Какво е общото между Обама и Сидеров

Какво е общото между Волен Сидеров и Барак Обама?

Кубинска връзка!

По същото време, когато Обама се ръкува с кубинския лидер Раул Кастро на погребението на Нелсън Мандела, затопляйки ( може би?) отношенията с Куба, Волен Сидеров със сигурност се е топлил на кубинския плаж Варадеро. Фактът, онагледен в интернет със снимки, беше потвърден от депутатката от „Атака” Деница Гаджева пред Нова телевизия в студиото на Милен Цветков.

Според Гаджева ставало дума за служебно посещение, за предаване на декларация и среща с Юанда Ферер.

Коя служба точно е пратила делегацията от български крайни националисти и ксенофоби ( както ги наричат официално в Брюксел), с които дори западноевропейските националисти не искат да си общуват, не става ясно. „Атака” служи за кворумна патерица на ДПС и БСП в парламента, но чак пък да са командировали своите партньори по управление на разноски на държавата в Куба…

Каква е декларацията, предадена в Хавана и от чие име е-също не се изясни. Както на интернет не му е ясно коя е Юанда Ферер. Няма такава риба в световната мрежа ( може и да е заради капиталистическите американски корени на търсачката Гугъл, която не си е притоплила информацията за острова на информационната несвобода).

Има обаче още прилики и разлики за отбелязване- но между предишно и сегашното служебно посещение на Сидеров и компания, а не с Обама.

Докато при служебното посещение в Брюксел делегацията на „Атака” не беше приета от нито едно официално лице ( напивайки се колективно от мъка вероятно по тази причина в луксозно брюкселско заведение), то в гостоприемната Хавана делегираните атакисти се оказват, по думите на Гаджева, единствената българска делегация, приета от кубинското правителство.

Нима е имало и други, които са се борили за тази привилегия?

Да се стяга и гостоприемен Дамаск, за където се заканват да пътуват атакистки пътешественици. Те, както беше цитирана да казва депутатката Ташева, са много храбри и не се боят да посетят Сирия, раздирана от война.

Очакваме да атакуват със своя ксенофобски русофилски чар и Пхенян, столицата на победилия световен комунизъм в една отделна държава. Там най-добре ще ги посрещнат и разберат.

7 мнения за “Какво е общото между Обама и Сидеров”

 1. Наглостта им е безгранична.Но от друга страна е смешно, че толкова никой не ги иска, че хукнаха чак до Хавана/на плажа/.Той и Първанов с народни пари си правеше екзотични обиколки съчетавайки ги с лов на защитени видове.Жалко , че се примиряваме с това ограбване на страната, за да си живеят луксозно.Жалко , че още не сме ги изритали.Народе?

 2. Да се говори за нещо “общо” между Обама и Сидеров е възможно само в ироничен смисъл (или подигравателен), тъй като разликите са толкова големи, че за човешките представи просто са недопустими, като база за сравнение. А след “отцепването” на депутатите от ГЕРБ, може би му предстои вечно забвение и пресъхване на “клюнчето”, с което се научи да лапа.

 3. Господин Инджев, въпросната госпожа е някоя си Yolanda Ferrer, Présidente de la Commission des Affaires étrangères, според френски сайт. Другаде пък пише, че е présidente de la Commission des relations internationales de l’Assemblée nationale. Каквото и длъжност обаче да има госпожата, въпросът е кой е пратил Сидеров и в качеството си на какъв, той е водил разговори. Ако е пратен на разноски на руската амбасада като петоколонник, добре, но ако е пратен от Народното събрание като депутат, работите отиват наистина на зле.

 4. Кой е платил за ескурзията на Болен не е толкова важно.По-важното е ,че за Болен думата морал е чуждо понятие и се държи точно както комунистите на времето,никаква разлика няма.Те обикаляха света и си купуваха вносни дрешки от омразният капиталистически свят и демонстрраха простащината си навсякъде вярвайки ,че всички им се възхищават за това.Повръща ми се от подобен вид хора и се надявам наистина скоро те да изчезнат от България , макар че простотията е трудна за побеждаване и иска време.Извинявам се за емоционалният коментар , но вчера загубих майка си и дори няма как да отида на погребението , а на нея и моя баща дължа всичко в този живот , дори и това че ме научиха да не мразя , а да прощавам което в последно време е доста трудно нещо и не знам дали се справям с това.За приликите между Обама и Сидеров-не вярвам нашият президент(макар и да не съм му фен изобщо) да има каквато и да е прилика освен Кубинската такава, защото не познавам някой друг(Берлускони може би) който да е толкова деградирал.За съжаление такива като Болен дал Господ,но вярвам че и това ще мине и скоро пак ще има слънце и на нашата улица наречена България.

 5. В предаването на Милен Цветков гаджето Гаджева каза,че са ходатайствали за освобождаването на някакъв кубинец заловен в Щатите като шпионин (Гаджева каза,че той защитавал националната сигурност на острова на “свободата”).Американците го третирали като терорист.Лоши хора!

 6. От всичко прочетено в медиите и видяно със собствени очи „на живо” по няколко ТВ на 11.12.2013, по повод воаяжите на представители на ПГ „Атака” в Куба, не ми се мисли до какви политически ексцесии и междудържавни недоразумения (най-меко казано), може да доведе, своеволното, непредвидимо и неконтролируемо поведение на лидера на тази политическа сбирщина – този психически не уравновесен индивид в най-близко бъдеще, щом въобще е възможно, дори само това:
  „Според съобщението на сайта на кубинския парламент на срещата си с Йоланда Ферер Гомес българските законодатели демонстрираха желание да разширят връзките между двата парламента и потвърдиха ролята, която играе Куба в Латинска Америка”,
  а също и
  „Миков: И други пътуват, а пък не ме уведомяват.
  Не си спомням да са ми давали официално заявление за пътуване. Не съм и правил проверка, за да мога да отговоря с точност. Получавам много заявления – така председателят на парламента Михаил Миков отговори днес на въпрос дали е знаел за визитата на парламентарната делегация на Атака в Куба”.
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/12/11/2201299_ataka_obsujdali_v_kuba_izbiratelnata_sistema_i/
  Боже, Пази България !

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.