Приятелска (контра)атака

Faktor.bg

Сидеров получава финансиране от руска православна фондация, освен държавното финансиране. Разпорежда се с много повече пари отколкото получава официално. Това разкри по Нова ТВ лидерът на НФСБ и шеф на телевизия СКАТ Валери Симеонов.

Сидеров харчи пари за луксозни хотели в Созопол, а да не забравяме посещението му в Париж, където хвърли с любовницата си 40 хил. лв. Политиците са се прегърнали сега да обслужват Сидеров и Атака. Това правителство зависи от него. Институциите са на страната на Сидеров. Осем автомобила са ми запалили, но нито един от извършителите не е разкрит. И всеки инцидент става след като пуснем материал за Сидеров. Волен Сидеров беше патриот на заплата в СКАТ, така тръгна патриотизмът му. Аз му купих първия костюм за да има външен вид. Завели сме 6 дела срещу Сидеров и негови хора. Вече съм го осъдил по няколко дела. По едното ми присъдиха 50 хил. лв. и Сидеров ги плати. Върна и автомобилите, които му бях дал да ползва за Атака. По всички обвинения на Волен текат проверки и ще разкрия всичките му лъжи, закани се Симеонов.

В Лукойл продължава да бъде държава в държавата и властта отказва да контролира монополиста.

Базата на Лукойл в Росенец не е българска територия, там данъчни и митничари не влизат, там не се знае какво се случва. Опитах да пратя наш екип, но никой не пуска хората на СКАТ. От тази фирма са ми предлагали реклама за да мълча, но отказвам, защото знам какви вреди носят на здравето на децата в района, обясни Симеонов.

Според него обединението на Бареков, Сидеров и Каракачанов не го притеснява.

Техните хора не са нашия електорат. Те са механичен сбор – Бареков и Сидеров се плюха преди, а сега се прегърнаха, припомни лидера на НФСБ.

Той предупреди, че все още не е късно правителството да падне.

Има все още един месец и не е ясно какво ще стане. Не знаем какво ще стане през декември, не е изключено правителството да падне. Интересно ще бъде, ако към интелигентните протестиращи се присъединят пенсионерите, слабите и бедните, предупреждава Симеонов.

5 мнения за “Приятелска (контра)атака”

 1. НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ НА ПРЕСТЪПНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОРЕШАРСКИ

 2. Българското пристанище Росенец, дадено на Лукойл , е национално предателство.Още по-голямо предателство е поради факта , че сме член на ЕС и НАТО.И Лукойл и базата му в Росенец се охраняват от Лукома -100% руска собственост. Това е единственото нефтено пристанище на страната ни – т.е. е Стратегически обект.В Русия имат приет закон, че в такива руски обекти по света , при нужда влизат руски барети за часове.А и могат да ни лишат от доставки на нефт и газ /разтоварва се там/ и блокират енергийно страната.И газопроводите са руски.А в Лукойл влизат само определени журналисти със широко затворени очи.

 3. От тук нататък ясно трябва се поставят нещата в обществото с една ясна разграничителна линия. За ЕС и Щатите т.е. цивилизованта, богата и развита част на света ИЛИ мафиотизираните руснаци!!!

 4. Косвено по темата – в “мега-Българията” по степен на подчиненост на проруски криминален режим- т.е. Украйна вече валят оставки, освен тази:

  Началникът на киевската милиция Валерий Коряк, който вчера каза, че лично той е взел решение да бъдат изпратени спецчастите “Беркут”, е подал оставка и временно е отстранен от поста.

  Наистина, да стискаме палци на украинците, защото тяхната победа .т.е.-едно неизлечимо геополитическо главоболие на Путин – ще е огромен шанс за и нас да се изтръгнем от челюстите на московския хиищник. ДАНО!

 5. @ СТАМБО

  Ще се изтръгнем, ако не си стоим по къщята!

  Все някой друг да ни свърши работата…

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.