyuza).

 15. ….ех ,”Паоло , Паоло ” ………, кога ли ще усетиш енигмата на Rossi…….. Ако си имаш поне ПРЕДСТАВА за италиЯнски език.

 16. Към до ПАОЛО РОСИ и И.Инджев:

  Обяснил съм го простичко- като за привърженици на Бареков, но ако и това не е достатъчно, не мога да помогна повече.

 17. kьм Krassimira Walther:С голяма мька Ви казвам,че както никой не се врьзва на приказките на НБ, така ще гласуват за него,че ще го вкарат в следващия парламент.

 18. Учудващо е,че някои съфорумници са останали с впечатлението,че едва ли не подкрепям Капута.Боже опази!Разсъжденията ми бяха по принцип за фотоманията.А бившият журналя въобще не е за коментар.Толкова е ниско падението му!

 19. Не знам дали Корпоративна е закъсала за кадри или толкова ни мислят за идиоти, че да вкарат Бареков в Парламента.Все едно да вкарат Ам-гъл.Такова долно, продажно, лъжливо, некомпетентно същество.Бай Ганьо е симпатичен в сравнение с НБ.Заливат ни с простотия.А снимката си е показателна.Виждат се лявата и дясната ръка на Доган, пъхнати в две кукли, които дават указания на трета кукла.

 20. ПАОЛО РОСИ, никой не е останал с никакво впечатление, ние дори не се познаваме!
  Просто вие си разсъждавате на глас, и аз също!
  Въпросът е кой по какъв начин разсъждава?

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.